Και τον Εκονγκ υποτιθεται τον ηθελε ο βαζελος. Και τελικα δεν τους λες και λαχεια ουτε τον εναν ουτε τον αλλονpapwolf έγραψε:Για την ακρίβεια από το φετινό καλοκαίρι με την υπόθεση Filip Djuricic που υποτίθεται τον θέλαμε κι εμείςdanirifle έγραψε:πριν 3 χρόνια ο ζέλος έπαιρνε τον ξεζουμισμένο από εμάς μαουρίτσιο για να είναι στυλοβάτης στα χαφ του
τώρα φαίνεται ότι θα μας κερδίσει στα ίσια σε μεταγραφή που θέλουμε
άραγε πόσα χρόνια έχει να γίνει κάτι τέτοιο?
Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Ρε συ giga μια χαρά χαλαρός είμαι και όπως έχω γράψει κατά καιρούς,δύσκολα να βρεθεί παίχτης που να φάει αυτή την στιγμή την θέση από τον Σαστρε.
Όσων αφορά τους δανεικούς στο κέντρο,δεν θα μείνει κανείς γιατί δεν μπορούμε να πληρώσουμε τις ρήτρες και τσάμπα θα χάσουμε χρόνο αν πάμε να τις διαπραγματευτουμε.
Και επίσης για τον Κουλιερακη και τον Ντελια που γράφεις η ιστορία μας έχει διδάξει ότι αν κάποια ομάδα τους θέλει θα τους πάρει,τουλάχιστον να φύγουν με την σωστή τιμή.
Όσων αφορά τους δανεικούς στο κέντρο,δεν θα μείνει κανείς γιατί δεν μπορούμε να πληρώσουμε τις ρήτρες και τσάμπα θα χάσουμε χρόνο αν πάμε να τις διαπραγματευτουμε.
Και επίσης για τον Κουλιερακη και τον Ντελια που γράφεις η ιστορία μας έχει διδάξει ότι αν κάποια ομάδα τους θέλει θα τους πάρει,τουλάχιστον να φύγουν με την σωστή τιμή.
Με FFP τι παίζει γιατί τι έσοδα έχει ο panathinaikos?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάνω από 2 αλλά μαζί με τα μπόνους. Τα μπόνους είναι σχετικά. Αν κι εφόσον.PAOKevolution έγραψε:Παιδιά, αν η ζελα του δίνει άνω των 2+ μπόνους τι συζητάμε;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Βλέπω όλους αλωνιζουν με το ffp, και θυμάμαι εμάς που ούτε συμβόλαιο πάνω από μισό εκατομμύριο δεν μπορούσαμε να δώσουμε.
Κλασική δίκαια uefa..
Κλασική δίκαια uefa..
Το πόσο που δίνουν είναι 1.5 εκατ. ούτε 2 ούτε 3…Όσα έδινες στον Χατσερίδη…
Ο Χατσεριδης που κολλαει; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Βγηκε καπου το ποσο;Ettien26 έγραψε:Πάνω από 2 αλλά μαζί με τα μπόνους. Τα μπόνους είναι σχετικά. Αν κι εφόσον.PAOKevolution έγραψε:Παιδιά, αν η ζελα του δίνει άνω των 2+ μπόνους τι συζητάμε;
Ενας φίλος έγραψε κάτι πριν 2-3 σελίδες.
Anyway ξενέρα αν τελικά κλείσει το βάζελο. Και ήττα, όχι επικοινωνιακή (γελάω με κάτι τέτοια) αλλά αγωνιστική.
Και στο φινάλε ας φέρουν το δεξι μπακ που τόσο έχει ανάγκη η ομάδα.
Anyway ξενέρα αν τελικά κλείσει το βάζελο. Και ήττα, όχι επικοινωνιακή (γελάω με κάτι τέτοια) αλλά αγωνιστική.
Και στο φινάλε ας φέρουν το δεξι μπακ που τόσο έχει ανάγκη η ομάδα.
Εγώ το έγραψα..το άκουσα στο ράδιο δεν θυμάμαι σε ποιο σταθμό..
Είπε ο αρδ ότι η πρόταση του βαζελου είναι λίγο πάνω από το 2 εκατ. το χρονο μαζι με τα μπόνους πρωτάθλημα, κύπελο...
Και του απαντάει ο άλλος ο παπαρας..λογικό μου ακούγεται αυτό το ποσό όταν για το μπακασετα ο Αλαφούζος έδωσε 5 εκατομμύρια για 3μιση χρόνια..
Είπε ο αρδ ότι η πρόταση του βαζελου είναι λίγο πάνω από το 2 εκατ. το χρονο μαζι με τα μπόνους πρωτάθλημα, κύπελο...
Και του απαντάει ο άλλος ο παπαρας..λογικό μου ακούγεται αυτό το ποσό όταν για το μπακασετα ο Αλαφούζος έδωσε 5 εκατομμύρια για 3μιση χρόνια..
Το πόσο το καθαρό είναι στα 1.5…Υπάρχουν και ρεπορτάζ που το γράφουν…Ο Χατσεριδης κολλάει στο γεγονός πως ο Σαββίδης έχει δώσει παρόμοια πόσα για παίκτες που πέρασαν και δεν ακούμπησαν..Αν θέλει τα δίνει και τον φέρνει…
Σαφώς και ανησυχώ βλέποντας τον συγκάτοικο στην κορυφή και συνεχίζοντα στο Κύπελλο βάζελο να ενισχύεται. Ειδικά τον Μαξίμοβιτς τον ήθελα πολύ στον ΠΑΟΚ ειδικά αφού Μέιτε και Μάρκος Αντόνιο δύσκολα θα μείνουν όταν θα λήξει ο δανεισμός τους.
Από την άλλη πλευρά, η ΠΑΕ μας εξέπληξε ευχάριστα στο τέλος τού καλοκαιριού και γι αυτό θα περιμένω μέχρι να ολοκληρωθεί η περίοδος για να βγάλω συμπεράσματα για την θεωρητική ενίσχυση τού καθενός.
Και υπάρχει βέβαια και το χορτάρι όπου εκεί θα τα δούμε όλα. Γιατί ομάδα τής προκοπής έχουμε και χωρίς μεταγραφές.
Από την άλλη πλευρά, η ΠΑΕ μας εξέπληξε ευχάριστα στο τέλος τού καλοκαιριού και γι αυτό θα περιμένω μέχρι να ολοκληρωθεί η περίοδος για να βγάλω συμπεράσματα για την θεωρητική ενίσχυση τού καθενός.
Και υπάρχει βέβαια και το χορτάρι όπου εκεί θα τα δούμε όλα. Γιατί ομάδα τής προκοπής έχουμε και χωρίς μεταγραφές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Κυρ 21 Ιαν 2024, 03:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
1. Το ποσο ειναι εικασια, δεν ειναι επιβεβαιωμενο
2. Το να λες οτι το καθαρο ειναι 1.5 και να παραβλεπεις τα μπονους, ενω ενας ΑΡΔ ειπε οτι ΜΠΟΡΕΙ να χει μισο μυριο μπονους, δειχνει οτι τα φραγκα δεν ειναι στραγαλια και το επιχειρημα ειναι εωλο
3. Το οτι ο Χατσεριδης που δεν επαιξε επαιρνε τοσα φραγκα δεν σημαινει οτι θα πεταμε φραγκα. Αρα δεν κολλαει πουθενα ο Χατσεριδης 6 χρονια μετα (ΛΟΛ). Επισης, γιατι παραβλέπεις οτι εχουν αλλαξει οι εποχες και αυτο που λες δεν γινεται πλεον εδω και 6 μεταγραφικες περιοδους (και βαλε);
4. Το να λες «αν ηθελε τον εφερνε» για να πεταξεις υποννοουμενο οτι ο Ιβαν δεν νοιαζεται ας το σχολιασουν αλλοι στο φορουμ
2. Το να λες οτι το καθαρο ειναι 1.5 και να παραβλεπεις τα μπονους, ενω ενας ΑΡΔ ειπε οτι ΜΠΟΡΕΙ να χει μισο μυριο μπονους, δειχνει οτι τα φραγκα δεν ειναι στραγαλια και το επιχειρημα ειναι εωλο
3. Το οτι ο Χατσεριδης που δεν επαιξε επαιρνε τοσα φραγκα δεν σημαινει οτι θα πεταμε φραγκα. Αρα δεν κολλαει πουθενα ο Χατσεριδης 6 χρονια μετα (ΛΟΛ). Επισης, γιατι παραβλέπεις οτι εχουν αλλαξει οι εποχες και αυτο που λες δεν γινεται πλεον εδω και 6 μεταγραφικες περιοδους (και βαλε);
4. Το να λες «αν ηθελε τον εφερνε» για να πεταξεις υποννοουμενο οτι ο Ιβαν δεν νοιαζεται ας το σχολιασουν αλλοι στο φορουμ
Ρε φίλε γιατί έχεις κολλήσει στο ποσό…Δεν με ενδιαφέρει στη τελική ποσο δίνει ο πράσινος με μπόνους ή χωρίς…Αυτό που διάβασα , αυτό έγραψα…Εσύ αμφισβήτησε το.Όσο για την εποχή Χατσεριδη να σου θυμίσω πως η τωρινή περίοδος είναι πολύ πιο κοστοβόρα ειδικά σε συμβόλαια…Και ούτε πιστεύω πως πετούσε χρηματα…απλά πίστεψε σε κάποιους παίκτες που στη τελική δεν του βγήκαν…Τέλος για το αν ενδιαφέρεται πραγματικά για να φέρει τον Μαξίμοβιτς νομίζω πως κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά…Θα φανεί…
Πιστεύει έστω και ένας εδώ οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα μιλήσει με τους εκπροσώπους του παίκτη και θα αφήσει τον βάζελο να τον υπογράψει με το ονομαστικό συμβόλαιο; Συμβόλαιο που ήδη έχουμε συμφωνήσει μαζί του προφορικά;
Αν ο βάζελος όντως δώσει 2Μ συμβόλαιο καθαρά, νομίζω είναι υπερβολή για τέτοιου τύπου παίκτη (6αρο8άρι). Με τόσα λεφτά νομίζω μπορεί να βρεθεί καλύτερος, έστω και σε άλλη θέση, φόρ πχ. Εδώ ο ίδιος ο Μαξίμ έχει πολύ χαμηλότερο συμβόλαιο σε μικρομεσαία ομάδα της λα λίγκα.
Μιά χαρά το πάμε πιστεύω. Αν χαλάσει, θα έχει χαλάσει λόγω υπερβολής και τζόγου και όχι λόγω καθυστέρησης δικής μας. Εδώ στείλαμε ανθρώπους στην Ισπανία να τον κλείσουν το καλοκαίρι ΑΦΟΥ συμφωνήσαμε με τον παίκτη.
Αν ο βάζελος όντως δώσει 2Μ συμβόλαιο καθαρά, νομίζω είναι υπερβολή για τέτοιου τύπου παίκτη (6αρο8άρι). Με τόσα λεφτά νομίζω μπορεί να βρεθεί καλύτερος, έστω και σε άλλη θέση, φόρ πχ. Εδώ ο ίδιος ο Μαξίμ έχει πολύ χαμηλότερο συμβόλαιο σε μικρομεσαία ομάδα της λα λίγκα.
Μιά χαρά το πάμε πιστεύω. Αν χαλάσει, θα έχει χαλάσει λόγω υπερβολής και τζόγου και όχι λόγω καθυστέρησης δικής μας. Εδώ στείλαμε ανθρώπους στην Ισπανία να τον κλείσουν το καλοκαίρι ΑΦΟΥ συμφωνήσαμε με τον παίκτη.