Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από nunies4 »

buffalobill4 έγραψε:
nunies4 έγραψε:Όταν μεταφέρεται έστω σαν non paper ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα της σύσκεψης στην οποία συμμετείχε ο ιδιοκτήτης (Γιώργης) τότε ναι θα το πιστέψω. Δεν θα σκεφτώ ότι με δουλεύουν
Πέρυσι πχ δεν είχαν πει κάτι παρόμοιο.
Είπαν τον χειμώνα ωστόσο. Με τα γνωστά αποτελεσματα.

Δεν είναι θέμα δούλεματος. Η βαρύτητα του νον πεηπερ είναι αυτήν που μπορούν να ειπωθούν πράγματα μεγαλύτερης κλίμακας από ότι ισχύουν. Αν ήθελαν να δεσμευτουν θα έβγαινε ο Γιώργος ή ο Μποτο και θα απαντούσαν σε μια ερώτηση δημοσιογράφου.
Γιατί δεν έγινε όντως προσπάθεια τον Γενάρη για Λαριν και Μπονατσολι; Ψέμμα ήταν και αυτό; Άλλο ότι απέτυχαν δίνοντας 1εκ να βρουν παίκτη
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν πήραν παίκτη με ένα μυριο που έδιναν τον χειμώνα. Το να μην σου κάτσει αυτό που θέλεις και να μην τραβηχτείς σε άλλες λύσεις πανικού που θα τις φορτώθεις για χρόνια είναι θεμιτό. Το κακό είναι ότι από ότι φαίνεται δεν έκαναν καμία κίνηση να έχουν κάποια λύση τώρα το καλοκαίρι. Από τον Φλεβάρη έδειχνε η δουλειά με τα φορ μας που πάει.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Μέσα στους πρώτους στόχους του ΠΑΟΚ για την κάλυψη των ακραίων επιθετικών, είναι ο 26,5 ετών https://www.transfermarkt.com/kiril-des ... ler/221540 της Λουντογκορετς, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον επόμενο Ιούνιο και θέλοντας και μη, η βουλγαρική ομάδα θα προσπαθήσει να αποκομίσει όσα περισσότερα μπορεί αυτό το καλοκαίρι... Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή περίπτωση με έναν παίκτη με ποιότητα και σε εξαιρετική ηλικία.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο παίχτης ταιριάζει ταμάμ στο προφίλ που δίνουν όλοι.

Ψηλό κορμί, ατομική ενέργεια και μικρό πέρασμα από top πρωτάθλημα.

Έχει γούστο να πέσει μέσα ο Πορκυ;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

nunies4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
nunies4 έγραψε:Όταν μεταφέρεται έστω σαν non paper ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα της σύσκεψης στην οποία συμμετείχε ο ιδιοκτήτης (Γιώργης) τότε ναι θα το πιστέψω. Δεν θα σκεφτώ ότι με δουλεύουν
Είπαν τον χειμώνα ωστόσο. Με τα γνωστά αποτελεσματα.

Δεν είναι θέμα δούλεματος. Η βαρύτητα του νον πεηπερ είναι αυτήν που μπορούν να ειπωθούν πράγματα μεγαλύτερης κλίμακας από ότι ισχύουν. Αν ήθελαν να δεσμευτουν θα έβγαινε ο Γιώργος ή ο Μποτο και θα απαντούσαν σε μια ερώτηση δημοσιογράφου.
Γιατί δεν έγινε όντως προσπάθεια τον Γενάρη για Λαριν και Μπονατσολι; Ψέμμα ήταν και αυτό; Άλλο ότι απέτυχαν δίνοντας 1εκ να βρουν παίκτη
Τι εννοείς προσπάθεια; Το ότι τα βρήκαμε με την Μπριζ και μετά απλά μας είπε όχι ο Λαριν και πηγε στην Ισπανία; Ή το ίδιο με τον Μπονατσολι; Που τα βρήκαμε με την Σαλερνιτανα και είπε οχι ο παίκτης; Αυτό δεν λέγεται προσπάθεια αυτό λέγεται σπάω τα μούτρα μου γιατί δεν έχω ιδέα του ποιος είμαι τι δίνω και τι στόχους έχω.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Μέσα στους πρώτους στόχους του ΠΑΟΚ για την κάλυψη των ακραίων επιθετικών, είναι ο 26,5 ετών https://www.transfermarkt.com/kiril-des ... ler/221540 της Λουντογκορετς, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον επόμενο Ιούνιο και θέλοντας και μη, η βουλγαρική ομάδα θα προσπαθήσει να αποκομίσει όσα περισσότερα μπορεί αυτό το καλοκαίρι... Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή περίπτωση με έναν παίκτη με ποιότητα και σε εξαιρετική ηλικία.

Εχω ακουσει τα χειροτερα γι αυτον (τον ειχα ρωτησει για την περιπτωση του),απο φιλο μου βουλγαρο,οπαδο της Λεφσκι.Τοσο για τον χαρακτηρα του,οσο και για την αξια του,ολοι στην βουλγαρια τον κραζουν.Ισως να ειναι προκατειλημμενος,αν καποιος τον εχει παρακολουθησει,ας μας πει λιγα λογια.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Μέσα στους πρώτους στόχους του ΠΑΟΚ για την κάλυψη των ακραίων επιθετικών, είναι ο 26,5 ετών https://www.transfermarkt.com/kiril-des ... ler/221540 της Λουντογκορετς, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον επόμενο Ιούνιο και θέλοντας και μη, η βουλγαρική ομάδα θα προσπαθήσει να αποκομίσει όσα περισσότερα μπορεί αυτό το καλοκαίρι... Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή περίπτωση με έναν παίκτη με ποιότητα και σε εξαιρετική ηλικία.
Δεν έχουμε άλλωστε και κανένα άλλο δεξί εξτρέμ οπότε μια χαρά.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ο Πορκυ μάλλον γνωρίζει τις προθέσεις Λουτσεσκου να τον βάλει με ανάποδο αριστερά για underlap etc.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Νάρεϊ, Ζιβκοβιτς,Μουργκ και Κανίς είναι όλοι μεν δεξιά εξτρέμ που όμως είναι αριστεροπόδαροι και παίζουν με ανάποδο πόδι. Εάν ερχόταν ένας δεξιοπόδαρος που κανονικά παίζει δεξιά αλλά μπορεί και αριστερά στον ΠΑΟΚ χωράει μόνο αριστερά με ανάποδο πόδι. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τον Δεσπότοφ αλλά και για τον Λημνιό.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Μια γρήγορη ματιά στα στατιστικά των φορ που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα και των φορ που είχαμε φέτος:

- Πρίγιοβιτς (33): 1 γκολ ή ασίστ ανά 126,6 λεπτά
- Κρμέντσικ (30): 1 γκολ ή ασίστ ανά 128,5 λεπτά
- Πούκι (33): 1 γκολ ή ασίστ ανά 137,5 λεπτά
- Πόνσε (26): 1 γκολ ή ασίστ ανά 164,3 λεπτά
-Γκαμπιαντινι (31): 1 γκολ ή ασίστ ανά 168,25 λεπτά
- Ολιβέιρα (31): 1 γκολ ή ασίστ ανά 169,38 λεπτά
- Μπράντον (28): 1 γκολ ή ασίστ ανά 226,55 λεπτά

* Φυσικά όλοι αυτοί δεν έχουν αγωνιστεί σε πρωταθλήματα ίδιας δυναμικότητας.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ο Ναρει είναι δεξιοποδαρος, ο Μουργκ δεν υπολογίζεται και ο Κανίς θα δοκιμαστεί στην προετοιμασία.
Ο Ντεσποτοφ είναι δεξιοποδαρος και αγωνίζεται και στις 2 πλευρές αλλά κυρίως δεξιά.
Πάντως έχει κάνει πολύ καλά νούμερα σε γκολ και ασίστ. Θα μου πείτε στο Βουλγαρικο πρωτάθλημα. Οκ αν τα κάνε τα νούμερα αυτά σε κάποιο σοβαρό πρωτάθλημα δεν θα μπορούσαμε καν να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να έρθει σε μας.
Είχαμε ενδιαφερθεί και πριν 2 χρόνια αν δεν κάνω λάθος, όταν και κατέληξε στην Λουντογκορετς.
Δεν θα ήταν άσχημη η επιλογή του. Ντεσποτοφ και Ταισον να μοιράζονται τα παιχνίδια στην αριστερή πτέρυγα και Ζιφκοβιτς Ναρει στην δεξιά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν θα αγοράσουμε παίκτη οπότε τσαμπα ααχολειστε με τον Βούλγαρο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

nunies4 έγραψε: ....................
Τι ακριβώς εννοείς όταν λες ότι μόνοι μας ανεβάζουμε τον πήχη όταν η ίδια η ομάδα έχει επικοινωνήσει ότι ψάχνει φορ και χαφ με συμβόλαιο άνω του 1εκ, και ότι το μισθολογικό μπάτζετ των Κουρτιτς, Μπίσε, Καντουρι, Ολιβέιρα θα πέσει στην ενίσχυση της ομάδας;
Δεν το φανταστηκαμε. Επικοινωνηθηκε

ποτε εγινε αυτο και ποος το ειπε...

μαλλον εχασα καποιο... επεισοδιο ...

για κανε μια ενημερωση...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

τωρα το ειδα αυτο....

καλα κρασια ..........
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Εχω ήδη αναφερθεί στον Αντρέι Ιβαν.
Αν δεν τον πάρουμε ούτε τώρα ελεύθερο, προσιτό και με Λούτσε προπονητή ε τότε δεν ξέρω τι ἀλλο θα μπορούμε να περιμένουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”