7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- ΑποστόληςΑ
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Καλά αυτός την πώληση του Ντέλια την έχει πάρει εργολαβία με απευθείας (αυτο)ανάθεση.
- keep_paokizein
Εχω μια πληροφορία, που αν ισχύει, τα χρήματα που προσφέρει τελικά η Σάλτσμπουργκ κατ' ετος για 3ετες συμβόλαιο στον Ντέλια είναι τόσα, που αντικειμενικά δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε και να αντιπροτείνουμε κατι δελεαστικό στον παίκτη. Όταν γίνει γνωστό, αν όντως ισχύει, θα καταλάβουμε όλοι ότι τσάμπα ξοδεύτηκε τόσο μελάνι και αδίκως χάλασαν καρδιές από σφοδρές αντιπαραθέσεις.Γερασίμου έγραψε:Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Ντέλιας θα φύγει χωρίς να γίνει κάποια προσπάθεια να τον κρατήσουμε. Πιστεύω ότι ο Πρόεδρος θα του κάνει βελτιωμένη πρόταση συμβολαίου περίπου στα 1-1,2 εκατομμύρια συν πιθανόν και κάποιο bonus υπογραφής.
- Amsterdamer_87
- keep_paokizein
Για αυτό χρειάζεσαι την καλύτερη δυνατή οργάνωση ώστε ορισμένα πράγματα να μπορείς να τα προλαμβάνεις κι να γνωρίζουν όλοι ότι όταν έχεις παίκτη με συμβόλαιο θα είσαι σκληρός διαπραγματευτής κι ότι οι παίκτες σου δεν θα μπορούν να φύγουν ότι ώρα θέλουν . Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τον γολγοθά του Τσάμπιονς λιγκ , την μεγαλύτερη ρεαλιστική προοπτική των τελευταίων χρόνων για είσοδο στους ομιλους με το νέο φορματ κι τα αυξημένα έσοδα κι όμως έκανε εύκολα πρόταση 1.5 στον παροπλισμένο κάμαρα με τον περίεργο χαρακτήρα , κι δεν φρόντισε το δικό του παιδί να το έχει σαν πρώτη προτεραιότητα . Είμαι απαισιόδοξος για την μη έκβαση της μεταγραφής καθώς ακόμα κι ο Μεγάλος Σαββιδης δύσκολα θα μπορέσει να ανατρέψει αυτό το δυστοπικο σκηνικό. Το έκανε πέρσι βέβαια με τον λουτσεσκου σώζοντας την παρτίδα αλλά τώρα μπορεί να είναι πολύ αργά κι να έχουν πέσει οι γέφυρες με τον παίκτη.
Έχουν ήδη απορριφθεί αρκετές προτάσεις οπότε ο παίκτης δεν φεύγει "ότι ώρα θέλει" αλλά όταν και αν ικανοποιηθεί και η ομάδα.
Ποιες εννοείς;astral έγραψε:Έχουν ήδη απορριφθεί αρκετές προτάσεις οπότε ο παίκτης δεν φεύγει "ότι ώρα θέλει" αλλά όταν και αν ικανοποιηθεί και η ομάδα.
ολα καλα κ ολα ωραια εχω αποδεχτει εδω κ χρονια τον τροπο που δουλευει το συγχρονο ποδοσφαιρο αλλα ενα πραγμα ειναι αυτο που με αηδιαζει θυμιζοντας μου γαυρικες τακτικες.
το οτι προσπαθουν καποιοι σιχαμενοι αρδ και μαζι τους καποια προβατα να περασουν το αφηγημα "ο παιχτης θελει να φυγει και πιεζει να φυγει αμεσα"
λιγο ντροπη ρε
το οτι προσπαθουν καποιοι σιχαμενοι αρδ και μαζι τους καποια προβατα να περασουν το αφηγημα "ο παιχτης θελει να φυγει και πιεζει να φυγει αμεσα"
λιγο ντροπη ρε
Αυτο πρακτικα ομως δεν το ξερεις ουτε εσυ ουτε εγω, μονο οι ιδιες οι πλευρες. Ο μανατζερ του παικτη παντως ειναι δεδομενο οτι εβγαλε τοτε την αρχικη διαρροή οτι έκλεισε με 15 μυρια κ πετάει για αυστρια
Δεν θυμαμαι ποτε να δοθηκε συμβολαιο σε Ελληνα παικτη π εφυγε μεταγραφη απο εμας π δεν μπορουσε να ματσαρει ο Ιβαν Σαββιδηςkeep_paokizein έγραψε:Εχω μια πληροφορία, που αν ισχύει, τα χρήματα που προσφέρει τελικά η Σάλτσμπουργκ κατ' ετος για 3ετες συμβόλαιο στον Ντέλια είναι τόσα, που αντικειμενικά δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε και να αντιπροτείνουμε κατι δελεαστικό στον παίκτη. Όταν γίνει γνωστό, αν όντως ισχύει, θα καταλάβουμε όλοι ότι τσάμπα ξοδεύτηκε τόσο μελάνι και αδίκως χάλασαν καρδιές από σφοδρές αντιπαραθέσεις.Γερασίμου έγραψε:Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Ντέλιας θα φύγει χωρίς να γίνει κάποια προσπάθεια να τον κρατήσουμε. Πιστεύω ότι ο Πρόεδρος θα του κάνει βελτιωμένη πρόταση συμβολαίου περίπου στα 1-1,2 εκατομμύρια συν πιθανόν και κάποιο bonus υπογραφής.
Ουτε ο Γιαννουλης, ουτε ο Τζολης π πηγαν στην Αγγλια, ειχαν ατομικα συμβολαια π δεν μπορουσε να δωσει ο ΠΑΟΚ
Εγω απλος θα εμπιστευτω αυτους που μου εφεραν το πιο μαγκικο πρωταθλημα στην ιστορια του ποδοσφαιρου...(Ιβαν..Λουτσο...κτλ) και δεν θα κατσω να ακουω την μαλακια του καθε σαχλαμαρα...
Αυτή είναι η "σημερινή ποδοσφαιρική πραγματικότητα"
Bying Teams vs Selling Teams
Όταν ακούμε την φράση selling team το μυαλό θα πάει ΠΡΩΤΑ στον Άγιαξ
Για να μπορέσει κάθε ομάδα να γίνει selling team στο μέγεθος του σήμερα,έπρεπε να υπάρξει ο Μπόσμαν
Σημείο 0: 1996
28 μετά vs 28 χρόνια πριν
Άγιαξ στην Ολλανδία
14 πρωταθλήματα-8 κύπελλα προ Μποσμαν
10 πρωταθλήματα-8 κύπελλα μετά Μποσμαν
Άγιαξ στην Ευρώπη
Πρωταθλητριών-Κυπελλούχων-Ουέφα
4-1-1 προ Μπόσμαν (+2 και 2 Διηπειρωτικά κύπελλα/Σούπερ Καπ Ευρώπης)
0-0-0 μετά Μπόσμαν
Άγιαξ στην Ευρώπη σε σύγκριση με Ρεάλ
Προ Μπόσμαν
4-1-1 vs 6-0-2
Mετά Μπόσμαν
0-0-0 vs 9-0-0
Επειδή ανα τα χρόνια υπάρχουν επιχειρήματα του στυλ
Ο Άγιαξ γιατί πουλάει συνέχεια,κορόΙδα είναι;
Τώρα,ο οπαδός του Άγιαξ αν είναι ευχαριστημένος με το πριν και το μετά,οκ....υπάρχει αλλοίωση του ανθρώπινου dna
Πάντα αυτός που αγοράζει βγαίνει μακροχρόνια κερδισμένος
Οι οπαδοί της Ρεάλ ευχαριστιούνται ποδόσφαιρο και ΤΙΤΛΟΥΣ
Οι οπαδοί του Άγιαξ ευχαριστιούνται το νέο παιχνίδι που λέγεται ΠοδοΜονόπολυ
Οφφ τόπικ είναι το ποστ, ουδεμία σύνδεση υπάρχει με τον Κωνσταντελια
Πέραν της απορίας μου
Ασχετα με το τι θέλει ένας ποδοσφαιριστής ή μια διοίκηση (και την απαλή αποδοχή των αποφάσεών της),γιατί ένας φίλαθλος του ποδοσφαίρου να χαίρεται ή να είναι αδιάφορος με την πώληση ενός σπάνιου παίκτη
Αν γινόταν το ίδιο με τον Κούδα,δεν θα είχαμε την ίδια ιστορία
Αποδεκτή όποια απόφαση κι αν πάρει ο Ιβάν.Είπε πως θα μας βάλει στο C.L και θα φτιάξει την νέα Τούμπα και δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα κάτι που υποσχέθηκε και δεν έγινε
Αν είναι πώληση,με μεγάλη στεναχώρια όμως,αφού δεν θα δούμε στην Τούμπα την εξέλιξη ενός ποδοσφαιρικού μάγου.
Bying Teams vs Selling Teams
Όταν ακούμε την φράση selling team το μυαλό θα πάει ΠΡΩΤΑ στον Άγιαξ
Για να μπορέσει κάθε ομάδα να γίνει selling team στο μέγεθος του σήμερα,έπρεπε να υπάρξει ο Μπόσμαν
Σημείο 0: 1996
28 μετά vs 28 χρόνια πριν
Άγιαξ στην Ολλανδία
14 πρωταθλήματα-8 κύπελλα προ Μποσμαν
10 πρωταθλήματα-8 κύπελλα μετά Μποσμαν
Άγιαξ στην Ευρώπη
Πρωταθλητριών-Κυπελλούχων-Ουέφα
4-1-1 προ Μπόσμαν (+2 και 2 Διηπειρωτικά κύπελλα/Σούπερ Καπ Ευρώπης)
0-0-0 μετά Μπόσμαν
Άγιαξ στην Ευρώπη σε σύγκριση με Ρεάλ
Προ Μπόσμαν
4-1-1 vs 6-0-2
Mετά Μπόσμαν
0-0-0 vs 9-0-0
Επειδή ανα τα χρόνια υπάρχουν επιχειρήματα του στυλ
Ο Άγιαξ γιατί πουλάει συνέχεια,κορόΙδα είναι;
Τώρα,ο οπαδός του Άγιαξ αν είναι ευχαριστημένος με το πριν και το μετά,οκ....υπάρχει αλλοίωση του ανθρώπινου dna
Πάντα αυτός που αγοράζει βγαίνει μακροχρόνια κερδισμένος
Οι οπαδοί της Ρεάλ ευχαριστιούνται ποδόσφαιρο και ΤΙΤΛΟΥΣ
Οι οπαδοί του Άγιαξ ευχαριστιούνται το νέο παιχνίδι που λέγεται ΠοδοΜονόπολυ
Οφφ τόπικ είναι το ποστ, ουδεμία σύνδεση υπάρχει με τον Κωνσταντελια

Πέραν της απορίας μου
Ασχετα με το τι θέλει ένας ποδοσφαιριστής ή μια διοίκηση (και την απαλή αποδοχή των αποφάσεών της),γιατί ένας φίλαθλος του ποδοσφαίρου να χαίρεται ή να είναι αδιάφορος με την πώληση ενός σπάνιου παίκτη
Αν γινόταν το ίδιο με τον Κούδα,δεν θα είχαμε την ίδια ιστορία
Αποδεκτή όποια απόφαση κι αν πάρει ο Ιβάν.Είπε πως θα μας βάλει στο C.L και θα φτιάξει την νέα Τούμπα και δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα κάτι που υποσχέθηκε και δεν έγινε

Αν είναι πώληση,με μεγάλη στεναχώρια όμως,αφού δεν θα δούμε στην Τούμπα την εξέλιξη ενός ποδοσφαιρικού μάγου.