Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Ειναι αλλο να κανεις μεταγραφες για εντυπωσιασμο και αν σου βγει σου βγηκε και αλλο να σου λειπει πραγματικα ενα κομματι απο το παζλ. Εμας μας λειπει και το εχει ξεκαθαρισει ο ιδιος ο προπονητης σε ολους τους τονους. Δεν υπαρχει η παραμικρη λογικη στο να μην γινει η κινηση και να αποκτηθει ενας παικτης.
Αν τελικα δεν γινει αντικειμενικα δυο πραγματα μονο θα μπορουν να ισχυουν. Ή οτι ο Μποτο δεν μπορεσε να τον βρει ή οτι ο Ιβαν δεν ηθελε να τον παρει. Δεν θα εχω καποιο νταλκα να μαθω τι απο τα δυο "εφταιξε" αλλα οτιδηποτε αλλο ακουστει θα ειναι εκ του πονηρου.
Αν τελικα δεν γινει αντικειμενικα δυο πραγματα μονο θα μπορουν να ισχυουν. Ή οτι ο Μποτο δεν μπορεσε να τον βρει ή οτι ο Ιβαν δεν ηθελε να τον παρει. Δεν θα εχω καποιο νταλκα να μαθω τι απο τα δυο "εφταιξε" αλλα οτιδηποτε αλλο ακουστει θα ειναι εκ του πονηρου.
Η απάντηση είναι ότι ξεφύγαμε από το μπάτζετ, ειδικά χωρίς ευρώπη. Από το να κάνουμε οικονομία και του χρόνου εν όψη προκριματικών ΤσΛ για να καλύψουμε τη φετινή χασούρα, για 35 ματς βγαίνει φέτος η φάση.
Και τα λέω εγώ που πάντα ήμουν γκρινιάρης στις μεταγραφές.
Το αμυντικό δίδυμο μας δε βλέπει κανέναν στην Ελλάδα είναι μακράν το καλύτερο, το ζευγάρι στα εξτρέμ είναι επίσης το καλύτερο μέχρι στιγμής, κέντρο έχουμε τίμιο, θα προτιμούσα καλύτερο εννοείται όπως και στο φορ.
Χωλαίνουμε στα ακραία μπακ και στο δεκάρι, το οποίο δεκάρι λίγο με Μπίσεσβαρ λίγο και με Καντουρι καλύπτεται η φάση.
ΥΓ: Ποιος θεωρείτε από τους ελεύθερους θα άξιζε να πάρουμε. Εγώ βλέπω μόνο τον Rogic που έβαλα και πιο πριν που θα άξιζε ως προσιτός, δεν είναι αυτό που θέλουμε όμως. Δεύτερος και αυτός που ταιριάζει θα ήταν ο Vydra, ο οποίος βέβαια θα θέλει και κάνα 1,5Μ να έρθει, και πάλι δύσκολα γιατί θα βρει σε κάποια αγγλική λογικά.
Και τα λέω εγώ που πάντα ήμουν γκρινιάρης στις μεταγραφές.
Το αμυντικό δίδυμο μας δε βλέπει κανέναν στην Ελλάδα είναι μακράν το καλύτερο, το ζευγάρι στα εξτρέμ είναι επίσης το καλύτερο μέχρι στιγμής, κέντρο έχουμε τίμιο, θα προτιμούσα καλύτερο εννοείται όπως και στο φορ.
Χωλαίνουμε στα ακραία μπακ και στο δεκάρι, το οποίο δεκάρι λίγο με Μπίσεσβαρ λίγο και με Καντουρι καλύπτεται η φάση.
ΥΓ: Ποιος θεωρείτε από τους ελεύθερους θα άξιζε να πάρουμε. Εγώ βλέπω μόνο τον Rogic που έβαλα και πιο πριν που θα άξιζε ως προσιτός, δεν είναι αυτό που θέλουμε όμως. Δεύτερος και αυτός που ταιριάζει θα ήταν ο Vydra, ο οποίος βέβαια θα θέλει και κάνα 1,5Μ να έρθει, και πάλι δύσκολα γιατί θα βρει σε κάποια αγγλική λογικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Σάβ 03 Σεπ 2022, 08:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ας περιμένουμε και τον Κουαλιατα .Δεν τον πήρε τυχαία. Μιλάμε ότι τον είχαν αξιολογήσει μέσα στα τρία ανερχόμενα ταλέντα της Λατινικής Αμερικής . Ας περιμένουμε . Μπορεί να δείξει γιατί τον πήρανε .
Ok δεκτο. Αυτο ειναι μια απαντηση.
Αλλα πρεπει να εισαι ετοιμος (απο πλευρας διοικησης) να δεκτεις και το ρισκο της αποφασης.
Οπου ρισκο, το οτι σε μια χρονια που βγαινουν 2 στο τσουλου ρισκαρεις να μην εισαι στην δυαδα.
Θα μου πεις ενα πολυ καλο 10αρι θα στο εξασφααλιζε; Οχι. Αλλα θα αυξανε τις πιθανοτητες.
Αλλα πρεπει να εισαι ετοιμος (απο πλευρας διοικησης) να δεκτεις και το ρισκο της αποφασης.
Οπου ρισκο, το οτι σε μια χρονια που βγαινουν 2 στο τσουλου ρισκαρεις να μην εισαι στην δυαδα.
Θα μου πεις ενα πολυ καλο 10αρι θα στο εξασφααλιζε; Οχι. Αλλα θα αυξανε τις πιθανοτητες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Σάβ 03 Σεπ 2022, 08:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποσοτικά ο.κ.Parolos έγραψε:Ζιφκοβιτς, Ναρει, Μπισεσβαρ, Καντουρι, Κουαλιατα, Ρικάρντο, Φελίπε, Ντελιας.joshua έγραψε:Ποιοι ειναι αυτοι οι 8 για τρεις θεσεις ρε parolos;
Για 35 ματσάκια.
Επίσης, θεωρείτε ότι αν βρίσκαμε να πουλήσουμε Μουργκ Ζαμπα δε θα παιρναμε έναν ακόμη? Δε νομίζω να διαφωνεί κανένας.
Ποιοτικά όμως μόνο τον Νάρει βλέπω να στέκεται καλά. Οι υπόλοιποι έχουν τα θεματάκια τους.
Πάντως ούτε κι εγώ δεν πιστεύω ότι θα κάνουμε άλλη μεταγραφή. Θα εστιάσουμε στο ποσοτικό.

Βεβαια τον Γενάρη του 2021 με προπονητή τον Γκαρσία ο ΠΑΟΚ πήγε και πήρε αριστερό μπακ παρότι το καλοκαίρι είχε σκάσει 1Μ για να φέρει τον Περειρα ως μεγάλο ταλέντο.Parolos έγραψε:Ζιφκοβιτς, Ναρει, Μπισεσβαρ, Καντουρι, Κουαλιατα, Ρικάρντο, Φελίπε, Ντελιας.joshua έγραψε:Ποιοι ειναι αυτοι οι 8 για τρεις θεσεις ρε parolos;
Για 35 ματσάκια.
Επίσης, θεωρείτε ότι αν βρίσκαμε να πουλήσουμε Μουργκ Ζαμπα δε θα παιρναμε έναν ακόμη? Δε νομίζω να διαφωνεί κανένας.
Και ενώ είχε ήδη τον Βιερινια στα 34 όχι στα 36.
Επίσης στην επίθεση ενώ είχε ήδη Σφιντερσκι πήγε και έφερε τον Κρεμντσικ καθώς τα 3Μ που είχε σκάσει το καλοκαίρι για τον Τσολακ δεν έπιασαν τόπο.
Δεν θυμάμαι (ειλικρινής απορία) αν και κείνο το χειμώνα έλεγες τα ίδια.
Δηλαδή, μην παίρνετε Μπαμπά και Κρμεντσικ παρότι ο προπονητής ζητάει παιχτες καθώς έγιναν λάθος επιλογές το καλοκαίρι και ξοδέψαμε 4Μ χωρίς λόγο.
Αν έλεγες τα ίδια ΟΚ, είσαι ακριβοδίκαιος και κράτας την ίδια γραμμή για όλους είτε λέγονται Γκαρσία είτε Λουτσεσκου άρα πες ότι δεν έγραψα καν.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Σάβ 03 Σεπ 2022, 09:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Διαβάζοντας καμιά 1.500 σελίδες μεταγραφικών σεναρίων, έχω την εντύπωση πως όσοι δικαιολογούν τη διοίκηση, που δεν φέρνει έστω αυτή τη μια μεταγραφή (αν και χρειάζονται παραπάνω), είναι οι ίδιοι που θέλουν να φύγει ο Λουτσέσκου.
Είναι απορίας άξιο πως γίνεται να βλέπουν αρνητικά την ενίσχυση της ομάδας. Δεν βλέπω να υπάρχει άλλος λόγος.
Είναι κυριολεκτικά απίστευτο.
Είναι απορίας άξιο πως γίνεται να βλέπουν αρνητικά την ενίσχυση της ομάδας. Δεν βλέπω να υπάρχει άλλος λόγος.
- Sick Bastard
Α δεν ήξερα ότι είμαστε υπερπλήρεις.Parolos έγραψε:Ζιφκοβιτς, Ναρει, Μπισεσβαρ, Καντουρι, Κουαλιατα, Ρικάρντο, Φελίπε, Ντελιας.joshua έγραψε:Ποιοι ειναι αυτοι οι 8 για τρεις θεσεις ρε parolos;
ΠΑΟΚ γερά πρωτάθλημα ξανά.
-
Κάθησα να δω τις φάσεις του Κουαλιατα ,καλύπτει και τις τρεις θέσεις . Σε ένα μήνα θα μπει και αυτός στην εξίσωση όπως πιστεύω και ο Ρικαρντο.Μην βιάζεστε να κρίνεται ,θα είναι πρώτος ο ΠΑΟΚ και θα συζητάμε για τις μεταγραφες. Έτσι πως είναι το ρόστερ θα επιμείνω θέλω αριστερό εξτρέμ ,ψηλό,γρήγορο,τεχνίτη με δύναμη με νούμερα. Το κέντρο είναι εντάξει.
- WestBlock4
Ρε πραγματικά χεστηκαμε για το αν μπήκαμε μέσα η όχι. Αν θελει τίτλους να ενισχύσει την ομάδα αν δε θέλει να βγει κ να το πει ότι δε πάει για κάτι.
Απλά τα πράγματα.
Έχουμε γίνει όλοι λογιστές και δικαιολογούμαι τα πάντα.
Και ναι δε τα βάζω εγώ λεφτά για να το παίζω μάγκας αλλα επιλογή του ιβαν ήταν να μιλάει για πρωτάθλημα κ επιτυχίες.
ΥΓ. Τεράστια μεταγραφή ο Μαρσέλο αλλα στα φρύδια μας , ας πάρουμε αυτούς που πρέπει κ θα σου πω εγώ μαρσελο κ αηδίες.
Απλά τα πράγματα.
Έχουμε γίνει όλοι λογιστές και δικαιολογούμαι τα πάντα.
Και ναι δε τα βάζω εγώ λεφτά για να το παίζω μάγκας αλλα επιλογή του ιβαν ήταν να μιλάει για πρωτάθλημα κ επιτυχίες.
ΥΓ. Τεράστια μεταγραφή ο Μαρσέλο αλλα στα φρύδια μας , ας πάρουμε αυτούς που πρέπει κ θα σου πω εγώ μαρσελο κ αηδίες.
Ωραία πάντα θα έρχεται ο Πάμπλο στη συζήτηση. Αυτό θα έχουμε τώρα?JohnDag έγραψε:Βεβαια τον Γενάρη του 2021 με προπονητή τον Γκαρσία ο ΠΑΟΚ πήγε και πήρε αριστερό μπακ παρότι το καλοκαίρι είχε σκάσει 1Μ για να φέρει τον Περειρα ως μεγάλο ταλέντο.Parolos έγραψε:Ζιφκοβιτς, Ναρει, Μπισεσβαρ, Καντουρι, Κουαλιατα, Ρικάρντο, Φελίπε, Ντελιας.joshua έγραψε:Ποιοι ειναι αυτοι οι 8 για τρεις θεσεις ρε parolos;
Για 35 ματσάκια.
Και ενώ είχε ήδη τον Βιερινια στα 34 όχι στα 36.
Επίσης στην επίθεση ενώ είχε ήδη Σφιντερσκι πήγε και έφερε τον Κρεμντσικ καθώς τα 3Μ που είχε σκάσει το καλοκαίρι για τον Τσολακ δεν έπιασαν τόπο.
Δεν θυμάμαι (ειλικρινής απορία) αν και κείνο το χειμώνα έλεγες τα ίδια.
Δηλαδή, μην παίρνετε Μπαμπά και Κρεμντσικ παρότι ο προπονητής ζητάει παιχτες καθώς έγιναν λάθος επιλογές το καλοκαίρι και ξοδέψαμε 4Μ χωρίς λόγο.
Αν έλεγες τα ίδια ΟΚ, είσαι ακριβοδίκαιος και κράτας την ίδια γραμμή για όλους είτε λέγονται Γκαρσία είτε Λουτσεσκου άρα πες ότι δεν έγραψα καν.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλήθεια συγκρίνεις τις μεταγραφές του Κρμεντσικ, Μπαμπά δανεικών και το χαμπίμπι?
Και οι 3 μαζί 1μύριο και κάτι, ενώ για να έρθουν φύγανε Τσόλακ, Μπισεσβαρ, ενώ πουλήθηκε και ο Γιαννούλης. Αυτό βέβαια εντέχνως το ξεχνάς, όπως ξεχνάς οτι λόγω Περέιρα κοντέψαμε να χάσουμε από το χαρτί που δεν μπορούσε να σταθεί.
Ένα χαφ χρειαζόμασταν τότε επίσης και δεν ήρθε.
Εσύ πόσο δίκαιος είσαι Τζον που τότε με χαφ Τσιγγάρα, Ντάγκλας, Σβαμπ, από μπροστά χαμπίμπι και ένα φορ που παίζει πλέον στην ινδονησία έλεγες είμαστε υπερπλήρεις και χτυπάμε πρωτάθλημα δηλαδή?
Και τώρα με 30 παίχτες έχουμε ελλείψεις ενώ οι μεσοεπιθετικοί που έχουμε τους κάνεις μπιριμπάκια άμα θες.
Πέρσυ ήρθαν Μιτριτα και Σιντκλευ επιλογές προπονητή (2Μ και οι δυο). Τί ακριβώς συγκρίνεις μπάτζετ FFP με τώρα?
Για να είσαι λοιπόν δίκαιως πες πότε ο Ιβάν έριξε άλλη φορά 9Μυρια, ολογράφως ΕΝΝΕΑ, σε αγορές παιχτών.
Που μου συγκρίνεις τον 3 χρόνια απουσίας Μπαμπά και το φορ Ινδονησίας και το χαμπίμπι με 9Μ μεταγραφές.
Εν πάση περιπτώση η ομάδα πήρε κύπελλο και βγήκε 2η. Που έχεις κολλήσει ακριβώς?
Το αν είμαι δίκαιος ή όχι εγώ δεν είναι το θέμα μας, πήγαινε να δεις πέρσυ που έκραζα για τις μεταγραφές να μου πεις ποιος ειναι και ποιος όχι.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Έκανε μπαμ από πέρσυ ότι η φάση θα γίνει Ιβάν VS Luce αν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά.Blackgr4 έγραψε:Διαβάζοντας καμιά 1.500 σελίδες μεταγραφικών σεναρίων, έχω την εντύπωση πως όσοι δικαιολογούν τη διοίκηση, που δεν φέρνει έστω αυτή τη μια μεταγραφή (αν και χρειάζονται παραπάνω), είναι οι ίδιοι που θέλουν να φύγει ο Λουτσέσκου.
Δε χρειαζόταν να είναι κανείς μάντης για να το καταλάβει ότι ο όχλος θα κινηθεί κατά του Ιβάν προφανώς και μισό δις να έδινε για μεταγραφές.
Είναι όντως απίστευτο αυτό που συμβαίνει όπως λέει κι ο σοφρωνης.
Ξέρεις καταρχήν ότι στην εξίσωση υπάρχει και ο Μποτο ε. Ανεμόμυλους περί Λουτσεσκου δημιουργία εντυπώσεων.
Το μπάτζετ που δόθηκε για ελληνικά δεδομένα και χωρίς Ευρώπη είναι τεράστιο. Το αν ένας ΤΔ του ενός μυριου με έναν προπονητή του 1,8Μυριου κατάφεραν να θέλουν έξτρα δεκάρι or winger, δε ξέρουμε δλδ ακριβώς ακόμη και τώρα, δεν είναι θέμα Ιβάν.
Η ομάδα μπορεί να βγει δεύτερη ή και τρίτη για Γιουρόπα. End of story.
- WestBlock4
Φτάνει βρε με το Γκαρσία κ το λουτσεσκου τις συγκρίσεις.
Καταρχάς ο πρώτος δεν είναι καν προπονητής ακόμη.
Παρολαυτα το πρόβλημα μας τώρα δεν είναι ο προπονητής αλλα ότι θα μείνουμε άλλη μια χρονιά με κενα που φωναζουν
Καταρχάς ο πρώτος δεν είναι καν προπονητής ακόμη.
Παρολαυτα το πρόβλημα μας τώρα δεν είναι ο προπονητής αλλα ότι θα μείνουμε άλλη μια χρονιά με κενα που φωναζουν
Εντσξει με τετοιο μετρημα εχω 4 ποδοσφαιριστες για καθε θεση...Parolos έγραψε:Ζιφκοβιτς, Ναρει, Μπισεσβαρ, Καντουρι, Κουαλιατα, Ρικάρντο, Φελίπε, Ντελιας.joshua έγραψε:Ποιοι ειναι αυτοι οι 8 για τρεις θεσεις ρε parolos;
Για 35 ματσάκια.