Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Γεια σου παπά παπά γαμω τον.....
@Τζος....
Η αποψη μου είναι ότι τώρα παίρνουμε τα..... γεμίσματα του ρόστερ (με Ναρει και το αριστερό εξτρέμ που ακούγεται).
Αργότερα θα μπει το κερασάκι με παίκτη τοπ είτε καθαρά αριστερό εξτρέμ είτε εξτρεμοφορ.
Αυτό πιστεύω.
Ξαναλέω...στον Μπισε έχει πει κανείς ότι η πρόταση μάλλον δεν ισχύει,; Αν απαντήσει θετικά τι κάνουμε με όλους αυτούς που ακούγονται;
@Τζος....
Η αποψη μου είναι ότι τώρα παίρνουμε τα..... γεμίσματα του ρόστερ (με Ναρει και το αριστερό εξτρέμ που ακούγεται).
Αργότερα θα μπει το κερασάκι με παίκτη τοπ είτε καθαρά αριστερό εξτρέμ είτε εξτρεμοφορ.
Αυτό πιστεύω.
Ξαναλέω...στον Μπισε έχει πει κανείς ότι η πρόταση μάλλον δεν ισχύει,; Αν απαντήσει θετικά τι κάνουμε με όλους αυτούς που ακούγονται;
Ναι αλλά αν βάλετε και τις ασσιστ, δειχνει κάτι αρκετα ενδιαφέρον.
Αρκει να μην μας βγει ονομά και πράμα, Ντοπε [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Τα χαρακτηρίστηκα του πάντος δείχνουν παίκτη-εναλακτικη στυλ Ναρεη
Αρκει να μην μας βγει ονομά και πράμα, Ντοπε [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Τα χαρακτηρίστηκα του πάντος δείχνουν παίκτη-εναλακτικη στυλ Ναρεη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Σάβ 25 Ιουν 2022, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε οκ, αμα δεις ομως τα περσινα του, που ανεβασε και ο Τζιμπλ, τραγικα σιγουρα δεν ειναι.
- soflodoras
Τραγικα νουμερα οι 15 ασιστ σε 30κατι ματς; Ρε φιλε, σοβαρα τωρα. Μηπως μας τρολαρεις;joshua έγραψε:Ειναι τραγικα τα νουμερα αυτου του Ντομπε,ο Λημνιος ειναι πολυβολο μπροστα του.Ουτε ο Γερμανος εχει γκολ στη καριερα του,ουτε καν ο Κουαλιατα.ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΚΟΛ...
Ε ναι αλλα και 15 ασσιστ ρε συ,οι οποιες καπως εξισοροπουν τα 2 γκολ και δειχνουν και το στυλ του παικτη.
Τα στατιστικα δειχνουν τι παλτο γλυτώσαμε με το δωδωνι, χειρωτερα και απο Μουργκ.
Ας παει στον τζαπα να βριζει τον ΠΑΟΚ χωρις να κρύβεται, παρέα με ζουμπερ και τους υπολοιπους κομπλεξικους χαρτινους.
Ή παπαναστασιακο που ειναι κοντα στο ονειρο του να παιξει μονο γαυρο Ελλαδα.
O Σαλάχ πωλείται μάγκες .. είναι τραγικό να μην κάνουμε κίνηση .. αν και φέτος δεν είχε πολλά γκολ .. δεν ξέρω αν κάνει για την ομαδάρα μας ..
- Kabamaru11
Ευχομαι πωληση Τσολακ με πανω απο 2 εκατομυρια και αγορα Κουλουρη,εχει ακομα ενα χρονο συμβολαιο στο Περιστερι,ευκολα μπορει να σπασει το συμβολαιο του με ενα μικρο ποσο + καποιους παικτες που δεν θελουμε με χαμηλο συμβολαιο,μας ξερει,τον ξερουμε,τιμιος,σε καλη ηλικια,θα βαλει τα γκολακια του εφοσον ταιστει,εχει και μια καποια ατομικη ενεργεια.Γηγενης και ξεκαθαρη ιεραρχια στους στραηκερ με Ολιβειρα>Κουλουρη>Κουτσια.Διαφορετικοι μεταξυ τους.
Πολλοι θα διαφωνησουν με το ονομα Κουλουρη,αλλα πρεπει να αποκτησουμε και κανα γηγενη που να αξιζει.
Πολλοι θα διαφωνησουν με το ονομα Κουλουρη,αλλα πρεπει να αποκτησουμε και κανα γηγενη που να αξιζει.
Kαλο ειναι να μην ειρωνευομαστε την αποψη του αλλου, αλλα να το συζηταμε.
Και προλαβαινω να το πω εγω, που διαφωνω με την αποψη του, πριν το πει ο Τζοσουα.
Και προλαβαινω να το πω εγω, που διαφωνω με την αποψη του, πριν το πει ο Τζοσουα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Σάβ 25 Ιουν 2022, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να σας πω ρε παιδια όλοι εσείς που στηρίζεστε σε στατιστικά για να βγάλετε ΑΠΟΛΥΤΕΣ κριτικές για παίκτες, ποιο στατιστικό είναι εκείνο που λαμβάνει υπόψιν την ψυχολογία/δυναμική/τρόπο παιχνιδιού της ομάδας ώστε να αποδώσει ο Χ παίκτης γκολ και ασίστ;
Δηλαδή άμα έχω κλειστό συμβόλαιο σε μια ομάδα με μπουρδέλο αποδυτήρια και πάω χάλια δύο σερί σεζόν (όπως πχ στην ΑΕΚ), σημαίνει ότι είμαι ανίκανος γενικά να σκοράρω; Ενώ δεν είναι καν η θέση μου πχ είμαι εξτρέμ;
ΒΕΒΑΊΩΣ ο συνδυασμός πολλών στατιστικών μπορεί να μας δωσει το σωστό και αληθές αποτέλεσμα, αλλά φαντάζομαι ότι για να ξέρεις να μεταφράζεις τέτοιου είδους δεδομένα πρέπει να είσαι επαγγελματίας και να ζητάς αμοιβή, όχι να τα μοιραζεις δωρεάν σε φόρουμ.
Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο και ας μην είμαστε απόλυτοι στις κρίσεις μας.
Ο πριγιοβιτς ήταν πολυβολο και το ταβάνι στην καριέρα του πριν έρθει ήταν η Πολωνία .
Δηλαδή άμα έχω κλειστό συμβόλαιο σε μια ομάδα με μπουρδέλο αποδυτήρια και πάω χάλια δύο σερί σεζόν (όπως πχ στην ΑΕΚ), σημαίνει ότι είμαι ανίκανος γενικά να σκοράρω; Ενώ δεν είναι καν η θέση μου πχ είμαι εξτρέμ;
ΒΕΒΑΊΩΣ ο συνδυασμός πολλών στατιστικών μπορεί να μας δωσει το σωστό και αληθές αποτέλεσμα, αλλά φαντάζομαι ότι για να ξέρεις να μεταφράζεις τέτοιου είδους δεδομένα πρέπει να είσαι επαγγελματίας και να ζητάς αμοιβή, όχι να τα μοιραζεις δωρεάν σε φόρουμ.
Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο και ας μην είμαστε απόλυτοι στις κρίσεις μας.
Ο πριγιοβιτς ήταν πολυβολο και το ταβάνι στην καριέρα του πριν έρθει ήταν η Πολωνία .
-
Από την ίδια χώρα εγώ καταλαβαίνω Γαλλία ,παίκτεςprist64 έγραψε:το εξτρεμ που βγηκε,ειναι δευτερος στοχος
ο πρωτος ειναι στο ιδιο στυλ,αλλά πιο κοντρολαρισμενος και απο την ιδια χωρα
και πολλα σας ειπα
εγω ξεροσταλιαζα στα ΚΤΕΛ τοσες μερες και ανοιξε αλλος το τοπικ του
δεν σεβεστε τιποτα
αριστερά εξτρεμ με δεύτερη υπηκοότητα Γαλλία
https://www.transfermarkt.co.uk/details ... e/35755592
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Σάβ 25 Ιουν 2022, 15:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- PAOKevolution
Sorry prist <3prist64 έγραψε:το εξτρεμ που βγηκε,ειναι δευτερος στοχος
ο πρωτος ειναι στο ιδιο στυλ,αλλά πιο κοντρολαρισμενος και απο την ιδια χωρα
και πολλα σας ειπα
εγω ξεροσταλιαζα στα ΚΤΕΛ τοσες μερες και ανοιξε αλλος το τοπικ του
δεν σεβεστε τιποτα
-
Και λίστα Γάλλων εξτρέμ
https://www.transfermarkt.co.uk/details ... e/35755876
https://www.transfermarkt.co.uk/details ... e/35755876