Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- kataramenos5
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Αποστολε περα απτην πλακα τα χω γραψει και στον ιδιο με παραθεση ποστ.Αστο ειναι σε καλο μουντ μη το χαλαμε.
Ας μας πει ο ιδιος (εφοσον θελει) αν τωρα σαν μοντ το σκεφτεται λιγο περισσότερο τι θα ποσταρει.Αυτη την αισθηση εχω μπορει και να μαι τερμα λαθος.
Σουρμε μια βδομαδα εκτος δε παιζει.Πεμπτη εχουμε αγωνα ζωης και θανατου.Μη με γμτε το καρμα Τρεχαμε να γλιτωσουμε dim και τωρα να ξεμπαναρουμε mod?Μας οδηγειτε στην ανωμαλια κυριοι
Ας μας πει ο ιδιος (εφοσον θελει) αν τωρα σαν μοντ το σκεφτεται λιγο περισσότερο τι θα ποσταρει.Αυτη την αισθηση εχω μπορει και να μαι τερμα λαθος.
Σουρμε μια βδομαδα εκτος δε παιζει.Πεμπτη εχουμε αγωνα ζωης και θανατου.Μη με γμτε το καρμα Τρεχαμε να γλιτωσουμε dim και τωρα να ξεμπαναρουμε mod?Μας οδηγειτε στην ανωμαλια κυριοι
Ευχαριστω για τα καλα λογια των παιδιων αλλα δεν υπαρχει λογος να γινομαι θεμα συζητησης,νιωθω αβολα...Ειμαστε κοντα στο να κανουμε ενα εξαιρετικο start στη σεζον που θα καλυψει εκτος των αλλων μεγαλα λαθη του καλοκαιριου σε χρονους.Ας κοιταξουμε μπροστα και οχι πισω...
ΑποστόληςΑ έγραψε:Άλλο ασκώ κριτική και άλλο γκρινιάζω.kataramenos5 έγραψε:Εισαι μικρος και δε θυμασαι.Νουμερο 1 γκρινια στο φορουμ καποτε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Καμία έκπληξη ο Τζος για όσους τον ξέρουν.
Εδώ στο φόρουμ αρκετοί έχουν παρεξηγήσει αυτά τα δύο και έχουν φτάσει στο σημείο να τους ενοχλεί η άλλη άποψη.
+1926
Να προσθέσω επίσης ότι Μπαρκαρούτσος και μαύρο Χιονι, πολύ καιρό τώρα, αλλά ειδικά το τελευταίο τρίμηνο. Όχι μόνο έχουν παρεξηγήσει τον ρόλο τους, αλλά τον εκμεταλευονται κιόλας, εις βάρος απλών μελών.
Ο Τζος όπως το πάει είναι παράδειγμα προς μίμηση.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Μαυρο Χιονι έγραψε:Μεγάλη υπόθεση το ignore. Δυστυχώς στους μοντ δεν λειτουργεί. Μου λείπει πραγματικά.
Το έκανα από χθες και βρήκα την υγεία μου.
Άντεξα τόσο καιρό χωρίς αυτό, αλλά χθες το έκανα.
Μεγαλη υπόθεση.
ετσι ειναι .....η τουμπα σε αντιθεση εκπεμπει υγεια και πραγματικα περασα παρα πολυ καλα το καλοκαιρι σε ολα τα ματς γιατι πηγα σε ολα ,οπως θα παω και σημερα ....βγαινοντας απο τον ναο οταν εβαζα ραδιο ακουγα οτι αανοησια μπορεις να φανταστεις ολα φυσικα αρνητικα στην αρχη κατα λουτσε μονο μετα κατα ιβαν μετα κατα λουτσε και ιβαν και τα παλκακια της παε ,και τελος οι ιδιοι υπερ λου και κατα ιβαν που αφησε μονο τον λουτσε....τρελλα......sic-4 έγραψε:Αυτοι που "μπαίνουν σχεδόν αποκλειστικά για να την πουν σε όσους γκρινιάζουν", δεν μπαινουν μονο τοτε.joshua έγραψε:Navi γελιέσαι αν νομίζεις ότι τοξική συμπεριφορά είναι μόνο όσων γκρινιάζουν και σπαμαρουν συνεχώς. Αντίστοιχα τοξική είναι και αυτή αυτών που μπαίνουν σχεδόν αποκλειστικά για να την πουν σε όσους γκρινιάζουν και εδώ και καιρό φλερταρεις έντονα και εσυ.Πρεπει με κάποιο τρόπο να μπει ένα στοπ και στα δύο .
Μπαινουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για να διαβασουν για τον ΠΑΟΚ και ερχονται αντιμετωποι με εναν οχετο ηττοπαθειας, μιζεριας, μαυριλας, γκρινιας, μηδενισμου και συχνα κακεντρεχειας. Ε υπαρχουν στιγμες που αγανακτουν απο ολο αυτο και αντιδρουν. Δεν μπορεις αυτο να το εξισωνεις με την καθημερινη, ολοημερη μιρλα καποιων μελων. Ισαποστακισμος λεγεται αυτο.
Joshua, στο παρελθον υπηρξες ενας απο τους κυριους εκφραστες της επαναλαμβανομενης μιρλας. Βεβαια τα σχολια σου ποτε δεν ηταν κακεντρεχη και στην πορεια προς τιμην σου φανηκε να αναγνωριζεις το ενοχλητικον της επαναληψης και το αλλαξες. Αυτο που συμβαινει ομως εδω και καιρο κανει τη δικη σου μιρλα να μοιαζει παιδικη χαρα. Η κατασταση εχει ξεφυγει τρομακτικα.
Προσωπικα ισως να ειμαι ενας τετοιος που λες. Ειμαι ολη μερα με το F5 στο χερι. Δεν εχω ιδιαιτερες ποδοσφαιρικες γνωσεις, οποτε τι να μπω να γραψω; Το πολυ καμια αβαντα στην ομαδα κανενα "Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ", κανενα "συγχαρητηρια στα παιδια και τον προπονητη". Κατα τ' αλλα απολαμβανω τα σχολια συνοπαδων που ξερουν 5 δραμια μπαλα παραπανω απο μενα και μαθαινω. Καποιες φορες εχω αγανακτησει απο την υπερβολικη, επαναλαμβανομενη γκρινια και μιζερια και εχω αντιδρασει. Ε δεν γινεται αυτο (που το κανω μια, δυο φορες το χρονο) να εξισωνεται με εναν που γραφει 30 ποστ τη μερα κατηγορωντας τους παντες και τα παντα στην ομαδα.
Επισης δεν πρεπει να παραβλεπουμε (και συχνα γινεται) το γεγονος οτι ειμαστε σε ενα ΟΠΑΔΙΚΟ φορουμ και οχι σε ενα φορουμ ποδοσφαιρικης αναλυσης. ΚΑΘΗΚΟΝ και ΧΑΡΑ του οπαδου ειναι να ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ την ομαδα του, οχι να τη μηδενιζει. Δεν γινεται να πεφτουν βροχη τα εκατομμυρια, ο ΠΑΟΚ να βιωνει την καλυτερη περιοδο της ιστοριας του μακραν και να γραφεται στο ΟΠΑΔΙΚΟ φορουμ 100 φορες τη μερα οτι ειναι παρατημενο το μαγαζι. Ε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- navigator11
Δηλαδή το να γράφει κάποιος επαναλαμβανόμενα ότι δεν πρόκειται να έρθει κανείς, μας δουλεύουν ψιλό γαζί, χτίζεται ομάδα μιας χρήσης συν το χλευασμό και τις ύβρεις εδώ και καιρό, πριν εκπνεύσει η προθεσμία έστω της 4ης Σεπτεμβρίου, συνιστά "άποψη και σχολιασμό". Και το πρέπον από πλευράς των υπολοίπων είναι να τους ... απομονώσουμε τους συγκεκριμένους χρήστες. Μάλιστα. Είχε γίνει αντιληπτό φυσικά αλλά επικοινωνήθηκε και επίσημα πλέον.joshua έγραψε:Αντιλαμβανομαστε μαλλον διαφορετικα το τι σημαινει οπαδικο φορουμ.Δεν ειναι καθηκον ενος οπαδου να αβανταρει σε ενα φορουμ,καθηκον ειναι να αβανταρει στο γηπεδο.Εκτος αυτου εκφραζει τη γνωμη του για το τι συμβαινει στη καθημερινοτητα της ομαδας.Προφανως βεβαια πρεπει να ειναι εκει για να σχολιασει και τα αρνητικα και τα θετικα.
Τι παει να πει επιπλεον εγω δεν εκφραζω αποψη,απλα παρατηρω τι γραφουν οι αλλοι και επεμβαινω για να τους κριτικαρω? Ουτε αυτο στο δικο μου μυαλο ειναι ο λογος υπαρξης ενος φορουμ αλλα φυσικα δεν μπορω να το αρνηθω.Το φορουμ εχει ως σκοπο να δωσει βημα για σχολιασμο των πεπραγμενων στην ομαδα,δεν ειναι ενημερωτικο σαιτ.
Το βασικο ερωτημα για μενα συγκεκριμενα για το φορουμ ειναι το ποσα ειναι αυτα τα ατομα που μπαινουν με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ σκοπο να μηδενισουν? Εγω ειλικρινα δεν διακρινω πανω απο 5 ,αντε να πω 10 τετοια ατομα.Αξιζουν αυτοι ολη αυτη τη φασαρια που γινεται? Ποσο δυσκολο ειναι να αδιαφορησει καποιος,να τους προσπερασει και μοιραια να τους απομονωσει? Τροφη για αυτα τα ατομα ειναι να ασχολεισαι μαζι τους,γιατι τους κανουμε τη χαρη οι υπολοιποι ξερω γω 100-200?
Δεν ξερω τι εχεις παθει ειλικρινα...Δεν μπορει να διαβαζεις αυτο που εγραψα η το αλλο
''Δεν λέω να μην υπάρχουν αντιδράσεις η αντιπαραθεσεις αλλά νομίζω ότι μπορούμε να ξεχωρίσουμε αυτούς που απλά αγωνιούν από αυτούς που λένε καφρίλες. Για τους τελευταίους δεν έχω λόγο να βρω λόγους υπεράσπισης. Για τους πρώτους όμως νομίζω πως μπορούμε να αφήνουμε να πέσει και κάτι κάτω...''
και να καταληγεις να απαντας με αυτο το υφος και να βγαζεις αυτο το συμπερασμα...Δεν μπορω να κανω κατι αλλο...
''Δεν λέω να μην υπάρχουν αντιδράσεις η αντιπαραθεσεις αλλά νομίζω ότι μπορούμε να ξεχωρίσουμε αυτούς που απλά αγωνιούν από αυτούς που λένε καφρίλες. Για τους τελευταίους δεν έχω λόγο να βρω λόγους υπεράσπισης. Για τους πρώτους όμως νομίζω πως μπορούμε να αφήνουμε να πέσει και κάτι κάτω...''
και να καταληγεις να απαντας με αυτο το υφος και να βγαζεις αυτο το συμπερασμα...Δεν μπορω να κανω κατι αλλο...
- thanos-xanthi
το μπαν στον gospi είναι φουλ άδικο
με τέτοια ειρωνεία απο mod να μένει ατιμώρητη, και να την τρώει το θύμα?
για μπλε δεν είναι σωστή συμπεριφορά, και το λιγότερο θα έπρεπε μετά το συγγνώμη να επανέλθει ο gospi
με τέτοια ειρωνεία απο mod να μένει ατιμώρητη, και να την τρώει το θύμα?
για μπλε δεν είναι σωστή συμπεριφορά, και το λιγότερο θα έπρεπε μετά το συγγνώμη να επανέλθει ο gospi
Ρε Θανο να ειμαστε λιγο αντικειμενικοι...Οκ να δεχτω σε ενα βαθμο οτι ο σουρμε ειρωνευτηκε,ειρωνια που σε κλιμακα 1-10 θα της εβαζα χαλαρα ενα 5 και πολυ λεω,την απαντηση σε στυλ εισαι αστειος και αντε τραβα απο εδω πως την βρισκεις?
Joshua για αυτό το ποστ που λίγο ή πολύ λέει ότι οι mods αποφασίζουν ποια θα είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας καθώς και για το τι επιτρέπεται να λεγεται και τι όχι, τι άποψη δικαιούται να έχει ένας ΠΑΟΚτσης και τι όχι κοκ, τι έχεις να πεις;Μπαρκαρούτσος έγραψε:gika έγραψε:Μπαρκαρουτσε, φιλικά πάντα, νομίζω το έχεις χάσει.
Αυτός που γράφει ότι του χρόνου 7-8 παίκτες δεν θα είναι μαζί μας και αν πχ πάρουμε άλλους 2-3 δανεικούς, θα φύγει η μισή ομάδα, κι ότι το συμβόλαιο του Λουτσεσκου επισης λήγει κοκ, να ξέρεις πονάει την ομάδα πολύ. Δεν θέλω να βγάλω ΠΑΟΚομετρα, αλλά για μένα αυτός που καλοκαιριάτικα τρώει ενα Σάββατο για να μοιραστεί τις ανησυχίες του για την ομάδα, το τερματίζει.
Καταλαβαίνω και την άποψη ότι κάποια ποστ μας μαυρίζουν την ψυχη χωρίς λόγο, αλλά το ότι κάποιος επιλέγει να ανήσυχει, δεν τον κάνει λιγότερο ή χειρότερο ΠΑΟΚτση.
Για εμένα, οποιος αγαπάει και πονάει για την ομάδα έχει θέση εδώ μέσα.
Η δουλειά σας είναι να σταματάτε τις προσωπικές επιθέσεις, το σπαμ και να συντονίζετε την συζήτηση: να μένουμε ον τοπικ, να ανοιγοκλείνετε τοπικ κοκ. Η δουλειά σας δεν είναι, από όσο γνωρίζω, να επιλέγετε το ποια αποψη πρέπει να επικρατήσει σε μια συζήτηση.
Ο Joshua το πάει παρα παρα πολύ καλά. Ίσως να πρέπει να συζητήσετε οι mods λίγο μεταξύ σας και να βρείτε μια κοινή γραμμή.
Ένα παράδειγμα. Ο Ζορρό πχ που κάποτε είχε βαρβάτη θέση εδώ μέσα, και έχει κάνει τόσα για τον ΠΑΟΚ και την κοινότητα της περιοχής του, ξεσκίζει τον Λουτσεσκου στο Facebook με την κάθε ευκαιρια. Διαφωνώ 100% μαζί του, αλλά αυτό δεν τον κάνει λιγότερο ΠΑΟΚτση. Εδώ μέσα αν έγραφε τα ίδια θα τον είχατε μπαναρει, το οποίο αν το σκεφτείς θα ήταν τρελό δεδομένου του ποιος είναι.
Κι αυτοί που έκαναν ντου στα γραφεία, αυτοί που έδιωξαν τον Παντελάκη, αυτοί που σπάνε καρέκλες στην 4, αυτοί που μπαίνουν χωρίς εισιτήριο, αυτοί που κάνουν εγκληματικές ενέργειες στην Τούμπα, αυτοί που τα έβαλαν με Μπάνε όταν έκοψε το τζάμπα στους ΣΦ, αυτοί που έδειραν τον τυφλό οπαδό στην 5 που έκραζε την 4 όταν γιούχαρε τον Σαλπιγγίδη, όλοι αυτοί πονούσαν την ομάδα, αν τους ρωτήσεις. Όλοι. Πολύ πιθανό να σε έλεγαν κιόλας κάποιοι "Εμένα φιλλαράκι ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου να 'ούμ'!"...
Επίσης, μιας και είσαι φαν των ίσων αποστάσεων, ψάξε να βρεις την απόσταση μεταξύ της ανησυχίας και της καταστροφολογίας.
Η δουλειά σας δεν είναι, από όσο γνωρίζω, να επιλέγετε το ποια αποψη πρέπει να επικρατήσει σε μια συζήτηση.
Η καταστροφολογία δεν είναι άποψη. Ειδικά όταν γίνεται καθημερινά, επανειλημμένα, επάνω στο κάθε τι.
Όσο για την προτροπή να συζητάμε μεταξύ μας...πιστεύεις ότι δεν το κάνουμε;
Επίσης, ναι, θα έτρωγε μπαν ο Ζορό εδώ αν ξέσκιζε τον Lucescu με την κάθε ευκαιρία. Δεν πα να είναι κι ο πρωθυπουργός ο ίδιος, δεν πα να είναι κι ο Σχοινάς;
Συμμερίζεσαι αυτή την άποψη;
Αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση δεν χρειάζεται να απαντήσεις, αλλά σε παρακαλώ συζητήστε το με την υπόλοιπη ομάδα.