Pablo Gabriel García Pérez II
- Salvador Allende
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Μήπως να το αναλύσουμε λίγο αυτό, το γιατί δεν πρέπει να βάλουμε το χέρι στη φωτιά για Πάμπλο, Βιερίνια, Κλάους, Πέλκα στο ότι δε θα φορούσαν άλλη φανέλα να ξέρουμε και τους λόγους?
Είναι μεταφορικό το σχόλιο σας ή κυριολεκτικό? Δε θα βάζατε το χέρι στη φωτιά βασιζόμενοι στο ένστικτο σας ή επειδή γνωρίζετε κάτι απτό που δεν έχει βγει στην ευρύτερη επιφάνεια?
Είναι μεταφορικό το σχόλιο σας ή κυριολεκτικό? Δε θα βάζατε το χέρι στη φωτιά βασιζόμενοι στο ένστικτο σας ή επειδή γνωρίζετε κάτι απτό που δεν έχει βγει στην ευρύτερη επιφάνεια?
Εγώ το βάζω εσείς μη το βάζετε
Δικό μου είναι δικό σας είναι
Τα ευκολονόητα δεν αναλύονται
Ίσως είναι θέμα διαφορετικής αντίληψης της πραγματικότητας
Δικό μου είναι δικό σας είναι
Τα ευκολονόητα δεν αναλύονται
Ίσως είναι θέμα διαφορετικής αντίληψης της πραγματικότητας
- Salvador Allende
Επειδή κι εγώ είμαι πιο κοντά στο να το βάλω
παρά στο να μην το βάλω
έκανα μία πληροφοριακή ερώτηση
προς prist και renegade
για να καταλάβω το σκεπτικό τους.
παρά στο να μην το βάλω
έκανα μία πληροφοριακή ερώτηση
προς prist και renegade
για να καταλάβω το σκεπτικό τους.
Πολυ απλο ειναι αυτο που λενε τα παιδια η τουλαχιστον o renegade γιατι τον παπα τον χανω τωρα τελευταια...Παικτης ο οποιος επαιξε στη Ρεαλ και στη Μιλαν δεν βλεπω για ποιο λογο θα αρνιοταν να παει στον γαυρο και προφανως μιλαμε για πριν απο εμας. Στη συνεχεια ΝΑΙ προφανως και δεθηκε με το συλλογο,οπως επισης ανεπτυξε μια σχεση μισους με το γαυρο οποτε ΔΕΝ θα μπορουσε να παει.
- Salvador Allende
Το σχόλιο του rene μου φαίνεται περισσότερο σαν υπόθεση εργασίας όπως επεξήγησες κι εσύ αλλά του prist μου φαίνεται πιο πολύ ως κάτι απτό, ως ένα γεγονός που ενδεχομένως δεν γνωρίζω. Γι'αυτό ρώτησα
Προφανώς εννοώ μετά από μας ρε παιδιάjoshua έγραψε:Πολυ απλο ειναι αυτο που λενε τα παιδια η τουλαχιστον o renegade γιατι τον παπα τον χανω τωρα τελευταια...Παικτης ο οποιος επαιξε στη Ρεαλ και στη Μιλαν δεν βλεπω για ποιο λογο θα αρνιοταν να παει στον γαυρο και προφανως μιλαμε για πριν απο εμας. Στη συνεχεια ΝΑΙ προφανως και δεθηκε με το συλλογο,οπως επισης ανεπτυξε μια σχεση μισους με το γαυρο οποτε ΔΕΝ θα μπορουσε να παει.
Τι γνώση να είχε της ελληνικής πραγματικότητας πριν έρθει
- V-olakiotis
Έχει ένα λεπτάκι στην συνεντευξη του στο Punto Penal που έγινε πριν λίγες μέρες όπου περιγράφει την εμπειρία του στη Ρεάλ, με Ζιντάν και άλλους αστέρες.joshua έγραψε:Πολυ απλο ειναι αυτο που λενε τα παιδια η τουλαχιστον o renegade γιατι τον παπα τον χανω τωρα τελευταια...Παικτης ο οποιος επαιξε στη Ρεαλ και στη Μιλαν δεν βλεπω για ποιο λογο θα αρνιοταν να παει στον γαυρο και προφανως μιλαμε για πριν απο εμας. Στη συνεχεια ΝΑΙ προφανως και δεθηκε με το συλλογο,οπως επισης ανεπτυξε μια σχεση μισους με το γαυρο οποτε ΔΕΝ θα μπορουσε να παει.
Όπου λέει ότι ήταν έξω από τα νερά του λογω των απαιτήσεων του κλαμπ για παρουσιάσεις και άλλες εκδηλώσεις, αναφέροντας εγώ είμαι για παντσετα και τσορίθο και όχι για χαβιάρι.
Στο τέλος ανέφερε ότι δεν πέρασε καλά στη Ρεάλ.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Να απολογηθεί παρακαλώ που έπαιξε στις 2 μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και καπάκια στη μεγαλύτερη εμάς.
Καλουτσικος μήπως ήταν..
Καλουτσικος μήπως ήταν..
Θα κλαψω...Τι τραβηξε το παλικαρι...Δεν μπορω να καταλαβω ρε volakioti τι προσπαθεις να περασεις? Οτι παντα ηταν το παιδι του λαου,ο λαικος ηρωας του παραμυθιου? Γραφικο κατανταει στο τελος...V-olakiotis έγραψε:Έχει ένα λεπτάκι στην συνεντευξη του στο Punto Penal που έγινε πριν λίγες μέρες όπου περιγράφει την εμπειρία του στη Ρεάλ, με Ζιντάν και άλλους αστέρες.joshua έγραψε:Πολυ απλο ειναι αυτο που λενε τα παιδια η τουλαχιστον o renegade γιατι τον παπα τον χανω τωρα τελευταια...Παικτης ο οποιος επαιξε στη Ρεαλ και στη Μιλαν δεν βλεπω για ποιο λογο θα αρνιοταν να παει στον γαυρο και προφανως μιλαμε για πριν απο εμας. Στη συνεχεια ΝΑΙ προφανως και δεθηκε με το συλλογο,οπως επισης ανεπτυξε μια σχεση μισους με το γαυρο οποτε ΔΕΝ θα μπορουσε να παει.
Όπου λέει ότι ήταν έξω από τα νερά του λογω των απαιτήσεων του κλαμπ για παρουσιάσεις και άλλες εκδηλώσεις, αναφέροντας εγώ είμαι για παντσετα και τσορίθο και όχι για χαβιάρι.
Στο τέλος ανέφερε ότι δεν πέρασε καλά στη Ρεάλ.
Ειπε κανεις οτι πρεπει να απολογηθει? Αναρωτηθηκε κατι ο φιλος και απαντησαμε πως απο τη καριερα του μοιαζει να μην εθετε καποιου ειδους ιδεολογικα στανταρ στις επιλογες των ομαδων του και καλα εκανε.Ποδοσφαιριστης ηταν.Parolos έγραψε:Να απολογηθεί παρακαλώ που έπαιξε στις 2 μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και καπάκια στη μεγαλύτερη εμάς.
Καλουτσικος μήπως ήταν..
- V-olakiotis
Τα ιδεολογικά στάνταρ του καθενός Joshua δεν τα ορίζει ο εκάστοτε εργοδότης του. Αν είναι δυνατόν δηλαδή να δουλεύει κάποιος σήμερα π.χ. στο in.gr και να τον θεωρούμε Τσάτσο του Μαρινάκη.joshua έγραψε:Ειπε κανεις οτι πρεπει να απολογηθει? Αναρωτηθηκε κατι ο φιλος και απαντησαμε πως απο τη καριερα του μοιαζει να μην εθετε καποιου ειδους ιδεολογικα στανταρ στις επιλογες των ομαδων του και καλα εκανε.Ποδοσφαιριστης ηταν.Parolos έγραψε:Να απολογηθεί παρακαλώ που έπαιξε στις 2 μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και καπάκια στη μεγαλύτερη εμάς.
Καλουτσικος μήπως ήταν..
Αυτό το ότι πήγε στη Μίλαν και στην Ρεάλ τι σημαίνει; Ότι δεν πήγε να κάνει μια αμειβόμενη δουλειά, σε προβεβλημένη εταιρία και γούσταρε που ήταν εκεί;
Γιατί αυτό δείχνει να θεωρείτε σίγουρο..
- V-olakiotis
Και για πες μια και λες τι τράβηξε το παλικάρι, τι τράβηξε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λευτέρης Δούκας που δούλευε στο 10.gr μέχρι να πάρει πόστο στον ΠΑΟΚ;
Ή ισχύει μόνο όπου μας συμφέρει;
Ή ισχύει μόνο όπου μας συμφέρει;