ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Το μόνο που με προβληματίζει είναι όσα λέτε για τον τραυματισμό του.
Ποτέ χτύπησε και τι είχε;
Το ξεπέρασε;
Αν είχε χιαστούς πριν τρία χρόνια φαντάζομαι είναι οκ τώρα.
1.90 παίκτης είναι αδύνατον να διατηρήσει έκρηξη μετα τα 25 εκτός αν μιλάμε για παγκοσμίου κλασης
Το ξεπέρασε;
1.90 παίκτης είναι αδύνατον να διατηρήσει έκρηξη μετα τα 25 εκτός αν μιλάμε για παγκοσμίου κλασης
Παίχτης μικρογραφία του Γιαν Κόλερ... είμαι αισιόδοξος. Το ότι δεν είναι αυτό που λέμε όνομα..θετικό από πολλές απόψεις.
Γιατί έκανε κάτι στο βελγικό πρωτάθλημα ο κύριος; Ένα πρωτάθλημα που δε φημίζεται δα και για τις σκληρές του άμυνες. Στη Τσεχία τα έβαζε τα όποια του γκολ. Στην Πλζεν.tzoker έγραψε:Συγκρίνουμε ομάδα που παίζει σταθερά Τσλ και στέκεται με αξιοπρέπεια με ελληνικές ομάδες κ το καφενείο της Κροατίας;
Εντελώς άλλο επίπεδο.
-
Άγιε που να ψάξουμε Ευρώπη η λατινική;agios έγραψε:Μπροστά μπουρι,εβγαινε στα άκρα,ανοιγε χώρους δεν ειναι το καδρόνι μονο περιοχατο.Αν δείτε ολοκληρους αγωνες θα καταλαβετε.Αυτα πριν τον τραυματισμό του.Μετά γυρισε λιγο βαρύς.
Σας είπα ψαχνετε πρωην τραυματιες παικταραδες...ορματε και για τον χαφ..

Kαι εγω επετρεψε μου να σου πω οτι μαλλον δεν διαβαζεις πραγματικα τα λεγομενα μου.thomas Murg έγραψε:Φίλε Josh, επειδή παρακαλουθώ τα γραφόμενά σου επίτρεψέ μου να σου πω ότι αυτό το ποστ σου είναι συλλεκτικό!!joshua έγραψε:Πω πω διαβαζω σχολια αριστερα δεξια και δεν πιστευω στα ματια μου.Τον παικτη δεν τον ξερω αλλα μιλαμε για διεθνη Τσεχο με 26 συμμετοχες που αγορασε η Μπριζ 6 μυρια και καποιοι τον αντιμετωπιζουν λες και παιρνουμε τον Μανουσο.Ειναι αλλο πραγμα η κριτικη και αλλο η μιζερια...![]()
δεν γνωρίζεις φαίνεται τον αρχιερέα της παπατζας τον Πετρουλάκη......tsou έγραψε:ο μεγαλυτερος παπατζας στα μεταγραφικαMitsospaoki4 έγραψε:Άρε Τοσκιτση παλι παπά πούλησες με τα μεγάλα ονόματα..
Εμένα μ'αρέσει εκ πρώτης ανάγνωσης.
Γρήγορος για το ύψος του, ομαδικός, και τα 2 πόδια.
Θυμίζει αρκετά τον Τσόλακ στο στυλ παιχνιδιού, αλλά με επιπλέον στοιχεία (καλύτερη τεχνική, πιο δυναμικός κλπ). Ελπίζω να αποδειχθεί πολύ καλύτερος.
Δεν είναι το φορ-ανακατοσούρας που ήθελαν κάποιοι, όμως είναι θετικό το ότι δίνει ύψος στην ομάδα γιατί κόντυνε πολύ με τις αποχωρήσεις Πρίγιο, Μάτος, Σακχοφ.
Ελπίζω να έχει χαμηλή ρήτρα για το καλοκαίρι.
Τέλος, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οι πανηγυρισμοί του, στους οποίους φαίνεται να έχει καλή σχέση με τους συμπαίκτες του, γενικά ευχάριστος τύπος.
Μακάρι να πιάσει
Γρήγορος για το ύψος του, ομαδικός, και τα 2 πόδια.
Θυμίζει αρκετά τον Τσόλακ στο στυλ παιχνιδιού, αλλά με επιπλέον στοιχεία (καλύτερη τεχνική, πιο δυναμικός κλπ). Ελπίζω να αποδειχθεί πολύ καλύτερος.
Δεν είναι το φορ-ανακατοσούρας που ήθελαν κάποιοι, όμως είναι θετικό το ότι δίνει ύψος στην ομάδα γιατί κόντυνε πολύ με τις αποχωρήσεις Πρίγιο, Μάτος, Σακχοφ.
Ελπίζω να έχει χαμηλή ρήτρα για το καλοκαίρι.
Τέλος, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οι πανηγυρισμοί του, στους οποίους φαίνεται να έχει καλή σχέση με τους συμπαίκτες του, γενικά ευχάριστος τύπος.
Μακάρι να πιάσει
Κάποιον από Λατινική Αμερική με τόσες καλές σχέσεις με ανθρώπους εκεί και με Λατινοαμερικάνο προπονητή αντί για κάποιον που φλόπαρε στο Βέλγιο.Hermann έγραψε:Πολύ καλή κίνηση μοιάζει, μπράβο. Σε όσους δεν αρέσει, τι περιμένατε Γενάρη μήνα στον ΠΑΟΚ της Σούπερ λιγκ που δε παιζει Ευρώπη και είναι "σφικτός" οικονομικά;
- Dimitris++++
Πράγματι...από τα πιο εύστοχα σχόλια..και εκείνος παρότι θηρίο ήξερε μπαλα και ήταν γρήγορος για 2 μέτρα ..JohnySSS έγραψε:Παίχτης μικρογραφία του Γιαν Κόλερ... είμαι αισιόδοξος. Το ότι δεν είναι αυτό που λέμε όνομα..θετικό από πολλές απόψεις.
Θα τον είχαν πάρει ήδη οι μεγάλοι αν ήταν τόσο καλός θεωρώ. Και πόσες άκρες νομίζετε έχουμε εκεί;Obdulio έγραψε:Κάποιον από Λατινική Αμερική με τόσες καλές σχέσεις με ανθρώπους εκεί και με Λατινοαμερικάνο προπονητή αντί για κάποιον που φλόπαρε στο Βέλγιο.Hermann έγραψε:Πολύ καλή κίνηση μοιάζει, μπράβο. Σε όσους δεν αρέσει, τι περιμένατε Γενάρη μήνα στον ΠΑΟΚ της Σούπερ λιγκ που δε παιζει Ευρώπη και είναι "σφικτός" οικονομικά;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Κρμέντσικ δεν αποτελούσε τον πρώτο στόχο των «ασπρόμαυρων» που αναφέραμε νωρίτερα στο Sportime, ωστόσο κατέληξαν σε αυτόν δεδομένου πως θέλαν να κλείσουν άμεσα τη συγκεκριμένη υπόθεση και δεν είχαν τον χρόνο που χρειαζόταν προκειμένου να διαπραγματευθούν περαιτέρω με τον άλλον υποψήφιο ποδοσφαιριστή
Χαχχαχαχα έτοιμη η δικαιολογία
Χαχχαχαχα έτοιμη η δικαιολογία
Καλά μην τρελαίνεστε κι όλας με το επίπεδο του βέλγικου πρωταθλήματος.Obdulio έγραψε:Γιατί έκανε κάτι στο βελγικό πρωτάθλημα ο κύριος; Ένα πρωτάθλημα που δε φημίζεται δα και για τις σκληρές του άμυνες. Στη Τσεχία τα έβαζε τα όποια του γκολ. Στην Πλζεν.tzoker έγραψε:Συγκρίνουμε ομάδα που παίζει σταθερά Τσλ και στέκεται με αξιοπρέπεια με ελληνικές ομάδες κ το καφενείο της Κροατίας;
Εντελώς άλλο επίπεδο.
Εγώ τη Μπριζ τη θυμάμαι πριν χρόνια με μας, που την είχαμε προσπεράσει εύκολα στον όμιλο και θυμάμαι και την τριάρα που έφαγε πριν λίγα χρόνια από την κούλα.
Ενώ ο πριγιοβιτς τι να σου λέω έσκισε τα δίχτυα στην Πριμέρα.
20 γκολ σε δύο χρόνια είχε στην πατρίδα της άμυνας την Πολωνία
20 γκολ σε δύο χρόνια είχε στην πατρίδα της άμυνας την Πολωνία
- Kabamaru11
18/19 Ruptured knee ligament Oct 28, 2018 Jun 30, 2019 245 daysrainmaker έγραψε:Το μόνο που με προβληματίζει είναι όσα λέτε για τον τραυματισμό του.
Το ξεπέρασε;
- Metagrafakias
Καλά μακράν ο παίκτης ότι καλύτερο σε φορ θα υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά μάλλον μόνο για 6 μήνες θα έρθει αυτά για οψιον αγοράς τα ακούω βερεσέ...πέρυσι τον πήρε η Μπριζ 6,5εκ δεν υπάρχει περίπτωση να τον πουλήσει παρακάτω από 5....λογική κίνηση αν αναλογιστείς ότι του χρόνου θέλεις να προωθήσεις τον Δουβικα....