Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
ναι josh, εκτιμω οτι αφεθηκε επικοινωνιακα να παιξει και λογω Λημνιου.
Εγω εχω ξαναπει.Η ατυπη η για αλλους ανοιχτη κοντρα ΠΑΕ-μεσων δεν βοηθαει.Πρεπει να βρεθει τροπος να επικοινωνει η ΠΑΕ το πλανο της.
Ε τωρα μοιραια γυρναει μπουμερανγκ και εγω δεν ξερω κατα ποσο με τις αγωνιστικες υποχρεωσεις να τρεχουν,μεσα σε 15 μερες θα προλαβουμε να κανουμε 4-5 κινησεις.jibbie έγραψε:ναι josh, εκτιμω οτι αφεθηκε επικοινωνιακα να παιξει και λογω Λημνιου.
δεν λενε οι πορτογαλοι οτι δεν μπορουμε να συννενοηθουμε μεταξυ μας,ο οικονομιδης λεει οτι το λενε αυτο...jibbie έγραψε:ρε σεις πραγματικα, θα συμφωνησω με τον Parolo. απο οτι φαινεται δεν εχουμε την απαιτουμενη ψυχραιμια να φιλτραρουμε τα οσα ακουγονται δεξια και αριστερα και το να μοιραζομαστε εδω μεσα "ρεπορταζ" ακομη και του οικονομιδη μονο κακο κανουν. τι στο καλο;
αρνουμαστε να δεχθουμε οτι τα ΜΜΕ εκατερωθεν χρησιμοποιουνται και ως διαπραγματευτικο μεσο μεσα απο διαρροες και αναπαρααγωγες αρθρων. αυτο γινεται αυτη τη στιγμη. βγαζει ο ΠΑΟΚ οτι χαλαει και οτι φταιει η αλλη πλευρα, λενε οι πορτογαλοι οτι εμεις ως ΠΑΟΚ εσωτερικα δε μπορουμε να συννενοηθουμε μεταξυ μας. πιεζει η μια πλευρα την αλλη με διαρροες, τι κανει νιαου νιαου δηλαδη στα κεραμιδια.
ψυχραιμια, μεγαλα παιδια ειμαστε.
πως ειναι δυνατον να πιστευεις καποιον που εχει αποδειξει με οσα γραφει οτι δεν ειναι αντικειμενικος απεναντι στον ΠΑΟΚ?
- sourmenetes
- Moderator
Χαχαχαχαdragon έγραψε:Θετικά σημαίνει ότι θα έρθουν ή όχι;; ςsourmenetes έγραψε:Θα κλείσουν θετικαΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Σουρμε η γνωμη σου για τις δυο υποθεσεις;
Λέω γω
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θεμα του Ζιφκοβιτς νομιζω προεχει να λυθει!
Οποιαδηποτε αλλη εξελιξη περα απο την αυτονόητη θα αποτελεσει πληγμα για την ομαδα!
Παιχτες για ενισχυση υπαρχουν, θελω να πιστευω πως εχουμε εναλλακτικες ετοιμες!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οποιαδηποτε αλλη εξελιξη περα απο την αυτονόητη θα αποτελεσει πληγμα για την ομαδα!
Παιχτες για ενισχυση υπαρχουν, θελω να πιστευω πως εχουμε εναλλακτικες ετοιμες!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κολλας στο ονομα και χανεις την ουσια. κανεναν ΑΡΔ δεν πιστευω ακριβως για οσα περιγραφω στο ποστ που παρεθεσες. ειναι πιονια σ ενα επικοινωνιακο παιχνιδι.Norte έγραψε:δεν λενε οι πορτογαλοι οτι δεν μπορουμε να συννενοηθουμε μεταξυ μας,ο οικονομιδης λεει οτι το λενε αυτο...jibbie έγραψε:ρε σεις πραγματικα, θα συμφωνησω με τον Parolo. απο οτι φαινεται δεν εχουμε την απαιτουμενη ψυχραιμια να φιλτραρουμε τα οσα ακουγονται δεξια και αριστερα και το να μοιραζομαστε εδω μεσα "ρεπορταζ" ακομη και του οικονομιδη μονο κακο κανουν. τι στο καλο;
αρνουμαστε να δεχθουμε οτι τα ΜΜΕ εκατερωθεν χρησιμοποιουνται και ως διαπραγματευτικο μεσο μεσα απο διαρροες και αναπαρααγωγες αρθρων. αυτο γινεται αυτη τη στιγμη. βγαζει ο ΠΑΟΚ οτι χαλαει και οτι φταιει η αλλη πλευρα, λενε οι πορτογαλοι οτι εμεις ως ΠΑΟΚ εσωτερικα δε μπορουμε να συννενοηθουμε μεταξυ μας. πιεζει η μια πλευρα την αλλη με διαρροες, τι κανει νιαου νιαου δηλαδη στα κεραμιδια.
πως ειναι δυνατον να πιστευεις καποιον που εχει αποδειξει με οσα γραφει οτι δεν ειναι αντικειμενικος απεναντι στον ΠΑΟΚ?
Ρε παίδες έλεος..
Μάθετε από κάτω τους καθηγητές.. πούλησαν τόσους παίχτες τόσα έσοδα και δε μπορούν να κλείσουν έναν MVilla ελεύθερο..
Και πως σας το παρουσιάζουν??
"Παίζει τα ρέστα ο Βαγγέλης ανέβασε την προσφορά τεραστιο συμβόλαιο ο Μβιλλα έβαλε ήδη αφίσα Αλεξανδρή στο δωμάτιο του και έρχεται! Δεν τον αφήνουν οι Γάλλοι!"
"Μβιλλα προς Γάλλους: Αφήστε με να πάω στο βοθρολιμανου! Τρελαμενος ο Μβιλλα που έρχεται μέσα στη βδομάδα"
Αντίθετα εμείς τι κάνουμε? Μας πετάνε ότι κάποιος κόλλησε τις μεταγραφές.. και δώστου τώρα βγάζουμε σενάρια ο Γιώργης έριξε άκυρο και καπελωσε τον Ρεμπε, και δε λειτουργούμε σωστά, και ανοργανωσια και και και...
Ε και ναι μπορεί να είμαστε ανοργάνωτοι όντως, ε και όντως μπορεί 1% ο Γιώργης να μη γουστάρει να δώσει 1Μ στο Νορβηγό και 2Μ στον Ινδό (εγώ δεν το πιστεύω ποτέ αλλά έστω ότι είναι αλήθεια),
Πρεπει να τρυπιομαστε από αρδ και μόνοι μας πριν από κρίσιμους αγώνες?? ε όχι..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάθετε από κάτω τους καθηγητές.. πούλησαν τόσους παίχτες τόσα έσοδα και δε μπορούν να κλείσουν έναν MVilla ελεύθερο..
Και πως σας το παρουσιάζουν??
"Παίζει τα ρέστα ο Βαγγέλης ανέβασε την προσφορά τεραστιο συμβόλαιο ο Μβιλλα έβαλε ήδη αφίσα Αλεξανδρή στο δωμάτιο του και έρχεται! Δεν τον αφήνουν οι Γάλλοι!"
"Μβιλλα προς Γάλλους: Αφήστε με να πάω στο βοθρολιμανου! Τρελαμενος ο Μβιλλα που έρχεται μέσα στη βδομάδα"
Αντίθετα εμείς τι κάνουμε? Μας πετάνε ότι κάποιος κόλλησε τις μεταγραφές.. και δώστου τώρα βγάζουμε σενάρια ο Γιώργης έριξε άκυρο και καπελωσε τον Ρεμπε, και δε λειτουργούμε σωστά, και ανοργανωσια και και και...
Ε και ναι μπορεί να είμαστε ανοργάνωτοι όντως, ε και όντως μπορεί 1% ο Γιώργης να μη γουστάρει να δώσει 1Μ στο Νορβηγό και 2Μ στον Ινδό (εγώ δεν το πιστεύω ποτέ αλλά έστω ότι είναι αλήθεια),
Πρεπει να τρυπιομαστε από αρδ και μόνοι μας πριν από κρίσιμους αγώνες?? ε όχι..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Και ο Τοσκίτσης το ίδιο ξεκάθαρα υπονόησε απόψε.Norte έγραψε:δεν λενε οι πορτογαλοι οτι δεν μπορουμε να συννενοηθουμε μεταξυ μας,ο οικονομιδης λεει οτι το λενε αυτο...jibbie έγραψε:ρε σεις πραγματικα, θα συμφωνησω με τον Parolo. απο οτι φαινεται δεν εχουμε την απαιτουμενη ψυχραιμια να φιλτραρουμε τα οσα ακουγονται δεξια και αριστερα και το να μοιραζομαστε εδω μεσα "ρεπορταζ" ακομη και του οικονομιδη μονο κακο κανουν. τι στο καλο;
"Προς ναυάγιο οδηγείται η υπόθεση Γιάνκο, θρίλερ και με Περέιρα.
Την ίδια μοίρα φαίνεται πως έχει και η μεταγραφής του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Καμίλ Γκραμπάρα που ήταν συμφωνημένη, καθώς στον ΠΑΟΚ κάτι περίεργο συμβαίνει που είναι πέρα από τις δυνάμεις του ρεπορτάζ "
καλα ο Τοσκιτσης με τοσες παπατζες που χει βγαλει βρηκε ευκαιρια να καλυψει τον κωλο του σε φαση "εγω αυτα που λεω ισχυουν, η ΠΑΕ ειναι οτι να ναι". βρε ουστ
συμφωνω στο τελευταιο απλα εμενα η διαφωνια μου ειναι πως δεν πιστευω πως το ρεπορταζ του συγκεκριμενου εχει βασηjibbie έγραψε:κολλας στο ονομα και χανεις την ουσια. κανεναν ΑΡΔ δεν πιστευω ακριβως για οσα περιγραφω στο ποστ που παρεθεσες. ειναι πιονια σ ενα επικοινωνιακο παιχνιδι.Norte έγραψε:δεν λενε οι πορτογαλοι οτι δεν μπορουμε να συννενοηθουμε μεταξυ μας,ο οικονομιδης λεει οτι το λενε αυτο...jibbie έγραψε:ρε σεις πραγματικα, θα συμφωνησω με τον Parolo. απο οτι φαινεται δεν εχουμε την απαιτουμενη ψυχραιμια να φιλτραρουμε τα οσα ακουγονται δεξια και αριστερα και το να μοιραζομαστε εδω μεσα "ρεπορταζ" ακομη και του οικονομιδη μονο κακο κανουν. τι στο καλο;
ο τοσκιτσης την δευτερα εγραφε πως μετα τους περειρα,γιανκο κλεινουμε τερμα και φορ τωρα στα κοντα, χθες εγραφε πως παγωνουν τερμα και φορ μεχρι μπενφικα και σημερα οτι συμβαινουν περιεργα πραγματα...μιλαμε για μεγαλο κλοουν
Ρε δεν έχετε αντιληφθεί το πρόβλημα με το φφπ.. τόσες μέρες λένε αν δεν πουλήσουμε , δεν αγοράζουμε .. προφανώς και καθυστερούμε μέχρι να υπογράψει ο λημνιος ... δεν θα έρθει κανένας πριν τελειώσει το θέμα ...