Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από Maximus »

Και εγω εκανα αυτη τη κολοτουμπα dimisk...

Πλεον ειναι γεγονος...

Να φυγει! Να παει αλλου!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

DimisK έγραψε: Δεν είναι που πόνεσα για την ήττα. Αύπνος είμαι. Είναι ο αμυντικός τρόπος που παίξαμε, αυτός που με πόνεσε. Ας παίζαμε επιθετικά κι ας χάναμε. Αλλά δεν θα χάναμε. Πιστεύω ότι θα διασύραμε τον γαύρο. Και τον αναστήσαμε εξαιτίας του Σάντος.
Δηλ εξηγειστε μου τι θα πει επιθετικα..? Επαιζε Βιερινια ,κΟΥΤΣΙΑ , Σορλεν ,φωτακης..Ποιος απ αυτους θα μεινει απ εξω ..? Τον κραζαμε για τον Ιβιτς και τον Σερτζιο ,το εκανε...Το λαθος του για μενα ειναι στην αμυνα..Οι Τσιριλο, Μπιζερα ,Και Σαβινι ειναι για καμια αλανα...Ο Μαλεζας δεν κανει που περσι εβγαλε ενα ολοκληρο πρωταθλημα..? Εκει του δινω εγω λαθος...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Φιλε moican4, θα το ξαναπουμε...

Δεν παιζουν τα συστηματα μπαλα, ουτε ο καθε ποδοσφαιριστης ξεχωριστα...ολη η ομαδα παιζει επιθεση και ολη η ομαδα αμυνεται...Ειναι θεμα φιλοσοφιας,νοοτροπιας,χεσιματος,τσαμπουκα...οπως θελεις,πεστο...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Δηλ περσι υπηρχε τσαμπουκας ,φιλοσοφια ,νοοτροπια και φετος δεν υπαρχει..? Γιατι θα τρελαθουμε τελειως αδερφε...Η υπηρχε και υπαρχει ή δεν υπηρχε και δεν το βλεπαμε..ετσι.?
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις με περσι και φετος...

Και περσι και φετος, στα δυσκολα φανηκαμε λιγοι,ανημποροι να επιτεθουμε...Να θυμισω περσι οταν το ''αεκακι'' επαιζε με 9 παιχτες και εσυ μου εκανες γιομες μπας και μπει κανενα γκολακι! Τα ιδια πραγματα αδερφε,δεν αλλαξε τιποτα...

Και φετος το πιο πιθανο ειναι να παιρνουμε 1-0 τους μικρους λογω διαφορας ποιοτητας αλλά και πάλι θα εχουμε την κωλοφαδια οπως περσι με τον μπακαγκολ; Η μηπως τωρα θα τρωμε γκολακια με το ευθραστο 1-0; Ετσι ειναι οταν εισαι ΠΑΟΚ και πας να κλεψεις ματσακια...

Μου εβαλε κουτσια,βιερινια, φωτακη, σορλεν...ε και;;; Ξερουν αυτοι να κανουν κανενα αυτοματισμο; Τους εχει μαθει να πατουν τον αντιπαλο; Η μηπως τους κανει μονο αμυνα στις προπονησεις; Δεν βλεπω αλλη εξηγηση...Ενα ειναι το μονο σιγουρο...Δεν θελουν να παιξουν επιθετικα ή δεν ξερουν να παιξουν!
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

What were we saying to the arisfans last year? You will never take the cup take the cup take the cuuuuuuup!!!!!

Fernanto: You will never win a derbygame a derbygame a derbygaaaaame!!! Even if you play 1 000 games 1 000 games 1 000 gameeees! Agains this shitteam, with 30 000 crazy fans, with a shitteam with 9 defensive players and 2 offensive players, with ieroklis stoltidis that hasent played for 1 year. With BANDOVICH AND NINIADIS on the bench. When tha fuck are you going to win a derbygame? NEVER with your loser mentality!!! YOU ARE HEADCOACH FOR PAOK FC!!!!! When olympiakos started their trip years ago to thessaloniki the already knew that the game is lost. With you we havent even made one, ONE win!!

Zagorakis you know what to do! If PAOK newer wins a derbygame, PAOK will never win the championship. We need a coach with winnermentality, that has the balls to play offensive ESPECIALLY in TOUMBA! PAOK need a coach tha understands PAOK´s fans. PAOK need a coach that knows PAOK´s history! PAOK needs a coach that will talk and the players will stay in line like little girls and fucking lissen to him!

I dont care if we win the championship, we havent won the championship for 25 years soon 26 years. I want a team that will play like we the fans scream our guts out every sunday night! I WANT WINNERMENTALITY AND BALLS! The first man that has to have it is the coach. If the coach doesnt have it then the players will never have it!

PAOK IS THE TEAM THAT ALLWAYS STANDS AGAINST THE SYSTEM! THE ATHENIAN SYSTEM! SO PLEASE THEODOR YOU KNOW WHAT TO DO!!!

PAOK RE
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

crank έγραψε:.

Ή τον κρατάς και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο του μισού μηδέν ή τον λές ευχαριστώ που με οργάνωσες σωστά και φέρνεις έναν προπονητή κατάλληλο να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο.
ΠΟΙΟΝ???????????????????????????????????????????

Όποιος θέλει άλλο προπονητή πρέπει να πει και ποιον θέλει.
....α για να μην το ξεχάσω ο Σάντος παίρνει 600 χιλ. και όπως μας είπε ο πρόεδρος (και δεν λέει ψέματα) είμαστε ήδη οριακά οικονομικά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Kαλημερα σε ολους. Εχω διαβασει απο εχθες οτι εχει γραφτει πανω στο παιχνιδι. Μια ερωτηση να κανω : Βλεπω και ξαναβλεπω οτι Θεοδωρε ξερεις τι πρεπει να κανεις . Ποιο ειναι αυτο ? Επιστροφη του Αγγελου για 4η φορα ? Επιστροφη του Σερβου για 2η φορα ? Ποιο τελος παντων ειναι αυτο που πρεπει να κανει ? Να ας υπενθυμισω οτι απο τον Οκτωβριο του 97 που κερδισαμε τελευταια φορα μεχρι σημερα και ο Αγγελος οπως και πολλοι αλλοι εχουν υποστει ηττες απο τον γαυρο. Καντε ενα γκαλοπ . Ποιον θελετε ? Μπορουμε να ξεκινησουμε και πορειες , ισως και καταληψεις.
Βαζει κουτσια,σορλεν , φωτακη , φταιει ο Σαντος που δεν κανουν αυτοματισμους. Βαζει ιβιτς και κονσεισαο φταει ο Σαντος που εχει κολληματα και δεν τους βγαζει ποτε.Τραυματιζονται οι παιχτες, φταιει ο Σαντος και η προπονηση. Ημαρτο πια . Πειτε ποιον θελετε. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

DimisK έγραψε:H δήλωση που θα κάνω αυτή τη στιγμή χαριτωλογόντας θα την έλεγα ιστορική, αφού μπορεί να θεωρηθεί και κολοτούμπα. Και μπορεί και να είναι. Αλλά όταν βλέπεις αυτά που είδαμε και βλέπουμε μήνες τώρα, δεν μπορείς να μείνεις κολλημένος στις ίδιες απόψεις.
Καλοί μοι φίλοι η δεύτερη θέση που πήραμε πέρσι στην κανονική διάρκεια είναι το ταβάνι του Σάντος και του ΠΑΟΚ του Σάντος. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει και δεν πρόκειται να αλλάξει. Ο Σάντος ήταν και θα είναι αμυντικογενείς και ηττοπαθείς. Το πιστεύω πλέον ακράδαντα.
Δεν είναι που πόνεσα για την ήττα. Αύπνος είμαι. Είναι ο αμυντικός τρόπος που παίξαμε, αυτός που με πόνεσε. Ας παίζαμε επιθετικά κι ας χάναμε. Αλλά δεν θα χάναμε. Πιστεύω ότι θα διασύραμε τον γαύρο. Και τον αναστήσαμε εξαιτίας του Σάντος.
Κύριοι η γνώμη που πλέον είναι ότι ο Σάντος έδωσε ότι είχε να δώσει στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο να γίνει αυτή τη στιγμή. Ας γίνει ότι είναι καλύτερο για την ομάδα και την ηρεμία της. Η χρονιά ακόμα έχει δρόμο, δεν έχει χαθεί.
Θόδωρε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Και πίστεψέ με, δεν υπάρχει άλλη λύση....
Πονάω.....
Dimis δεν είμαι υπερ του Σάντος, ούτε μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει, συμφωνώ επίσης με αυτούς που γράφουν ότι βάζει την ομάδα δήθεν να παίξει επιθετικά ενώ δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος. Οι δηλώσεις του επίσης ήταν για κλωτσιές. Με πλήγωσαν βαθιά. Αλλά...............

Σε ρωτάω πραγματικά, εσένα και άλλους, είναι ώρα τώρα για αλλαγή προπονητή? ΤΩΡΑ? Την Τετάρτη έχουμε κρίσημο παιχνίδι (κρισημότερο από το χθεσινό).
Και άντε και τον άλλαξες, ποιον θα φέρεις? ΠΟΙΟΝ? Τον Ντούντα?
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Δεν είναι νομίζω η κατάλληλη στιγμή για να πάρει παπούτσι ο Σάντος....!

Η κατάλληλη στιγμή έχει χαθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Φανταστήτε μόνο να έρθει τώρα κάποιος καινούριος..... και να παραλάβει τον δυετές σχεδιασμό του Σάντος.

Καταρχάς θα πάθει την πλάκα της ζωής του..... αν του πούνε πως προς το παρών υπάρχουνε μόνο 2 διαθέσημα Σέντερ Φορ στο ρόστερ.

ΥΓ
Διαθέσημοι ποιοτικοί προπονητές ....ελεύθεροι στα χρήματα του Σάντος, υπάρχουνε πάντα. Και στην χειρότερη ας αναλάβει ο Βρύζας εώς τον χειμώνα.

Το πρόβλημα έτσι και αλλιώς κατά την άποψη μου, δεν είναι στο κοουτσάρισμα (όπου ο Σάντος μπορεί να είναι και θεός...), αλλά θέμα επιλογών, νοοτροπίας, αυτοπεπήθεσης και ψυχολογίας.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συγγνωμη αλλα αυτο το δηθεν επιθετικα δεν το καταλαβαινω . Δηλαδη βαζει τον σιρλεν , τον φωτακη, τον μουσλι, τον βιερινια , τον κουτσια και τι τους λεει ? Καντε οτι παιζετε επιθεση και κοιτατε μην βαλετε γκολ γιατι θα στενωχωρηθω ?
Αυτο παλι το ηττοπαθης , τι σημαινει ? Οτι εχει παθος με την ηττα ? Οτι του αρεσει να χανει τα παιχνιδια ? Οτι στενοχωριεται οταν κερδιζει ? Μηπως οτι κατεβαζει την ομαδα για να χασει ?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

o ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ (είτε παίζει καλά είτε όχι, είτε κερδίζει είτε χάνει) είναι ακριβώς η εικόνα του προπονητή του: Άσπρο πουκάμισο πιθανώς μαιμού ralph lauren (το μισό έξω από το παντελόνι), τζιν παντελόνι ξεβαμμένο (τελείως άσχετο με το στυλ και την ηλικία του) και σκαρπίνι καφέ από κάτω για να δέσει το γλυκό. Βάλτε αντί για αυτά τα 3 ρούχα τις λέξεις άμυνα, κέντρο και επίθεση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Θα αρχίσω να αμφιβάλω για την ικανότητα του Σάντος μόνο αν δω ότι δε διορθώνεται η παιδική χαρά που λέγεται αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ. Αν γίνει αυτό, να είστε σίγουροι ότι τους βαθμούς που χάσαμε χθες θα τους βρούμε σε άλλα παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

To θέμα είναι ότι πλέον δεν υπάρχει περίπτωση ο Σάντος να αλλάξει φιλοσοφία. Η ομάδα δεν πρόκειται φέτος να κερδίσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ! Δεν με νοιάζει μόνο να φτάσουμε ψηλά, αλλά να μας κοιτάζουν με σεβασμό οι μεγάλοι μας αντίπαλοι. Κι αυτή τη στιγμή μας έχουν για την πλάκα τους. Μας ειρωνεύονται και δεν έχουν άδικο.
Θέλω προπονητή που να ξέρει που παίζει,να ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ, να μεταδώσει τσαμπουκά στους παίκτες, πάθος, δύναμη. Και όχι μόνο επιστημονικές αναλύσεις.
Δήλωσε ο Σάντος ότι είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες; Ε, εγώ δεν είμαι! Δεν μπορεί μια ζωή να κοιτάμε το παιχνίδι μόνο, πρέπει να βλέπουμε και το αποτέλεσμα! Και αποτέλεσμα, δεν υπάρχει πλέον!
Η χρονιά έχει δρόμο. Στατιστικά, κάθε αλλαγή προπονητή βοηθάει. Δεν ξέρω ποιός μπορεί να έρθει, αλλά προπονητές πάντα υπάρχουν. Και εν τέλει, δεν είναι δική μου δουλειά να προτείνω προπονητές. Αυτοί που πρέπει να το κάνουν, ας το κάνουν.
Ντρέπομαι τον κόσμο που κατέκλυσε το γήπεδο. Και μπορεί να μην φώναζε Γιώργη μου, αλλά ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ! Κι αυτό μετράει!
Επιτέλους, θέλω να δω τον ΠΑΟΚ να παίζει επιθετικά σε ένα ντέρμπι! Να τον δω να κερδίζει πάλι το ΠΟΚ!
Καλύτερα ένα φρικτό τέλος (απόλυση Σάντος) παρά μια φρίκη χωρίς τέλος (διατήρησή του ως προπονητή). Αν αλλάξουμε προπονητή, δεν νομίζω ότι μπορεί να πάμε χειρότερα.
Πάντως ο Σάντος είναι προπονητής που μπορεί να σε ανεβάσει ψηλά, αλλά όχι να σε φέρει στην πρώτη θέση και να σε κρατήσει εκεί...

Πονάω πολύ και θέλω να με συγχωρέσετε για τις ακραίες απόψεις μου, που δεν τις συνηθίζω όπως ξέρετε...

Αλλά δεν πάει άλλο!

Εκτός κι αν τους φταίει η Τούμπα! Μήπως να παίζουμε τα ντέρμπι αλλού; Στις Σέρρες ας πούμε, που έχουμε και ευχάριστες αναμνήσεις; Δεν ξέρω τι άλλο να πω....

Δεν ξέρω....
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Πραγματικα πολυ πρωτοτυπη αναλυση. Μπορεις σε παρακαλω να μου κανεις την ιδια με τον κουστουμαρισμενο σερβο η' με τις φορμες και τα κομποσκοινια του αλλου.
Και στο κατω - κατω της γραφης : Ετσι ηθελε ο Θεος και η Παναγια, ετσι εγινε και χασαμε. ( επειδη εχουμε αρχισει και τον μελεταμε τον ανθρωπο ).
Υ.Γ. Αν το προβλημα ειναι ενδυματολογικο, να τον παμε μεχρι την Τσιμισκη να του ραψουμε 2-3 κοστουμακια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”