Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
γι αυτο τρελαθηκε λογικα ο λουτσεσκου.. και ηθελε να ανανεωσουν οι αλλοι 2, εστω ο ενας... γιατι τωρα ειμαστε ουσιαστηκα με κανενα χαφ, αξιοοπιστο τουλαχιστον.
- black_star_ninja
Εγω θα προτιμουσα κατι ενδιαμεσο.. Δλδ κατι να γινει η δουλεια μεν, αλλα με συμβιβασμο και σιγουρα να ειναι συμφερουσα αγορα..Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ειλικρινής απορία, κι όχι ειρωνία: Θα προτιμούσατε να έρθει χαφ αύριο, χωρίς απαραίτητα να είναι αυτό που θέλει ο Φερέιρα, αλλά με αρκετό χρόνο να ενταχθεί, ή να έρθει σε πχ δύο βδομάδες ο παίκτης που θέλει ο Φερέιρα με κίνδυνο να μην είναι 100% έτοιμος τακτικά? Γιατί νομίζω αυτό είναι το δίλημμα αυτή την στιγμή.
Την ειδαμε την επιτυχια περυσι που μαδουσανε τη μαργαριτα με τον Βερνμπλουμ.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ειλικρινής απορία, κι όχι ειρωνία: Θα προτιμούσατε να έρθει χαφ αύριο, χωρίς απαραίτητα να είναι αυτό που θέλει ο Φερέιρα, αλλά με αρκετό χρόνο να ενταχθεί, ή να έρθει σε πχ δύο βδομάδες ο παίκτης που θέλει ο Φερέιρα με κίνδυνο να μην είναι 100% έτοιμος τακτικά? Γιατί νομίζω αυτό είναι το δίλημμα αυτή την στιγμή.
Εγω τη γνωμη μου την ειπα. Παει ο Μπρανκο στη Νυρεμβεργη που εχει τον Καναντι και κανει μια συμφωνια που θα συμπεριλαμβανει τον Ουαρντα ωστε να ερθει στον ΠΑΟΚ ο τιτανας Hanno Behrens. Παιρνει ο ΠΑΟΚ κ τον Brugman απο την Πεσκαρα κ το κεντρο του γινεται υπερπληρες και σε καλη τιμη. Δεν ειναι θεατρο να περιμενουν τον Γκοντό, σε μια βδομαδα ειναι μεσα Ιουλιου
Το γκαζέτα γράφει πως ο Μπέργκ θέλει 2 εκατομμύρια για μονοετες συμβόλαιο από την Τραμζοσπόρ. Μάλιστα θέλει το μισό προκαταβολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Καλύτερα να περιμένουμε. Τόσους αγώνες θα έχουμε φέτος!! Κι άλλους τόσους του χρόνου..Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ειλικρινής απορία, κι όχι ειρωνία: Θα προτιμούσατε να έρθει χαφ αύριο, χωρίς απαραίτητα να είναι αυτό που θέλει ο Φερέιρα, αλλά με αρκετό χρόνο να ενταχθεί, ή να έρθει σε πχ δύο βδομάδες ο παίκτης που θέλει ο Φερέιρα με κίνδυνο να μην είναι 100% έτοιμος τακτικά? Γιατί νομίζω αυτό είναι το δίλημμα αυτή την στιγμή.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πάντως αν βγει κάποια είδηση θα βγει απόγευμα προς βράδυ.. έτσι μας έχουν συνηθίσει τελευταία!
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Σεναρια σεναρια...Demir έγραψε:γι αυτο τρελαθηκε λογικα ο λουτσεσκου.. και ηθελε να ανανεωσουν οι αλλοι 2, εστω ο ενας... γιατι τωρα ειμαστε ουσιαστηκα με κανενα χαφ, αξιοοπιστο τουλαχιστον.
Την ωρα που εγιναν προτασεις και στους 2 παικτες,ειδικα στο σακχοφ με γενναιοδωρη αυξηση.
Τα 2 εκ στην τσεπη το χρονο δεν τον τρελαναν,αλλα τον τρελανε που δεν ανανεωσε ο κανιας και ο σακχοφ.
Ποναμε απιστευτα στην ποιο κομβικη θεση. Μια θεση που ενωνει ολο το παιχνιδι της ομαδας τοσο ανασταλτικα και δημιουργικα και κανουμε τεστ με τσιγγαρα και kace λες και ειμαστε σε summer camp ενω σε τρεις εβδομαδες παιζουμε για τον μεγαλυτερο στοχο της season για εμενα να μπουμε ομιλους chl. Χαφ που θελει ο Coach οχι στις 20 Ιουλιου αλλα στις 12 Ιουλιου. Δεν χρειαζεται να αξιολογησεις το ροστερ στην θεση του χαφ για να δεις αμα μπορεις να εισαι πληρης φενεται απο μια βολτα στο transfermakt στο ροστερ της ομαδας. Φενεται αμα εχεις κατσει να δεις εστω λιγοστα παιχνιδια σε επαναληψη. Πηραμε Augusto που εχει ολα τα φοντα τωρα θελουμε αλλα δυο χαφ top χωρις τσιγγουνιες ενα 6αρι συγχρονο ( Με γρηγορη σκεψη οσο γινεται ψηλο με καλες τοποθετησεις στυλ Matic) και εναν χαφ στυλ Oliveira
Vucevic που τον ξερει ο Coach τα εχει αυτα τα στοιχεια για το 6 και εχει πεσει και η τιμη του για εμενα ειναι καλη επιλογη. Το φορ πραγματικα προσωπικα δεν με καιει να ερθει τοσο συντομα ας ερθει και τελος Ιουλη
Vucevic που τον ξερει ο Coach τα εχει αυτα τα στοιχεια για το 6 και εχει πεσει και η τιμη του για εμενα ειναι καλη επιλογη. Το φορ πραγματικα προσωπικα δεν με καιει να ερθει τοσο συντομα ας ερθει και τελος Ιουλη
- navigator11
2-3 μέρες ακόμα μεταγραφικής ανομβρίας κ θα αρχίσουμε να αναμοχλεύουμε το θέμα Σιαμπάνη, Τζοβάρα κλπ. Ειλικρινά, είναι να τρελαίνεσαι ώρες ώρες με αυτά που διαβάζεις. Στο μεταξύ στον Ουκρανό προτάθηκε ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΡΑ για τα κυβικά του. Φαντάζομαι μόνο να του προτεινόταν καμιά 850 χιλιαρικάκια το χρόνο για 3 έτη, να ανανέωνε κ μετά να την "έκανε" κ παλι σαν λαγουδάκι ο Ρουμάνος! Τι θα γινόταν εδώ μέσα!sourmenetes έγραψε:Σεναρια σεναρια...Demir έγραψε:γι αυτο τρελαθηκε λογικα ο λουτσεσκου.. και ηθελε να ανανεωσουν οι αλλοι 2, εστω ο ενας... γιατι τωρα ειμαστε ουσιαστηκα με κανενα χαφ, αξιοοπιστο τουλαχιστον.
Την ωρα που εγιναν προτασεις και στους 2 παικτες,ειδικα στο σακχοφ με γενναιοδωρη αυξηση.
Τα 2 εκ στην τσεπη το χρονο δεν τον τρελαναν,αλλα τον τρελανε που δεν ανανεωσε ο κανιας και ο σακχοφ.

Εγώ με ένα τρόπο μόνο μπορώ να δικαιολογήσω την καθυστέρηση καθότι η οικογένεια έχει αποδείξει πολλάκις ότι δε φειδεται θέλησης και χρήματος για να ενισχύσει την ομάδα.
Προφανώς προσπαθούν να φέρουν τις 1ες τους επιλογές (προσωπική εκτίμηση, δεν γνωρίζω κάτι).
Μακάρι να ευοδωθεί η προσπάθεια κι ας χαθούν και λίγες μέρες.
Αλλιώς θα πάμε στο plan b που είμαι σίγουρος ότι ήδη υπάρχει.
Λίγη υπομονή ακόμα.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανώς προσπαθούν να φέρουν τις 1ες τους επιλογές (προσωπική εκτίμηση, δεν γνωρίζω κάτι).
Μακάρι να ευοδωθεί η προσπάθεια κι ας χαθούν και λίγες μέρες.
Αλλιώς θα πάμε στο plan b που είμαι σίγουρος ότι ήδη υπάρχει.
Λίγη υπομονή ακόμα.
- anekfrastos
Δώσε χθες στη Σεβίλλη 6 χαρτιά για τον Banega <kardoula> και έχεις το πρωτοκλασάτο όνομα που γεμίζει το κέντρο.
Η επικείμενη μεταγραφή του στη Γαλατά που δίνει 5,5 είναι ψιλοκολλημένη.
Τρελό box-to-box, απίστευτη πάσα, μαρκάρει, μεγάλη αλητόφατσα και ξεχνάμε και Ολιβέιρα.
Καντούρι για μπακαπ του και είμαστε ΟΚ στο 8άρι.
Αουγκούστο και ένα 6αρι τύπου Καμπορέ για όγκο στο κέντρο και κλείσαμε.
Μαουρίσιο (31) και Βερνμπλουμ (33) μπορεί να μη γυρίσουν ποτέ ή να γυρίσουν στο 70%-80% αυτού που ήταν.
Δε μπορείς να βασιστείς σε αυτούς. Misic για 5ος ή δρόμο.
Η επικείμενη μεταγραφή του στη Γαλατά που δίνει 5,5 είναι ψιλοκολλημένη.
Τρελό box-to-box, απίστευτη πάσα, μαρκάρει, μεγάλη αλητόφατσα και ξεχνάμε και Ολιβέιρα.
Καντούρι για μπακαπ του και είμαστε ΟΚ στο 8άρι.
Αουγκούστο και ένα 6αρι τύπου Καμπορέ για όγκο στο κέντρο και κλείσαμε.
Μαουρίσιο (31) και Βερνμπλουμ (33) μπορεί να μη γυρίσουν ποτέ ή να γυρίσουν στο 70%-80% αυτού που ήταν.
Δε μπορείς να βασιστείς σε αυτούς. Misic για 5ος ή δρόμο.
Ότι αργήσαμε, αργήσαμε.
Το κακό είναι ότι εκτός των τραυματιών κι ο Μισιτς φαίνεται σε πολύ μέτρια κατάσταση.
Πάντως μην τον ξεγραφουμε απαραίτητα ως 3ο-4η λύση. Υπαρχει το παράδειγμα του Σακχοφ που ανεβαζε ρυθμούς μετά τον Νοέμβρη-Δεκέμβρη.
Το κακό είναι ότι εκτός των τραυματιών κι ο Μισιτς φαίνεται σε πολύ μέτρια κατάσταση.
Πάντως μην τον ξεγραφουμε απαραίτητα ως 3ο-4η λύση. Υπαρχει το παράδειγμα του Σακχοφ που ανεβαζε ρυθμούς μετά τον Νοέμβρη-Δεκέμβρη.
Άρχισαν εδώ και 5-10 λεπτα να βγαίνουν συντεταγμένα άρθρα με τίτλο "Κάτι τρέχει απο Αραβία" αναφερομενα στον Βαρελα και δεν μ' αρεσει η δουλειά...
απο την φορτσα του σαββατου ειναι το αρθρο... ας δωσουν 10 χαρτια και τον δινουμε..