Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
απαράδεχτη η επανάληψη του αγώνα , θα είναι σκάνδαλο να μην φάει -3 ο γαύρος για την επομενη χρονια και μερικές κεκλεισμένων ... όπως και εμείς όταν δεν παίξαμε στο καραϊσκάκη ξεκινήσαμε την χρονια με -3...
Αν αυτά που κάνει ο γαύρος τα κάναμε εμείς επί Σαρρή ή Γκιρτζίκη στο Καραϊσκάκη, θα είχαμε μηδενιστεί και θα χαμε φάει -3, χωρίς δεύτερη σκέψη. Και μετά στάνταρ παραπομπή και για διακωμώδηση.
πάντως είναι απίστευτο που βγαίνουν οι τσουκαλάδες και οι γαύροι να λένε για το σκηνικό με ίβιτς , μιλάμε για ανέκδοτο έτσι ? μιλάνε τα άτομα που έκαναν δολοφονική επίθεση στον αναστασίου με ποτήρι στο κεφάλι , και δεν έφαγαν ούτε χρηματικό πρόστιμο ....
Δεν είναι μόνο αυτό. Εγώ πήγα να βγάλω φωτοτυπίες στο φωτοτυπάδικο στη γωνία και κατά λάθος 1-2 φύλλα μου έπεσαν από τα χέρια. Ευτυχώς δεν έπεσαν σε κανένα πόδι αθώου να σπάσουν κανένα δάκτυλο ποδιού.teod1980 έγραψε:Είναι απόλυτα λογικό να είμαστε συγκρατημένοι.
Όχι απασιόδοξοι, αλλά συγκρατημένοι.
Γιατί αυτό είναι ένα κράτος στιαςπου μεγάλης.
Φαντάζομαι τι μηνύσεις έχουν να πέσουν στα ελληνάδικα και στα ρεμπετάδια με τις χαρτοπετσέτες.
Παιδιά προσέξτε τι κάνετε, τις χαρτοπετσέτες και τα μάτια σας.
Το νου σας αδέρφια , οι κόλλες Α4 δεν είναι τόσο αθώες όσο φαίνονται .
Εγω θελω να ζητησουμε την ζωντανη μεταδοση της δικης...Απο το epsilon φυσικα...
- navigator11
Survivor και παπαριές. Εκεί να δεις τηλεθέαση.joshua έγραψε:Εγω θελω να ζητησουμε την ζωντανη μεταδοση της δικης...Απο το epsilon φυσικα...
- Καπετάνιος
- hasio_john
Εμετός και βόθρος η τελευταία ανάρτηση του Καραπαπάρα ...
Σε κάποια νορμάλ χώρα κάτι τέτοια θα διώκονταν αυτεπάγγελτα!
Ζω για νταμπλ φέτος και να του το ποστάρουμε για πάντα του π@ύστη.
Edit .... Despαρε, καλώ ήρθες αδερφέ!
Σε κάποια νορμάλ χώρα κάτι τέτοια θα διώκονταν αυτεπάγγελτα!
Ζω για νταμπλ φέτος και να του το ποστάρουμε για πάντα του π@ύστη.
Edit .... Despαρε, καλώ ήρθες αδερφέ!

- hasio_john
ακουγα ΕΡΑ ΣΠΟΡ στο αυτοκίνητο το μεσημέρι.. Είχαν δυο τύποι εκπομπή, και έλεγαν στο περίπου.. και να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ μετά θα εχουμε αλλα δικαστήρια, για το αν ήταν νόμιμα στο γήπεδο ο Γκαρσίας. Δεν είναι σωστό να παίζονται τα πρωταθλήματα στο δικαστήριο..ρε παιδιά δεν ξανακανετε το παιχνίδι να τελειώνουμε;;
χαχαχαχαχα το σκ@το στην κάλτσα. αρχισαν να το γυρίζουν. στο τελος θα παρακαλαει ο κερατούκλης να ξαναγίνει το παιχνίδι!
χαχαχαχαχα το σκ@το στην κάλτσα. αρχισαν να το γυρίζουν. στο τελος θα παρακαλαει ο κερατούκλης να ξαναγίνει το παιχνίδι!
Έχω δύο σκύλους Γιάννη.
Η μία φοβάται εύκολα και γαυγίζει πολύ συχνά μη τυχόν και τρομάξει αυτόν που την φοβίζει.
Η άλλη δεν ασχολείται. Έχει δει τί και ποιος έρχεται και αν χρειαστεί τον αρπάζει.
Άσε τον καραπαπάρα να σκούζει. Έχει άδικο, έχουν κάνει μαλακία και το ξέρουν. Και όσο πιο παράλογα ακούγονται από τους αρδ τους τόσο καλύτερα.
Η μία φοβάται εύκολα και γαυγίζει πολύ συχνά μη τυχόν και τρομάξει αυτόν που την φοβίζει.
Η άλλη δεν ασχολείται. Έχει δει τί και ποιος έρχεται και αν χρειαστεί τον αρπάζει.
Άσε τον καραπαπάρα να σκούζει. Έχει άδικο, έχουν κάνει μαλακία και το ξέρουν. Και όσο πιο παράλογα ακούγονται από τους αρδ τους τόσο καλύτερα.