Răzvan Lucescu
- ΑποστόληςΑ
Re: Răzvan Lucescu
Μην ψάχνουμε δικαιολογίες στη διαιτησία. Το θέμα είναι ότι σαν ομάδα δεν είμαστε καλοί στα εκτός. Βέβαια ούτε και στα εντός είμαστε τόσο καλοί, αλλά εκεί τουλάχιστον παίζουμε επιθετικά οπότε εκμεταλλευόμαστε τον Prijovic.
- alex ntepo
Δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτεται και τι θα κάνει ο Σαββίδης. Με ένα τόσο καλό, και τόσο ακριβό ρόστερ για τα ελληνικά δεδομένα της εποχής, πόση εμπιστοσύνη μπορείς να δείξεις και πόσο χρόνο να δώσεις σε έναν προπονητή που όλοι βλέπουμε ότι ίσως δεν είναι ο κατάλληλος; Προσωπικά έχω καταλήξει σε άποψη, αλλά η δική μου γνώμη δεν έχει σημασία. Αν ήμουν Σαββίδης πάντως ΑΥΤΟ το πρωτάθλημα δε θα το έχανα και δε θα άφηνα κανέναν να μου το...χάσει.
η λεξη κλειδι στο ποστ σουalex ntepo έγραψε:Δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτεται και τι θα κάνει ο Σαββίδης. Με ένα τόσο καλό, και τόσο ακριβό ρόστερ για τα ελληνικά δεδομένα της εποχής, πόση εμπιστοσύνη μπορείς να δείξεις και πόσο χρόνο να δώσεις σε έναν προπονητή που όλοι βλέπουμε ότι ίσως δεν είναι ο κατάλληλος; Προσωπικά έχω καταλήξει σε άποψη, αλλά η δική μου γνώμη δεν έχει σημασία. Αν ήμουν Σαββίδης πάντως ΑΥΤΟ το πρωτάθλημα δε θα το έχανα και δε θα άφηνα κανέναν να μου το...χάσει.
Η ομαδα πρεπει να αποκτησει χημεια,μια αλλαγη προπονητη δεν θα ωφελησει σε αυτο το θεμα,εκτος αν αυτος ειναι ο ιβιτς(που δεν γυριζει για παμπολλους λογους).
Υπομονη χρειαζεται
- alex ntepo
Ευτυχώς που οι γκέλες και των υπολοίπων μας δίνουν τον απαραίτητο χρόνο χωρίς να βγαίνουμε από το παιχνίδι νωρίς. Ευτυχώς για μας, αλλά και για τον Λουτσέσκου.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εκτος των αλλων,δεν ξερω αν αναφερθηκε,σε 2 ματς που βρεθηκαμε πισω στο σκορ(Εστερσουντ και αυτο)σε ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ παιχνιδια,δεν μπορεσαμε να αντιδρασουμε,ουτε καν να σκοραρουμε.
Συγκρινοντας με περσι την ομαδα βγαζαμε καλυτερη αντιδραση και φυσικα εχοντας ενδιαμεσα παιχνιδια της Ευρωπης.
Κατι δεν κανουμε σωστα κυριε Λουτσεσκου,γι αυτο οφειλετε να το δειτε.οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα για ολους.
Συγκρινοντας με περσι την ομαδα βγαζαμε καλυτερη αντιδραση και φυσικα εχοντας ενδιαμεσα παιχνιδια της Ευρωπης.
Κατι δεν κανουμε σωστα κυριε Λουτσεσκου,γι αυτο οφειλετε να το δειτε.οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα για ολους.
Μάλλον έχεις "το κοκαλάκι της νυχτερίδας" για να "ψοφάει η κατσίκα του γείτονα" κάθε βδομάδα... 
ΜΑΛΛΟΝ λέω, μάλλον, έτσι?

ΜΑΛΛΟΝ λέω, μάλλον, έτσι?

- buffalobill4
Είναι κριμα πάντως που συμβόλαια που σε αλλες ομαδες πλην γαβρου δίνονται για πρωτοκλασσατους παικτες, σε εμάς σκουπιζουν την κερκιδα η τον παγκο. Βλεπε κανιας βλεπε μπισε.
Το ροστερ που εχουμε απαιτουσε εισοδο στο ουεφα και αποκτηση Ρυθμού αγωνα απο ολους τους παικτες. Με ενα ματς την εβδομαδα κλαφτα ραζβαν.
Το ροστερ που εχουμε απαιτουσε εισοδο στο ουεφα και αποκτηση Ρυθμού αγωνα απο ολους τους παικτες. Με ενα ματς την εβδομαδα κλαφτα ραζβαν.
Πολύ σωστός Μπάφαλο ... Και άλλο προπονητή με ανάλογο backroom staff απαιτούσε το ρόστερ για να γίνουν αυτά
Για να καταφερεις να χασεις το πρωταθλημα με ροστερ 1 επιπεδο πανω απο ολους και χωρις ευρωπη Ραζβαν πρεπει να κανεις εγκληματα.Ανικανος δεν εισαι σε καμια περιπτωση.Αλλαξε τη φιλοσοφια σου και πανε παρτο.Οχι να κανεις μια τελικη στην εστια με τα πτωματα και να εισαι ευχαριστημενος.Και στην απελπισια μας να λεμε ειχαμε ευκαιριες για γκολ.Το ακουει ο Τζαλμα κια ο Ροντριγκες μετα το περσινο και κλαινε απο τα γελια.
Κανε αυτο που πρεπει και θα σε στηριξουμε ολοι ακομα και αν το χασουμε.
Κανε αυτο που πρεπει και θα σε στηριξουμε ολοι ακομα και αν το χασουμε.
- navigator11
Ο,τι και να λέμε, η διαιτησία έπαιξε ρόλο. Βαφτίστε το δικαιολογία, δεν υπάρχει θέμα. Να παίζαμε με 10, χωρίς τον πιο ασυμβίβαστο με την ήττα παίχτη μας; Ναι, ας τον έβγαζε. Κι ας άφηνε τους άλλους με 9 τουλάχιστον. Να βλέπαμε την εξέλιξη. Ο αλήτης έκανε καθυστέρηση υπέρ του γκει. Πρέπει να έφαγε γύρω στα 6-7 λεπτά μόνο σε στημένες φάσεις υπέρ μας, κάνοντας ... νουθεσίες και παρατηρήσεις στους παίχτες. Δε θίγω καν το θέμα καθυστέρησεις! Εκεί φανέρωσε απλά τελείως ξεδιάντροπα τις προθέσεις του. Υπήρξε "επιστημονική" η διαιτησία του. Αλλά, εντάξει, ήταν ακριβοδίκαιος μιας και μας σφύριξε αρκετά φάουλ γύρω από την περιοχή των απόγονων! Λες και μας έκανε χάρη! Βέβαια, το φάουλ, που έπνιξε υπέρ του Βιειρίνια, που ήταν πιο φάτσα στο τέρμα τους από κάθε άλλο, του ... ξέφυγε! Είπαμε, δε θα κλείσουμε τα μάτια στο ότι η ομάδα, εκ των αποτελεσμάτων δηλαδή και μόνο να κρίνει κάποιος, δυσλειτουργεί προβληματικά στα εκτός έδρας αλλά το ίδιο πρέπει να κάνουμε και αναφορικά με τις αβάντες των επίσης δυσλειτουργικών ανταγωνιστών. Πώς να γίνει δηλαδή! Ο πουστογ@υρος ήδη έχει επιπλέον 4 βαθμούς, προϊόν αλλοίωσης. Εμείς στην στάνη πάλι πιθανώς να παίρναμε επιπλέον δυο. Δε με νοιάζει πώς εκτυλίχθηκε το ματς τελικά. Έπρεπε να είχαμε εκτελέσει πριν καθαρό πέναλτι;
Ντιμ, έχεις σταυρώσει και δάχτυλα;
Ντιμ, έχεις σταυρώσει και δάχτυλα;
Ναι ιδιοφυια. Ευχομαι να ειμαστε τεταρτοπεμπτοι.
Ντιμ μια μέρα. Και άλλη φορά πιο ήρεμα
Ντιμ μια μέρα. Και άλλη φορά πιο ήρεμα
Σταματήστε να φορτώνετε όλα τα λάθη στον προπονητή, το μερίδιο ευθύνης του είναι λιγότερο του 20%.
Συμφωνώ με όλα όσα γράφει ο sn0ufel στο εν λόγω κείμενο της στήλης του...Αλλά...sn0ufel4 έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis ... ta-dyskola
Με όσα διαπιστώνει, θεωρώ βέβαιο ότι, αν προχωρήσουμε έτσι, βασιζόμαστε στην ρήση του θυμόσοφου λαού ότι:
"η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία" κι όχι σε ρεαλιστική επιδίωξη στόχων!!