Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από Magpies4 »

joshua έγραψε:Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει σωνει και καλα καθε φορα που καθε, αντε να μην πω καμια κουβεντα, λεει την αποψη του, να συνοδευεται με ειρωνειες και επιθεσεις προς αυτους που εχουν την αντιθετη.
Είναι καθαρά (νέο) Ελληνικό χαρακτηριστικό που δεν το βλέπεις πουθενά αλλού.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Διαβαζω σε τουρκικα site,οτι ο Djalma απερριψε προταση της Bursaspor,υψους 800 χιλιαδων,επειδη ειχε αλλη προταση στα χερια του
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Εμένα με αρέσει ο Ανγκολέζος. Ελπίζω μόνο να μη μας βγει Ιφεανι και παθαίνει αμνησία όταν πάει στην πατρίδα του
Μην φοβάσαι αδερφέ...Ο Ιφεάνι ήταν ο "πρίγκηπας της Ζαμούντα", ενώ στην Ανγκόλα έχουν κομμουνισμό, οπότε παίζει ο παίχτης να μην πηγαίνει και καθόλου γιατί οι δικοί του μπορεί να μην είναι καν εκεί... :D :opaokara:
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Πολυ καλη μεταγραφη φαινεται ο Αγκολεζος και θεωρω θετικα τα καλα λογια των συμοαικτων του.Επισης θετικο οτι ανηκε σε μια ομαδα οπως η Πορτο,που αν μη τι αλλο ξερει να διαλεγει παικτες και δυσκολα παιρνει "σαπακια".Μια χαρα ηλικια,εμπειρος,με γεματες σεζον και φαινεται οτι δινει και πολλες ασσιστ.Ας χαλαρωσουμε ολοι και ας απολαυσουμε επιτελους την ομαδα να εχει εναν σωστο και εγκαιρο μεταγραφικο σχεδιασμο..Αναμενουμε τωρα τον τερματοφυλακα,που ελοιζω να ειναι βασικος και ανα ντικατασταος και θα λυσει(ειπωμενο πολλακις) το προβλημα κατω απο τα δοκαρια του ΠΑΟΚ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

paoktzis έγραψε:MPAM H LARIΣΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
Μεταγραφες ΠΑΟΚ καλοκαιρι 2016
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Δηλαδή ρε συ daat συζήτηση κάνουμε σ ένα θέμα που διαφωνούμε
Εσύ υπερασπίζεσαι την άποψη σου κι εγώ την δική μου
Αυτές οι αστοχίες του τύπου ''ξεκινάς από λάθος βάση γιατί νομίζεις ότι έχεις πάντα δικιο''τι με εμποδίζει να τα πω κι εγώ σε σένα.
Τι διαφορετικό νομίζεις ότι κανείς από μένα?

Υγ θα περνάμε παίκτη 30+ από ραγιο βαγεκανο και αυτοί που λένε σήμερα ότι δεν τους ενθουσιάζει ο τζαλμα,θα πανηγύριζαν....καλα
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εγω παντως απ οτι ακουσα και ειδα το τελευταιο 24ωρο για Τζαλμα, ψηνομαι τελικα για τον Ανγκολεζο. Και θυμαμαι οτι και για Γκαρι και Μακ δεν ειχα ενθουσιαστει και ειναι μια χαρα παιχτες τελικα (απο τους καλυτερους στην σαπιολιγκα).

Μακαρι να μην χαλασει! 8-)
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ακομα ανακοινωση?
Αετο πεταμε
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Αν συγκρινει κανεις τα video του Μακ και του Γκαρυ(πριν ερθουν στον ΠΑΟΚ),με του Τζαλμα,θα δει πως ο τελευταιος ειναι πιο ουσιαστικος και πιο ''φαντεζι'' παικτες απο τους αλλους δυο.Οποτε,καλως να ορισει
DAAT

Δημοσίευση από DAAT »

desperando έγραψε:Δηλαδή ρε συ daat συζήτηση κάνουμε σ ένα θέμα που διαφωνούμε
Εσύ υπερασπίζεσαι την άποψη σου κι εγώ την δική μου
Αυτές οι αστοχίες του τύπου ''ξεκινάς από λάθος βάση γιατί νομίζεις ότι έχεις πάντα δικιο''τι με εμποδίζει να τα πω κι εγώ σε σένα.
Τι διαφορετικό νομίζεις ότι κανείς από μένα?

Υγ θα περνάμε παίκτη 30+ από ραγιο βαγεκανο και αυτοί που λένε σήμερα ότι δεν τους ενθουσιάζει ο τζαλμα,θα πανηγύριζαν....καλα
θα σου πω. Συζητάμε όμορφα και ωραία και λες ότι θα κάναμε δικαστήρια για τον Dominguez.

Ρε συ bro , είναι αυτό επιχείρημα.? το ανέφερα γιατί δεν συνηθίζω να βλέπω επιχειρήματα από σένα που δεν έχουν καμία βάση.

Ο τύπος έκανε παπάδες στην ρωσσία στo ch.l ενώ στην Rayo ήταν ο κορυφαίος της . Και ήρθε καθαρά επειδή πληρώθηκε. Ξαναείπα.Κανένας δεν θα γρkίνοιαζε όπως κανένας δεν γκρίνοιαξε για noboa ,stoch, natchο κτλ.

Ο Djalma έκανε ωραιότατες πορείες σε ομάδες της μέσης στην Τουρκία και πέρασμα μέτριο από porto. Ωραία νουμεράκια για αυτό και δεν νομίζω πως κανείς είναι αρνητικός αλλά δεν υπάρχει στα χαρτιά καμία σύγκριση με το βιογραφικό του Dominquez. Για μένα είναι λογικό να υπάρχει επιφύλαξη αν πάρθηκε για το εξτρέμ που κάνει την διάφορα.θεωρητικά φυσικά., αφού πραγματική εικόνα δεν έχεις ούτε εσύ ,ούτε εγώ, ούτε κανένας.

Όποιος λέει ότι έχει άποψη λέει ψέματα αφού κανένας δεν παρακολουθεί τουρκικό πρωτάθλημα με τόσο πάθος.

Αν διαφωνείς , προφανώς διαβάζουμε διαφορετικά τα βιογραφικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μέσα από βίντεο γενικά είναι λάθος να κρίνουμε συνολικά. Κάποια επιμέρους στοιχεία φαίνονται εντάξει, αλλά συμπέρασμα αξιόπιστο δε βγαίνει. Και το λέω είτε κρίνει κανείς θετικά είτε αρνητικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Μετά τους διθυράμβους για Τζαλμα, θα στενοχωρηθω αν δεν τον παρουμε
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ξέρει κανείς πότε μένει ελεύθερος ο Djalma;

Δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να ανακοινωθεί νωρίτερα...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ουτε ενα βινεο σε 4κ αναλυση δεν εχει.
Δεν κανει.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

«Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Ε «μου έδινε κι εμένα πολλά έτοιμα γκολ, αλλά και όλες οι χρονιές του είναι γεμάτες σε ασίστ. Μεγάλο του προσόν είναι και η ταχύτητα ενώ είναι πολύ γρήγορος και ικανός στο ένας εναντίον ενός».

Σε όλες όμως τις ομάδες που ήταν πρωταγωνιστούσε» .

«Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και οικογενειάρχης. Ποτέ δε δημιούργησε κάποιο πρόβλημα στις ομάδες που ήταν» κατέληξε ο Γκέκας.[/color][/quote]

Είναι ένας πολύ επιθετικός παίκτη.......ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας, ο πιο σημαντικός μας. Έκανε τη διαφορά, μεγάλη διαφορά, μας βοήθησε πάρα πολύ. Κάποια παιχνίδια τα πήρε μόνος του. Είναι πολύ γρήγορος, δυνατός, δε χάνει εύκολα την μπάλα. Είναι πάρα πολύ γρήγορος και παίκτης ο οποίος δίνει πόντους, βοηθάει με ασίστ και γκολ. Είναι και καλό παιδί και δουλεύει 1000% για κάθε ματς, είναι πολύ καλός. Είναι σοβαρός επαγγελματίας.

Η ταχύτητα νομίζω ότι είναι το καλύτερο του στοιχείο. Είναι έξυπνο και έμπειρο παιδί, βλέπει παιχνίδι. Καταλαβαίνει. Έχει καλή πάσα, αλλά έχει πολύ καλή τεχνική και είναι δυνατός στο ένας με έναν. Σε 10 προσπάθειες, εννιά φορές περνάει σίγουρα τον αντίπαλο. Είναι πάρα πολύ γρήγορος με πολύ καλή τεχνική. Έχει επίσης καλό πόδι και αντοχή, δουλεύει πάρα πολύ και πηγαίνει συνέχεια πάνω-κάτω. Βοηθάει και πίσω και μπροστά.

.... σε μικρούς χώρους έχει την τρίπλα και τον τρόπο να περάσει, ξέρει πώς να συνδυαστεί και να φύγει. Ξέρει να κάνει το 1-2 για να βγάλει σέντρα ή για να βγει μόνος του στον χώρο. Δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα γιατί όπως είπα είναι καλός και σε μεγάλο και σε μικρό χώρο. Ξέρει να κλείνει μέσα και να παίζει στη γραμμή. Ξέρει να έχει ελεύθερο ρόλο και να προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα. Βρίσκει τον χώρο του για να ελευθερωθεί και να κάνει το παιχνίδι του. Είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, βλέπει παιχνίδι, είναι πολύ δυνατός και στις προπονήσεις....................... του δίνεις την μπάλα γιατί ξέρεις ότι δε θα τη χασει ................................................., αισθάνεσαι ασφαλής,

Μετα απ' αυτα και βλεποντας τα εξτρεμ που ειχε η Πορτο τον καιρο που τον εδινε δανεικο

...............εγω ψηθηκα(λεμε τωρα )
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”