Έχει ο Κυριακού τοσα φράγκα; Δεν το ξερά...Παλαιολόγος έγραψε:οι πιο δυνατοι οικονομικα παιχτες απο οσο ξερω εκει μεσα ειναι βαρδινογιαννης,κυριακου
μετα επονται μαρινακης,σαββιδης πανω κατω ιδια οικονομικα μεγεθη
και επονται ολοι αλλοι.
Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Που διαφωνούμε δηλαδή και τα γράφεις σε μένα κι όχι σε κείνον που το έγραψε και σε κείνον που έβαλε και ++ από κάτω?eorptol έγραψε:Όταν θα κάνει γαβροβαζελικες πουστιες εδώ θα είμαστε να τα χωσουμε μέχρι τότε δεν μπορούμε να του χρεωσουμε τίποτε και με υποθέσεις δεν μπορούμε να κατηγορησουμε κάποιον.....goran 64 έγραψε:Απλή διαφορά απόψεων σε πολιτισμένα πλαίσια...Τhat's ΟΚ...
Το ότι θα θυμίζουμε όμως πλέον, έστω και συνειρμικά, πουστοβ@ζέλες και πουστογ@ύρους αν πάρει κανάλι ο Ιβάν, αυτό απλώς με ξεπερνάει...
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
http://research.omicsgroup.org/index.ph ... _net_worth
O Σαββιδης ειναι στα ~530εκ.
Ισως του Βαρδινογιαννη να ειναι λιγο τσιμπημενα, αλλα λεει and family και συνολικα ως οικογενεια ναι, εχουν οντως τρελα φραγκα αν και το forbes δεν τον εχει στους ελληνες δισεκατομμυριουχους (Νιαρχος με 2.5 δις και Λατσης με 2 εχει)
Ισως του Βαρδινογιαννη να ειναι λιγο τσιμπημενα, αλλα λεει and family και συνολικα ως οικογενεια ναι, εχουν οντως τρελα φραγκα αν και το forbes δεν τον εχει στους ελληνες δισεκατομμυριουχους (Νιαρχος με 2.5 δις και Λατσης με 2 εχει)
Εχει κανει παααρα πολλες επενδυσεις τελευταια στα media σε ολα τα βαλκανιαnothu έγραψε:Έχει ο Κυριακού τοσα φράγκα; Δεν το ξερά...Παλαιολόγος έγραψε:οι πιο δυνατοι οικονομικα παιχτες απο οσο ξερω εκει μεσα ειναι βαρδινογιαννης,κυριακου
και επονται ολοι αλλοι.
- Παλαιολόγος
nothu έγραψε:Έχει ο Κυριακού τοσα φράγκα; Δεν το ξερά...Παλαιολόγος έγραψε:οι πιο δυνατοι οικονομικα παιχτες απο οσο ξερω εκει μεσα ειναι βαρδινογιαννης,κυριακου
και επονται ολοι αλλοι.
ναι εχει,εξαλλου ειναι και εφοπλιστης απο εκει προερχοταν το μεγαλυτερο μερος της οικονομικης ισχυς του
ΥΣ goran σε μενα γιατι να βαλει;δεν καταλαβαινω. εγω ειπα πως δεν πρεπει να εξισωνουμε ολους τους πλουσιους καθως και την επιχειρηματικοτητα ως κατι a priori κακο.διαφωνησα με την δαιμονοποιηση της επιχειρηματικοτητας.Τελος παντων
- Παλαιολόγος
εχω την αισθηση πως ο βαρδης βαρδινογιαννης ειναι που ζηταει την αδειαpgetsos έγραψε:http://research.omicsgroup.org/index.php/List_of_Greeks_by_net_worth
ειναι και ο πλουσιοτερος της οικογενειας,το αφεντικο της οικογενειας
- Παλαιολόγος
ναι απλα οταν πεθανε ο νικος,αυτος ανελαβε και τελικα εστησε την αυτοκρατορια
οποτε ουσιαστικα εχει τα ηνια
οτι πει γινεται
του 33 γεννηθεις σημειωνω
οποτε ουσιαστικα εχει τα ηνια
οτι πει γινεται
του 33 γεννηθεις σημειωνω
- Παλαιολόγος
στην λιστα του link δινει γιαννακοπουλο πολυ ψηλα,τα χρονια της κρισης εχει δεχτει σοβαρο πληγμα η βιομηχανια κρινοντας απο τους ισολογισμους,εχουν μειωθει τα κερδη τους(παρολαυτα δεν κοψαν τους μισθους υπαλληλων)
βεβαια απο περιουσιακα δεν ξερω τι παιζει
τελευταια αγορασαν την super foods
μαλιστα αν δεν κανω λαθος θα ειναι και ο χορηγος στην φανελα,στο ονομα του παναθηναικου;! κατι τετοιο
τελος παντων
βεβαια απο περιουσιακα δεν ξερω τι παιζει
τελευταια αγορασαν την super foods
μαλιστα αν δεν κανω λαθος θα ειναι και ο χορηγος στην φανελα,στο ονομα του παναθηναικου;! κατι τετοιο
τελος παντων
ΝΑΙ, ΡΕ ΦΙΛΕ!!!Guitarman έγραψε:Λες αν πάρει άδεια ο πόντιος να δούμε Γιώργο Μίνο με δικιά του εκπομπή???Mīngus έγραψε:Αν πάρει κανάλι ο χοντρός (αν είναι δυνατόν), από τώρα σε αποκλειστικότητα σας δίνω ονόματα με εκπομπή.
Χατζηνικολάου, Φερεντίνος, Θέμος Αναστασιάδης, Τάκης Τσουκαλάς
ΑΥΤΟ!!!
Ε βέβαια...Αφού εδώ είναι 25+ χρόνια τόνγκα στην τόνγκα σε ΙΚΑ, εφορίες, μισθούς, τράπεζες κ.τ.λ., με τα περισσεύματα του κάνει επενδύσεις κι αυτός ο ματαιόδοξος π@ρνόγερος!!!!pgetsos έγραψε:Εχει κανει παααρα πολλες επενδυσεις τελευταια στα media σε ολα τα βαλκανιαnothu έγραψε:Έχει ο Κυριακού τοσα φράγκα; Δεν το ξερά...Παλαιολόγος έγραψε:οι πιο δυνατοι οικονομικα παιχτες απο οσο ξερω εκει μεσα ειναι βαρδινογιαννης,κυριακου
και επονται ολοι αλλοι.
@Παλαιολόγε, μην μυγιάζεσαι εσύ κατ ευθείαν ρε φίλε και μου την λες κιόλας...Διάβαζε προσεκτικότερα και μάλιστα και κάνα δυο posts πριν τα δικά σου και τότε (μάλλον) θα καταλάβεις...Όπως με τις αρνητικές κρίσεις σου για την ομάδα δίχως καν να δεις τον αγώνα κάνεις...Πφφφφφφφφφφφφ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 31 Αύγ 2016, 02:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ασχολουμαι με τον κλαδο δε μπορω να ξερω
Αν θες σε εφοπλιστες τιποτα να βοηθησω

Αν θες σε εφοπλιστες τιποτα να βοηθησω

Οι εφοπλιστές έκαναν τα τελευταία χρόνια τις πάαααρα πολλές επενδύσεις σε media των Βαλκανίων που έγραψες Πέτρο?
Αν εννοούσες κάτι τέτοιο...ανακαλώ...

Αν εννοούσες κάτι τέτοιο...ανακαλώ...

Όλα καλά και όλα ωραία, αυτός ο Καλογρίτσας ποιον έχει από πίσω του για να biddarei? Εγώ νιος ήμουν και τον θυμάμαι ταμία και διαχειριστή των εταιρικών και εκδοτικών συμφερόντων του κόμματος. Μέχρι εκεί. Με τα κατασκευαστικά τον έχω χάσει. Έχει 15-20 εκατομμύρια για κανάλι και άλλα τόσα για να το στήσει, με τα χάλια του κατασκευαστικού κλάδου αυτή την εποχή;
@Cellophan, αυτόν που ήταν παλιά γαλάζιο παιδί, τώρα είναι αρχηγός κόμματος της συγκυβέρνησης και "έχει καεί" πως τον αποκαλούν?
Ο Κ@λογρίτσας εδώ και ενάμισι χρόνο δεν έχει αφήσει δημόσιο για δημόσιο έργο σε άλλον...Κουμπαριές, γαμπρουλιές, κάτι τέτοιο, θα σε γελάσω και δεν είμαι τέτοιο παιδί...
Ο Κ@λογρίτσας εδώ και ενάμισι χρόνο δεν έχει αφήσει δημόσιο για δημόσιο έργο σε άλλον...Κουμπαριές, γαμπρουλιές, κάτι τέτοιο, θα σε γελάσω και δεν είμαι τέτοιο παιδί...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 31 Αύγ 2016, 03:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.