Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από che4 »

MANIAKOS έγραψε:Οχι δε θα φυγει
θα φυγει θα δεις δε μπορει να μικραιναν τοσο πολυ τον ΠΑΟΚ να τρωει 3 στην τουμπα απ τον ουραγο των 2 γκολ σε 9 ματς να μας κανει καζουρα ο ελε για το συστημα και εμεις να στηριζουμε ... δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει τελος

MANIAKOS έγραψε:Ειπε κανεις οτι ο τουντορ δεν έχασε τι ματς ρε συ ΤΣΕ;

Απλα αλλοξ αυτο αλλο να φυγει

ο ιδιος ο τουντορ ειπε οτι αναλαμβανει ευθυνη αυτος πειραματιζεται στην πλατη της μεγαλυτερης ομαδας του κοσμου σε αναλογια τιτλων κοσμου και το παιζει και τοπ λες και φταιει ο μακ που παιζει φορ ο τζιωλης σεντερ μπακ ο μαλεζας χωρις παρτενερ ο γκολασα αμ χαφ και ο σκονδρας αριστερο μπακ....ποιος φτσαιει γιαυτα ποιος θα αναλαβει ευθυνη εγω
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

eorptol έγραψε:ε αφου το λεει ο ελευθεροπουλος

δεν ειναι το τοτι το λεει αλλα οτι του δινεις το δικαιωμα να το πει εκει παει το οτι νομιζουμε οτι βρεχει εορπτολ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δλδ καθε φορα που χανει ένας Κοουτς ματς παραιτείται για να δειξει οτι αποδέχεται την ευθύνη;;
Θα τρελαθούμε
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Black&White έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
Black&White έγραψε: Στον Ολυμπιακό η λέξη υπομονή δεν υπάρχει. .
Ολ@μπιακος? Τι λε ρε εγινε Ολ@μπιακος ο γαυρος?

Εγώ το έχω τελειώσει το δημοτικό. Είμαι λίγο μεγαλύτερος.

Είναι όμως σίγουρα λόγος για μπαν. Αν το ζητήσει κι ο πιλότος...
Μπράβο, με έκανες χαρούμενο. Μόλις κέρδισα ένα στοίχημα από κάποιον που υποστήριζε πως δεν έχεις τελειώσει ούτε το δημοτικό. Πόνταρα πάνω σου και δικαιώθηκα. Επίσης δίνει 1.05 να έχεις ταράξει τις σοκολάτες.

Συνέχισε τον ανένδοτο παλίκαρε και μη μασάς. Δεν θα περάσει ο φασισμός. Αντίσταση και πάλη, και πάλι, και πάλι...
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

che4 έγραψε:
θα φυγει θα δεις δε μπορει να μικραιναν τοσο πολυ τον ΠΑΟΚ να τρωει 3 στην τουμπα απ τον ουραγο των 2 γκολ σε 9 ματς να μας κανει καζουρα ο ελε για το συστημα και εμεις να στηριζουμε ... δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει τελος

ο ιδιος ο τουντορ ειπε οτι αναλαμβανει ευθυνη αυτος πειραματιζεται στην πλατη της μεγαλυτερης ομαδας του κοσμου σε αναλογια τιτλων κοσμου και το παιζει και τοπ λες και φταιει ο μακ που παιζει φορ ο τζιωλης σεντερ μπακ ο μαλεζας χωρις παρτενερ ο γκολασα αμ χαφ και ο σκονδρας αριστερο μπακ....ποιος φτσαιει γιαυτα ποιος θα αναλαβει ευθυνη εγω
Δηλ. άμα φύγει ο ΠΑΟΚ θα βελτιωθεί? Αλήθεια το πιστεύουμε αυτο?
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Η ανατομία του ΠΑΟΚτσή.
Πριν 2 βδομάδες όταν κέρδιζες τον βάζελο όλα ήταν καλά κι ωραία. Μέσα σε 14 μέρες ο Τούντορ είναι μαθητευόμενος μάγος, Άγγελος της Κροατίας και πρέπει να φύγει.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

δεν ειναι καθε φορα και δεν ειναι οποιαδηποτε ηττα

ευρωπη αντιο ενω προχωρουσα με δερμιτζακοχαβους

η κορυφη νταμπλ σκορ

πειραματα αλα αγγελου

και αποκορυφωμα 3 γκολ αντι για 5 απ τον ουραγο των 2 γκολ σε 9 ματς στην εδρα σου

αυτο ειναι απλα μια ηττα μανιακ αν το βλεπεις ετσι περιμενε να πατωσουμε κιαλλο να καταλαβεις τι φταιει εγω τα ελεγα πριν το ματς και το θυμασαι
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

eorptol έγραψε:ηρεμησε ace σοβαρεψου
Αυτός να σοβαρευτεί που αν το πάει έτσι το βιολί θα βγεις εκτός Ευρώπης,κσι εσύ νουθεσίες αλλου αφού δεν βρίζω έχω δικαίωμα να λέω ότι θελω ,το αεροπλάνο φευγει και σε περιμένει για δαλματικες ακτές φυγεεεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Του αρεσει λεει οποτε δε φεύγει
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Gimnistis έγραψε:
che4 έγραψε:

Δηλ. άμα φύγει ο ΠΑΟΚ θα βελτιωθεί? Αλήθεια το πιστεύουμε αυτο?

δεν ξερω αν βελτιωθει απλα ξερω οτι με εναν μαθητη του καφεδερματιδη καθηγητη μηχανικο καρπουζειρο τα μπακ θα παιζουν μπακ τα χαφ χαφ τα εξτρεμ εξτρεμ και τα φορ φορ .... εδω που φτσαμε για αρχη μας φτανει μετα απο 2 χρονια το ιδιο εργο με ιδιας φιλοσοφιας προπονητες
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

MANIAKOS έγραψε:Του αρεσει λεει οποτε δε φεύγει

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Alastor έγραψε:Ζω με εναν καημο.Να δω τους εξτρεμ να παιζουν εξτρεμ,τους κεντρικους να παιζουν κεντρικους,τα φορ να παιζουν φορ και τα μπακ να παιζουν μπακ.Οσο ζω θα ελπιζω
Έχω το κοπιραιτ του καημού φίλε. :D
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

eorptol έγραψε:ε αφου το λεει ο ελευθεροπουλος
μην μας τσιτωνεις χωρις λογο ρε φιλε..εσυ δεν ειδες οτι μας γαζωσαν στην κοντρα με τους τεσσερις πισω που γινοντουσαν 2 οταν ανεβαιναν τα μπακ και μαλιστα τυχαιονει να ναι οι 2 πιο αργοι παικτες της ομαδας;
μην δημιουργεις θεμα εκει που δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Καλα και με Σαντος ο´ σορλεν εξτρεμ επαιζε αλλα τα ξεχάσαμε αυτα
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Στην επόμενη έφυγες, ace!
Κλειδωμένο