Βρήκα κι αυτό από τις 4 Γενάρη, που το διάβασα όμως πριν λίγο για πρώτη φορά...Φίλε μου K_geo λοιπόν...K_geo έγραψε:επειδή βλέπω όλη μέρα να πουλάς "τρελίτσα" με αυτό, επειδή εγώ σου το είπα κανα δυο φορές, μάλλον πρέπει κάποια πράματα να ξεκαθαριστούν.goran 64 έγραψε:Ή μάλλον καλύτερα θα..."Ask Frank"...
πρώτα απο όλα, δεν είναι κάτι που ΘΑ γίνει, όπως είπες σε άλλο ποστ σου, αλλά κάτι που έχει ΉΔΗ γίνει και θα γίνει και στα επόμενα τεύχη.
Κατ΄εμε πρόκειται για κάτι εντελώς πρωτοποριακό, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στα ελληνικά μμε και την παραπληροφόρηση που απλόχερα προσφέρουν, βασιζόμενοι σε προσωπικά "θέλω" αλλά και σε υπόγεια κονέ μπας και βγάλουν κανα μεροκάματο. Δεν θυμάμαι ποτέ να είχε ο απλός φίλαθλος/οπαδός του ΠΑΟΚ την ευκαιρία να ρωτήσει απευθείας (έστω μεσα απο ενα pc) τον Τεχνικό του Διευθυντή για πράματα που απασχολούν/απασχόλησαν είτε την επικαιρότητα, είτε το μέλλον της ομάδας και το πως το βλέπουν και να έχει την πιθανότητα απάντησης.
Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που αξίζει του χλευασμού μας αλλά τουναντίον του σεβασμού μας.
Προσωπικά έχω ήδη στείλει ερώτησεις και στο προηγούμενο τεύχος (που απαντήθηκαν) αλλά και για το επόμενο. ναι, είναι ΚΑΙ για τον Γκαλίτσιο. ναι, είναι και για το συμβόλαιο του με την παε, ναι είναι και για το πως γίνονται και ποιος αποφασίζει για τις μεταγραφές. Δεν αναμένω να απαντηθούν όλα, υπάρχει και το "η σιωπή είναι χρυσός". Αλλά σίγουρα αναμένω κάποιες απαντήσεις σε κάποια απο αυτά, απευθείας απο τον ίδιο τον Φράνκ Άρνεσεν και όχι τις "διαροές" που θα βγαλει ο καθε αρδ.
Αν δεν μπορείς να δείς ότι είναι ένα "όπλο" κατά των αρδ, τουλάχιστον μην το χλευάζεις και μην μειώνεις τη σημασία του.
Ειδικά όταν όλοι βλέπουμε το τι γίνεται στα μμε, ειδικά τον τελευταίο καιρό.
Και μια γενιότερη παρατήρηση. Ξεκίνησες σε αυτό το φόρουμ με απανωτά ποστ περι δηλητηρίων, να διώξουμε μέλη κτλ κτλ αλλά αν κανείς παρατηρήσει έχεις κάποιες εβδομάδες που είσαι μονο "φαρμάκι" και "μπηχτές". για σκέψου το λίγο καλύτερα. και δεν θεωρώ το "αγανάκτησα" απάντηση. γιατί ο θυμός και η αγανάκτηση έρχονται και παρέρχονται.
υγ: σπυρεττο θεωρώ ότι μια απάντηση μπορεί να είναι το πλασματικό/μη ρεαλιστικό της εικόνας του περυσινού πρώτου γύρου, κάτι που φάνηκε στο 2ο. Φέτος, για την ώρα τουλάχιστον γιατί ΠΑΟΚ είσαι και η μλκια ειναι πλέον στο...dna μας, φαίνεται να είναι πιο "λογική" η όλη διαδικασία, με τα σκαμπανεβάσματα που περιμέναμε αλλά και τα πικ ανα διαστήματα.
Χωρίς πολλά πολλά σου απαντάω ότι τουλάχιστον "βγάζεις λάθος συμπεράσματα" (δεν μπορώ να ξέρω τους λόγους αλλά πιστεύω όχι επί σκοπού) για την άποψη μου λέγοντας ότι χλευάζω και μειώνω την αξία του "θεσμού Ask Frank", ο οποίος όχι μόνο δεν ήξερα καν ότι ξεκίνησε, αλλά τον θεωρώ εξ ίσου με σένα σημαντικότατο για όλους τους λόγους που αναφέρεις κι εσύ...
Επίσης αν θεωρείς εσύ προσωπικά την δική μου γνώμη "σκέτο φαρμάκι" τις τελευταίες μέρες, σου υπενθυμίζω, όπως κάνω σε πολλά ποστς μου, ότι αυτή είναι η προσωπική μου άποψη...Θεωρώ ότι είναι απόλυτα δικαιολογημένη μιας κι η οργάνωση που περίμενα από την Π.Α.Ε. (λόγω φυσικά της παρουσίας του τεχνοκράτη και στιγνού επαγγελματία Φρανκ Άρνεσεν στην ομάδα), δεν βλέπω να αποτυπώνεται σε γρήγορες (αλλά προμελετημένες, ακόμα και προσυμφωνημένες) διορθωτικές κινήσεις, αλλά αντίθετα υπάρχει μία απέραντη και ακατανόητη κωλυσιεργία που οδηγεί σε εντελώς λάθος δρόμο την ομάδα...Προσωπική μου άποψη και πάλι...
Αν θίγω κανέναν λέγοντας κάτι τέτοιο, πολύ ευχαρίστως να υποστώ τις συνέπειες, αν όχι, θα συνεχίσω να λέω την προσωπική μου άποψη, όπως ακριβώς την πιστεύω, μιας και είμαστε μέσα σε forum κι όχι στα Μ.Μ.Ε. της πόλης...
Ο ειρωνικός έως εχθρικός (κατά την προσωπική μου άποψη πάντα) τρόπος πάντως που με αντιμετωπίζεις (γράφεις "πουλάς τρελίτσα" που είναι καθαρά προσωπιικό σου και μάλιστα λάθος συμπέρασμα κι ότι "πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα" που για μένα είναι ήδη ξεκάθαρα) δεν γίνεται πρώτη φορά και δεν μου αρέσει καθόλου, σου το λέω ευθέως...Όπως δεν μου αρέσει να διαστρεβλώνονται και να απομονώνονται (όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση) τα ποστς μου (αλήθεια γιατί δεν το "παρέθεσες" ολόκληρο μαζί με το προηγούμενο του φίλου, στο οποίο "απάντησα" με το δικό μου για να "φανεί" αν όντως "πουλάω τρελίτσα";) κάτι που επίσης δεν κάνεις για πρώτη φορά!
Δεν είμαι κανένα 15άχρονο φίλε μου K_geo και το ξέρεις καλά αυτό, ούτε όμως έχω και τίποτε να χωρίσω μαζί σου (ή με οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα) όπως καταλαβαίνεις με βάση την λογική σκέψη...Γι αυτό θα σε παρακαλέσω (όπως έχω κάνει ήδη και με κάποιους άλλους συμφορουμίτες κατά καιρούς) να είσαι περισσότερο προσεκτικός στα προσωπικά σχόλια σου για μένα και στην εξαγωγή των συμπερασμάτων σου από τα γραφόμενα μου, και κυρίως να μην διαστρεβλώνονται-απομονώνονται αυτά...
Ευχαριστώ προκαταβολικά και να είσαι καλά...
Υ.Γ. Τα άτομα που "επεσήμανα" ότι με τις απόψεις τους "δηλητηριάζουν" μέσα στο forum είναι ήδη γνωστά στους "παλιούς" και στους πιο ηλικιωμένους, το κατάλαβα αργότερα απ την "αντιμετώπιση" που έχουν απ αυτούς, "κακό" δεν μπορούν να κάνουν στους μεγαλύτερους αλλά εδώ μέσα γράφουν (και διαβάζουν, "μεμονωμένα" μάλιστα, πολύ περισσότερο) και πολύ νεαρά Π.Α.Ο.Κ.τσάκια που "διαμορφώνουν" άποψη κατ αυτόν τον τρόπο...Δεν θα σας υποδείξω πως να κάνετε την δουλειά σας απλά θεωρώ ότι μ αυτά που βλέπω (σχετικά μάλιστα με τον τρόπο που "αντιμετωπίζεις" εσύ προσωπικά εμένα) αυτοί "περνάνε απαρατήρητοι" (σε πλείστες όσες των περιπτώσεων) και "την βγάζουν πούδρα"...