φάνηκε στην αλλαγή νομίζω, όταν τον έδειξε στον πάγκοΑποστόληςΑ έγραψε:Πέραν του ότι ήταν κάκιστος νομίζω ότι έχει αποκτήσει και σκεμπέ.
29.Róbert Mak
- denyparxeisalio
Re: 29.Róbert Mak
ε για ποιον φουστη λογο, μεχρι να φρεσκαριστει ο μακ, δν ξεκινα με λημνιο που ειναι φουριοζος?
επειδη μπηκε αλλαγη με απολλωνα?
μεχρι να βελτιωθει το πραγμα, το κλειδι ειναι να γινεται η καλυτερη δυνατη διαχειριση βασει καταστασης παικτων..
επειδη μπηκε αλλαγη με απολλωνα?
μεχρι να βελτιωθει το πραγμα, το κλειδι ειναι να γινεται η καλυτερη δυνατη διαχειριση βασει καταστασης παικτων..
Σέρνεται και αυτός. ΛΗΜΝΙΟΣ ρε παιδιά, το παλικάρι μπορεί αφού βάλτε τον λίγο να παίξει.
τι, απ'το σημερινο? αστονα ρε συ, μην τον γκαντεμιασουμε...MANIAKOS έγραψε:Κανε βιδεο καντουρι λεμε εσυ
Σαν να έχει γυρίσει κάπως ψηλωμένος αυτός...Τόσες πολλές σερί κακές εμφανίσεις δεν είχε κάνει ούτε την πρώτη του χρονιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnys999 την Σάβ 16 Σεπ 2017, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
- Παλαιολόγος
ο μακ θα μπορεσει οταν βρει χωρους
και τους χωρους θα τους βρει με ομαδες απο το πανω ραφι,που δεν κλεινονται
στα ματς με ομαδες που κανουν λεωφορειο ο μακ χανει την υπεροχη του(Δηλ την ταχυτητα του)
σε τετοια ματς θελουμε τεχνικη και δημιουργους
δηλαδη ελ καντουρι,ματος(Ας παιζει πιο ψηλα),μπισε,την εκτελεστικη δεινοτητα του πριγιοβιτς,ισως και ενα φορ ακομα διπλα του ή γυρω του(Εγω λεω μυστακιδη)
μεσα και ο πελκας
τετοιους θα ξεκινουσα.
δεν εχουμε και αλλους
βαζεις και μερικα γρηγορα αμυντικα χαφ για να κοβουν και να ανεβαζουν την ομαδα
μπακ που να ανεβαινουν ψηλα και να γεμιζουν με τα εξτρεμ σου τα ακρα,αλλα που δεν θα αναλωνονται μονο σε σεντρες,αλλα θα παταν περιοχη(βλ ματος)
και πορευεσαι
τον λημνιο δεν τον εχω δει ακομα πολυ,για αυτο δεν τον εβαλα
και τους χωρους θα τους βρει με ομαδες απο το πανω ραφι,που δεν κλεινονται
στα ματς με ομαδες που κανουν λεωφορειο ο μακ χανει την υπεροχη του(Δηλ την ταχυτητα του)
σε τετοια ματς θελουμε τεχνικη και δημιουργους
δηλαδη ελ καντουρι,ματος(Ας παιζει πιο ψηλα),μπισε,την εκτελεστικη δεινοτητα του πριγιοβιτς,ισως και ενα φορ ακομα διπλα του ή γυρω του(Εγω λεω μυστακιδη)
μεσα και ο πελκας
τετοιους θα ξεκινουσα.
δεν εχουμε και αλλους
βαζεις και μερικα γρηγορα αμυντικα χαφ για να κοβουν και να ανεβαζουν την ομαδα
μπακ που να ανεβαινουν ψηλα και να γεμιζουν με τα εξτρεμ σου τα ακρα,αλλα που δεν θα αναλωνονται μονο σε σεντρες,αλλα θα παταν περιοχη(βλ ματος)
και πορευεσαι
τον λημνιο δεν τον εχω δει ακομα πολυ,για αυτο δεν τον εβαλα