Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από chrisg4 »

K_geo έγραψε:δεν ξές. και άν αυτό το σέντερ μπάκ πάθαινε κάποιο τράβηγμα πριν τον προηγούμενο αγώνα που θα έδινες για το πρωτάθλημα;

Κι εγώ μαζί σου φιλε. Φαντάζεσαι να περνάμε center back τον Ιούλιο και να θέλαμε να τον διώξουμε τον Αύγουστο? Ξεφτίλα. Η το άλλο. Να ξέραμε από τον Γενάρη ότι έχουμε μονο τον 37χρονο Lino για αριστερό μπακ και να παίρναμε στη θέση του παίχτη που έχει να παίξει μπάλα καμιά 7-8 μήνες και να θέλαμε να τον διώξουμε κι αυτόν . Άσε καλύτερα να μη πάρουμε κανέναν. Μια χαρά είμαστε...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ούτε για παπά κουράγιο, δυο μέρες πριν το τέλος την μεταγραφικής περιόδου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ακριβως επειδη προφανως και οι υπευθυνοι της ομαδας δεν πιστευαν και ειναι ντροπη αυτο οτι υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα να περασουμε στους ομιλους,εστησαν μια ομαδα με ενα αριστερο μπακ που ειχε να παιξει 6 μηνες,εναν κεντρικο αμυντικο που δεν ειχε παιξει ποτε γεματη χρονια,ακομα ενα ακραιο μπακ χωρις μεγαλες παραστασεις,εναν δανεικο που ηταν 2 χρονια τραυματιας,ενα κεντρικο αμυντικο που βολοδερνε σε Β και Γ εθνικες,ενα δανεικο που εστω και στα λιγα παιχνιδια που επαιξε δεν πρεπει να ειχε πανω απο 2-3 ολοκληρωμενες προσπαθειες,ενα εξτρεμ που και αυτο ηταν ανενεργο 6 μηνες και 2 μολις ετοιμους παικτες τον Τζιωλη και τον Στοχ,οι οποιοι ολως τυχαιως προφανως ειναι και οι πιο σταθεροι σου παικτες μεχρι τωρα.Αυτη ειναι μια ομαδα στοιχημα,μια ομαδα που πρεπει να περασει καιρος για να φανερωσει τις οποιες δυνατοτητες εχει,μικρες η μεγαλες,μια ομαδα που αν μη τι αλλο δεν θα μπορουσε να ειναι ετοιμη απεναντι στη προκληση των προκριματικων.Τωρα βεβαια ακουω οτι η μολις η τριτη μας συμμετοχη σε προκριματικα ΤσουΛου δεν μας πολυενοιαζε γιατι δεν ειχαμε πολλες ελπιδες.Ε με αυτη τη λογικη δεν προκειται ποτε να γινεις μεγαλη ομαδα και να θεσεις σοβαρους στοχους και μην μου πειτε οτι χτιζουμε φετος την ομαδα για του χρονου οταν εχεις 4 δανεικους και του χρονου θα ψαχνεις παλυ 7-8 παικτες εντεκαδας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 31 Αύγ 2013, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Very well said sir.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

@αρρωστημένο κάθαρμα

4 ματς καλά έκανε πέρυσι. Στα υπόλοιπα είχε πολλές στιγμές κουτρουβαλήματος. έχει φάει και αυτός το κράξιμο του απο την κερκίδα αρκετές φορές..... :mrgreen:

Αυτό που λέω είναι ότι υπάρχει μια τάση να απαξιώνουμε αυτό που έχουμε πόλύ πιο εύκολα απο ότι ζηλευουμε αυτό που δεν έχουμε.....

Ένας σχετικά γρήγορος, με μέτρια τεχνική παίχτης είναι. τπτ παραπάνω. απλά στην Βέροια που έπαιζε κόντρα, έβρισκε χώρους δράσης. με αυτή τη λογική, ο Μπαργκάν, είναι υπερπαιχταράς.

20 πάντως ήταν πέρυσι. τουλάχιστον έτσι ξέρουμε εμείς στο "χωριό" μου.

Εννοείται και η ομάδα δεν είναι πλήρης. Ούτε όμως και η Σάλκε είναι πλήρης. Ακόμα και η Μπάγερν χθές, έδειξε κενά στην άμυνα....

Αυτό που θέλω να σου πώ είναι ότι δεν μπορούμε στα τέλη Αυγούστου να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη.

Και ναι, έχω επιθετικό με προσωπική ενέργεια, αυτόν που παρακαλάς να μην τραυματιστεί και τον Ευαγγελιστή.

ναί, δεν είμαι πλήρης στο κέντρο, μου λείπει ένα 10αρι. αλλά δεν μπορώ να κρίνω έτσι βιαστικά ένα αρ. μπακ και να δώσω ένα σκασμό λεφτά για 3ο μπακ. καλύτερα να καλύψω το άλλο μου κενό στην άμυνα. Ελπίζω να κατανοείς.

ΥΓ: Ο αχρηστέας, ήταν πρώτος σκόρερ σε εκείνο το τουρνουά................................και έβαλε μερικά πολύ, πολύ κρίσιμα γκόλ, που είμαι σίγουρος ότι και εσύ πανηγύρισες.....

ΥΓ2: στα περι Στέφενς σχεδόν συμφωνώ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Καλά οκ, για άλλα πράγματα μιλάμε. Και βαριέμαι τρομερά να αναλύω τα αυτονόητα. Όπως πχ, ότι καλά έκανε και πήρε το 2004 τον Χαριστέα που τότε ήταν σούπερ αλλά το 2008-11 σερνόταν, αλλά τον ξανακαλούσε.
Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα, καθώς είναι προφανές ότι δε θες να καταλάβεις, δεν πειράζει σε συγχωρώ λόγο Σαββάτου. Τουλάχιστον δες τι έγραψε ο Τζόσουα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

επίσης νομίζω δεν θες να καταλάβεις. για να μην πολυλογούμε άλλο, 31/8ου. πολύ νωρίς για Νέρωνες.

Στα του Τζόσουα δεν διαφωνώ. Αλλά περίπου το 80% των μεταγραφών στον κόσμο, ουσιαστικά ένα στοίχημα είναι. ε εμείς με τους 2 στους 10, είμαστε ακριβώς στο μ.ο.

ΥΓ: που να δίναμε 4,5 για κάποιον φέισα και 4 για ένα φετφατζιδη, ή 40 μύρια για κάποιον Κάρολ πχ.....
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Ατυχείς κι άκαιρες συγκρίσεις.
Αυτό το νούμερο το 80% που και πως το βγάζεις; Μπορείς να παρουσιάσεις κάποια μελέτη που βασίστηκε, να δώσεις ένα λινκ ή απλά έτσι εικάζεις;
Όσο για τα τέλη Αυγούστου, δεν είμαι εγώ που είπα ''βρείτε ομάδα'' σε δύο μεταγραφές που ήρθαν τον Ιούλιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Σάβ 31 Αύγ 2013, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πρότεινε μου μια ομάδα με μπάτζετ κάτω των 40 εκκατομυρίων κατα προτίμηση

ΥΓ: αυτό το βρείτε ομάδα ποιος το είπε; :? μήπως αυτοί που σε μισή ώρα έδιωξαν και επαναφέραν τον Σπυρόπουλο;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Σάβ 31 Αύγ 2013, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:D

what about gayros? ορ Σαλκε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Σάβ 31 Αύγ 2013, 13:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

K_geo έγραψε:επίσης νομίζω δεν θες να καταλάβεις. για να μην πολυλογούμε άλλο, 31/8ου. πολύ νωρίς για Νέρωνες.

Στα του Τζόσουα δεν διαφωνώ. Αλλά περίπου το 80% των μεταγραφών στον κόσμο, ουσιαστικά ένα στοίχημα είναι. ε εμείς με τους 2 στους 10, είμαστε ακριβώς στο μ.ο.

ΥΓ: που να δίναμε 4,5 για κάποιον φέισα και 4 για ένα φετφατζιδη, ή 40 μύρια για κάποιον Κάρολ πχ.....
Οι 2 στους 10 ποιοι ειναι ακριβως,ο Νεσιντ,ο Ολισε,ο Σκονδρας και ο Νινης θεωρουνται ηδη πετυχημενοι; Αν μεχρι αυτοι να αποδωσουν εχω εκτος του Παναιτωλικου αλλα 2-3 χαμενα παιχνιδια τι στοχος θα εχει μεινει στην ομαδα,προκριματικα ΤσουΛου και στησιμο της ομαδας απο το μηδεν οταν φυγουν οι δανεικοι και αποχωρησουν και καποια συμβολαια οπως ο γκαρσια και ο Λινο;Το στησιμο μεχρι τωρα ειναι ενα αρπα κολα,ενα οτι φαμε και οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας και φτου απο την αρχη.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όχι. εσύ είπες Στόχ και Τζιώλη. 2/10. Εγώ θα σου έβαζα και Νίνη και τό όποιο σεντερ μπακ άν πάρουμε, αλλά επειδή είναι Σάββατο :mrgreen: , είμαι λίγο άπλας.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Μαρια πες τον Παμπλο να ετοιμαζεται. Παιζει μεθαυριο!
-------------------------------------------------
Β: Σωτηρη μου παικταρα μου καλως ηρθες.
Ν: Καλως σας βρηκα.
Β: Λοιπον τα 'παμε και τα συμφωνησαμε.
Ν. Τα 'παμε.
Β: Και τα συμφωνησαμε. Λοιπον θα παιρνεις 350 το χρονο ετσι;
Ν: Ετσι.
Β: Κατσε να σε δωσω στο Γερμαν...
Τ: Παικταρα μου καλως ορισες. Ειμαστε συμφωνοι στα 300 το χρονο ετσι;
Ν: Εεεεεε ετσι....
Τ: Μπραβο μπραβο, κατσε να σε δωσω στη Μαρια...
Γ: Γεια σου παικταρα μου. Εμαθα απο τα παιδια οτι κλεισατε στα 200 το χρονο. Συγχαρητηρια!
Ν: Μα.....
Γ: Μπραβο μπραβο! Κατσε να σε περασω στον αρχηγο για να την κλεισουμε τη δουλεια.
Σ: Καλωσορισες στους αυριανους πρωταθλητες Ελλαδας, Ευρωπης και Γενικα. Σε ευχαριστω προσωπικα για την βοηθεια που θα προσφερεις στην ομαδα μας. Σε παρακαλω την επιταγη κοψ' την "στον φεροντα" γιατι δεν ξερω ποιος θα παει στην τραπεζα. Ετσι Σωτηρακη; Σωτηρη; Σωτηρηηηηηηηηηη!...... Μαρια πες τον Παμπλο να ετοιμαζεται. Παιζει μεθαυριο!

απο fb
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Πραγματικά κάποιοι έχουν ακόμα το κουράγιο να λένε για πλήρες ρόστερ και για την σούπερ τέλεια διοίκηση??
Κλείστε το το ριμάδι.. κλείστε το που θα ακούσουμε για τη βόμβα Νίνη σε λίγο που θα πρέπει να κάνω και τάματα στον Ιβαν για ευχαριστώ.. φτάνει δηλαδή..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”