@αρρωστημένο κάθαρμα
4 ματς καλά έκανε πέρυσι. Στα υπόλοιπα είχε πολλές στιγμές κουτρουβαλήματος. έχει φάει και αυτός το κράξιμο του απο την κερκίδα αρκετές φορές.....
Αυτό που λέω είναι ότι υπάρχει μια τάση να απαξιώνουμε αυτό που έχουμε πόλύ πιο εύκολα απο ότι ζηλευουμε αυτό που δεν έχουμε.....
Ένας σχετικά γρήγορος, με μέτρια τεχνική παίχτης είναι. τπτ παραπάνω. απλά στην Βέροια που έπαιζε κόντρα, έβρισκε χώρους δράσης. με αυτή τη λογική, ο Μπαργκάν, είναι υπερπαιχταράς.
20 πάντως ήταν πέρυσι. τουλάχιστον έτσι ξέρουμε εμείς στο "χωριό" μου.
Εννοείται και η ομάδα δεν είναι πλήρης. Ούτε όμως και η Σάλκε είναι πλήρης. Ακόμα και η Μπάγερν χθές, έδειξε κενά στην άμυνα....
Αυτό που θέλω να σου πώ είναι ότι δεν μπορούμε στα τέλη Αυγούστου να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη.
Και ναι, έχω επιθετικό με προσωπική ενέργεια, αυτόν που παρακαλάς να μην τραυματιστεί και τον Ευαγγελιστή.
ναί, δεν είμαι πλήρης στο κέντρο, μου λείπει ένα 10αρι. αλλά δεν μπορώ να κρίνω έτσι βιαστικά ένα αρ. μπακ και να δώσω ένα σκασμό λεφτά για 3ο μπακ. καλύτερα να καλύψω το άλλο μου κενό στην άμυνα. Ελπίζω να κατανοείς.
ΥΓ: Ο αχρηστέας, ήταν πρώτος σκόρερ σε εκείνο το τουρνουά................................και έβαλε μερικά πολύ, πολύ κρίσιμα γκόλ, που είμαι σίγουρος ότι και εσύ πανηγύρισες.....
ΥΓ2: στα περι Στέφενς σχεδόν συμφωνώ.