Γιώργος Δώνης
- ΑποστόληςΑ
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Γιώργος Δώνης
το θέμα δεν είναι ο αθανασιάδης αλλά ότι βάζει κάποιον ο οποίος είναι αποδεδειγμένα ανίκανος για να γυρίσει το ματς
Γιατί κατάλαβε κανείς???MANIAKOS έγραψε:γιατι αλλαγη ο σαλπι δεν κτλαβα........??
Συμφωνω οτι ο σταφυ πρεπει να ναι βασικος και ο σαλπι δεν επρεπε να βγει αλλα το ματς στην τυχη θα κρινοταμν....
Για μενα σωατη η κριτικη στο δνη αλλα ως ενος σημειου...εχουμε ανυπαρκτη ποιοτητα..... με τις απουσιες λορενς κατσικα απο χ ξεκινουσε και ετσι ηρθε...και οπως πηγε παλι καλα να λεμε...
Οσο για την ομαδα ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΛΟΥΣ.......
Για μενα σωατη η κριτικη στο δνη αλλα ως ενος σημειου...εχουμε ανυπαρκτη ποιοτητα..... με τις απουσιες λορενς κατσικα απο χ ξεκινουσε και ετσι ηρθε...και οπως πηγε παλι καλα να λεμε...
Οσο για την ομαδα ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΛΟΥΣ.......
- kataramenos5
Καλό θα ταν μερικοί να κόψετε τα βουντού.Παιχνίδι με 11 δεν έχει τελειώσει ο άνθρωπος.
-
vlachodeutsch
ενω η Βεροια επαιζε με παιχταραδεςMANIAKOS έγραψε:εχουμε ανυπαρκτη ποιοτητα
φτανει πια αυτη η καραμελα.Δεν μπορω αλλο
Μετα τον γαυρο εχουμε μαζι με τον βαζελο το καλυτερο ροστερ
vlachodeutsch
πρωτον σε τετοιο γηπεδο δεν υπαρχει ποιοτητα...
2ον εχεις καλυτερο απο μπαρκαν μεσοεπιθετικα>?
πρωτον σε τετοιο γηπεδο δεν υπαρχει ποιοτητα...
2ον εχεις καλυτερο απο μπαρκαν μεσοεπιθετικα>?
- paoki_sweden
- Mario Jardel
Δυστυχως αρχιζω και γω να πιστευω οτι δεν...
Φτασαμε να λεμε οτι δεν εχουμε παικτη ποιοτικο σαν τον... ΜΠΑΡΓΚΑΝ;;
Τεσπα υπαρχουν αρμοδιοι (πλεον)...
Φτασαμε να λεμε οτι δεν εχουμε παικτη ποιοτικο σαν τον... ΜΠΑΡΓΚΑΝ;;
Τεσπα υπαρχουν αρμοδιοι (πλεον)...
Δεν λεω οτι ειναι κτ σπουδαιο αλλα ουτε τετοιον εχουμε...τι να κανουμε...ουτε σισιτς εχουμε...αυτοι ειμαστε σαν ποιοτητα και με το να το αγνοουμε ηθελημενα απλα διαιωνιζουμε το προβλημα..
Ειναι πολυ καλο να ασκουμε κριτηκη στον Δωνη , πολυ καλο να εχουμε υψηλες προσδοκιες απο την ομαδα .
Αλλα καλο θα ηταν επισης να θυμομαστε τι λεγαμε οταν τον ιουνιο εφυγαν οι πιοτικοτεροι παιχτες , και μειναμε με μιση ομαδα και πιτσιρικαδες.
Εγω προσωπικα δεν περιμενω τιποτα απο τον ΠΑΟΚ φετος, τιποτα απολυτος , η δευτερη θεση που βρισκομαστε ειναι κυριως αποτελεσμα της ανυπαρξιας αεκ κ παο.
Ο δωνης θα πρεπει να παρει χρονο.
Πιστευω οτι η παρουσα διοικηση θα του τον δωσει και καλως θα πραξει.
Αλλα καλο θα ηταν επισης να θυμομαστε τι λεγαμε οταν τον ιουνιο εφυγαν οι πιοτικοτεροι παιχτες , και μειναμε με μιση ομαδα και πιτσιρικαδες.
Εγω προσωπικα δεν περιμενω τιποτα απο τον ΠΑΟΚ φετος, τιποτα απολυτος , η δευτερη θεση που βρισκομαστε ειναι κυριως αποτελεσμα της ανυπαρξιας αεκ κ παο.
Ο δωνης θα πρεπει να παρει χρονο.
Πιστευω οτι η παρουσα διοικηση θα του τον δωσει και καλως θα πραξει.
Σε στήριξα αρκετά νομίζω.
Η ομάδα όχι απλά δεν βελτιώνεται, χειροτερεύει.
Αποσύρω τη στήριξή μου λοιπόν, αλλά όχι Γιώργο, δεν θέλω με ΤΙΠΟΤΑ. Θα μείνεις εδώ να πιούμε το πικρό ποτήρι όλοι μαζί.
http://www.youtube.com/watch?v=CNFo3GOK_Cg
5.40-5.50
Η ομάδα όχι απλά δεν βελτιώνεται, χειροτερεύει.
Αποσύρω τη στήριξή μου λοιπόν, αλλά όχι Γιώργο, δεν θέλω με ΤΙΠΟΤΑ. Θα μείνεις εδώ να πιούμε το πικρό ποτήρι όλοι μαζί.
http://www.youtube.com/watch?v=CNFo3GOK_Cg
5.40-5.50
- Mario Jardel
Αυτο πιστευω και γω αλλα μου την εχει βαρεσει αυτο με τις δηλωσεις...
Εισαι ενας νεος, φιλοδοξος προπονητης και αναλαμβανεις τον ΠΑΟΚ.
Εισαι τυχερος και σου καθεται η ελευση ενος λεφτά.
Ε σε καθε ματς που στραβωνει δε βρισκεις δικαιολογιες αλλα λες δυστυχως δεν τα καταφεραμε, θα συνεχισουμε να δουλευουμε.
Οχι επαιζε κλειστα ο ενας, ανοικτα ο αλλος, ειχε βροχη, ειχε χιονι, ειχαμε κύπελλο μεσοβδομαδα(οκ δεν το εχει πει κ ελπιζω να μην το πει).Ελεος.
Κατα τα αλλα το ξαναπα για το αγωνιστικο κομματι υπαρχουν αρμοδιοι και οτι και να πω δεν εχει σημασια.
Εισαι ενας νεος, φιλοδοξος προπονητης και αναλαμβανεις τον ΠΑΟΚ.
Εισαι τυχερος και σου καθεται η ελευση ενος λεφτά.
Ε σε καθε ματς που στραβωνει δε βρισκεις δικαιολογιες αλλα λες δυστυχως δεν τα καταφεραμε, θα συνεχισουμε να δουλευουμε.
Οχι επαιζε κλειστα ο ενας, ανοικτα ο αλλος, ειχε βροχη, ειχε χιονι, ειχαμε κύπελλο μεσοβδομαδα(οκ δεν το εχει πει κ ελπιζω να μην το πει).Ελεος.
Κατα τα αλλα το ξαναπα για το αγωνιστικο κομματι υπαρχουν αρμοδιοι και οτι και να πω δεν εχει σημασια.
Εχει συμπληρώσει 6 μήνες προπονητοφαγοι μου ο Δωνης ; Μεταγραφές 4 άμεσα , για να κλείδωσουμε το τσουλου , ο βαζελος θα διώξει παικτες τον Ιανουάριο και το καλοκαίρι θα γίνουν άλλες 6-7 μεταγραφές για να ανέβουμε επίπεδο
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ