Μάκης Χάβος
Re: Μάκης Χάβος
Εδω καποιοι ηθελαν τον φερειρα το καλοκαιρι που στοιχιζει 1 μυριο και ειναι απο φαπα σε φαπα...
Μοϊκανέ διάβασα τι είχε πει ο Σάντος για τον Φερέιρα και συνδύασε το με το μπου^ρδελοκλίμα που επικρατεί στην ζέλα και θα καταλάβεις το γιατί. 

- ΑποστόληςΑ
Στο topic του Χάβου τι θέλεις να γράφουμε;Falegkos έγραψε:σαν τα σαλιγκάρια βγήκαν ολοι ΠΑΛΙ μετα απο ηττα να αναλύουν συστήματα και πως θα περνάμε το ματς και και και λες και τις αλλες φορες με την αεκ που τα δοκιμάσαμε τα παντα νικήσαμε.
Πείτε τα απο πριν ρε παιδια να τα δει και ο χαβος να ξερει τη να κανει.
Πέστο μας από πριν να ξέρουμε τι να κάνουμε!
αγγελοσκυλο ειναι ο χαβος..κανει αυτα που κανει για να γυρισει πισω ο σοφολογιοτατος κ να ακουστουν κ
επιφωνηματα ανακουφισης..
επιφωνηματα ανακουφισης..
Ας έπαιζε αμυντικά με Βίτολα, Αρίας και Γκαρσία στο κέντρο. Δε χρειαζότανε να βάλουμε άλλους 3 για να μαρκάρουν.
Στην τελική ανεβήκανε οι αμυντικοί της αεκ γιατί δεν είχανε ποιον να μαρκάρουν στην άμυνα, οπότε σε φάουλ από το κέντρο ο Δέλλας βρέθηκε στην μικρή μας περιοχή.
Τώρα με αλεφαντίαση και μπέρδεμα την ομάδα δε γίνεται τίποτα, το είπε και ο Παυλάρας ο Κοντρέρας...
Δεν είναι φιλικά να δοκιμάζεις. Έπρεπε να είναι κατασταλαγμένη η ομάδα μετά από 3 βδομάδες ξεκούραση χωρίς την πίεση των αγώνων και μία σεζόν ολόκληρη για να μάθει τους παίκτας....
Έλεος.....
Στην τελική ανεβήκανε οι αμυντικοί της αεκ γιατί δεν είχανε ποιον να μαρκάρουν στην άμυνα, οπότε σε φάουλ από το κέντρο ο Δέλλας βρέθηκε στην μικρή μας περιοχή.
Τώρα με αλεφαντίαση και μπέρδεμα την ομάδα δε γίνεται τίποτα, το είπε και ο Παυλάρας ο Κοντρέρας...
Δεν είναι φιλικά να δοκιμάζεις. Έπρεπε να είναι κατασταλαγμένη η ομάδα μετά από 3 βδομάδες ξεκούραση χωρίς την πίεση των αγώνων και μία σεζόν ολόκληρη για να μάθει τους παίκτας....
Έλεος.....
Εχει παει ο Ζαγορακης σημερα στην προπονηση, ελπιζω να μην τον αφησει το Χαβο να κανει κι αλλα εγκληματα αυριο.
Πρεπει να εμαθε και ο προεδρος πεντε πραγματακια απο μπαλα τοσα χρονια...
Πρεπει να εμαθε και ο προεδρος πεντε πραγματακια απο μπαλα τοσα χρονια...
Δεν είναι τόσο ηλίθιοι οι της αεκ..και ο Δώνης που ήταν άπειρος γι αυτούς είχε στήσει μια ομάδα μοντελάκι στην αελ, είχε πάρει κ ένα κύπελλο..από που κ ως που ν ασχοληθεί η αεκ με το Χάβο?Είναι πολύ πιο σοβαροί σε αυτά τα θέματα
Έλα ρε παιδιά με τον Χαβο. Δεν υπάρχει Χάβος προπονητής. Ο Χάβος ήταν βοηθός του Νίκου Κωστένογλου στην Αεκ και στον Αστέρα Τρίπολης. Τον πρότεινε για βοηθό στον Δερμιτζακη ο φίλος του Ζαγοράκη ο Κωστένογλου. Εντάξει ήταν και στον Αγροτικό πριν έρθει στον ΠΑΟΚ. Αλλά δεν βάζεις στον ΠΑΟΚ προπονητή από τον Αγροτικό.
Τέλος Πάντων.
Δεν είχε λεφτά ο Ζαγοράκης για προπονητή. Για αυτό και πληρώσαμε και πρόστιμο για καθυστέρηση της τακτοποίησης του φακέλου. Όλα τσιμα τσίμα τα έκανε.
Αυτό βέβαια στοίχησε στον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής σε δύο-τρεις περιπτώσεις:
Α) Στο κύπελλο (χάσαμε ένα τιτλο)
Β) Στο πρωτάθλημα (τσίμα τσίμα μπήκαμε την τελευταία στιγμή στα πλει οφ)
Γ) Στην Ευρώπη κάποιοι λένε ότι με ένα κανονικό προπονητή και κανονική προετοιμασία μπορεί να παίζαμε τσου λου (υποθετικό) ή μπορεί να ήμασταν στους 16 του ΟΥΕΦΑ και να παίζαμε με την Πορτο (πάλι υποθετικό).
Τώρα αν στοιχήσει και στα πλει οφ δεν το ξέρουμε ακόμα. Εγώ εύχομαι τουλάχιστον αν δεν καταφέρουμε να βγούμε πρώτη τουλάχιστον ας βγούμε δεύτερη με πρώτη την Αεκ ώστε να πάρουμε εμείς την προνομιούχα θέση του Αυγούστου στο ΟΥΕΦΑ ώστε να υπάρχει χρόνος να γίνει μία σωστή προετοιμασία. Γιατί όποτε ο ΠΑΟΚ παίζει προκριματικά τσου λου μετά εμφανίζει σημάδια διάλυσης.
Πάντως για όλα αυτά ο τελευταίος που φταίει είναι ο Χαβος και ο κόσμος.
Εντάξει και εμένα άμα μου έλεγε ο Ζαγοράκης πάρε 15,000 τον μήνα να κάνεις τον προπονητή στον ΠΑΟΚ, μ@λ@κ@ς είμαι να έλεγα όχι και ότι δεν κάνω εγώ για προπονητής στον ΠΑΟΚ.
Τέλος Πάντων.
Δεν είχε λεφτά ο Ζαγοράκης για προπονητή. Για αυτό και πληρώσαμε και πρόστιμο για καθυστέρηση της τακτοποίησης του φακέλου. Όλα τσιμα τσίμα τα έκανε.
Αυτό βέβαια στοίχησε στον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής σε δύο-τρεις περιπτώσεις:
Α) Στο κύπελλο (χάσαμε ένα τιτλο)
Β) Στο πρωτάθλημα (τσίμα τσίμα μπήκαμε την τελευταία στιγμή στα πλει οφ)
Γ) Στην Ευρώπη κάποιοι λένε ότι με ένα κανονικό προπονητή και κανονική προετοιμασία μπορεί να παίζαμε τσου λου (υποθετικό) ή μπορεί να ήμασταν στους 16 του ΟΥΕΦΑ και να παίζαμε με την Πορτο (πάλι υποθετικό).
Τώρα αν στοιχήσει και στα πλει οφ δεν το ξέρουμε ακόμα. Εγώ εύχομαι τουλάχιστον αν δεν καταφέρουμε να βγούμε πρώτη τουλάχιστον ας βγούμε δεύτερη με πρώτη την Αεκ ώστε να πάρουμε εμείς την προνομιούχα θέση του Αυγούστου στο ΟΥΕΦΑ ώστε να υπάρχει χρόνος να γίνει μία σωστή προετοιμασία. Γιατί όποτε ο ΠΑΟΚ παίζει προκριματικά τσου λου μετά εμφανίζει σημάδια διάλυσης.
Πάντως για όλα αυτά ο τελευταίος που φταίει είναι ο Χαβος και ο κόσμος.
Εντάξει και εμένα άμα μου έλεγε ο Ζαγοράκης πάρε 15,000 τον μήνα να κάνεις τον προπονητή στον ΠΑΟΚ, μ@λ@κ@ς είμαι να έλεγα όχι και ότι δεν κάνω εγώ για προπονητής στον ΠΑΟΚ.
- navigator11
συνιστώ να κρατήσετε δυνάμεις για αύριο σε πρώτη φάση.μην αναλωνόμαστε άλλο στο τι ,πως,γιατι,επειδή,δηλαδή κοκ.δεν αλλάζει τπτ.8 μέρες πλέον.
για 4-2-3-1 γι'αύριο διαβάζω στην κεντρική.ο ζαγοράκης μάλλον ... έδρασε,αλλιώς ο μάκης πάει,έχασε το μεράκι του για την προπονητική,εφόσον σε τέταρτο συνεχόμενο αγώνα επιλέγει να παίξει δίς το αυτό σύστημα.με τη ... μιζέρια μας δυστυχώς :ugeek:
καταφέραμε να περιορίσουμε ασφυκτικά την παραγωγική φαντασία του κόουτς μας.θα τον κάψουμε κι αυτόν (αν και από μόνος του δείχνει να το'χει λέμε το παιδί).
για 4-2-3-1 γι'αύριο διαβάζω στην κεντρική.ο ζαγοράκης μάλλον ... έδρασε,αλλιώς ο μάκης πάει,έχασε το μεράκι του για την προπονητική,εφόσον σε τέταρτο συνεχόμενο αγώνα επιλέγει να παίξει δίς το αυτό σύστημα.με τη ... μιζέρια μας δυστυχώς :ugeek:

Μάκη μη τους ακούς παίξε πάλι όπως την Κυριακή και τους έχουμε!!!
Γελάγανε και οι μπάτσοι-security.

Γελάγανε και οι μπάτσοι-security.
συσσωμο το δ.σ.,λεει,στην σημερινη προπονηση..μακη,ελπιζω να μην ξεμοναχιασες καπου τον μπανε,
να σου δειξει πως παιζεται το pick&roll,κ να δουμε ΚΑΙ αυτο αυριο..ελπιζω..αλλα εισαι κ ανησυχο
πνευμα ρε μπαγασα,ολα τα περιμενω..
να σου δειξει πως παιζεται το pick&roll,κ να δουμε ΚΑΙ αυτο αυριο..ελπιζω..αλλα εισαι κ ανησυχο
πνευμα ρε μπαγασα,ολα τα περιμενω..
ελα πλακα κανω..οταν παιζουμε εντος,κανει καλο υπνο την προηγουμενη,κ βλεπει ωραια ονειρα μαλλον..
στα εκτος ειναι το προβλημα..εκει μαλλον κανει ανησυχο υπνο,με ολεθρια αποτελεσματα..
αλλωστε το λεει κ το επιθετο του havoc στα αγγλικα σημαινει ολεθρος..
στα εκτος ειναι το προβλημα..εκει μαλλον κανει ανησυχο υπνο,με ολεθρια αποτελεσματα..
αλλωστε το λεει κ το επιθετο του havoc στα αγγλικα σημαινει ολεθρος..