Ανέκδοτα
Re: Ανέκδοτα
"Εγώ τουλάχιστον όποτε βγαίνω Ευρώπη δεν αποκλείομαι από χωριά, κάνω πορείες και το εντός έδρας αήττητο θα το κρατήσω για πάντα"
Αληθινή δήλωση συμπολίτη, το χθεσινό βράδυ.
Αφού γέλασα με την ψυχή μου, αναγκάστηκα να παραδεχθώ ότι όντως, το εντός έδρας αήττητο στην Ευρώπη σίγουρα θα το κρατήσει για πάντα..

Αληθινή δήλωση συμπολίτη, το χθεσινό βράδυ.
Αφού γέλασα με την ψυχή μου, αναγκάστηκα να παραδεχθώ ότι όντως, το εντός έδρας αήττητο στην Ευρώπη σίγουρα θα το κρατήσει για πάντα..

- Μπαρκαρούτσος
Ε ναι, ήδη κρατάει 423 χρόνια, (με συμμετοχή στην Ευρώπη μόνο τα 10 από αυτά), κανείς δεν τους σταματά από το να το κρατήσουν για πάντα!
Η κατοβιτσε τι ηταν πρωτευουσα....!!!!"Εγώ τουλάχιστον όποτε βγαίνω Ευρώπη δεν αποκλείομαι από χωριά, κάνω πορείες και το εντός έδρας αήττητο θα το κρατήσω για πάντα"
αφου ολοι πανηγυριζαν που κληρωθηκε η κατοβιτσε με τον ρουλη, γλιτωσαν απο το μεγαθηριο.......!!!!
Άλλη μεγαλούπολη και η Κοπρίβνιτσα..
Γκολ και σούτια στα σκουλήκια από βλαχοεπαρχιώτες Κροάτες..
Όπου πάτε σπέρνετε τον πανικό, όπου πάτε σπέρνετε τον πανικό, κιτρινίσαν τα φορεία κι όλα τα νοσοκομεία γιατί άρη είσαι το αφεντικό..
Γκολ και σούτια στα σκουλήκια από βλαχοεπαρχιώτες Κροάτες..
Όπου πάτε σπέρνετε τον πανικό, όπου πάτε σπέρνετε τον πανικό, κιτρινίσαν τα φορεία κι όλα τα νοσοκομεία γιατί άρη είσαι το αφεντικό..
Θα σου κάνω 1 ερώτηση κι άμα απαντήσεις σωστά θα κανουμε σεξ..
-Μα δεν θέλω...
-Σκάσε.Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμύδια;
-Η κότα
-Μπράβο σωστό!!

-Μα δεν θέλω...
-Σκάσε.Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμύδια;
-Η κότα
-Μπράβο σωστό!!

Τράκαρα φίλε, 2μηνες εντατική,
το αυτοκινητο σμπαράλια. Ο αλλος ουτε γρατζουνιά...
-Τι οδηγούσε;
-Το τραινο ρε.............

το αυτοκινητο σμπαράλια. Ο αλλος ουτε γρατζουνιά...
-Τι οδηγούσε;
-Το τραινο ρε.............

Πηγα στο γυμναστηριο και ειπα να να μου φτιάξουν κοιλιακους......................... Αυριο θα παω να τους παρω... 

- Μπαρκαρούτσος
Μπαίνει στο ταξί ένας σουρωμένος...
- Πού θες να πας φιλαράκι;
- Στον οδοντίατρο, τα μάτια μου είναι χάλια, δεν ακούω καλά!
- Πού θες να πας φιλαράκι;
- Στον οδοντίατρο, τα μάτια μου είναι χάλια, δεν ακούω καλά!
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Ο Στάθης είναι πάντα ωραίος! Αποφεύγω βέβαια να του το πω κατάμουτρα για να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα...
- ΑποστόληςΑ
Με είδανε από τις κάμερες του σούπερ μάρκετ να κλέβω. Με πήραν στο κυνήγι. Τους ξέφυγα στα αλλαντικά. Τους ξέφυγα και στα γαλακτοκομικά. Στα οπωρολαχανικά όμως κουράστηκα και σταμάτησα. Με πιάσανε στα πράσα.
Με χώρισε ...γιατί ήθελα να στείλω με sms το: «καλημέρα αγάπη μου», αλλά έκανα λάθος κι έστειλα το: «καλημέρα αράπη μου»! (Άντε να το μαζέψω μετά!)
Με χώρισε ...γιατί ήθελα να στείλω με sms το: «καλημέρα αγάπη μου», αλλά έκανα λάθος κι έστειλα το: «καλημέρα αράπη μου»! (Άντε να το μαζέψω μετά!)