bane1980 έγραψε:Ρε συ μπλακ, επειδή ξέρω ότι δεν μασάς τα λόγια σου εάν χρειαστεί, τι πιστεύεις?
Θα μάθουμε ποτέ ποιος είναι αυτός που πχ σκέφτηκε και πρότεινε το 1+1 στο Μεϊτέ?
Όνομα
Όχι #teamyiorgis ή σκαουτινγκ τιμ νο4 κλπ
Όνομα σκέτο.
Η Γκοντσάρεβα το πρότεινε
Ο Γιωργης το πρότεινε
Ο Θωματέτοιος το πρότεινε
Ούτε "αλλά ο Ιβάν εγκρίνει, αποφασίζει κλπ".
Ξεκάθαρα ποιος κάνει αυτές τις εισηγήσεις όχι ποιος έχει θεωρητικά την τελική ευθύνη και απόφαση.
Ξεκάθαρα όχι. Αποκλείεται να μάθεις ένα όνομα σκέτο γιατί κατά την άποψη μου δεν είναι ένα όνομα σκέτο.
Βέβαια, δεν βλέπω τον λόγο να σταθώ μόνο σε αυτό.
Είναι τόσα πολλά τα παράλογα που συμβαίνουν εκεί μέσα εδώ και μια πενταετία, που νομίζω πως η ευθύνη είναι ξεκάθαρα του Ιβάν.
Τι να πρωτοθυμηθώ δεν ξέρω. Την επιστροφή Λουτσέσκου που την συνδύασε με τρεις ελεύθερους και τρεις δανεικούς επιπέδου Τέιλορ και Μιτρίτσα ενώ ταυτόχρονα ανέβασαν απόσπασμα βίντεο που συζητούσε μαζί με τον Λουτσέσκου και ζητούσε το νταμπλ σαν να ζητάει ένα γύρο με απ' όλα; Όπου βέβαια ο Λουτσέσκου απάντησε και καταφατικά! Σαν να ήταν νορμάλ η απαίτηση..
Μετά που αποφάσισαν να ακολουθήσουν το μοντέλο Μπότο (ο οποίος δεν ήταν ΠΟΤΈ του ΤΔ αλλά σκάουτερ) και μάζεψαν στην Τούμπα παίκτες επιπέδου Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Φελίπε Σοάρες, Νάσμπεργκ και δεν συμμαζεύεται και περίμεναν αυτό να αποδώσει;
Τη περσινή σεζόν που Ιανουάριο μήνα ήμασταν μέσα σε τρεις διοργανώσεις και με τρομερά καλές προοπτικές για το κάτι παραπάνω και τον Γενάρη έφεραν μόνο ένα αριστερό μπακ παροπλισμένο ο οποίος τελικά έπαιξε δεξιά;
Ή μήπως το καλοκαίρι μετά το αναπάντεχο (όποιος πει πως το περίμενε θα πει ψέματα) πρωτάθλημα που ενώ ξέραμε πως θα είμαστε στους ισχυρούς για να παίξουμε ΠΡΏΤΗ φορά στην ιστορία μας στο CL, διαπραγματευόμασταν 3 μήνες με τον Μεϊτέ, δεν φέραμε ποτέ σοβαρό φορ, ο Κεντζιόρα πρόλαβε με το ζόρι μια βδομάδα προετοιμασίας και ο Ντέλιας δεν ανανέωσε τελικά ποτέ;
Να θυμηθώ τον Μάκη που έφυγε και δεν αντικαταστάθηκε ποτέ; Ή να θυμηθώ τον ΤΔ που αποφασίσαμε πως δεν υπάρχει λόγος να έχουμε;
Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις..
Έχω κουραστεί να ελπίζω πως θα δω ουσιαστική σταθερή εξέλιξη και όχι πυροτεχνήματα.
Υποθέτω πως υπάρχουν αρκετοί άλλοι που τα βλέπουν όλα άψογα και το σοβαρό αντεπιχείρημα τους όταν διαβάζουν κριτικές και ενστάσεις είναι το "ε ρε Γούμενος που σας χρειάζεται". Εκεί κάπου τελειώνει κάθε περιθώριο για νορμάλ σοβαρή συζήτηση.