Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

van rooy έγραψε:Και γιατί να μην φέρει παικταράδες...και οι υπάρχοντες παικταράδες να γίνουν οι αλλαγές τους?
Αληθεια πιστευεις οτι ειναι ικανοι να βρουν και να φερουν παιχταραδες ???
renegade

Δημοσίευση από renegade »

vasgias έγραψε:
Maezono Masakiyo έγραψε:
vasgias έγραψε:Στον Μπούζο βγάλανε ότι συζητήθηκε αυτός για δεκαρι-αντικαταστάτης Αντρίγια.

https://www.transfermarkt.com/andre-fra ... ler/448470

edit: Τώρα είπανε ότι αν δεν προχωρήσει του Πέλκα. Τι τραβάμε Χριστούλη μου.

Ο τρίτος που ήθελε να φέρει ο Μπότο μετά απο Σοάρες και Ντάντας.
Τι τραβάμε Χριστούλη μου.
Τι τραβάτε ρε παιδιά? Πείτε κ σε μας να βοηθήσουμε αν είναι στο τράβηγμα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Nikos 74 έγραψε:Παρακολουθώ τις μεταγραφικές ειδήσεις και είμαι μπερδεμένος. Δεν βγάζω άκρη με αυτά που μας σερβίρουν. Αυτό με τις επιθυμίες του Λουτσέσκου τι παλαβό είναι πάλι; Αυτονόητο δεν ήταν να ενισχύσουν την ομάδα σύμφωνα με τις επιθυμίες του προπονητή που πήρε αυτό το μάγκικο πρωτάθλημα; Δηλαδή έκανε ο προπονητής εισηγήσεις και τον γράφανε στα παπάρια τους και έφεραν ότι παλαίμαχο βρήκαν; Μετά από τις φόλες με Μάλμε, ΟΦΗ, ρούλη, Βόλο, Στεάουα και Καλλιθέα στην Τούμπα, (ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΎΜΠΑ! ) διαπιστώθηκε ότι έχουμε ποσοστό επιτυχίας 5 με 10 τοις εκατό στις μεταγραφές; Και ποιος θα φέρει τους νέους ποδοσφαιριστές, αυτοί που έφεραν την φύρα το καλοκαίρι; Τώρα τι θα γίνει; Επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος; Τι γίνεται ρε παιδιά, μόνο εγώ τα βλέπω παράλογα;
Αυτη ειναι και η δικη μου η αποψη. Τι γινεται ρε παιδια;!;! Εν τω μεταξυ δεν υπαρχει καν χρονος. 14 μερουλες εμειναν
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Nikos 74 έγραψε:Παρακολουθώ τις μεταγραφικές ειδήσεις και είμαι μπερδεμένος. Δεν βγάζω άκρη με αυτά που μας σερβίρουν. Αυτό με τις επιθυμίες του Λουτσέσκου τι παλαβό είναι πάλι; Αυτονόητο δεν ήταν να ενισχύσουν την ομάδα σύμφωνα με τις επιθυμίες του προπονητή που πήρε αυτό το μάγκικο πρωτάθλημα; Δηλαδή έκανε ο προπονητής εισηγήσεις και τον γράφανε στα παπάρια τους και έφεραν ότι παλαίμαχο βρήκαν; Μετά από τις φόλες με Μάλμε, ΟΦΗ, ρούλη, Βόλο, Στεάουα και Καλλιθέα στην Τούμπα, (ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΎΜΠΑ! ) διαπιστώθηκε ότι έχουμε ποσοστό επιτυχίας 5 με 10 τοις εκατό στις μεταγραφές; Και ποιος θα φέρει τους νέους ποδοσφαιριστές, αυτοί που έφεραν την φύρα το καλοκαίρι; Τώρα τι θα γίνει; Επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος; Τι γίνεται ρε παιδιά, μόνο εγώ τα βλέπω παράλογα;
Εγώ είμαι πολύ φειδωλός σε αυτά που γράφω εδώ και καιρό αλλά η αλήθεια είναι ότι όλος αυτός βομβαρδισμός εξωστρέφειας (μέσω στοχευμένων ειδήσεων) μετά το μπουλκουμε από το τσιπουράδικο με προβληματίζει λίγο. Μου βγάζει λίγο παρηγοριά στον άρρωστο.

Τώρα αν καταφέρουν σε 14 μέρες να αποδεσμεύσουν 3-4 παίκτες βαρίδια και να φέρουν άλλους 3-4 ποιοτικούς εδώ θα είμαι και θα χειροκροτάω.

Μακάρι, αλλά το θεωρώ κομματάκι δύσκολο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

van rooy έγραψε:Και γιατί να μην φέρει παικταράδες...και οι υπάρχοντες παικταράδες να γίνουν οι αλλαγές τους?
Γιατί,σε αυτή την περίπτωση θα παίζουν τους βόρειους με τους νότιους στα αποδυτήρια.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει,ο προπονητής μόνο σε τρεις θέσεις δεν έχει βασική επιλογή παίκτη και αυτή είναι στο αριστερό στόπερ,στο αμυντικό χαφ και στον επιθετικό.
Όταν ο προπονητής λέει ότι για μένα ο Τάισον ( και ο αντριγια) είναι οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο το εννοεί.
Άρα οποιαδήποτε επιθυμία να έρθει παίκτης ο οποίος θα βάλει στον πάγκο τον Τάισον είναι ουτοπική.
Με αυτόν τον μουργκ και τον Σωτηράκη να έχει ελάχιστη εμπιστοσύνη από τον προπονητή... μετά και τον τραυματισμό του αντριγια,ο προπονητής λογικό είναι να θέλει έναν παίκτη ο οποίος μπορεί να μπει άμεσα στην ομάδα. Για τα δικά του θέλω και πιστεύω δεν μπορεί κάποιος να το κάνει αυτό πιο γρήγορα από τον Πέλκα
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Έχουμε 7 - 8 πολύ ποιοτικούς παίκτες. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε το καλοκαίρι είναι αυτό που πάμε να κάνουμε τώρα (υποτίθεται). Να απαλλαγούμε απο φύρες και να πλαισιώσουμε τους ποιοτικούς που έχουμε με ανάλογη ποιότητα. Ο απλός οπαδός αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να παίζει η ομάδα χωρίς ενίσχυση και στην κυριολεξία να καίει ό,τι ποιότητα υπάρχει. Κλωνοποίηση Καμαρά, Ζίφκοβιτς, Μπάμπα κλπ γιατί δεν υπάρχουν παίκτες να τους αναπληρώσουν. Ὀποτε προσπαθήσαμε να παίξουμε με Σβάμπ ή Μπάκα 6άρι το πληρώσαμε. Με τον όφη έπαιξε ο Γκόμεζ που φέρει ευθύνη καί για τα 2 γκόλ (και φυσικά τον κάψαμε τελείως). Ο Γκόμεζ μπήκε να ξεκουράσει τον Μπάμπα.

Και φυσικά τώρα ακούς οτι ο προπονητής ζητάει ενίσχυση στις θέσεις που όλοι ξέρουμε οτι πονάμε και απορείς.

Μιλάμε οτι ευελπιστούμε σε 2 βδομάδες να κάνουμε αυτό που έπρεπε να γίνει το καλοκαίρι, ενώ έχει ήδη χαθεί ο μισός Γενάρης και παραπάνω (θετικό οτι ήρθε ο Πένια φυσικά).
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Της μιρλας το ανάγνωσμα, ο καθένας γράφει ότι αρνητικό του κατέβει στο κεφάλι

Λεφτά θέσεις εθνικότητες ηλικίες ονόματα, όλα σας φταίνε

Εστιαστε μια φορά σα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ αρνητικά της ομάδας και όχι στο τι κακό ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ότι θα μας βρει στο μέλλον υπό προϋποθέσεις
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Pablo Rosario
https://www.transfermarkt.gr/pablo-rosa ... ler/370791
Ένας που κάνει αναλύσεις στο fb , σοβαρές σχετικά λέει γι αυτόν
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αυτος ειναι ακριβος και ειναι και βασικος στην ομαδα του αλλα τελειωνει το συμβολαιο του το καλοκαιρι
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Είχε παίξει και αντίπαλος μας στον όμιλο του Europa το 2020-21 που ήταν στην PSV
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Demir έγραψε:Pablo Rosario
https://www.transfermarkt.gr/pablo-rosa ... ler/370791
Ένας που κάνει αναλύσεις στο fb , σοβαρές σχετικά λέει γι αυτόν

Εδώ μιλάμε για χαφ αλλου επιπέδου που αλλάζει επίπεδο την ομάδα,ακόμα κι αν δεν είναι αυτός αν κινούμαστε σε τέτοιους στόχους, ηλικίες, budget είναι αναβάθμιση. Για στοπερ που λένε ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές ξέρει κανείς προς τα που κινούμαστε?
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Αυτός θα ήταν ιδανικός όχι μόνο λόγω ποιότητας αλλά επειδή παίζει και στόπερ άνετα..
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Στοπεεεεεερ

Φερτε ΣΤΟΠΕΡ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

prist64 έγραψε:
prist64 έγραψε:
Jim_Chatz έγραψε:Ο κύβος ερρίφθη για ποιο πράγμα

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
για σοβαρη ενισχυση
να χαρει ο λαος, φυσικα κι εγω να χαρω...να χαρω...να χαρω
αυτο
Ναι βρε καταλαβαμε ...Το μωρο...το μωρο...τον Μορο
Απο κει ομως ρε παπα ψωνιζει η κουλα...
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Φάτε στάχτη στα μάτια με κάτι Τόπιτς, Μόρο και Ροζάριο, όσο δουλεύεται σε απόλυτη μυστικότητα το μεγάλο comeback του Μεϊτε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”