7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αν φύγει, τουλάχιστον θα έχουμε (και θα έχει) πάρει μια πρωταθληματάρα μαζί μας. Θα έχει κάνει μια φοβερή χρονιά με καταπληκτικές ενέργειες που οδήγησαν σε έναν τίτλο που θα μείνει στην ιστορία.
Αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να τον δώσει, θα είναι για πάντα στις καρδιές μας και κοιτάμε μπροστά γι αυτούς που θα έρθουν και πώς θα δέσουν γρήγορα με τούς ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.
Αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να τον δώσει, θα είναι για πάντα στις καρδιές μας και κοιτάμε μπροστά γι αυτούς που θα έρθουν και πώς θα δέσουν γρήγορα με τούς ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.
Θένξ για την απάντηση και να ξέρεις ότι ήταν ειλικρινής η ερώτηση και αφορούσε περισσότερο τους μικρότερους όπως κοταρσκι κουλιερακη αλλά και άλλους πιο έμπειρους που παίρνουν λιγότερα αλλά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Blackgr4 έγραψε:Αν και δεν βρίσκω καμία λογική πίσω από τα συνεχόμενα ερωτήματα, με μοναδικό στόχο να οδηγηθεί η κουβέντα σε αδιέξοδο, θα απαντήσω και σε εσένα γιατί σε σέβομαι.astral έγραψε:Κι αν αρχίσουν και ζητάνε και οι άλλοι 1.5 τι κάνουμε ?
Όπως έκριναν πως ο Αντρίγια άξιζε να πάρει ένα συμβόλαιο τέτοιου ύψους και το τι θα ζητήσουν οι άλλοι είτε δεν τους απασχόλησε, είτε το διαχειρίστηκαν, τα ίδια ακριβώς θα μπορούσαν να κάνουν και στη περίπτωση Κωνσταντέλια.
Για τρεις χιλιάδες διαφορετικούς λόγους, είτε ουσιαστικούς, είτε επικοινωνιακούς, ο ΠΑΟΚ ήταν (και είναι για μένα) υποχρεωμένος να κάνει στον παίκτη πρόταση ανανέωσης, με αποδοχές ανάλογες της ποδοσφαιρικής του αξίας και της επίδρασης που έχει για τον σύλλογο γενικότερα.
Μόνο αν συμβεί αυτό και ο μικρός απορρίψει τη πρόταση, θα μπορείς να πεις ότι έκανες ότι μπορούσες για να μείνει.
Αν δεν το κάνεις, δείχνεις πως είναι πιο σημαντικό για εσένα να πουληθεί,παρά να μείνει. Με ότι και να σημαίνει αυτό.
Το να δώσεις μαξ συμβόλαιο σε έναν νεαρό με (περιπου) τριπλασιασμό των αποδοχών , είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει και τους υπόλοιπους να ζητήσουν παραπάνω.
Ο Αντριγια έπαιρνε ήδη πολλά και έγιναν περισσότερα και έχει χρόνια αρχηγικό ρόλο. Δεν είναι ίδια περίπτωση. Ο κοταρσκι ανανέωσε με πολύ λιγότερα.
Για αυτό το "ότι μπορούσες" είναι πολύ σχετικό.
Σορυ για την ξανάερώτηση , αλλά γιατί 1.5 και όχι 800 ή 1?
Υγ : κι εγώ θέλω να μείνει ο παίκτης αλλά μου φαίνεται ότι έχει ήδη σαλπάρει οπότε ότι είναι να γίνει , καλύτερα να γίνει νωρίς μιας και δεν είμαστε και οι πιο ευκίνητοι όταν χρειάζεται να καλύψουμε κενά.
- abc_o_ karpouzas
Επίσης στην περίπτωση του αντριγια δεν υπήρχαν 17 συν μεταπώληση στο τραπέζι για να τον κρατήσουμε 1ακομη χρόνο με 3πλασιασμο των αποδοχών....
Ποιος λέει ότι ο αντριγια θα δεχόταν αν μιλούσαμε για 1 χρόνο...ακομη...
Ποιος λέει ότι ο αντριγια θα δεχόταν αν μιλούσαμε για 1 χρόνο...ακομη...
Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Το ότι ηλικιακά είναι κοντά ο Κουλιεράκης με τον Ντέλια, δεν σημαίνει κάτι.astral έγραψε: Θένξ για την απάντηση και να ξέρεις ότι ήταν ειλικρινής η ερώτηση και αφορούσε περισσότερο τους μικρότερους όπως κοταρσκι κουλιερακη αλλά και άλλους πιο έμπειρους που παίρνουν λιγότερα αλλά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Το να δώσεις μαξ συμβόλαιο σε έναν νεαρό με (περιπου) τριπλασιασμό των αποδοχών , είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει και τους υπόλοιπους να ζητήσουν παραπάνω.
Ο Αντριγια έπαιρνε ήδη πολλά και έγιναν περισσότερα και έχει χρόνια αρχηγικό ρόλο. Δεν είναι ίδια περίπτωση. Ο κοταρσκι ανανέωσε με πολύ λιγότερα.
Για αυτό το "ότι μπορούσες" είναι πολύ σχετικό.
Σορυ για την ξανάερώτηση , αλλά γιατί 1.5 και όχι 800 ή 1?
Υγ : κι εγώ θέλω να μείνει ο παίκτης αλλά μου φαίνεται ότι έχει ήδη σαλπάρει οπότε ότι είναι να γίνει , καλύτερα να γίνει νωρίς μιας και δεν είμαστε και οι πιο ευκίνητοι όταν χρειάζεται να καλύψουμε κενά.
Ο Κουλιεράκης μιας και τον ανέφερες, δεν δέχθηκε να μπει σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο. Επιλογή του ήταν, πάντα με βάση τις οδηγίες που έχει από τους μάνατζερ του.
Δεν ισχύει το ίδιο για τον Ντέλια. Η ενημέρωση που υπήρχε ήταν πως θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση και δεν ήταν αρνητικός.
Το 1.5 το έγραψα γιατί τόσα του δίνει η Σάλτσμπουργκ. Είναι προφανές πως αποκλείεται να τον κρατήσεις εδώ και να παραμείνει ζεστός όταν το συμβόλαιο του είναι το 1/3 από αυτά που του προσφέρει κάποια άλλη ομάδα.
@Καρπουζά
Ίσα ίσα, όταν ένας παίκτης σου φέρνει τέτοια πρόταση, εκεί είναι που είσαι "αναγκασμένος" να του κάνεις πρόταση ανανέωσης.
Σου λέει εγώ εδώ είμαι, παπάδες κάνω, με πληρώνεις σχεδόν με όσα παίρνει ο Μουργκ, σου φέρνω πρόταση 17 εκατομμύρια, τι θα γίνει; Ή δώσε μου τουλάχιστον όσα μου δίνει η Σάλτσμπουργκ ή άσε με να φύγω.
Είναι αδιανόητο να πιστεύετε πως υπήρχε έστω και μία περίπτωση στο εκατομμύριο, να μείνει ο Ντέλιας στον ΠΑΟΚ άλλη μία χρονιά με το συμβόλαιο που είχε.
- abc_o_ karpouzas
Ρε Blackgr4 τι δεν καταλαβαινεις
Δεν γίνεται να του δώσεις λεφτά για να μείνει γιατί αν συνεχίσει έτσι τον Γενάρη θα έχουμε πάλι τα ίδια...
Δεν γίνεται να τριπλασιάσεις κάποιο για το ελάχιστο ....... μέσα σε αβεβαιότητα... έναν χρόνο.ο ντελιας αν θα φύγει θα φύγει γιατί θα το θέλει ο ίδιος
Αυτό γιατί σου ειναι τόσο δύσκολο να το δεχθείς
Και πως είμαστε τόσο σίγουροι ότι εάν δεχθεί θα δεχθεί και χωρίς ρήτρα....
Και εάν πει ότι η ρήτρα θα ειναι12-13 αλλιώς δεν υπογράφω...τι κάνεις τότε;
Δεν γίνεται να του δώσεις λεφτά για να μείνει γιατί αν συνεχίσει έτσι τον Γενάρη θα έχουμε πάλι τα ίδια...
Δεν γίνεται να τριπλασιάσεις κάποιο για το ελάχιστο ....... μέσα σε αβεβαιότητα... έναν χρόνο.ο ντελιας αν θα φύγει θα φύγει γιατί θα το θέλει ο ίδιος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Παρ 07 Ιουν 2024, 19:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- AlxNeapoli1
Ο Κωνσταντελιας δεν εχει θεμα να μεινει, μην τρεχετε να τον λοιδορησετε. Το θεμα ειναι πανω στον Ιβαν να απαντησει. Αν νομιζει οτι τα 17 ειναι αρκετα, ας τον δωσει. Δε σημαινει οτι πρεπει να συμφωνουμε σε ολα, εγω προσωπικα θεωρω πως ο Ντελιας αξιζει να αμοιφθει πλουσιοπαροχα και να μεινει λιγο ακομα με σκοπο να μας απογειωσει και να απογειωθει.
Τωρα αν δεχτουμε τα 17, σεβαστο. Κριμα πολυ γιατι παικτες ινδαλματα που λατρευει ολη η νεολαια δε βγαζουμε καθε μερα, αυτο αξιζει περισσοτερα απο 17.
Δεν ειμαι ομως μεγαλομετοχος οποτε δε μπορω να κρινω πως σκεφτεται. Οπαδος ειμαι που θελει να δει την ομαδα να ανεβαινει συνεχως, μακαρι αν πουληθει να ερθουν 3 παιχταραδες.
Ειδωμεν.

Τωρα αν δεχτουμε τα 17, σεβαστο. Κριμα πολυ γιατι παικτες ινδαλματα που λατρευει ολη η νεολαια δε βγαζουμε καθε μερα, αυτο αξιζει περισσοτερα απο 17.
Δεν ειμαι ομως μεγαλομετοχος οποτε δε μπορω να κρινω πως σκεφτεται. Οπαδος ειμαι που θελει να δει την ομαδα να ανεβαινει συνεχως, μακαρι αν πουληθει να ερθουν 3 παιχταραδες.
Ειδωμεν.

Σόρυ αδερφέ αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω σε μία κουβέντα που ο στόχος του συνομιλητή είναι να καταλήξει σε αδιέξοδο.abc_o_ karpouzas έγραψε:Ρε Blackgr4 τι δεν καταλαβαινεις
Οι ασταμάτητες ερωτήσεις με τα δεκάδες "και αν το ένα και αν το άλλο" δεν οδηγούν πουθενά.
Εγώ είμαι ο χαζός που δεν καταλαβαίνω και δεν ξέρω τι συμβαίνει εκεί μέσα και εσύ είσαι ο έξυπνος. Ζάχαρη και κλείσαμε. Στο ξαναείπα, προχώρα παρακάτω.
-
Και να μην υπήρχε η πρόταση, θα έπρεπε να τον πας στο 1εκ αν θες να λέγεσαι σοβαρή ομάδα.abc_o_ karpouzas έγραψε:Ρε Blackgr4 τι δεν καταλαβαινεις
Δεν μπορεί να παίρνει τα λεφτά του Μουργκ.
Ή και το ανάποδο, ο Μουργκ δεν μπορεί να παίρνει όσα κι ο Ντέλιας άρα μειώνεις το συμβόλαιο του Αυστριακού. 

Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Ντέλιας θα φύγει χωρίς να γίνει κάποια προσπάθεια να τον κρατήσουμε. Πιστεύω ότι ο Πρόεδρος θα του κάνει βελτιωμένη πρόταση συμβολαίου περίπου στα 1-1,2 εκατομμύρια συν πιθανόν και κάποιο bonus υπογραφής.
-
Oλοι απλες ειστε στα λεφτα αλλα σε χρονια που πηραμε πρωταθλημα εισασταν 14.000 νοματαιοι ολοι και ολοι.
Καλο το μπλα μπλα και το ναουμ ξερω γω, αλλα απαιτειτε απο ιβαν να πλερωνει χωρις να πουλαει και απο την αλλη δεν μπορειτε ουτε 15 ευρω να δωσετε να πατε γηπεδο.
Καλο το μπλα μπλα και το ναουμ ξερω γω, αλλα απαιτειτε απο ιβαν να πλερωνει χωρις να πουλαει και απο την αλλη δεν μπορειτε ουτε 15 ευρω να δωσετε να πατε γηπεδο.
- abc_o_ karpouzas
Blackgr4
Ούτε εγώ είμαι ο έξυπνος ούτε εσύ ο χαζός
Γράφεις...η δώσε μου ότι δίνει η σαλσμπουργκ η άσε με να φύγω....
Εσύ το λες και εγώ λέω ότι εάν θα φύγει θα φύγει γιατί το θέλει ο ίδιος
Και εσύ υπόθεση κάνεις...οτι ο ντελιας θα πει αυτό
Και εγώ σου λέω...γιατι πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για 1 το πολύ χρόνο...
Να υπέγραφε 3 και να τα καθόταν να συμφωνησω μαζί σου αλλά τώρα συζητάμε για το πολύ 1 που μπορεί να γίνει και ένας μήνας αργότερα...
Τέλος πάντων...μπορει να μην τα βλέπω και καλα
Σίγουρα όμως δεν τα βλέπω με συναίσθημα που εάν τα έβλεπα θα τον ήθελα μαζί μας
Ούτε εγώ είμαι ο έξυπνος ούτε εσύ ο χαζός
Γράφεις...η δώσε μου ότι δίνει η σαλσμπουργκ η άσε με να φύγω....
Εσύ το λες και εγώ λέω ότι εάν θα φύγει θα φύγει γιατί το θέλει ο ίδιος
Και εσύ υπόθεση κάνεις...οτι ο ντελιας θα πει αυτό
Και εγώ σου λέω...γιατι πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για 1 το πολύ χρόνο...
Να υπέγραφε 3 και να τα καθόταν να συμφωνησω μαζί σου αλλά τώρα συζητάμε για το πολύ 1 που μπορεί να γίνει και ένας μήνας αργότερα...
Τέλος πάντων...μπορει να μην τα βλέπω και καλα
Σίγουρα όμως δεν τα βλέπω με συναίσθημα που εάν τα έβλεπα θα τον ήθελα μαζί μας
-
- Επικοινωνία:
Με τον ρυθμό που πουλάμε τα "ασημικά" μας πριν καλά καλά τους απολαύσουμε, βλέπω λίαν συντόμως να μπαίνουμε στο τοπ 20 των selling Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για μια ομάδα όμως δυσχεραίνει πολύ τον δρόμο της καθιέρωσης ως μεγάλο club.Τεσπα....το έχω αποδεχτεί προσωπικά ( μετά το αρχικό ξενερωμα) και περιμένω ο επόμενος που θα ακολουθήσει να είναι ο Κουλιερακης.Ο Kotarski ίσως να γλιτώσει φέτος (καθαρά προσωπική πεποίθηση) Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην πέσει πολύ το επίπεδο της ομάδας και οι αντικαταστάτες να είναι αξιοπρεπείς και όχι Sammatoειδες.Φετος που ο δρόμος για το Champions League περιέχει στην χειρότερη ομάδες στα μέτρα μας θα είναι ηλιθιότητα να μην τα (ξανά) καταφέρουμε.Επειδη όμως το πρόσφατο παρελθόν μου έχει δείξει πώς ο ΠΑΟΚ όποτε είναι έτοιμος να εκτοξευθεί, εμφανίζεται ως ιδανικός αυτόχειρας,Ε μια αμφιβολία την έχωiremidynami 4+ έγραψε:Απ'οτι βλεπω εχει αρχισει το μασαζ στον κόσμο
του ΠΑΟΚ.
Προταση στον δανο, deadline στον καμαρα, αγορα μειτε κλπ.
Ετοιμαζομαστε ως οργανισμος για βαθυ σκυψιμο στους Αυστριακούς.
Μην ξεχασουμε να βγαλουμε και καμια ανακοινωση ευχαριστησης στη redbull, σαν αυτη που εβγαλε ο Σημίτης στους αμερικανους.
Εγω ξερω πως πουλωντας τα ασημικα σου, δεν μπαινεις στο top 20 που ελεγε ο ιβαν. Πρεπει να αγοραζεις τα ασημικα των αλλων αν θελεις να τους ξεπερασεις,
Κριμα.
Κατα πάσα πιθανότητα αυτό επιδιώκει η πλευρά του παίχτη απο ότι έχω καταλάβει. Αλλίως τώρα θα είχαμε βάλει ήδη τις πλερέζες.Γερασίμου έγραψε:Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Ντέλιας θα φύγει χωρίς να γίνει κάποια προσπάθεια να τον κρατήσουμε. Πιστεύω ότι ο Πρόεδρος θα του κάνει βελτιωμένη πρόταση συμβολαίου περίπου στα 1-1,2 εκατομμύρια συν πιθανόν και κάποιο bonus υπογραφής.
δυστυχώς έχει δρομολογηθεί η πώλησή του, το είπε φόρα παρτίδα ο τσορμπατζόγλου σήμερα