Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κύριοι, στη στρατηγική μεταγραφών έχουμε μπεί στην εποχή Μπότο. Και εξηγώ:

Όταν παίρνεις 35άρη δεξί μπάκ μεγάλο όνομα, κλείνεις την πόρτα σε νέους ανερχόμενους που μπορείς να αναδείξεις (βλ Γιαννούλη, Τσαούση, Λύρα κλπ). Αυτές οι κινήσεις είναι καθαρά εντυπωσιασμού και οχι τόσο ουσίας.

Είδατε εσείς ο Μπότο να φέρει 30+ παίκτη; Αυτούς που πολλοί λένε στοιχήματα, όπως ο Ντάντας κλπ, είναι αυτοί που όλα τα σοβαρά κλαμπς φέρνουν για να τους αναδείξουν και να δώσουν ουσιαστικό boost στο ρόστερ.

Οι έμπειροι του Μπότο είναι οι 27αρηδες, όχι οι 35αρηδες. Μιά ομάδα πρέπει και να τρέχει και να ανεβάζει την αξία του ρόστερ της. Φυσικά και κάποιοι πιο έμπειροι όπως Βιερίνια, Κούρτιτς μπορεί να μείνουν στην ομάδα (οχι να αποκτηθούν) και να βοηθήσουν, αλλά όπως όλοι καταλαβαίνουμε ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει πολιτική.

Μην περιμένετε λοιπόν μεχρι τις 15/9 ο Μποτο να φέρει ελεύθερο πρωτοκλασσάτο 30+. Αν πάρουμε θα πάρουμε καλή ηλικία όπως ο Ισπανός του δήμαρχου. Αλλά σε καλή ηλικία ελεύθερος, δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Ο λουτσε ζητησε παικτη. Το ειπε ο ιδιος.

Ο ιβαν ειπε πως δεν εκλεισε το ροστερ κ πως πραγματοποιει τις επιθυμιες μποτο-λουτσε. Το ειπε ο ιδιος.

Συμπερασμα:
Ενας απο τους 2 λεει ψεματα στον κοσμο.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ωραίο εξώφυλλο πάντως η Forza.

Θες κάνα 10λεπτο και μεγεθυντικό φακό για να βρεις που έχει χτύπημα για τα μεταγραφικά.

Ποια μεταγραφικά θα μου πεις κι εσύ τώρα;

Να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειναι θεμα αληθειας η ψεμματος,θεμα υπερβολικης εμπλοκης στα της ομαδας εκ μερους Ιβαν ,εγω πιστευω οτι ειναι, χωρις μαλιστα ποδοσφαιρικα κριτηρια...Οκ κατανοητο εως ενος βαθμου να στραβωνει αν βλεπει μεταγραφες να μην πετυχαινουν, αλλα αυτο συμβαινει σε ολες τις ομαδες.Οπως πηρες 20 μυρια απο δυο παικτες ακαδημιων,ετσι μπορει και να μην σου βγει ενας Μουργκ.Επιπλεον δεν ειναι οτι ζητησε κανεις καμια 10ρια παικτες,ετσι ωστε να ακυρωθει ολο το υπαρχον ροστερ.ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ζηταει ο προπονητης,ειναι πραγματικα παρανοικο να το αρνειται,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ,ισχυει οτι αυτος τη μπλοκαρει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οσον αφορα τωρα αλλες ομαδες οπως ο βαζελος,οκ σε λιγο θα τον παρουσιασουμε ως αστεγο τον αλαφουζο...Μια χαρα χρημα εχει και μια χαρα ξοδεψε στο παρελθον.Απλα πρωτη φορα ξοδευει στοχευμενα και με υπομονη χαρη κυριως στον Γιοβανοβιτς.Δεν εχει εκτοξευσει το μπατζετ,ενα μειγμα ''φτηνων'' ,ακριβων κανει και μαλιστα σε τιμη ευκαιριας οι ακριβοι.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ πάντως δεν θεωρώ ότι πρέπει να επηρεαζόμαστε από κινήσεις τύπου Μαρσέλο. Καλώς ή κακώς το τωρινό πλάνο που ακολουθούμε είναι το ακριβώς αντίθετο από το να φέρνεις τεράστια ονόματα με τεράστια συμβόλαια στη δύση της καριέρας τους. Σε ένα βαθμό χαίρομαι που στην ΠΑΕ είναι αρκετά σοβαροί να εμμείνουν στο πλάνο τους και να μην μπαίνουν σε επικοινωνιακές κοκορομαχίες.

Ένα γαμημενο 10αρι με νούμερα στα 26-27 του με τα στοιχεία που θέλει ο προπονητης μπορούμε να φέρουμε; Αφήστε τους άλλους.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

joshua έγραψε:Δεν ειναι θεμα αληθειας η ψεμματος,θεμα υπερβολικης εμπλοκης στα της ομαδας εκ μερους Ιβαν ,εγω πιστευω οτι ειναι, χωρις μαλιστα ποδοσφαιρικα κριτηρια...Οκ κατανοητο εως ενος βαθμου να στραβωνει αν βλεπει μεταγραφες να μην πετυχαινουν, αλλα αυτο συμβαινει σε ολες τις ομαδες.Οπως πηρες 20 μυρια απο δυο παικτες ακαδημιων,ετσι μπορει και να μην σου βγει ενας Μουργκ.Επιπλεον δεν ειναι οτι ζητησε κανεις καμια 10ρια παικτες,ετσι ωστε να ακυρωθει ολο το υπαρχον ροστερ.ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ζηταει ο προπονητης,ειναι πραγματικα παρανοικο να το αρνειται,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ,ισχυει οτι αυτος τη μπλοκαρει.

Ποιος αλλος να τη μπλοκαρει ρε συ τζος;
Εγω αν ημουν ο ιβαν κ εβλεπα πως ο κοουτς μου αφηνει ευθεως σποντες προς εμενα, λςγοντας πως εγω θελω παικτη αλλα δεν ξερω γιατι δεν τον εχω, θα τον καθαριζα με συνοπτικες διαδικασιες.
Εκτος αν αυτο που ελεγε ηταν αληθεια.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

8 μεσοεπιθετικούς έχει η ομάδα για 3 θέσεις, χωρίς να βάζω μέσα Μουργκ Ζαμπα.

Οι τέσσερις είναι καινούριοι και κόστισαν σε αγορές 7,3Μ ενώ και οι 8 κοστίζουν 4,5Μ σε συμβόλαια. Με τους δύο που κάθονται 5,6Μ μαζί.

Ελάτε στη θέση του Ιβάν να σας λέει ο προπονητής ότι θέλω δεκαρι του εκατομμυρίου.

Παρόλαυτα μια καλή και προσιτή περίπτωση θα ήταν ο Tom Rogic ο οποίος λογικά πλέον θα έχει ρίξει το κασέ. Δεν είναι καθόλου στο στυλ που ψάχνουμε βέβαια, αλλά από νούμερα να φαν κι οι κότες.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ρε παιδια γιατι μπαινουμε παλι στην διαδικασια στο να απαριθμουμε ΕΜΕΙΣ ποσους εχουμε μεσοεπιθετικα η ποσους νομιζουμε οτι εχουμε;
Το θεμα εφυγε απο την θεωρητικη κουβεντα ακριβως την στιγμη που ο ΙΔΙΟΣ ο προπονητης ζητησε παικτη. End of discussion.
Το ζητησε ο ιδιος και οι δρομοι ειναι 2 στα δικα μου ματια. Η του δινεις αυτο που ζητησε η συγνωμη βρισκεις καποιον αλλον να πιστευει στο ροστερ και να εξυπηρετησει το οραμα σου.
Το "σκασε και κολυμπα" θα επρεπε να ειναι η τελευταια επιλογη.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

gika έγραψε:Εγώ πάντως δεν θεωρώ ότι πρέπει να επηρεαζόμαστε από κινήσεις τύπου Μαρσέλο. Καλώς ή κακώς το τωρινό πλάνο που ακολουθούμε είναι το ακριβώς αντίθετο από το να φέρνεις τεράστια ονόματα με τεράστια συμβόλαια στη δύση της καριέρας τους. Σε ένα βαθμό χαίρομαι που στην ΠΑΕ είναι αρκετά σοβαροί να εμμείνουν στο πλάνο τους και να μην μπαίνουν σε επικοινωνιακές κοκορομαχίες.

Ένα γαμημενο 10αρι με νούμερα στα 26-27 του με τα στοιχεία που θέλει ο προπονητης μπορούμε να φέρουμε; Αφήστε τους άλλους.
Συμφωνώ απόλυτα. Στην τελική ας αυξηθεί και το όριο ηλικίας αν μπορεί να διευκολύνει την αναζήτηση.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Έλα που το "σκασε και κολύμπα" είναι η πιο συμφέρουσα λύση (οικονομικά) για όλους.

Τόσο για την διοίκηση όσο και για τον προπονητή.

Δυστυχώς αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποιοι ειναι αυτοι οι 8 για τρεις θεσεις ρε parolos;
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εντάξει τί άλλο θα σκεφτούμε ότι ο Ιβάν εκδικείται τον Ρασβαν δλδ και δεν του παίρνει δεκάρι.

Οι καινούριοι που αποκτήθηκαν ήταν υποτίθεται με τη σύμφωνη γνώμη τεχνικού διευθυντή και προπονητή.

Ας έπαιρναν καλύτερους. Να παίρναμε δηλαδή κι άλλον παίχτη, μετά να μη μας έκανε κι εκείνος, και μετά κι άλλον και μετά κι άλλον, και Ιβάν δεν βάζεις και δεν βάζεις.

Αν ο Κουλιερακης Τσαούσης δεν στεκόταν στα δύο πρώτα ματς θα λέγαμε έλεος δεν του πήρε ένα σέντερ μπακ κι ένα αριστερό μπακ ο Ιβάν.

100μυρια να έριχνε, 30 Φελίπε να ερχόταν πάλι θα λέγαμε δεν έβαλε λεφτά και δεν έφερε παίχτες.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

joshua έγραψε:Ποιοι ειναι αυτοι οι 8 για τρεις θεσεις ρε parolos;
Ζιφκοβιτς, Ναρει, Μπισεσβαρ, Καντουρι, Κουαλιατα, Ρικάρντο, Φελίπε, Ντελιας.

Για 35 ματσάκια.

Επίσης, θεωρείτε ότι αν βρίσκαμε να πουλήσουμε Μουργκ Ζαμπα δε θα παιρναμε έναν ακόμη? Δε νομίζω να διαφωνεί κανένας.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν μιλησε κανεις για εκδικηση..
Αλλα το ροστερ και η διαμορφωση του ειναι μια δυναμικη διαδικασια.
Ναι πηρε 10 παικτες. Αλλα αν θεωρει μετα απο αξιολογηση μηνων οτι καποιοι δεν μπορουν να του δωσουν αυτα που θελει και ζηταει 1-2 διορθωτικες κινησεις που ειναι το κακο;
Η σωστη απαντηση ειναι αααααα σου πηραμε 10, με αυτους θα παιξεις;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”