Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
- σελίδα 160 - σχόλιο του 15_50 (εάν θα μπορούσε μπλα μπλα)
- απάντηση δική μου (πιστεύω δεν θα μπορούσε μπλα μπλα)
δέν μπορώ να καταλάβω γιατί ενόχλησε.
Ίσως παρεξήγησα ξαναλέω.
Ίσως παρεξήγησα ξαναλέω.
- Shivaspace
psykoman έγραψε:Στον συλλογο ηθοποιων θα εχει προεδρο τον Μπιμπιλα...εκει μπορει να εχει καλυτερη τυχη και να του παρουν ενα 10αρι.Shivaspace έγραψε:προπονητής είναι, αν όμως δεν πάρει το πρωτάθλημα και φέτος, να πάει να γίνει καλύτερα ηθοποιός..

πέρα απ την πλάκα , ο Γκομίς έλεγε ότι τους έπρηζε με το να να τους αναλύει βίντεο..μπορεί βέβαια να τους έδειχνε από παιχνίδια Μάντσεστερ σίτυ και οάρη
εδώ που να τις κάνει αυτές τις προβολές , έχει αμφιθέατρο η N. Mεσημβρία..ή θα πρέπει να είναι όλη μέρα Μακεδονία παλάς?
επίσης θα ήθελα να είμαι από μια μεριά να δώ πχ. τον Μπίσεσβαρ κατά την διάρκεια μιας τέτοιας βίντεο ανάλυσης..
Κι εσύ βρε καημένε βρήκες να απαντήσεις σχόλιο του συγκεκριμένου;Jairo έγραψε:- σελίδα 160 - σχόλιο του 15_50 (εάν θα μπορούσε μπλα μπλα)
Ίσως παρεξήγησα ξαναλέω.

Μουρλοχιμένεθ, ο Μπίσε είναι πρώτο καρεκλάκι και με σημειωματάριο στο χέρι, ο καλύτερος μαθητής.

Με όλο το σεβασμό, ο Λου έδειξε το πιο ντεφορμέ προπονητικό του πρόσωπο με τη Λέφσκι, αλλά στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι συνέβη κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στην Ευρώπη: Την κύρια ευθύνη την έχουν οι παλιοσειρές για τον αποκλεισμό.
Ταπεινή μου άποψη.
Ταπεινή μου άποψη.
- Shivaspace
άλλον παίκτη έπρεπε να βρώ, ο Μπίσεσβαρ την κάνει στα βίντεο..τα ξέρει αυτά, εσένα Miles σε βλέπω όμως να κρατάς σημειώσεις καθώς διακρίνω έναν θαυμασμό για τις ικανότητες του Προπονητή μας

- Shivaspace

ε καμιά φορά λέω > ένας απλός συνδιασμός πλήκτρων είναι, μην τα γράφεις όλα ίσιωμα
οφη και βαζελος θα κρινουν πολλα την αγωνιστικη παρουσια της ομαδας...
τεραστιες ευθυνες του Λουτσε στην εγκριση παικτων του Μποτο...
εβαζε εγκριση και τους εστελνε στην κερκιδα
τεραστιες ευθυνες του Λουτσε στην εγκριση παικτων του Μποτο...
εβαζε εγκριση και τους εστελνε στην κερκιδα
Εγω ειλικρινα θελω να φυγει...Δεν αντεχω να διαβαζω συνεχως για τους παικταραδες που πηραμε και τις λυσεις που εχει και αυτος επιμενει να μη χρησιμοποιει...Να φυγει και να ερθει προπονητης που αυριο θα βαλει ολους τους νεους μεσα και θα βγαλει εκτος ομαδας Μπισεσβαρ,Βιερινια και οποιον αλλο θελετε.Θα απαιτηθουν μια σειρα απο μικρα θαυματα για να μακροημερευσει φετος η συνεργασια Ραζβαν - ΠΑΟΚ.
Άμα δεν έχει όρεξη να φύγει.γιατι θα έρθουν κάτι Βόλου με 1 εκ μπατζετ και θα τον ξεφτιλίσουν,αν δε δουλέψει.και αντε να ξεφτίλισαν αυτόν μόνο πάει στο καλό.
-
Εγω παλι θελω να μεινει και να βαζειjoshua έγραψε:Εγω ειλικρινα θελω να φυγει...Δεν αντεχω να διαβαζω συνεχως για τους παικταραδες που πηραμε και τις λυσεις που εχει και αυτος επιμενει να μη χρησιμοποιει...Να φυγει και να ερθει προπονητης που αυριο θα βαλει ολους τους νεους μεσα και θα βγαλει εκτος ομαδας Μπισεσβαρ,Βιερινια και οποιον αλλο θελετε.Θα απαιτηθουν μια σειρα απο μικρα θαυματα για να μακροημερευσει φετος η συνεργασια Ραζβαν - ΠΑΟΚ.
οποιους θελει αυτος αρκει στο τελος
να βγουμε πρωτοδευτεροι και μαλιστα
διχως να χασουμε εδαφος στη διαρκεια
του πρωταθληματος με ενα ματς/βδομαδα!
Αν δεν πετυχει κατι απ τα δυο ας παει στο
καλο για να δουμε τι θα αφησει πισω του.-
Παιδιά, ό,τι και να λέμε εξαιτίας του Σαββίδη, η ομάδα την περίοδο 2016-2019, είχε τις καλύτερες συνθήκες εντός και εκτός γηπέδων.Σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμο να πάει ο Ρουμάνος, συνθήκες σαν τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη δεν θα βρεί. Ιταλία αν πάει (που συνεχώς γράφεται - αν και δεν τον πιστεύω) σε καμία ομάδα που παλεύει να σωθεί θα πάει. Άντε να πάει καμία Κύπρο, καμία Ρουμανία. Στην Ευρώπη, μόνο στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη θα μπορούσε να κάνει πρωταθλητισμό. Και παρά το γεγονός ό,τι έχει 2 αποκλεισμούς στην Ευρώπη με χωριά (Σουηδία/Βουλγαρία), έχει φορτώσει τον προυπολογισμό με παίκτες χωρίς αύριο, βγήκε και τα έριξε ΔΗΜΟΣΙΑ στην ιδιοκτησία. Αυτό ήταν το ευχαριστώ, όταν δεν κατάφερε κάτι που κατάφερε μια ομάδα απο την Μάλτα με προυπολογισμό 2,5 εκ ευρώ.
Απο εμένα πλέον είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ.
Ο Ιβάν Σαββίδης είναι το αύριο του συλλόγου και μόνο αυτός.
Απο εμένα πλέον είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ.
Ο Ιβάν Σαββίδης είναι το αύριο του συλλόγου και μόνο αυτός.
Περί Λέφσκι,
Όσοι πιστεύατε ότι σε ένα μήνα μπορείς να αλλάξεις τα 8/11 (!!!) της εντεκάδας σου και να μπεις να παίξεις Ευρωπαικά παιχνίδια, απλά πέσατε από τα σύννεφα.
Χωριό ξε-χωριό, οι άλλοι ήταν ομάδα. Εμείς πετάξαμε εντεκάδα τον αναπληρωματικό της Τοντέλα, τον αριστερό χαφ του Λεβαδειακού της Ουρουγουάης, δυο μπακ με χειρότερη φυσική κατάσταση από τον 37χρονο υπέρβαρο Βιειρίνια, σέντερ μπακ ένα παιδί μετριότατου επιπέδου από τα Γιάννενα και έναν φορ που δεν είχε παίξει επαγγελματικό 90λεπτο στην καριέρα του τον οποίο τον φέραμε από τις διακοπές του να κάνει 5 προπονήσεις και να μπει να παίξει χωρίς καλά καλά να ξέρει τα ονόματα των υπολοίπων.
Αυτό ήταν αυτοκτονία.
Ο Πασχαλάκης έπρεπε να μείνει αντί του Ζίφκοβιτς. Ο Κρέσπο αντί του Νάσμπεργκ. Στα πλάγια μπακ να πάρουμε 2 κανονικούς ποδοσφαιριστές που να μπορούν έστω να τρέξουν. Αν ήταν να ανανεωθεί ο Μπίσεσβαρ να ήταν και στην προετοιμασία εξ' αρχής. Και φυσικά να μη πουλούσαμε Τσόλακ παραμονές ευρωπαικού αγώνα σαν ηλίθιοι ή να είχαμε φέρει φορ εξ΄αρχής. Μην πω για την ηλίθια διαχείριση Κούρτιτς που έμεινε εκτός γιατί θα έφευγε, μετά μπήκε κι ας έφευγε και τέλος δεν έφυγε.
Μετά από όλα αυτά, κάποιοι βλέπουν ευθύνη προπονητή, οκ.
Ο Μπότο τα έκανε πουτ@να φέτος και το πληρώσαμε.
Του χρόνου θα θέλουμε άλλες 10 μεταγραφές.
Ετοιμαστείτε για άλλο ένα σοκ αν δεν γίνουν 4-5 κινήσεις τον Γενάρη.
Για του λόγου του αληθές:
Η εντεκάδα του τελικού:
Πασχαλάκης
Λύρατζης Ίνγκασον Κρέσπο Βιειρίνια
Κούρτιτς Αουγκούστο Σοάρες
Ζίφκοβιτς Μπίσεσβαρ
Άκπομ
Η εντεκάδα της τελευταίας αγωνιστικής:
Πασχαλάκης
Λύρατζης Ίνγκασον Βαρέλα Σίντκλει
Τσιγγάρας Σβαμπ Σοάρες
Ζίφκοβιτς Μπίσεσβαρ
Άκπομ
Η εντεκάδα με την Λεφσκι:
Κοτάρσκι
Σάστρε Ίνγκασον Κάργας Ράφα
Αουγκούστο Σβαμπ Ντάντας
Ζιφκοβιτς Κουαλιάτα
Κούτσιας
Όσοι πιστεύατε ότι σε ένα μήνα μπορείς να αλλάξεις τα 8/11 (!!!) της εντεκάδας σου και να μπεις να παίξεις Ευρωπαικά παιχνίδια, απλά πέσατε από τα σύννεφα.
Χωριό ξε-χωριό, οι άλλοι ήταν ομάδα. Εμείς πετάξαμε εντεκάδα τον αναπληρωματικό της Τοντέλα, τον αριστερό χαφ του Λεβαδειακού της Ουρουγουάης, δυο μπακ με χειρότερη φυσική κατάσταση από τον 37χρονο υπέρβαρο Βιειρίνια, σέντερ μπακ ένα παιδί μετριότατου επιπέδου από τα Γιάννενα και έναν φορ που δεν είχε παίξει επαγγελματικό 90λεπτο στην καριέρα του τον οποίο τον φέραμε από τις διακοπές του να κάνει 5 προπονήσεις και να μπει να παίξει χωρίς καλά καλά να ξέρει τα ονόματα των υπολοίπων.
Αυτό ήταν αυτοκτονία.
Ο Πασχαλάκης έπρεπε να μείνει αντί του Ζίφκοβιτς. Ο Κρέσπο αντί του Νάσμπεργκ. Στα πλάγια μπακ να πάρουμε 2 κανονικούς ποδοσφαιριστές που να μπορούν έστω να τρέξουν. Αν ήταν να ανανεωθεί ο Μπίσεσβαρ να ήταν και στην προετοιμασία εξ' αρχής. Και φυσικά να μη πουλούσαμε Τσόλακ παραμονές ευρωπαικού αγώνα σαν ηλίθιοι ή να είχαμε φέρει φορ εξ΄αρχής. Μην πω για την ηλίθια διαχείριση Κούρτιτς που έμεινε εκτός γιατί θα έφευγε, μετά μπήκε κι ας έφευγε και τέλος δεν έφυγε.
Μετά από όλα αυτά, κάποιοι βλέπουν ευθύνη προπονητή, οκ.
Ο Μπότο τα έκανε πουτ@να φέτος και το πληρώσαμε.
Του χρόνου θα θέλουμε άλλες 10 μεταγραφές.
Ετοιμαστείτε για άλλο ένα σοκ αν δεν γίνουν 4-5 κινήσεις τον Γενάρη.
Για του λόγου του αληθές:
Η εντεκάδα του τελικού:
Πασχαλάκης
Λύρατζης Ίνγκασον Κρέσπο Βιειρίνια
Κούρτιτς Αουγκούστο Σοάρες
Ζίφκοβιτς Μπίσεσβαρ
Άκπομ
Η εντεκάδα της τελευταίας αγωνιστικής:
Πασχαλάκης
Λύρατζης Ίνγκασον Βαρέλα Σίντκλει
Τσιγγάρας Σβαμπ Σοάρες
Ζίφκοβιτς Μπίσεσβαρ
Άκπομ
Η εντεκάδα με την Λεφσκι:
Κοτάρσκι
Σάστρε Ίνγκασον Κάργας Ράφα
Αουγκούστο Σβαμπ Ντάντας
Ζιφκοβιτς Κουαλιάτα
Κούτσιας
Aντε πάλι η Tondela και οι Λεβαδιακοι. λες και πρέπει να ψωνίζουμε από την Σίτι.
Λογικά ο αναπληρωματικός της Tondela θα είναι χειρότερος από τον βασικό της Hamrun Spartans ...
Έχει ευθύνη ο προπονητής για τα μάτσ με τη Λέφσκι. Όχι μονος του, αλλα έχει. Έγινε στραβή, πάμε παρακάτω.
Λογικά ο αναπληρωματικός της Tondela θα είναι χειρότερος από τον βασικό της Hamrun Spartans ...
Έχει ευθύνη ο προπονητής για τα μάτσ με τη Λέφσκι. Όχι μονος του, αλλα έχει. Έγινε στραβή, πάμε παρακάτω.
Έχει ευθύνη ΚΑΙ ο Ραζβαν για τα ματς με την Λεφσκι.
Το σύνολο που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο δεν τιμά πρώτα απ' ολα τον ίδιο.
Προσωπολατρες δεν είμαστε και κριτική πρέπει να γίνεται σε όλους.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το σύνολο που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο δεν τιμά πρώτα απ' ολα τον ίδιο.
Προσωπολατρες δεν είμαστε και κριτική πρέπει να γίνεται σε όλους.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk