Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από jibbie »

famagusta72 έγραψε:To scouting πάντως προχωράει σε απίστευτα επίπεδα.

Πριν μια εβδομάδα έλαβα πρόσκληση να παρακολουθήσω μια κλειστή παρουσίαση μέσω zoom (η οποία απαιτούσε και υπογραφή NDA), μιας επενδυτικής εταιρείας (Raptor), η οποία άνοιξε επενδυτικό slot για μια σχετική επένδυση με το ποδόσφαιρο, με minimum hard commitment τα $100,000 και δώρο μια φανέλα της Chelsea με τις υπογραφές του roster :)

Η 45-λεπτη παρουσίαση ήταν για το AiScout το οποίο είναι μια εφαρμογή αναγνώρισης ταλέντων. Χρησιμοποιεί AI και λύνει το πρόβλημα του "πάω να δω παίκτη χωρίς να τον ξέρω" ή "βασίζομαι στην τοπική επαφή μου". Το σύστημα αποτελείται από 2 εφαρμογές, ένα κέντρο ελέγχου και μια τεράστια βάση δεδομένων. Επιτρέπει στον οποιονδήποτε να ανεβάσει βίντεο από το κινητό του οποιουδήποτε πιτσιρικά και μέσω παραμέτρων που δίνει ο χρήστης ως προς το τι ψάχνει, να τον βαθμολογήσει χρησιμοποιώντας υπάρχοντα δεδομένα, βιο-μηχανική, ΑΙ, τις κινήσεις του, και φυσικά την ποδοσφαιρική του ποιότητα με την μπάλα. Αναλύουν τα τεχνικά, αθλητικά, γνωστικά, και ψυχομετρικά του χαρακτηριστικά. Από το κινητό με ένα βίντεο που μπορεί να τραβήξει ο οπιοσδήποτε.

Στη συνέχεια προτείνουν να τον υπογράψεις, ή θέλει περισσότερη δουλειά, ή απλά δεν κάνει, ανάλογα με τα ποσοστά που δίνεις εσύ στην εφαρμογή για κάθε κατηγορία.

Σε πρώτη φάση δούλεψαν με την Chelsea, την Burnley, και μια ακαδημία ποδοσφαίρου από την Ινδία και μέσω αυτής αναγνώρισαν και υπέγραψαν 64 επαγγελματικά συμβόλαια σε ερασιτέχνες.

Σαφώς και χτίζεται η όλη ιστορία αλλά η παρουσίασή τους ήταν μια ματιά στο μέλλον που έρχεται.
Ναι είναι γνωστή στο χώρο κάνει δουλειές και με τον φαταουλ
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

Joseph Paintsil δηλαδη ο πρωτος στοχος. Πιανει ως ξενος αλλα με ζαμπα, τειλορ, πιθανως αγκουστο εκτος εχουμε πολυ χωρο.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ο Ντομπε ειναι καθαρα αριστερο εξτρεμ με καθαρα δεξι ποδι.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

https://www.transfermarkt.com/joseph-pa ... ler/534435 το βρηκα πριστ ? ιδιο στυλ τελευταιο χρονο συμβολαιο, αριστερο εξτρεμ, κανονικη τιμη για εμας και στην ηλικια που ψωνιζουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Σάβ 25 Ιουν 2022, 14:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Athens έγραψε:29 ασιστ τα 2 εξτρεμ που θελουμε...
στην ελλαδα ποιος θα κανει τις ασιστ γκολ? ο τσολακ?
Χωρίς να λέω οτι αυτή την στιγμή έχουμε γκολτζη φορ,Ε πέρσι δεν έφτανε η μπάλα εύκολα σε αυτούς .Ας άρχισουμε κε αυτούς που θα τους ταΐζουν και μετά βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι τραγικα τα νουμερα αυτου του Ντομπε,ο Λημνιος ειναι πολυβολο μπροστα του.Ουτε ο Γερμανος εχει γκολ στη καριερα του,ουτε καν ο Κουαλιατα.ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΚΟΛ...
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Παμε γερά Μποτο φερε και τον Αφρο-Γερμανό απο την φορτουνα !!!
:ugeek: :ugeek: :opaokara: :ugeek: :ugeek:
maceio

Δημοσίευση από maceio »

navigator11 έγραψε:
jibbie έγραψε:Dobe(rman) και Narey θεωρω οτι ειναι αναβαθμιση στα εξτρεμ σε σχεση με περσι. οχι ισως τοσο μεγαλη οσο θα θελαμε, αλλα και παλι αναβαθμιση.
Jib, ο Νάρεϊ μου φάνηκε σε ένα βίντεο, που τον είδα, σαν ένας Τζάλμα με καλύτερη πιθανώς επαφή με τα δίχτυα. Η γνώμη σου;
και μενα αυτος μου ηρθε στο μυαλο , πιστευω οτι εχει και καλυτερη πρωτη επαφη με τη μπαλα -τεχνικη
soigol
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από soigol »

mbison έγραψε:
george188 έγραψε:
mbison έγραψε:ποιανού πρόταση μπορει να ειναι ο Δωνης?
Κάποια πράγματα δεν κολλάνε, όπως ο Γκαγκάτσης στην ομάδα μας.
Απορώ γιατί τον κρατάνε? Γι αυτό δεν απορώ για τον Δωνη
Ο γκαγκατσης που κολλάει σε όλα αυτά;
Eιδα τη συν. τύπου για τη Νέα Τούμπα και ειλικρινά ο τύπος δεν ξέρει να μιλάει. Αλλά φαίνεται και ανίκανος γενικά. Το βλέμμα του είναι ανθρώπου άσχετου και που δέχεται επιρροή (για να το πω ευγενικά, γιατί έχουν ακουστεί για την πάρτη του πράγματα).
Όταν υπάρχει λοιπόν τέτοιος άνθρωπος στη διοίκηση, λογικό δεν είναι να κάνουμε τον συνειρμό ότι η μεταγραφή Δωνη δεν γίνεται με αγωνιστικά κριτήρια?
Βλέμμα άσχετου και που δέχεται επιρροή.......
Τι σπούδασες και κατέχεις αυτό το χάρισμα;
Ενδελεχή ανάλυση χαρακτήρα από το βλέμμα,
τα πάντα όλα είμαστε.
Για αυτό άλλωστε όταν πάω να επιχειρηματολογήσω στην δουλειά μου , ακούω τα απίστευτα.
Γενικό το κακό!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

joshua έγραψε:Ειναι τραγικα τα νουμερα αυτου του Ντομπε,ο Λημνιος ειναι πολυβολο μπροστα του.Ουτε ο Γερμανος εχει γκολ στη καριερα του,ουτε καν ο Κουαλιατα.ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΚΟΛ...
E καλα οχι και τραγικα ρε Τζος.
Shadow

Δημοσίευση από Shadow »

Πραγματικά θέλω να δώ πως θα καταφέρουμε να μείνουμε στους 17 μη γηγενείς...

Kotarski (Ταλιχμανίδης)

Sastre (Λύρατζης)
R. Soares, Vieirinhia

Ingason (Κάργας)
New, Nasberg

Kurtic, Shwab
F.Soares, Dandas (Τσιγγάρας)

Zivkovic, Narey
El Kantouri ή New, New

Quagliata (Πέλκας)

Oliveira, New

Σύνολο 18 ξένοι χωρίς να βάζω Z.Zivkovic, Biseswar...
Βασικό αριστερό στοπερ Έλληνα δεν βλέπω, τα εξτρεμ μας τελείωσαν με τον τραυματισμό του Λημνιού, να είναι άραγε γηγενής ο αντι Τσόλακ? (Κουλούρης, Δουβίκας?).
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ξεκάθαρα η στόχευση στα εξτρεμ είναι ταχύτητα και ασίστ. Πιστεύω πως ο λουτσεσκου θα δοκιμάσει σύστημα με ολιβειρα κορυφή που έχει καλό κεφάλι όπως και την ευχέρεια να τραβιέται εκτός περιοχής κσι να είναι συμμετοχικος.

Η απόκτηση του ναρει σε συνδυασμό με τις πληροφορίες για αριστερό εξτρεμ μεγάλη επένδυση, με κάνει να σκέφτομαι ότι σε πιθανή πρόταση για αντριγια θα το σκεφτόμασταν
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

jibbie έγραψε:
navigator11 έγραψε:
jibbie έγραψε:Dobe(rman) και Narey θεωρω οτι ειναι αναβαθμιση στα εξτρεμ σε σχεση με περσι. οχι ισως τοσο μεγαλη οσο θα θελαμε, αλλα και παλι αναβαθμιση.
Jib, ο Νάρεϊ μου φάνηκε σε ένα βίντεο, που τον είδα, σαν ένας Τζάλμα με καλύτερη πιθανώς επαφή με τα δίχτυα. Η γνώμη σου;
εχω τις επιφυλαξεις μου για το επιπεδο της Β Γερμανιας χωρις να λεω οτι εχουμε πιο δυνατη λιγκα, απλα δεν γνωριζω οποτε δεν μιλαω. κατα τ αλλα μου φαινεται καλη περιπτωση κυριως γιατι ειναι κοντα στα θελω του Ραζβαν σε χαρακτηριστικα. θα κανω αναλυτικο ραπορτο αν αφησει ποτε ο μικρος.
Αναμένουμε λοιπόν. Ο μικρός να κάτσει ήσυχα, έχει και δουλειές ο πατήρ :D
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

DimitrisS έγραψε:
joshua έγραψε:Ειναι τραγικα τα νουμερα αυτου του Ντομπε,ο Λημνιος ειναι πολυβολο μπροστα του.Ουτε ο Γερμανος εχει γκολ στη καριερα του,ουτε καν ο Κουαλιατα.ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΚΟΛ...
Φαντασου ποσο τραγικα νουμερα εχει ο Ζιφκοβιτς που εκτος του γκολ σε ολες τις βασικες κατηγοριες τον περναει ο μαυρουκος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

DimitrisS έγραψε:
11 γκολ σε 140 παιχνιδια δεν ειναι τραγικο νουμερο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”