Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kosths BXL

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από kosths BXL »

stravostomis έγραψε:Με αυτά και με αυτά, πάλι ξεχάστηκε το θέμα του τερματοφύλακα, μέχρι αύριο που θα μας το ξαναθυμίσει ο κυανομάλλης ρασταφαριανός.
τι τερματοφυλακα ρε φιλε εδω δεν ξερουμε τι θα γινει με αριστερο μπακ και δεκαρι ...μετα ειναι εξτρεμ...μετα ενα ακομα χαφ γρηγορο και μετα πολυ μετα το τερμα
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

DamoN έγραψε:Όποτε πασχαλακης,μιχαηλιδης, τσιγγαρας οι άλλοι 3 ποιοι είναι; Θα έχει αποστολη λυρατζη, κουτσια, κωνσταντελια ή εννοείς να αγοράσουμε 3 Έλληνες ;
Υπάρχουν έτοιμοι Έλληνες ποδοσφαιριστές που μπορούν να μπουν στη 18άδα (έστω 20άδα) του ΠΑΟΚ?
Και που είναι αυτοί και δεν τους ξέρουμε?
Ο Γιαννούλης και ο Πέλκας υπήρχαν στα σίγουρα, τους είχαμε και τους δώσαμε.
Από τους λοιπούς θα μπορούσαν ίσως
ο Κυριακόπουλος, μπορείς να τον αγοράσεις?
ο Μασούρας, μπορείς να τον αγοράσεις?
ο Λυκογιάννης που ίσως μπορεί να τον αγοράσεις, αλλά αμφίβολο αν είναι αυτό που θες
ο Μαυροπάνος, μπορείς να τον αγοράσεις?
τον Δουβίκα που θα μπορούσες, τον άφησες για να στηρίξεις (πιστεύω) τον Κούτσια.
Υπάρχει κάνας άλλος? έχει τελειώσει η φάση καλός Έλληνας ποδοσφαιριστής από καιρό.
Δεν ξέω αν θα έπρεπε να δίναμε μια ευκαιρία στον Χατζηγιοβάνη. Το θεωρώ κρίμα να πάει στην τελευταία Τούρκικη για ενάμιση εκατομμύριο. Ίσως θα έπρεπε να επιδιώκαμε την τράμπα με τον Ουάρντα και λίγα χρήματα ή ξερή ανταλλαγή με Ουάρντα και Λάμπρου, να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να μην κινηθεί καν χρήμα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Gospi έγραψε:Απο ποια στοιχεια απορρεει η αισιοδοξια οτι μπορουν να κανουν rebuilt του χρονου το καλοκαίρι? Φετος με τοσο χτυπητα κενα και δυσκολευομαστε να βρουμε 3 παιχτες, του χρονου θα καταφερουν να αντικαταστησουν ουτε λιγο ουτε πολυ την μιση ομαδα?
Υπεραισιοδοξο και αβασιμο μς βαση τα μεχρι τωρα δειγματα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω απόλυτη πίστη στον Λουτσέσκου ότι θα πάρει το 100% από το τελικό ρόστερ και θα φτιάξει μία ομάδα που θα την βλέπουμε αλλιώς. Όπως βλέπαμε τον μέτριο Σάκχοφ, παικταρά. Πιστεύω η αισιοδοξία αυτή είναι βάσιμη γιατί και σε εμάς, και στις άλλες ομάδες του, έπαιρνε το 100% από τους παίκτες.

Για το rebuild που λέει και ο φίλος πιο πάνω, είπα πως είναι στοίχημα. Το επόμενο καλοκαίρι θα είναι στοίχημα. Δεν είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα ανέβει επίπεδο, αλλά πιστεύω πως για να αυξήσει τις πιθανότητές της να το πετύχει, καλό είναι τώρα να δώσουμε χρόνο στον Λουτσέσκου και να κινηθούμε συνετά στις μεταγραφές.

Θέλω να έχουμε διαθέσιμο χρήμα, οπότε να μην ξοδέψουμε όλο το ταμείο τώρα, και θέλω να δώσουμε την ευκαιρία στον Λουτσέσκου να δουλέψει με κάποιους παίκτες, που τώρα έχουμε για πώληση (πχ. Ντούγκλας, Μουργκ).
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Πάντως το τμήμα scouting και ο σχεδιασμός παίζει να είναι χειρότερος και από αυτό της Λαμίας…Στη θέση 10 τον μόνο που έχουν να προτείνουν είναι ο 34χρονος Τζιονβικο που είναι πρόταση προπονητή…Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο υπομονής!! Μετά πως περιμένεις να έχεις έσοδα από τα διαρκείας;
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Σουριναμέζος έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
nunies4 έγραψε:Καλά λέμε για κλίμα ειδύλλιακο.....
Δηλαδή αν αύριο χτυπά ξύλο έρθει η στραβή τι θα γίνει;;;
Εγώ λοιπόν ξαναρωτάω....
Από πού προκύπτει ότι ο Ραζβαν δεν θέλει προσθήκες? Τον έχετε για τόσο αφελή?
Τον προπονητή που κατάφερε να πάρει 2 νταμπλ τον έχετε κόψει να μην μπορεί να αξιολογήσει τι ρόστερ έχει;
Μεταγραφες θελει. Απλα θελει αυτους που θελει αυτος, και ειναι και εφικτοι κι οχι τα ανεφικτα που ζηταμε εμεις. Με το να αγορασεις 25 ξενους δεν φτιαχνεις ομαδα. Στο τελος ειπε με δικα του λογια οτι πρεπει να ξεχασουμε την ευρωπη και το ειπε γιατι ξερει οτι με 17 ξενους που επιτρεπονται συν τον Μηχαηλιδη και τον Τσιγγαρα δεν μπορεις να πας μακρια. Ουτε μπορεις να εχεις σοβαρους ξενους παικτες που θα παιζουν μονο Ελλαδα και δεν θα ειναι στη ευρωπαικη λιστα. Η ομαδα θελει τουλαχιστον 6 Ελληνες που να ειναι βασικοι στην 18αδα
Καλοί παίκτες χρειάζονται, 6 Έλληνες καλοί παίκτες δεν υπάρχουν καν... Τώρα άμα παίζουν σαπάκια ξένοι ή σαπάκια Έλληνες δουλειά δεν γίνεται

Πελκας Γιαννουλης Λημνιος Τζολης Κυριακοπουλος Δουβικας Παπαδοπουλος. Οριστε 7 που υπαρχουν και θα μπορουσαμε να τους εχουμε και θα εκαναν και δουλεια. Και οχι δεν φτανει το ας ειναι ξενοι αλλα καλοι παικτες. φτιαξε ροστερ με 17 Μεσι και πηγαινε παιξε μια ολοκληρη χρονια στην Ευρωπη με αυτους μονο. Κι οταν θα εχεις τραυματιες η τιμωριες να κατεβαζεις 9αδα. αφου ειναι καλοι θα κερδιζουν
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Όταν μιλάτε για ελληνοποίηση του ρόστερ ας λέτε και ονόματα, ποιούς Έλληνες να φέρουμε λοιπόν στην ομάδα? Πόσοι από αυτούς είναι αναβάθμιση σε σχέση με τους υπάρχοντες ξένους στην ίδια θέση? Η εθνική Ελλάδας άμα κατέβαινε στην Superleague θα είχε ταβάνι πάνω από την 3η θέση ?
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

nunies4 έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
nunies4 έγραψε:Καλά λέμε για κλίμα ειδύλλιακο.....
Δηλαδή αν αύριο χτυπά ξύλο έρθει η στραβή τι θα γίνει;;;
Εγώ λοιπόν ξαναρωτάω....
Από πού προκύπτει ότι ο Ραζβαν δεν θέλει προσθήκες? Τον έχετε για τόσο αφελή?
Τον προπονητή που κατάφερε να πάρει 2 νταμπλ τον έχετε κόψει να μην μπορεί να αξιολογήσει τι ρόστερ έχει;
Εσυ τι λες να πρεπει να γινει αν αποκλειστεις απο ομαδα σερβιτορων που παιρνουν μισθο υπαλληλου?
Ξέρω εγώ; Να θυμηθούμε τα παλιά και να το κάνουμε καλοκαιρινό; Κάτι τέτοιο αφουγκραζομαι εδώ μέσα
Οχι αλλα θα ειναι μια τεραστια αποτυχια ολων. Βασικα μονο σαν ανεκδοτο μπορεις να το δεις αν αποκλειστεις απο αυτους.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Κάποιοι υπερεκτιμουν τις ικανότητες του Ραζβαν και το λέω εγώ που είμαι φανατικός υποστηρικτής του, όχι τώρα αλλά από την πρώτη μέρα που ήρθε.

Όσο καλός προπονητής και αν είναι δεν μπορεί να μπει να παίξει αριστερό μπακ στην θέση του Αντελινο πχ.

Εκτός αν μερικοί θεωρούν ότι ο 36χρονος Βιειρινια θα βγάλει 60 ματς μέσα σε μια χρονιά ως αριστερό μπακ.

Καλά τα rebuild αλλά εδώ μιλάμε για αριθμητικά κενά στο ροστερ που βγάζουν ματια.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Αν διαβάζουν το παοκμανια οπαδοί της Μάντσεστερ σιτυ, θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο, που έχουν για προπονητή τον γκουαρντιολα και όχι τον λουστεσκου..

Χαλαρώστε ρε... Ένας καλός προπονητής είναι όχι ο Χουντινι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για Μπαμπα η μετροσπορτ έγραφε:

Η διοίκηση της Τσέλσι είπε ΝΑΙ στον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση (με την μορφή δανεισμού) του Ραχμάν Μπάμπα για ένα χρόνο. Σε αυτή θα υπάρχει και οψιόν αγοράς. Αναμενόταν το Ο.Κ. του Μπάμπα (έως και χθες αργά το βράδυ), την ίδια στιγμή που ο Γκανέζος έχει πρόταση από Γαλλική ομάδα.

Πηγή: https://www.metrosport.gr/enischysi-me- ... rem-432827
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

markos4 έγραψε:Αν διαβάζουν το παοκμανια οπαδοί της Μάντσεστερ σιτυ, θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο, που έχουν για προπονητή τον γκουαρντιολα και όχι τον λουστεσκου..

Χαλαρώστε ρε... Ένας καλός προπονητής είναι όχι ο Χουντινι
Διαφωνείς πως έχει πάρει το 100% από τους παίκτες του;
Δεν είπα πως θα πάρει τρεμπλ, ούτε πως είναι master tactician.
Αλλά έχω πίστη πως αν έχουμε ρόστερ του 8, θα παίζει για 8. Αν ο Ολιβέιρα είναι παίκτης του 7, θα παίζει για 7 και όχι για 4 όπως στην κούλα.
Και αν έχεις προπονητή που σου δείχνει την πραγματική αξία και προοπτική των παικτών, αξιολογείς αλλιώς τις ανάγκες σου.
JohnDag έγραψε:Κάποιοι υπερεκτιμουν τις ικανότητες του Ραζβαν και το λέω εγώ που είμαι φανατικός υποστηρικτής του, όχι τώρα αλλά από την πρώτη μέρα που ήρθε.

Όσο καλός προπονητής και αν είναι δεν μπορεί να μπει να παίξει αριστερό μπακ στην θέση του Αντελινο πχ.

Εκτός αν μερικοί θεωρούν ότι ο 36χρονος Βιειρινια θα βγάλει 60 ματς μέσα σε μια χρονιά ως αριστερό μπακ.

Καλά τα rebuild αλλά εδώ μιλάμε για αριθμητικά κενά στο ροστερ που βγάζουν ματια.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσο για τα αριθμητικά κενά, αυτά βρίσκονται σε αριστερό μπακ και εξτρέμ, που θα γίνουν κινήσεις 100%.
Η κουβέντα για το rebuild, γίνεται για τα χρήματα που πιστεύει ο μέσος οπαδός ότι πρέπει να δαπανήσει η ομάδα.
Κάποιοι θα χαιρόντουσαν αν δίναμε τα μισά για αποδεσμεύσεις παικτών, και φέρναμε με τα άλλα μισά μια καραβιά παικτών.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Napoli4 έγραψε: Διαφωνείς πως έχει πάρει το 100% από τους παίκτες του;
Δεν είπα πως θα πάρει τρεμπλ, ούτε πως είναι master tactician.
Αλλά έχω πίστη πως αν έχουμε ρόστερ του 8, θα παίζει για 8. Αν ο Ολιβέιρα είναι παίκτης του 7, θα παίζει για 7 και όχι για 4 όπως στην κούλα.
Και αν έχεις προπονητή που σου δείχνει την πραγματική αξία και προοπτική των παικτών, αξιολογείς αλλιώς τις ανάγκες σου.

Όσο για τα αριθμητικά κενά, αυτά βρίσκονται σε αριστερό μπακ και εξτρέμ, που θα γίνουν κινήσεις 100%.
Η κουβέντα για το rebuild, γίνεται για τα χρήματα που πιστεύει ο μέσος οπαδός ότι πρέπει να δαπανήσει η ομάδα.
Κάποιοι θα χαιρόντουσαν αν δίναμε τα μισά για αποδεσμεύσεις παικτών, και φέρναμε με τα άλλα μισά μια καραβιά παικτών.
Αμα παρει το 100% απο ροντριγκο σωθηκαμε
Μα το προβλημα φιλε δεν ειναι το ειναι αριθμητικα τα κενα. Αλλα ΠΟΙΟΤΙΚΑ.
Δεν ειναι μονο αριστερο μπακ.
Δεξια μπακ τι εχεις??
Δεκαρι τι εχεις??
Τερματοφυλακα τι εχεις??

Αυτα ειναι αριθμητικα κενα??
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Γκουερινο έγραψε:

Πελκας Γιαννουλης Λημνιος Τζολης Κυριακοπουλος Δουβικας Παπαδοπουλος. Οριστε 7 που υπαρχουν και θα μπορουσαμε να τους εχουμε και θα εκαναν και δουλεια. Και οχι δεν φτανει το ας ειναι ξενοι αλλα καλοι παικτες. φτιαξε ροστερ με 17 Μεσι και πηγαινε παιξε μια ολοκληρη χρονια στην Ευρωπη με αυτους μονο. Κι οταν θα εχεις τραυματιες η τιμωριες να κατεβαζεις 9αδα. αφου ειναι καλοι θα κερδιζουν
Λημνιό δεν θέλω να βλέπω στα ασπρόμαυρα ούτε σε παλιές φωτογραφίες... Θα προτιμούσες Δουβίκα και Παπαδόπουλο αντί για Κούτσια και Μιχάι? Εγώ όχι. Κυριακόπουλο δεν θα με χάλαγε να φαίρναμε, θέλει όμως να γυρίσει Ελλάδα και πόσα λεφτά θα ζητήσει? Ο Γιαννούλης και ο Τζόλης εδώ ήταν και θέλανε να φύγουν για να παίξουν στο ανώτερο ποδοσφαιρικό επίπεδο, η ομάδα πήρε πολύ καλά ποσά από την πώληση τους win win situation. Ο Πέλκας από την άλλη και σε κακό timing έφυγε με αποτέλεσμα να πάρουμε ψίχουλα και δεν αντικαταστάθηκε σωστά.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Αρα Napoli καλά λέω ότι έχουμε τον Χουντινι...

Εμείς δεν θέλουμε να πάρουμε το 100% των παιχτών, αλλά να μειώσει τις ηλικίες του βαρέλα, του κρεσπο, του Καντουρι του Μπισεσβαρ, του Βιερινια..
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Είναι αστείο που πιστεύετε ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχει scouting team. ΑΣΤΕΙΟ.
Οι μεταγραφές που έχουν γίνει τοσα χρόνια ήταν γνωστοί παίκτες απο γνωστούς μάνατζερ των εκάστοτε τεχνικων διευθυντών, παλιοί παίκτες που αντιμετωπισαμε και μας άρεσαν, διακαεις πόθοι του Γιώργου και παίκτες που ήξεραν από άλλες ομάδες τους οι προπονητές που είχαμε.
Οργάνωση ομάδας για 20αδα Ch. L.
Κλαιω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”