Δεν παιζουμε με μπακ ρε Εβριτη.Τοσα χρονια ο Λημνιος καλυπτε τα ανεβασματα του Ματος.Πλεον παιζει ενας τη πτερυγα.Δεν μπορει να το κανει αυτο ο Ματος,τουλαχιστον οχι για πολλα και δυσκολα παιχνιδια.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μην αποκλειουμε παντως αυτη η διαρροη να ειναι και μια κινηση τακτικης εκ μερους μας. Απο εκει και περα μπακ εχουμε και μαλιστα μπακαρα,δεν νιωθω καθολου ανασφαλεια για το ματς που ερχεται.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
-
ron-swanson
Εγώ να πω για Γιάνκο δεν καιγομουν. Όταν έχεις συνηθίσει την παιχτουρα τον Ματος τόσα χρόνια στα δεξιά, θέλεις κάτι πολύ καλό εκεί. Δεν μου φαινόταν κάτι τόσο καλό ο Γιάνκο.
Τον μικρό Νορβηγό θα τον ήθελα πάντως . Καλό παιχτακι φαίνεται.
Τον μικρό Νορβηγό θα τον ήθελα πάντως . Καλό παιχτακι φαίνεται.
- bersekeros
Με τον Νορβηγό λένε τα έχουμε βρει 100% με την ομάδα, κάποιοι όροι είναι να ξεκαθαρίσουν με τον παίκτη.joshua έγραψε:Εγω για να καταληξω η υποθεση του Νορβηγου πιστευω θα εχει ευτυχη καταληξη.Τα νουμερα στη περιπτωση του δεν νομιζω οτι μπορουν να μας αγχωσουν.Του Γιαγκο μαλλον χαλαει,οκ θα ζησουμε,αλλα χρονος για καθυστερηση στη περιπτωση του δεν υπαρχει.Περιμενω ετοιμη εναλλακτικη και ισως καλυτερη μιας και τα θελω του Φερειρα για τη θεση ειναι πνευμονια και ικανοτητες στην επιθεση,το δευτερο οπως λενε ο ελβετος δεν το ειχε.
Με τον άλλο δεν αποκλείεται, να έκανε μπάσιμο άλλη ομάδα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεξί Μπακ αυτή την στιγμή καιγόμαστε..
Έχουνε μείνει μόνο με τον Μάτος που και δεν υπολογίζεται, και βρισκόταν μια βδομάδα εκτός προπόνησης..
Αν δεν κλείσει ο Ελβετός, πάμε για άλλον άμεσα.
Έχουνε μείνει μόνο με τον Μάτος που και δεν υπολογίζεται, και βρισκόταν μια βδομάδα εκτός προπόνησης..
Αν δεν κλείσει ο Ελβετός, πάμε για άλλον άμεσα.
Τζος θα τα καλύπτει η χαφαρα που περιμένουμε τα ανεβάσματα του Ματος.
Μια χαρά Μάτος άλλη μια χρονιά κι όλα καλά.. άντε που θα παρακαλάμε και Ινδό παίχτη.. Μα ποδοσφαιριστής Ινδός? Κι ο άλλος από πάνω με τις Βαλερεγκες που ο Βιερίνια τους περνουσε και τους 11 κι ύστερα πήγαινε κι έριχνε ποδιές και σε όσους ήταν πίσω από το τέρμα κι έκαναν ζεσταμα και μετά έβαλε γκολ.. έλα τώρα που θα μας κάνουν και τους δύσκολους σαν να παραεγινε το πράγμα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια χαρά Μάτος άλλη μια χρονιά κι όλα καλά.. άντε που θα παρακαλάμε και Ινδό παίχτη.. Μα ποδοσφαιριστής Ινδός? Κι ο άλλος από πάνω με τις Βαλερεγκες που ο Βιερίνια τους περνουσε και τους 11 κι ύστερα πήγαινε κι έριχνε ποδιές και σε όσους ήταν πίσω από το τέρμα κι έκαναν ζεσταμα και μετά έβαλε γκολ.. έλα τώρα που θα μας κάνουν και τους δύσκολους σαν να παραεγινε το πράγμα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πηραμε ολα τα αλλα εσυ χαφ περιμενεις...
Υ.Γ Και ο τοσκιτσης λεει για πιθανο ακυρο και στις 2 περιπτωσεις αλλα και σε αυτη του Πολωνου τερματοφυλακα αφηνοντας υπονοουμενα για τον τροπο λειτουργιας της παε.Ρεμπε μιλα επιτελους...
Υ.Γ Και ο τοσκιτσης λεει για πιθανο ακυρο και στις 2 περιπτωσεις αλλα και σε αυτη του Πολωνου τερματοφυλακα αφηνοντας υπονοουμενα για τον τροπο λειτουργιας της παε.Ρεμπε μιλα επιτελους...
Σιγα τον Γιαγκο. Σιγα τον υπερπαικτη που Θα ερχοτανε την Πεμπτη και την αλλη Τριτη θα επαιζε βασικος σε,τετοιο ματς και σε καινουρια ομαδα.
Δεν κρινω την ποιοτητα του παικτη αλλα δεν ειναι και κανας Αλβεζ η Εβρα να μπει σε δυο μερες στην ομαδα. Δεν ειναι σοβαρα πραματα αυτα. Με Μπενφικα θα παιξει ενας απο αυτους που εχουμε. Ο Ματος θα ειναι ο Μπισε θα ειναι (Αστειο αλλα δοκιμαστηκε εκει) ο Λυρατζης καποιος θα ειναι.
Στο Ματς με την Μπενφικα θα παιξουν οι παικτες του ροστερ οπως ηταν την προηγουμενη εβδομαδα. Ισως αν χρειαστει να μπει και Ζιφκο αλλα και αυτο τραβηγμενο το βλεπω.
Δεν κρινω την ποιοτητα του παικτη αλλα δεν ειναι και κανας Αλβεζ η Εβρα να μπει σε δυο μερες στην ομαδα. Δεν ειναι σοβαρα πραματα αυτα. Με Μπενφικα θα παιξει ενας απο αυτους που εχουμε. Ο Ματος θα ειναι ο Μπισε θα ειναι (Αστειο αλλα δοκιμαστηκε εκει) ο Λυρατζης καποιος θα ειναι.
Στο Ματς με την Μπενφικα θα παιξουν οι παικτες του ροστερ οπως ηταν την προηγουμενη εβδομαδα. Ισως αν χρειαστει να μπει και Ζιφκο αλλα και αυτο τραβηγμενο το βλεπω.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Eλα βρε αυτο εννοω. Μπακ-χαφ. Μια χαρα θα μπορεσει. Γνωμη μου.joshua έγραψε:Δεν παιζουμε με μπακ ρε Εβριτη.Τοσα χρονια ο Λημνιος καλυπτε τα ανεβασματα του Ματος.Πλεον παιζει ενας τη πτερυγα.Δεν μπορει να το κανει αυτο ο Ματος,τουλαχιστον οχι για πολλα και δυσκολα παιχνιδια.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μην αποκλειουμε παντως αυτη η διαρροη να ειναι και μια κινηση τακτικης εκ μερους μας. Απο εκει και περα μπακ εχουμε και μαλιστα μπακαρα,δεν νιωθω καθολου ανασφαλεια για το ματς που ερχεται.
ρε σεις πραγματικα, θα συμφωνησω με τον Parolo. απο οτι φαινεται δεν εχουμε την απαιτουμενη ψυχραιμια να φιλτραρουμε τα οσα ακουγονται δεξια και αριστερα και το να μοιραζομαστε εδω μεσα "ρεπορταζ" ακομη και του οικονομιδη μονο κακο κανουν. τι στο καλο;
αρνουμαστε να δεχθουμε οτι τα ΜΜΕ εκατερωθεν χρησιμοποιουνται και ως διαπραγματευτικο μεσο μεσα απο διαρροες και αναπαρααγωγες αρθρων. αυτο γινεται αυτη τη στιγμη. βγαζει ο ΠΑΟΚ οτι χαλαει και οτι φταιει η αλλη πλευρα, λενε οι πορτογαλοι οτι εμεις ως ΠΑΟΚ εσωτερικα δε μπορουμε να συννενοηθουμε μεταξυ μας. πιεζει η μια πλευρα την αλλη με διαρροες, τι κανει νιαου νιαου δηλαδη στα κεραμιδια.
ψυχραιμια, μεγαλα παιδια ειμαστε.
αρνουμαστε να δεχθουμε οτι τα ΜΜΕ εκατερωθεν χρησιμοποιουνται και ως διαπραγματευτικο μεσο μεσα απο διαρροες και αναπαρααγωγες αρθρων. αυτο γινεται αυτη τη στιγμη. βγαζει ο ΠΑΟΚ οτι χαλαει και οτι φταιει η αλλη πλευρα, λενε οι πορτογαλοι οτι εμεις ως ΠΑΟΚ εσωτερικα δε μπορουμε να συννενοηθουμε μεταξυ μας. πιεζει η μια πλευρα την αλλη με διαρροες, τι κανει νιαου νιαου δηλαδη στα κεραμιδια.
ψυχραιμια, μεγαλα παιδια ειμαστε.
Αλλα τους παικτες που δεν ερχονται μπορουμε να τους κραζουμε, ασχετα που και εκει αν δεν εχουμε μαυρα μεσανυχτα για το τι συμβαινει. 
- sourmenetes
- Moderator
Ναι τώρα είδα ότι υπάρχει ένα κόλλημα στα χαρτιά.Parolos έγραψε:Μακάρι εμένα αυτός με καίει.. είναι και τακιμιασμενα τα κορίτσια της Λισαβόνας με αυτά του βοθρολιμανου... Ξέρω γω.. όλα να τα περιμένεις από αυτούς.
Edit: Σουρμε Εννοώ μην εμφανίσουν κάνα κωλοχαρτο δήθεν προσύμφωνο και πάει η υπόθεση κανά χρόνο με δικαστήρια παλι..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ειλικρινά δεν θέλω να διανοηθώ ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο..joshua έγραψε:Πηραμε ολα τα αλλα εσυ χαφ περιμενεις...![]()
Από εκεί που μέχρι χτες επαινούσαμε τον Ρεμπε, τώρα να τρώμε τέτοιο χαστούκι..
Κατι λαθος εχει γινει jibbie,σοβαρο η οχι θα δειξει.Μετα απο 20 μερες ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ βγαινουν συντονισμενα 2 συμφωνειες προς τα εξω,θες απο αναγκη να δειξουμε αντανακλαστικα στη πωληση Λημνιου,δεν ξερω ακριβως γιατι ενω προφανως οι υποθεσεις δεν ηταν τοσο τελειωμενες οσο νομιζαμε.Τωρα τρεχουμε και επικοινωνιακα αλλα κυριως πρακτικα.
- sourmenetes
- Moderator
Ο ρεμπε έβγαλε 3 μεταγραφές χωρίς να έχουν ιδέα και αυτοί βγάλανε πόρισμα από μια "στραβή" σε μια μεταγραφή;;
Δεν υπάρχει Σαββίδης ολόκληρο καλοκαίρι και πάλι τα ίδια;;
Εκτός αν αυτά αλλάζουν σε ένα βράδυ μέσα.
Δεν υπάρχει Σαββίδης ολόκληρο καλοκαίρι και πάλι τα ίδια;;
Εκτός αν αυτά αλλάζουν σε ένα βράδυ μέσα.
Θετικά σημαίνει ότι θα έρθουν ή όχι;; ςsourmenetes έγραψε:Θα κλείσουν θετικαΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Σουρμε η γνωμη σου για τις δυο υποθεσεις;
Λέω γω