Sick Bastard έγραψε:ron-swanson έγραψε:Το δεύτερο γκολ που φάγαμε είναι αστείο. Φαγαμε ποτέ τέτοιο γκολ με Λουτσεσκου;
Ισχύει.
Όχι.
Ο Αμπέλ τι φταίει όταν όλοι κοιτάνε τον Ινσούα και κανείς δεν πάει να κλείσει την πάσα;
Να μου πεις φταίει που παίζαμε 4-2-4 σε όλο το 2ο ημίχρονο να το δεχτώ κάπως αν και πάλι είναι θέμα παιχτών.
Κοίτα. Και το 4-2-4 μπορώ να το δικαιολογήσω. Χάνει και θέλει να γυρίσει το ματς. Γενικά δεν φαίνεται να είναι χεστης οπότε πήρε μεγάλο ρισκο. Και στην τελική μπορεί κάποιος να πει ότι θα του έβγαινε το ρίσκο. Είχαμε δοκαρι και δύο μεγάλες ευκαιρίες που έβγαλε ο Διουδης και οι άλλοι δεν κάνανε φάση.
Αλλά την φάση του δεύτερου γκολ σε 94 ματς με Λουτσεσκου γιατί δεν την είδαμε; Βγήκανε οι άλλοι 2 άτομα τετ α τετ με τον τερματοφύλακα λες και παίζανε σε σχολικό πρωτάθλημα. Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο. Θυμάμαι κάτι τέτοια τετ α τετ να τρώμε συνέχεια επί Στέφενς και με Άγγελο και πάλι λέγαμε φταίει ο τάδε και ο τάδε. Ε τώρα τους παίχτες τους ξέρουμε και ξέρουμε ότι τρία χρόνια τέτοιες φάσεις δεν τρωνε.
Τέλος πάντων ίσως ασχολούμαι με λεπτομέρειες, αλλά πραγματικά ήταν ερασιτεχνικό αυτό το γκολ. Και το φάγαμε από τον βαζελο οχι από τον Άγιαξ. Απλά εγώ κρίνω τους προπονητές με βάση την δουλειά που βλέπω να βγαίνει στο γήπεδο. Γι αυτό γουσταρα μετά το ματς με την Κούλα, γιατί είδα δουλειά. Χθες δεν είδα τίποτα όμως. Απροετοίμαστη ομάδα τελείως. Δεν ήξερε να αναπτυχθεί ούτε να αμυνθεί. Και πλέον είναι 4 μήνες προπονητής στην ομάδα. Και το άσχημο είναι ότι ο εγχώριος ανταγωνισμος δεν είναι και τίποτα. Άνετα μπορούσαμε να είμαστε στο +2 από τον γαύρο με νίκες εντός έδρας επί βαζελου και σκουληκιού.