Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Ποιος κάτσε ρε παιδιά εάν είναι δυνατόν! Να μην πάρουμε και τον Κλάους και τον Σκόνδρα! Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο! Δεν υπάρχει χώρος για τον Κατσε ούτε για 5ο χαφ! Μακάρι να πουληθεί.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Anthimox έγραψε:
Gospi έγραψε:Αν δω βασικο Κατσε εστω και σε παιχνιδι κυπελου με τα μαυρα χωματα, τοτε θα βγω γυμνος στην Αριστοτελους!
Άμα είσαι ξανθιά, πληθωρική και με ύψος 1.70 και πάνω θα έρθω να σου κάνω κερκίδα...
θα σε στεναχωρησω αδερφε! :lol: :lol: :lol:
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Κουλαρετε λιγο με τον Κατσε ρε παιδια, πρωτα απ'ολα ακομα και αν μεινει ως πεμπτοεκτος χαφ (δεν θα συμβει, αλλα λεμε ΑΝ) ειναι οτι καλυτερο για εναν τοσο περιορισμενο ρολο. Εκτος κι αν πιστευετε οτι υπαρχουν στον κοσμο ομαδες με 6 ισαξια χαφ. Επειτα, δεδομενου οτι καποια στιγμη Βερνμπλουμ και Μαουριτσιο θα επιστρεψουν, κι οτι στην ομαδα ηδη υπαρχουν Μισιτς και Αουγκουστο, αν ερθει εστω ενα χαφ (πχ Ολιβεϊρα), ο Κατσε θα πρεπει να κανει χωρο. Και σε τελικη αναλυση εχει δειξει η ομαδα τελευταια οτι κραταει παικτες που δεν θελει, και οτι μαλιστα τους χρησιμοποιει ως βασικους? Εδω τον Κατσεριντι με το υψηλοτερο συμβολαιο στην ιστορια του συλλογου αν δεν κανω λαθος, και τον ειχε εκτος αποστολης.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Gospi έγραψε:Αν δω βασικο Κατσε εστω και σε παιχνιδι κυπελου με τα μαυρα χωματα, τοτε θα βγω γυμνος στην Αριστοτελους!
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Όλοι το έχετε μ σίγουρο ότι δεν θα μείνει

Μακάρι να είχα την σιγουριά σας
Από τις προπονήσεις και όλα τα φιλικά κάτι άλλο δείχνει να σκέφτεται ο Αμπελ

Α ρε Ρουμανε , δεν πρόλαβες να τον στείλεις κάπου αυτόν !
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

Κυριάκος Παπαδόπουλος.
Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα;

«Ναι, προς το τέλος της καριέρας μου θα μπορούσα να το σκεφτώ αυτό. Θα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ, που είναι η αγαπημένη μου ομάδα»
Άσε μας στον πόνο μας ρε κούλη που θέλεις να έρθεις στα γεράματα στον ΠΑΟΚ .
αυτά να τα έλεγες όταν είχαμε γούμενο τώρα είμαστε πολύ μεγάλοι για να μας έχεις για τα γεράματα !
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Διεθνής μέσος τρεχαντήρι που χρησιμοποιεί και τα 2 πόδια ρουμανε σκάσε 3 μαρούλια και παρτον στην Αραβία :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά για να βγουν δύο εντεκάδες, έχουμε τον Τσιγγάρα και τον Κάτσε πρωταγωνιστές μαζί με τον δανεικό (και ανεπαρκή κατά τη γνώμη μου) Μίσιτς και τον Αουγκούστο που δεν τον ξέρουμε.

ΔΕΝ έχουμε ούτε ένα αξιόπιστο χαφ. 0. Μηδέν. Νάδα. Ένα στοίχημα, 2 παίκτες που δεν θα μείνουνε και έναν δανεικό που δεν τον κρατάμε ούτε τζάμπα. Όλα αυτά, μετά από 1-2 μήνες αφού τελείωσε το πρωτάθλημα, στην δεύτερη βδομάδα της προετοιμασίας, λιγότερο από 1 μήνα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι Champions League.

Νομίζω ότι πρόκειται για τρελή αδράνεια. Η ομάδα θέλει χαφ. χθες. λογικό είναι να αγχωνόμαστε όλοι. Δεν χρειάζεται καμία γνώμη του προπονητή για αυτό. Θέλουμε 3 χαφ, εφ' όσον ο Βερνμπλουμ μπορεί να μην ξαναπαίξει μπάλα και ο Μάου δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι. Μπορούμε να πάρουμε 2 διαφορετικά χαφ, 6άρι και παίκτη τύπου Ολιβέιρα για αρχή και ανάλογα τα γούστα του προπονητή να πάμε για ένα μπαμ τον Αύγουστο.

Καιγόμαστε.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Αν παίζαμε αύριο προκριματικούς οι βασικοί δύο χάφ που θα ξεκινούσαν είναι ο Ντόουγκλας και ο Καντουρί. Πράγμα το οποίο καταδεικνύει το πρόβλημα.

Και για μένα Μίσιτς και Κάτσε είναι ανεπαρκείς. Ισως ο Μίσιτς τέταρτο-πέμπτη επιλογή στην δυάδα του 442.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ειλικρινής απορία, κι όχι ειρωνία: Θα προτιμούσατε να έρθει χαφ αύριο, χωρίς απαραίτητα να είναι αυτό που θέλει ο Φερέιρα, αλλά με αρκετό χρόνο να ενταχθεί, ή να έρθει σε πχ δύο βδομάδες ο παίκτης που θέλει ο Φερέιρα με κίνδυνο να μην είναι 100% έτοιμος τακτικά? Γιατί νομίζω αυτό είναι το δίλημμα αυτή την στιγμή.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Απαντώντας στο δίλημμα σου φίλε μου θα έλεγα πως από την στιγμή που όπως όλα δείχνουν θα παμε για 2 χαφ είναι να έρθει πρωτα ο ένας αμεσα καθώς είναι τεράστιο το κενό και στην συνέχεια ας έρθει ο χαφ που θα αποτελεί επιλογή του Φερέιρα.. εγώ πάντως μετά την ενημέρωση χτες του macho και την διαβεβαίωση του Γιώργη πως χαφ και φορ θα προλάβουν την προετοιμασία και τους πρώτους αγώνες είμαι ξανά αισιόδοξος!

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτό είναι το δίλημμα όπως το φαντάζεσαι εσύ, δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και δίλημμα της ομάδας.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να είχαμε χθες δύο χαφ επιπέδου Ολιβέιρα και Γκουντέλι.
Δηλαδή αν είχαμε έτοιμους Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ και είχε παραμείνει και ο Ολιβέιρα, δηλ 3 σταθερές, θα είχε λογική η διάθεση του Φερέιρα για δοκιμές να δει αν του λείπει κάτι.. Τώρα δεδομένα του λείπουν τουλάχιστον 2 χαφ.... Τι να δοκιμάσουμε δηλαδή ακριβώς και τι να περιμένουμε?

2 χαφ - επιθετικός - αρ μπακ
Βγάζουν μάτια τα κενά αυτά
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Mitsospaoki4 έγραψε:Απαντώντας στο δίλημμα σου φίλε μου θα έλεγα πως από την στιγμή που όπως όλα δείχνουν θα παμε για 2 χαφ είναι να έρθει πρωτα ο ένας αμεσα καθώς είναι τεράστιο το κενό και στην συνέχεια ας έρθει ο χαφ που θα αποτελεί επιλογή του Φερέιρα..
Αυτό.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

gika έγραψε:Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά για να βγουν δύο εντεκάδες, έχουμε τον Τσιγγάρα και τον Κάτσε πρωταγωνιστές μαζί με τον δανεικό (και ανεπαρκή κατά τη γνώμη μου) Μίσιτς και τον Αουγκούστο που δεν τον ξέρουμε.

ΔΕΝ έχουμε ούτε ένα αξιόπιστο χαφ. 0. Μηδέν. Νάδα. Ένα στοίχημα, 2 παίκτες που δεν θα μείνουνε και έναν δανεικό που δεν τον κρατάμε ούτε τζάμπα. Όλα αυτά, μετά από 1-2 μήνες αφού τελείωσε το πρωτάθλημα, στην δεύτερη βδομάδα της προετοιμασίας, λιγότερο από 1 μήνα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι Champions League.

Νομίζω ότι πρόκειται για τρελή αδράνεια. Η ομάδα θέλει χαφ. χθες. λογικό είναι να αγχωνόμαστε όλοι. Δεν χρειάζεται καμία γνώμη του προπονητή για αυτό. Θέλουμε 3 χαφ, εφ' όσον ο Βερνμπλουμ μπορεί να μην ξαναπαίξει μπάλα και ο Μάου δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι. Μπορούμε να πάρουμε 2 διαφορετικά χαφ, 6άρι και παίκτη τύπου Ολιβέιρα για αρχή και ανάλογα τα γούστα του προπονητή να πάμε για ένα μπαμ τον Αύγουστο.

Καιγόμαστε.
Ειναι συγκλονιστικο το πως αποδεκατιστηκε το κεντρο μας λογω ατυχιας τραυματισμων συν ελλειψη νεων μεταγραφων(η ανανεωσεων). Στο σημειο που φτασαμε,οι μεταγραφες επρεπε ισως να ειχαν κλεισει ασχετως γνωμης προπονητη. Εδω ο Φερειρα βρηκε τον Γαιτανιδη στην ομαδα και του αρεσει,λετε να χε προβλημα με τον χι ψι Ολιβειρα που θα ειχαμε κλεισει μια εβδομαδα πριν ? Για μενα δεν τιθεται θεμα αξιολογησης του ροστερ,δηλαδη οτι περιμενε ο Φερειρα να αξιολογησει αν του κανει ο Κατσε και ο Μισιτς.

Αρχιζω και πιστευω πως επρεπε να ειχε ανανεωσει ενας εκ των Κανιας-Σακχωφ,εστω για να προσφερει αριθμητικα στο ροστερ. Αυτο που με φοβιζει,δεν ειναι τοσο το τακτικο δεσιμο(ενας εξυπνος ποδοσφαιριστης με εντατικα ιδιαιτερα προσαρμοζεται) ,οσο τι θα γινει στο θεμα της εκγυμνασης για να ειναι ετοιμος στα προκριματικα.

Τελευταια εβδομαδα που σωζεται το πραγμα,πιστευω παντως πως θα υπαρξουν ανακοινωσεις τις επομενες μερες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”