εχει μαλλιασει η γλωσσα μου αλλα στα 27 του δεν ειναι κ τοσο λογικο να θελει ν αφησει τη λα λιγκα για την λαμπανανια λιγκα..obanebane έγραψε:Napoli4 έγραψε:Αντε... 6 to go...
Λες να είπε το ναι ο Μαυροβουνιος;
Να γραψω κατι ασχετο-σχετικο για τελευταία φορά,δεν θέλω να ξαναέρθει δανεικός παίχτης που να προορίζεται για βασικός.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
O Mισιτς ειναι ο αντιΣαχοφ, με την έννοια του ψηλού, δυνατού οκταριού.
Σίλβα καλύτερος τουλάχιστον του Σίλβα Κλέιτον, δεν με χαλάει αλλος ενας μπαλαδόρος.
Ένα χαφ ισάξιο του Βερν και του Μαου θέλω όμως απαραίτητα (λόγω των τραυματισμών), να κρατάει όλο το κέντρο μεσοαμυντικά.
Σίλβα καλύτερος τουλάχιστον του Σίλβα Κλέιτον, δεν με χαλάει αλλος ενας μπαλαδόρος.
Ένα χαφ ισάξιο του Βερν και του Μαου θέλω όμως απαραίτητα (λόγω των τραυματισμών), να κρατάει όλο το κέντρο μεσοαμυντικά.
τζος, το προφιλ του Σιλβα ειναι πιο κοντα σε αυτο του Ολιβειρα σε οτι αφορα τα στοιχεια του παιχνιδιου του με οτι αυτο συνεπαγεταιjoshua έγραψε:Εγω αυτο που καταλαβαινω απο την αποκτηση τελικα του σιλβα ειναι πως μαλλον μιλαμε για οριστικο ναυαγιο στην υποθεση ανανεωσης του Σαχοφ,ισως και του Κανιας.Εχω γραψει πως δεν με ενθουσιαζει ο βραζιλιανος.Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικα καλειται να αντικαταστησει τον Ολιβειρα και τον Μαουριτσιο σε σχεση με την μεσαια γραμμη που ξεκινησε το δευτερο μισο της προηγουμενης περιοδου και δεν μπορω να πιστεψω πως ο Σιλβα ειναι η επιλογη για κανεναν απο τους 2.Θεωρω πιο πιθανο πως τελικα θα κινηθουμε για την αποκτηση 3 παικτων στην μεσαια γραμμη.Σιλβα και πιθανον καποιος δανεικος θα ξεκινησουν την προετοιμασια και τελη Αυγουστου, οταν θα εχουν ξεκαθαρισει πολλα στο ροστερ ,ενδεχομενως και με την βοηθεια καποιων πωλησεων ,θα κινηθουμε για το κερασακι στην τουρτα.
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς.Nikos 74 έγραψε:Πάντως εγώ απορώ με το θέμα ανανέωσης του Σακχοφ και του Κάνιας. Είναι δυνατόν να τους κάνει ο ΠΑΟΚ πρόταση με αυξημένες αποδοχές και να το τρενάρουν τόσο; Δεν ξέρω τι στόχους έχουν για την καριέρα τους, και τι ιδέα έχουν για την ποδοσφαιρική τους αξία, όμως με κάνει να απορώ η περίπτωση τους.
Να πω ότι χάρηκα... ψέματα θα πω.
Να πω ότι τον βλέπω να μπορεί να παίξει στα χαφ, έτσι όπως παίζει ο λουτσεσκου...πάλι ψέματα θα πω.
Να πω ότι αν πχ τον έπαιρνε ο γάβρος για παράδειγμα ότι θα με στεναχωρουσε...πάλι ψέματα θα πω.
Ας ελπίσουμε ότι το παιδί θα δείξει αυτά που είδαν οι επιτελείς που τον επελεξαν
Να πω ότι τον βλέπω να μπορεί να παίξει στα χαφ, έτσι όπως παίζει ο λουτσεσκου...πάλι ψέματα θα πω.
Να πω ότι αν πχ τον έπαιρνε ο γάβρος για παράδειγμα ότι θα με στεναχωρουσε...πάλι ψέματα θα πω.
Ας ελπίσουμε ότι το παιδί θα δείξει αυτά που είδαν οι επιτελείς που τον επελεξαν
Ε τωρα αν αντικαθιστουμε τον Ολιβειρα με τον Σιλβα φταιω εγω να γινω κακος? Εγω πιστευω πως ειναι κινηση να γεμισουν τα χαφ σε ποσοτητα,μια επενδυση με βλεμμα στο μελλον.Επιμενω πως θα αποκτηθουν αλλα 2 χαφ εκτος και αν βγαλει ματια ο Βερνμπλουμ στο ξεκινημα της προετοιμασιας.jibbie έγραψε:τζος, το προφιλ του Σιλβα ειναι πιο κοντα σε αυτο του Ολιβειρα σε οτι αφορα τα στοιχεια του παιχνιδιου του με οτι αυτο συνεπαγεταιjoshua έγραψε:Εγω αυτο που καταλαβαινω απο την αποκτηση τελικα του σιλβα ειναι πως μαλλον μιλαμε για οριστικο ναυαγιο στην υποθεση ανανεωσης του Σαχοφ,ισως και του Κανιας.Εχω γραψει πως δεν με ενθουσιαζει ο βραζιλιανος.Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικα καλειται να αντικαταστησει τον Ολιβειρα και τον Μαουριτσιο σε σχεση με την μεσαια γραμμη που ξεκινησε το δευτερο μισο της προηγουμενης περιοδου και δεν μπορω να πιστεψω πως ο Σιλβα ειναι η επιλογη για κανεναν απο τους 2.Θεωρω πιο πιθανο πως τελικα θα κινηθουμε για την αποκτηση 3 παικτων στην μεσαια γραμμη.Σιλβα και πιθανον καποιος δανεικος θα ξεκινησουν την προετοιμασια και τελη Αυγουστου, οταν θα εχουν ξεκαθαρισει πολλα στο ροστερ ,ενδεχομενως και με την βοηθεια καποιων πωλησεων ,θα κινηθουμε για το κερασακι στην τουρτα.
τζος, συμφωνω οτι δεν ειναι το ονομα που θα περιμενε κανεις. ωστοσο αν δει κανεις τα χαρακτηριστικα του παικτη και το προσφατο παρελθον του βλεπει εναν παικτη που μπορει με ανεση να παιξει με αποδοση στο 7 τις περισσοτερες θεσεις του κεντρου. σε μια σεζον με 60 αγωνες νομιζω τετοιες επιλογες θα αποδειχθουν κομβικες.
Αυτο που θελω να πω ειναι πως οταν αποκτας Ολιβειρα ξερεις οτι ξεκινας απο ενα μινιμουμ αποδοσης που ειδικα για το Ελλαδισταν μπορει να κανει την διαφορα.Οταν αποκτας τον Σιλβα μπορει να περιμενεις τα καλυτερα αλλα παιζει να παρεις και τα χειροτερα και ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη με τις περιορισμενες λυσεις στα χαφ δεν θελει στοιχημα,
ισχυει, ειναι ομως αυτο που ειπες, δε νομιζω να μεινουμε στον Σιλβα.
Έτσι, εκτός ότι δεν θα μείνουμε μόνο σε αυτόν,σιγά σιγά θα μπαίνουν και οι τραυματίες του κέντρου, δε γίνεται ρε παιδιά να βγουν από την εξίσωση παίχτες όπως ο Βερν με τον Μαου.
Για χίλιους δυο λόγους που όλοι αντιλαμβανόμαστε.
Ο μόνος τρόπος θα ήταν η αποδέσμευση αλλά κάτι τέτοιο ούτε ηθικό είναι ή βρείτε εσείς την κατάλληλη λεξη(που ειναι και το κυριότερο) ούτε και εφικτό.
Για χίλιους δυο λόγους που όλοι αντιλαμβανόμαστε.
Ο μόνος τρόπος θα ήταν η αποδέσμευση αλλά κάτι τέτοιο ούτε ηθικό είναι ή βρείτε εσείς την κατάλληλη λεξη(που ειναι και το κυριότερο) ούτε και εφικτό.
-
Μαουρισιο θα μπει καλο οκτωβρη..
Βερνμπλουμ πολυ αμφιβολος και ερωτηματικο
Δε νομιζω μια σοβαρη ομαδα να τους εβαζε στην εξισωση οταν η μιση χρονια κρινεται μεσα στον αυγουστο.
Θες 4 ΒΑΡΒΑΤΑ χαφ
Δε νομιζω μια σοβαρη ομαδα να τους εβαζε στην εξισωση οταν η μιση χρονια κρινεται μεσα στον αυγουστο.
Θες 4 ΒΑΡΒΑΤΑ χαφ
απ οτι φαινεται κλεινουμε τον ισμαελ τελικα.
μαλιστα..
να πω την αληθεια κ εγω ειμαι καπως ξενερωμενος διοτι περιμενω κ περιμενω κ περιμενω.
προφανως και οι παιχταραδες θελουν πρωτα να δουν για καναν καλυτερο πρωταθλημα κ μετα το δικο μας.
καλομαθαμε σε παιχτες τυπου ολιβειρα, τον οποιον ουτε κ εγω δεν τον ηξερα αλλα μ εφτανε οτι ηταν ενεργοτατο μελος της πορτο κ εν ενεργεια της εθνικης πορτογαλιας στο τελευταιο νατιοναλ λιγκ.
εμπιστευομαι τον ματσο (αδερφε, πες λιγο σε παρακαλω αν λεγεσαι ματσο ή μαχο
) συμφωνα με τον οποιο το μπατζετ μας θα μεγαλωσει (με παιχταραδες οπως φανταζομαι), αλλα αυτο που ειπε οτι μεγαλωνει (μπαρλου για σενα) τον μπραντ νειμ μας μ αρεσε πολυ αλλα μαλλον οι προσδοκιες μου ειναι παραπανω απ αυτο που οντως συμβαινει.
αλλα χωρις να θελω να συγκρινω.. ο γκευ πηρε τον βαλμπουενα, παιρνει απ οτι φαινεται κ μπεργκ, σαν να δυναμωνει αρκετα ειδικα με τον σουηδο ή εμενα μ φαινεται.. κ αντε για τον κοντοπουτανο κλαιν, ο σουηδος ειναι παιχταρας, κ στην αραπιά σκοραρε πολυ, αρα ο ιδιος θα ειναι δυο χρονια μεγαλυτερος αλλα 33, κ οχι 35+..
εν ολιγης η γαμημενη η υπομονη με τρωει οπως και τους περισσοτερους, για να μην πω ολους..
μαλιστα..
να πω την αληθεια κ εγω ειμαι καπως ξενερωμενος διοτι περιμενω κ περιμενω κ περιμενω.
προφανως και οι παιχταραδες θελουν πρωτα να δουν για καναν καλυτερο πρωταθλημα κ μετα το δικο μας.
καλομαθαμε σε παιχτες τυπου ολιβειρα, τον οποιον ουτε κ εγω δεν τον ηξερα αλλα μ εφτανε οτι ηταν ενεργοτατο μελος της πορτο κ εν ενεργεια της εθνικης πορτογαλιας στο τελευταιο νατιοναλ λιγκ.
εμπιστευομαι τον ματσο (αδερφε, πες λιγο σε παρακαλω αν λεγεσαι ματσο ή μαχο

αλλα χωρις να θελω να συγκρινω.. ο γκευ πηρε τον βαλμπουενα, παιρνει απ οτι φαινεται κ μπεργκ, σαν να δυναμωνει αρκετα ειδικα με τον σουηδο ή εμενα μ φαινεται.. κ αντε για τον κοντοπουτανο κλαιν, ο σουηδος ειναι παιχταρας, κ στην αραπιά σκοραρε πολυ, αρα ο ιδιος θα ειναι δυο χρονια μεγαλυτερος αλλα 33, κ οχι 35+..
εν ολιγης η γαμημενη η υπομονη με τρωει οπως και τους περισσοτερους, για να μην πω ολους..
giliopoulos έγραψε:Μαουρισιο θα μπει καλο οκτωβρη..
Θες 4 ΒΑΡΒΑΤΑ χαφ
Θα γυρισουν αλλα σε ποια κατασταση θα ειναι; Το οτι θα ερθει ο βερνμπλουμ μετα απο ενα τετοιο τραυματισμο δεν σημαινει οτι θα ειναι και φορμαρισμενος. Συνηθως ολοκληρη η χρονια για αυτους τους παικτες κινειται σε ρηχα επιπεδα αποδοσης. Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια.
Εγώ θα επιμείνω στο οικονομικό και θα αφήσω στην άκρη τα αποδυτήρια και όλο το μπέρδεμα που θα δημιουργηθεί όταν θα είναι ετοιμοπολεμοι οι Βερν,Μαου.
Να πάρουμε δηλαδή δύο πρωτοκλασάτα χαφ τώρα με μεγάλα συμβόλαια χωρίς να υπολογίσουμε ότι υπάρχουν άλλοι δύο τέτοιοι στα πιτς;
Λογικά κάποιοι δεν θα είχατε πρόβλημα με έναν δανεικό των 2-3 μυρίων που να κάλυπταμε για παράδειγμα το μισό του συμβόλαιο γιατί δεν χωράει στην ομάδα του,εμένα προσωπικά θα με χάλαγε πολύ και ψηφίζω δαγκωτό Σίλβα.
Να πάρουμε δηλαδή δύο πρωτοκλασάτα χαφ τώρα με μεγάλα συμβόλαια χωρίς να υπολογίσουμε ότι υπάρχουν άλλοι δύο τέτοιοι στα πιτς;
Λογικά κάποιοι δεν θα είχατε πρόβλημα με έναν δανεικό των 2-3 μυρίων που να κάλυπταμε για παράδειγμα το μισό του συμβόλαιο γιατί δεν χωράει στην ομάδα του,εμένα προσωπικά θα με χάλαγε πολύ και ψηφίζω δαγκωτό Σίλβα.