Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Ρε συ σαν Σαλπιγγιδης πολυτελείας μου ακούγεται αυτός. Τι selfless striker, comes deep to get the ball, opens up space for others και μalakιες.
Ρε θέλουμε προσωπικότητα τώρα, η μπάλα θα καίει, παίζεται πρωτάθλημα, 34 χρόνια είναι αυτά.
Δεινό σκόρερ, φονιά θέλουμε. Με selfless striker δεν μάμησε ποτέ κανείς.
Μπεργκ χωρίς δεύτερη σκέψη.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε θέλουμε προσωπικότητα τώρα, η μπάλα θα καίει, παίζεται πρωτάθλημα, 34 χρόνια είναι αυτά.
Δεινό σκόρερ, φονιά θέλουμε. Με selfless striker δεν μάμησε ποτέ κανείς.
Μπεργκ χωρίς δεύτερη σκέψη.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαβαζοντας για Μπονατινι απο την μια χαιρομαι γιατι μοιαζει να ειναι επιλογη τεχνικου διευθυντη απο την αλλη δεν με πειθει καθολου μα καθολου σαν παικτης,ελπιζω τουλαχιστον αν ερθει να ερθει με δανεισμο και οχι αγορα.Μονο μην φερουν και τον αλλο το 8-10ρι πακετο αντι για αμυντικο χαφ...
-
Dimg4
Τι μας εκανε ο καημενος ο ατρομητος ρεanekfrastos έγραψε:Να τους δώσουμε λεβεκ και Καντουρί
O Branco ήταν αθλητικός διευθυντής στην Εστορίλ όταν αυτή πήρε τον Μπονατίνι αν δεν κάλο λάθος.
- anekfrastos
Ούτε εμένα με ψήνει ο Μπονατίνι. Αλλά θα με πεις, ο Πρίγιοβιτς μήπως με εψηνε;
Ας τους δώσουμε ανταλάγματα Dimg4. 500,000 αποζημίωση πχ + Ακμπομπ δανεικό για 1,5 έτος. Τους χαλάει; Στο κάτω κάτω το στόχο τους (Ευρώπη) τον πιάσανε, και πρωτάθλημα δε χτυπάνε. Ας πάρουν και Ελ Καντουρή.
- dravinosRa
Εμένα ο μπονατινι καλός μου φαίνεται. Είναι αθλητικός, έχει καλές τοποθετήσεις και τελειώνει φάσεις. Παίζει πολύ και μέσα και έξω απο το κουτί και δείχνει να συμμετέχει στο χτίσιμο της ομάδας.
Παίζει και στην Γούλφς που φέτος έχει κάνει κάτι κηδείες σε πολλους στο νησί. Γενικά έχει καλή ομαδούλα. Έχει κατι καλά φορ μπροστά, δεν είναι περιέργο που ο μπονατίνι δεν έχει χρόνο συμμετοχης.
Κακά τα ψέμματα, ούτε η πρεμιερ λινκ ούτε η τσάμπιονσιπ συγκρίνονται με την σουπερλινκ. Τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και δύναμης ξεφεύγουν εκεί.
Αλλά τίποτα απο όλα αυτά δεν εξασφαλίζει ότι θα προσαρμοστεί στα μπάμ αν τον αποκτήσουμε.
Παίζει και στην Γούλφς που φέτος έχει κάνει κάτι κηδείες σε πολλους στο νησί. Γενικά έχει καλή ομαδούλα. Έχει κατι καλά φορ μπροστά, δεν είναι περιέργο που ο μπονατίνι δεν έχει χρόνο συμμετοχης.
Κακά τα ψέμματα, ούτε η πρεμιερ λινκ ούτε η τσάμπιονσιπ συγκρίνονται με την σουπερλινκ. Τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και δύναμης ξεφεύγουν εκεί.
Αλλά τίποτα απο όλα αυτά δεν εξασφαλίζει ότι θα προσαρμοστεί στα μπάμ αν τον αποκτήσουμε.
- V-olakiotis
Τον παραχωρεί η Γούλβς και κάνει για μάς (αλλά όχι για την Γούλβς); Μου φαίνεται περίεργο.
-
Dimg4
Χωρις παιχταρα στα χαφ, ολοι οι φορ κακοι θα μας φανουν. Εκει επειγει παικτης, με σαχοβ κ καντουρι παιζουμε, με βαγγελη και μπαλαφα πιο σκληροτραχηλο ηταν το κεντρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Πέμ 10 Ιαν 2019, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
xrisitsapa
- giagoylas4
Ποιος μποναντινι ρε συ μπραγκο,άσε τον Γιώργο να κάνει τα κουμάντα του και να φέρει Μπεργκ