Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Τι σχέση έχει αυτό ;
Ο άνθρωπος απέδειξε την αξία του
Χαρηκα που φέρνει λεφτά αλλά κακο τάιμινγκ
Το ότι προσπαθείτε να βγάλετε ότι θεκω να Διοω γιωργη είναι αστείο ... από ζήλεια επειδή έχει λεφτά μάλιστα ...
Ελπίζω να πληρώνεστε πραγματικά
Ο άνθρωπος απέδειξε την αξία του
Χαρηκα που φέρνει λεφτά αλλά κακο τάιμινγκ
Το ότι προσπαθείτε να βγάλετε ότι θεκω να Διοω γιωργη είναι αστείο ... από ζήλεια επειδή έχει λεφτά μάλιστα ...
Ελπίζω να πληρώνεστε πραγματικά
Εμενα δε με νοιαζει ενα εφερε λεφτα.δεν ειμαι η γκοντσαρεβα.τον ευχαριστουμε κ καλη συνεχεια
Συζήτηση γίνεται δεν μαλώνουμε. Λαθος επιλογές κάνουν όλοι.αν κάνει και κάποιος που έχωσε εκατόν τόσα εκατομμύρια ε δεν τον κρεμας κιόλας.και μονο που η χαβούζα υπερασπίζεται τον αχωνευτο μέχρι χθες λουτσε γιατι τον έδιωξε ο κακος γιωργος και όχι τα τέσσερα μυρρια πρέπει να προβληματιστούμε.
Έστι το βλέπω εγώ:
1) Φυσικά και δεν έφυγε για τα χρήματα... μπορούσε να το είχε κάνει νωρίτερα, πρόταση υπήρχε από τα τέλη Μαϊου... 2) Οι λόγοι είναι οι ίδιοι όπως και με άλλους προπονητές: δεν υπάρχει κανονικότητα όταν έχεις από πάνω σου την οικογένεια Σαββίδη, αυτό το ξέρουμε, με αυτό πορευόμαστε...
3) Θεωρώ τον Λουτσέσκου έναν κανονικό προπονητή, δουλευταρά αλλά με αγωνιστικό ταβάνι που το έχει φθάσει.. προφανώς μπορούμε να βρούμε πολύ καλύτερο...
4) Εκεί που είμαι σούπερ απαισιόδοξος είναι ότι δε θα βρούμε προπονητή που θα κάνει την ομάδα οικογένεια και θα μπορέσει να την "παλέψει" με τον τρόπο λειτουργίας της οικογένειας... δύο πράγματα που ο Ρουμάνος επί δύο χρόνια τα είχε πάει περίφημα....
1) Φυσικά και δεν έφυγε για τα χρήματα... μπορούσε να το είχε κάνει νωρίτερα, πρόταση υπήρχε από τα τέλη Μαϊου... 2) Οι λόγοι είναι οι ίδιοι όπως και με άλλους προπονητές: δεν υπάρχει κανονικότητα όταν έχεις από πάνω σου την οικογένεια Σαββίδη, αυτό το ξέρουμε, με αυτό πορευόμαστε...
3) Θεωρώ τον Λουτσέσκου έναν κανονικό προπονητή, δουλευταρά αλλά με αγωνιστικό ταβάνι που το έχει φθάσει.. προφανώς μπορούμε να βρούμε πολύ καλύτερο...
4) Εκεί που είμαι σούπερ απαισιόδοξος είναι ότι δε θα βρούμε προπονητή που θα κάνει την ομάδα οικογένεια και θα μπορέσει να την "παλέψει" με τον τρόπο λειτουργίας της οικογένειας... δύο πράγματα που ο Ρουμάνος επί δύο χρόνια τα είχε πάει περίφημα....
- sourmenetes
- Moderator
Γιατι ψαχνετε εγκλημα στην ολη υποθεση;;;
Χαλαρωστε μαγκες για να τα ξεπαρναμε ευκολα αυτα.ετσι ειναι καλως ή κακως το ποδοσφαιρο.
Εμπιστοσυνη στη διοικηση και παμε παρακατω.
Ευχαριστουμε τον Λουτσεσκου για ολα οσα προσφερε.μεχρι εκει.
Χαλαρωστε μαγκες για να τα ξεπαρναμε ευκολα αυτα.ετσι ειναι καλως ή κακως το ποδοσφαιρο.
Εμπιστοσυνη στη διοικηση και παμε παρακατω.
Ευχαριστουμε τον Λουτσεσκου για ολα οσα προσφερε.μεχρι εκει.
Εμένα με νοιάζει , π καλο ότι πούλησες προπονητή
Φυσικά τον ευχαριστούμε αλλά ήταν ο προπονητής που άντεξε σε συνεργασία με σαββιδηδες παραπάνω
Το μεγάλο του προσόν ... τα ξεχνάτε γρήγορα
Φυσικά τον ευχαριστούμε αλλά ήταν ο προπονητής που άντεξε σε συνεργασία με σαββιδηδες παραπάνω
Όπως έγραψε και κάποιος άλλος χθες,...
ο μόνος αναντικατάσταστος στον ΠΑΟΚ είναι ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ!
όλα τα άλα περισσεύουν
όλα τα άλα περισσεύουν
Άντεξε συνεργασία με σαββιδιδες.... Τι άχρηστοι άνθρωποι ανέλαβαν για να βασανίζουν τον κόσμο λαό προπονητές και αθλητές.... Ότι ναναι....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Ναι, το συνειδητοποίησε αίφνης χτες ο Λουτσέσκου ότι ο Γιώργης ανακατεύεται στα πόδια του και δεν πάει άλλο. Νομίζω ότι το κουράζουμε αχρείαστα το όλο θέμα. Ο άνθρωπος έλαβε μια προσφορά, (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ) που δεν ήθελε, όπως αποδεικνύουν οι εξελίξεις, ούτε και ήταν υποχρεωμένος, φυσικά, να αρνηθεί. Αν δεν την είχε στα χέρια του (από αντιπροχτες, προχτές, χτες, 2 βδομάδες πριν, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία) εικάζω πως δεν επρόκειτο να το κουνήσει από τον ΠΑΟΚ. Έκανε την επιλογή του, τη δεδομένη χρονική στιγμή, κρίνεται. Θυμάμαι κάτι κακομοίρηδες να λοιδωρούν τον Σάντος, όταν είχε αποφασίσει, τιμώντας το συμβόλαιό του μέχρι την τελευταία του μέρα, να φύγει από τον ΠΑΟΚ των οικονομικών προβλημάτων και της καθημερινής αβεβαιότητας τότε ως χέστη, φοβιτσιάρη, παρτάκια κοκ. Σήμερα θυμηθήκαμε τον Γιώργη, που, σύμφωνα με τους καλοθελητές, έκανε την καρδιά του Λουτσέσκου χάλι γκάλι, ωθώντας τον στην έξοδο, τη στιγμή που για τα προπονητικά κυβικά του δέχτηκε μια ... ακατανόητη πρόταση ο Ρουμάνος.
Αφού δεν τους αντέχουμεskalon έγραψε:Όπως έγραψε και κάποιος άλλος χθες,...
όλα τα άλα περισσεύουν
Έφυγε για τα φράγκα και για κανέναν Γιώργο..... Απλά τα πράγματα μην βλέπετε φαντάσματα κάποιοι.... Εσείς τι θα κάνατε στην θέση του;
- sourmenetes
- Moderator
Και συ ξεχνας...MANIAKOS έγραψε:Εμένα με νοιάζει , π καλο ότι πούλησες προπονητή
Και αυτοι τον στηριξαν.ημουνα μεσα στον νιονιο στο 2-2.σχεδον ολη η κερκιδα τον εκραζε.
Ηρεμια.
Σε μια σχεση ολα γινονται και ολα ξεπερνιουνται εφοσον υπαρχει θεληση.και ο λουτσος εδειξε θεληση και οι σαββιδηδες δειξανε και δειχνουν δειγματα αλλαγης.
Μην το κουραζουμε.
Παμε παρακατω!!
- sourmenetes
- Moderator
Μη το συνεχιζεις.eorptol1 έγραψε:Αφού δεν τους αντέχουμεskalon έγραψε:Όπως έγραψε και κάποιος άλλος χθες,...
όλα τα άλα περισσεύουν