Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από obanebane »

rainmaker έγραψε:Απολύτως σωστο αυτό που λέει ο φίλος .
Εκτός του ότι δεν έχει λογική αυτό π συμβαίνει, παράλληλα καταντάει ύποπτο να ΠΡΕΠΕΙ να παίζουν καντουρι και Μακ ενώ ξεκάθαρα όχι μόνο είναι αντιπαραγωγικοι, αλλά χαλάνε και το παιχνίδι της ομάδας.

Πέλκας και Μπισεσβαρ ειδικά έχουν δώσει ΠΟΛΛΟΥΣ πόντους με εμπνεύσεις και τεχνική.

Το θέμα είναι ότι προσωπικά δεν νομίζω ότι αποτελεί εμμονή του λουτσεσκου να εμπιστεύεται Μακ και Καντουρι

Για τον Καντουρι να το δεχθω οτι επιμενει στη χρησιμοποιηση του για τον Μακ ομως δεν ισχυει,εφαγε πολυ παγκο μεχρι τωρα.
Δε μου αρεσει αυτο που θα γραψω αν και απεξω απεξω εχει γραφτει,ο μανατζερ του Μαροκινου ειναι μεσα στους δυο τρεις μεγαλυτερους παγκοσμιως,αυτο το ξερουμε ολοι,απο τη στιγμη που ανοιξαμε παρτιδες μαζι του πρεπει να τον κρατησουμε "ζεστο" για ευνοητους λογους.
Ο παιχτης δεν ειναι κακος με τη καμια,το θεμα ειναι να δουλευει για να μπορεσει να ερθει στην κατασταση που ηταν προ τριετιας,δεν ξερω αν το κανει.
Δε μπορουμε να ξερουμε τι γινεται μεσα στην ομαδα,πρεπει ομως να γινουν καποιες κουβεντες με τους παιχτες και τους μανατζερς τους,να ξεκαθαρισουν καποια πραγματα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Χτες ήταν λιγο δημόσιες σχέσεις η 11αδα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Το ειχα γραψει και πριν κανα μηνα.

Μου φαινεται αδιανοητο παικτες οπως οι Κανιας και Μπισεσβαρ να σκουπιζουν τον παγκο.
Δεν τους εχει δωσει εναν ρολο στην ομαδα ο προπονητης, δυο τοσο ποιοτικων μοναδων, εκ των καλυτερων την περσινη χρονια.

Ειναι κριμα να μην παιρνεις αυτα που μπορουν να σου δωσουν παικτες οπως οι δυο που ανεφερα.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

ΠΑΟΚ εισαι ο ενας, πρτωθλημα χωρις εκτος εδρας νικη δεν πηρε ποτε κανενας.
Συμφωνω οτι πρεπει να παιζει βασικος ο Λημνιος, ειναι ο μονος που δηλωνει εξτρεμ και το πιστευει, ο πολυ φορμαρισμενος Πελκας, και ο Μπισε που δειχνει στοιχεια, απλα το προβλημα ειναι γενικοτερο στη επιθετικη λειτουργια της ομαδας..Ο Λουτσεσκου για μενα πρεπει να αποδειξει στα επομενα 3-4 ματς πρωταθληματος οτι μπορει.Αυτο σημαινει οτι στην χειροτερη να παρει χ στην Αεκ.Αλλιως θα χασουμε το πρωταθλημα με το πιο βασανιστικο τροπο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί τις επόμενες 3-4 αγωνιστικές,ούτε κανένα πόρισμα θα βγει.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε γίνεται διαγωνισμός για το ποιος είναι ο λιγότερο κακός.
Επίσης είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία δεν έχει δόλο,με εξαίρεση το ματς του γαύρου με τον Πανιώνιο,που για μενα εκανε μπαμ οτι ηταν στημ#ν@ς,ηταν κρισιμότατο ματς γι'αυτούς και δεν αποκλείεται να του τα έχωσαν τόσο χοντρά που δεν θα τον ενδιέφερε η μετέπειτα πορεία του.Γι'αυτό ας αφήσουμε τα πολλά λόγια και να στηρίξουμε την ομάδα με δυναμικη παρουσία και παλμό στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι να ανοίξει η τούμπα.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Πρώην τερματοφύλακας.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

obanebane έγραψε:Το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί τις επόμενες 3-4 αγωνιστικές,ούτε κανένα πόρισμα θα βγει.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε γίνεται διαγωνισμός για το ποιος είναι ο λιγότερο κακός.
Επίσης είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία δεν έχει δόλο,με εξαίρεση το ματς του γαύρου με τον Πανιώνιο,που για μενα εκανε μπαμ οτι ηταν στημ#ν@ς,ηταν κρισιμότατο ματς γι'αυτούς και δεν αποκλείεται να του τα έχωσαν τόσο χοντρά που δεν θα τον ενδιέφερε η μετέπειτα πορεία του.Γι'αυτό ας αφήσουμε τα πολλά λόγια και να στηρίξουμε την ομάδα με δυναμικη παρουσία και παλμό στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι να ανοίξει η τούμπα.
Εμεις θα στηριξουμε, και με παλμο απο τη τηλεοραση στο ματς στο ΟΑΚΑ, αυτο δεν θα αλλαξει ποτε.Το θεμα ειναι η ομαδα μετα απο 10 αγωνιστικες να κανει κανενα διπλο, γιατι θα φτασουμε χειμωνα.Πορισμα βγαινει καθε βδομαδα, αν εννοεις το τελικο μακαρι να πανε ολα καλα το Μαιο.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

obanebane έγραψε:Το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί τις επόμενες 3-4 αγωνιστικές,ούτε κανένα πόρισμα θα βγει.
Τη διαιτησία θα τη δούμε στην πορεία. Εγώ βλέπω πλέον φοβισμένους πάλι διαιτητές. Ο γαύρος δεν έχει την ΕΠΟ και πήγε το παιχνίδι της διαιτησίας τώρα σε παλιές τακτικές εκφοβισμού και απειλής της ζωής τους. Τα βυζιά μας να τραβάμε οι διαιτησίες υπέρ του γαύρου δε θα σταματήσουν. Πρέπει επιτέλους κάποιοι να πάνε φυλακή και κάποιες ομάδες να πέσουν κατηγορία. Ξανάδα το 1ο ημίχρονο και τώρα θα δω το 2ο. Τελικά είχα άδικο για την καλή διαιτησία. Απλά δεν ήταν σφαγιαστική. Στο 3ο λεπτό δεν δίνει πεντακάθαρο φάουλ στο Μακ ο επόπτης, ο οποίος μάλιστα κοιτάει δολοφονικά τον Μακ, που είναι γενικά ήρεμο παλικάρι. Ο επόπτης είχε τα μούτρα των διατητών στο περιβόητο παιχνίδι του Σπάθα. Πάγωσα την εικόνα και εείδα καλύτερα κάποια πράγματα. Έπειτα, ο γαύρος πήρε τον έλεγχο στο 30 σε μια καθοριστική φάση: το πεντακάθαρο χέρι - κοντρόλ του Φορτούνη, όπου η φάση πάει μετά στο κόρνερ, όπου χάνουν μεγάλη φάση με τον άμπαλο μαύρο αμυντικό τους. Εκεί πήραν ψυχολογία και το πιστέψανε. Εντομεταξύ, δε μας έδωσε ξανά ένα φάουλ σε πολύ καλή θέση.

Στο β' ημίχρονο, έπρεπε να τιμωρήσει το εκτός φάσης πάτημα. Θα ξαναδώ το παιχνίδι να έχω εικόνα. Πάντως τα λεπτα των καθυστερήσεων ήταν σκάνδαλο. Δε μου αρέσουν οι διακιολογίες και για αυτό δε θέλω να μιλάμε όλο για τη διαιτησία. Δεν ήταν ΑΥΤΌ το παιχνίδι σφαγή. Έπαιξε 60-40, αν εξαιρέσω το πειθαρχικό εκτος φάσης πάτημα. Όμως ήδη έχουν κερδίσει βαθμούς από τη διαιτησία και τους βλέπω να έχουνε μπει ξανά στο δρόμο τους ;), λίγο πολύ με τη μαφιόζικη λογική που περιέγραψα παραπάνω. Η πρόβλεψή μου είναι ότι ο γαύρος με το εύκολο πρόγραμμα, και το σπρώξιμο, θα φτάσει τους 31 βαθμούς την 15η αγωνιστική. Στο 2ο γύρο χωρίς Ευρώπη, έχοντας όλη την ενέργεια στο πρωτάθλημα, θα πάει πολύ καλύτερα. Εκεί θα δούμε και τις πραγματικές διαιτησίες.

Χθες χάσαμε τεράστια ευκαιρία και αναστήσαμε τον γαύρο. Δεν ήταν απλά 1 από τα 30 παιχνίδια αυτή τη φορά. Έχουμε όμως το καλύτερο υλικό και μπορούμε το πρωτάθλημα ακόμη και με Λουτσέσκου. Γιατί το υλικό μας αξίζει να έχει διαφορά από τον δεύτερο 8 πόντων, να το πάρει άνετα. Ο Ρουμάνος το κάνει ντέρμπι και μπορεί να το χάσει.

Επειδή τον έκραξα πολύ έως τώρα, να πω και κάποια θετικά:
Πολύ καλή άμυνα. Του βγάζω το καπέλο. Ειδικά στο 1ο ημίχρονο δεν κινδυνέψαμε καθόλου παρά μόνο στο κόρνερ που προήλθε από χέρι/κοντρόλ του Φορτούνη. Γενικά έχτισε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και εγώ το εκτιμώ πάρα πολύ. Απλά για πρωτάθλμα θέλω να δω καλύτερη αναπτυξη. Αν τουλάχιστον είχε δουλέψει τις στημένες φάσεις, θα ήμουν κάπως ΟΚ. Οι στημένες φάσεις φυσικά βοηθούν και τους αυτοματισμούς και τη χημεία της ομάδας. Όλα μια αλυσίδα είναι. Η μόνη βελτίωση που έφερε ο Λουτσέσκου από Στανό, είναι η αμυντική λειτουργεία. Είναι σούπερ. Η νοοτροπία της ομάδας πρέπει να αλλάξει και ο χωρίς λόγος φόβος. Πρέπει το καλύτερο ρόστερ της λίγκας να αποκτήσει τη ψυχολογία πρωταθλητή και αυτό δεν το κατάφερε ο Ρουμάνος. Το κατάφερε ο Άγγελος με Τσανδάρηδες πάντως. Δεν είναι κάτι ακατόρθωτο. Έχεις την πολυτέλεια να προπονείς Μάτος, Ζαμπράνο, Πρίγιοβιτς που είναι πραγματικά αρσενικοι ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχουν διακιολογίες σε αυτό το αστείο πρωτάθλημα. Θα το ξαναπώ όμως τον καλό λόγο: η άμυνα της ομάδας είναι τοπ και μου αρέσει το aggressiveness στην επανάκτηση της μπάλας. Στο α' ημίχρονο αδικήσαμε τον εαυτό μας. Ο Ρουμάνος με Πέλκα αντί Μακ, θα το είχε πάρει το ματσάκι, πόσο μάλιστα αν έβγαζε στην πορεία και τον Καντουρί.

Ματσάκι πάντως ητανε. Τόσο αδύναμο γαύρο δεν έχω ξαναδεί. Πολλά γατάκια μέσα. Ο Έγκελς παρά το 1,94 γατί είναι. Ο μαυρούκος μου άρεσε περισσότερο σε νοοτροπία. Πολύ σοφτ ο γαύρος χωρίς Σεμπά. Ο δε Ελαμπντελαουί, το χειρότερο μπακ του πρωταθλήματος. Στη φάση του Καντουρί στο 4ο λεπτό κοιτάει σαν χαμένος. Μηδέν μαρκάρισμα και γενικά ένας αστείος παίκτης που τον εξασφαλίζουν συμβόλαια οι μάνατζερς και το transfermarket :lol: :lol:. Στα μαρκαρίσματα μόνο ο Οφόε υπερείχε σε δύναμη. Ανέκαθεν ο γαύρος είχε δυνατά κορμιά στιλ Καρεμπέ, με πλάτες. Τώρα είναι για λύπηση το ρόστερ τους. Ματσάκι θεωρώ ότι ήταν, απλά εμείς είμαστε αυτόχειρες. Ο Άγγελος θα τους είχε διασύρει. Μπορεί να γίνονταν και σκορ που να άφηνε ιστορία. Θέλω τώρα να καταλάβω γιατί δεν γίναμε πιο πιεστικοί όταν ο γαύρος παραχώρησε την κατοχή και επέλεξε να αμυνθεί.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Για να τ λεμε ολα ομως, ο ματος επρεπε να φαει 3 φορες δευτερη κιτρινη
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Παρουσιάζεις κάθε εβδομάδα μια ομάδα χωρίς πλάνο αδιαβαστη για τις αδυναμίες του αντιπάλου λες και κατεβαίνουν σε 5χ5 σε κάθε ματς αυτό, η ομάδα δεν έχει στόχο μες το γήπεδο. Ειλικρινά δεν είχα θέμα με αυτή καθεαυτή την πρόσληψη πέρα από το ότι δεν σε χωνευα ιδιαίτερα και δεν περίμενα ότι μπορείς σε μια ομάδα που σκοπεύει στην κυριαρχία των παιχνιδιών.Τοσο καιρό στην ομάδα και εγώ έχω δει ένα και μόνο ένα καλό ημίχρονο απο τον ΠΑΟΚ που μας δείχνεις. Ήλπιζα ειλικρινά να κάνω κωλοτουμπα με την πάρτη σου αλλά φαίνεται ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο.Αν δεν ρισκάρεις τα ίδια θα έχουμε σε κάθε εκτός. Λιγος

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Είδα και το 2ο ημιχρονο ξανά. Καλά μας έπαιξε ο διατητής δίνοντας πάρα πολλά φάουλ γύρω γύρω εύκολα. Δεν έδωσε όμως ένα στο Βιεϊρίνια καθαρό και οδήγησε σε αντεπίθεση γαύρου, κόρνερ και γενικά τους έδωσε ανάσες.

Ο Λουτσέσκου το έχασε καθαρά. Η χειρότερη αλλαγή της δεκαετίας η επιλογή να μπει ο Σάκχοφ. Αν ηταν το σκορ 0-0 να πω ΟΚ. Αλλά στο 0-1 φοβάσαι μη διασυρθείς ενώ ο αντίπαλος σου έχει παραχωρήσει την κατοχή? :redcard:

Εκεί βάζεις τον αφάνα και μάλιστα νωρίς, τουλάχιστον μετά το γκολ αν όχι από το ημίχρονο ή το 35`. Το καλό μας διάστημα που μπορούσαμε να το γυρίσουμε ήταν 60-75 και ο αφάνας ήταν στον πάγκο. Η αλλαγή είναι εύκολη: έξω ο τραυματίας, όπως τελικά μαθαίνουμε, Καντουρί και μέσα ο Μπίσεσβαρ. Ο Πέλκας ήταν αναγκαίο επίσης να μπει άμεσα και να κρατήσει μία αλλαγή. Πραγματικά ήταν μια ήττα καθαρά 100% του προπονητή. Άκου Τζάλμα, ενώ έχεις της επιλογή Πέλκα... Ο Βιεϊρίνια που δεν απέδιδε αριστερά, ήταν ευκαιρία να δοκιμαστεί δεξιά, όπως σε όλα τα παιχνίδια και ο Πέλκας αριστερά. Όχι τον ανέτοιμο Τζαλμά. Επίσης έπρεπε να επιχειρήσει μέσα στο παιχνίδι αλλαγή πλευράς Μακ-Βιεϊρίνια καθώς και οι 2 δεν απέδωσαν. Αυτές οι κινήσεις είναι βασικές και αυτονόητες στο ποδόσφαιρο. Κρίμα ρε Ρασβάν, πόσο λίγος ήσουν σε αυτό το ματσάκι...

Την επόμενη αγωνιστική ο γαύρος έχει παιχνίδι μέσα στο βάζελο. Αν ήταν πίσω μας 7 πόντους, τελειωμένος, και με μηδέν ψυχολογία, πάλι γκέλα θα έκανε. Τώρα δεν ξέρω.. Αυτή η στιγμή είναι τραγικός ο γαύρος, ομως έχει παιχνίδια μεσοβδόμαδα. Εμείς δε μπορούμε μόνο να πορευόμαστε με τα δώρα. Πρέπει επιτέλους να φέρουμε αποτελέσματα και διπλά. Αυτό το υλικό δεν πρέπει να φοβάται καμιά έδρα.
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Πρωτοσελιδα με Μισεσβαρ βλεπω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κρίμα που παραμένεις στον πάγκο μας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μ' αρέσει που διάλεξες τον αγώνα με Ατρόμητο για να εκτίσει την ποινή του ο Πέλκας. Ούτε καν με Αστέρα που παραπαίει. Πάντως αν συνεχίσουμε να παίζουμε εκτός έδρας τόσο χάλια, θα παλέψουμε για να είμαστε 5αδα. Έχουμε έξω ΑΕΚ, Πανιώνιο, Ξάνθη και Πλατανιά και μέσα Αστέρα, Ατρόμητο και ΠΑΟ. Δεν μας βλέπω να κερδίζουμε πουθενά έξω (αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι), πλην ίσως στα Χανιά, απ' όπου πέρασε η Ξάνθη με 0-2, μέχρι και η ΑΕΛ ενώ ο Παναιτωλικός έριξε τριάρα!
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Dimg4 έγραψε:Για να τ λεμε ολα ομως, ο ματος επρεπε να φαει 3 φορες δευτερη κιτρινη
Αν όχι τρεις τουλάχιστον δύο φορές
Κι έχανε τον καλύτερο σου παίκτη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”