Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
μολις τωρα γυρισα και θα απαντησω σε ολους εναν εναν, μην σπρωχνεστε μονο
λεμε και καμια μ@λ@κια
λεμε και καμια μ@λ@κια
Παντως και εγω συμφωνω!Που πηγαν και τον βρηκαν τον Μικου ρε φιλε?
Πανε φερε τον πανσιενσα απο την πορτο δανεικο χωρις οψιον να γουσταρουμε!22 χρονων 27 συμμετοχες 3 γκολ!Ο ορισμος του παιχταρα!Ή τουλαχιστον Αλμειδα ρε γμτ να αναστεναξουν τα γυραδικα της Τουμπας!
υγ. αντιλαμβανεστε φανταζομαι πως στο απαξιωμενο πρωταθλημα μας δεν παταει σοβαρος ανερχομενος επιθετικος ουτε με 10 μυρια ετησιο συμβολαιο ε?
Να λεμε δοξα τω Θεω που εχουμε Ιβιτς και Μιχελ και τουλαχιστον μας φερνουν κανονικους ποδοσφαιριστες!
υγ2. μην ακουσω παλι για Μπεργκ παιχταρα κλπ... ημαρτον!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πανε φερε τον πανσιενσα απο την πορτο δανεικο χωρις οψιον να γουσταρουμε!22 χρονων 27 συμμετοχες 3 γκολ!Ο ορισμος του παιχταρα!Ή τουλαχιστον Αλμειδα ρε γμτ να αναστεναξουν τα γυραδικα της Τουμπας!
υγ. αντιλαμβανεστε φανταζομαι πως στο απαξιωμενο πρωταθλημα μας δεν παταει σοβαρος ανερχομενος επιθετικος ουτε με 10 μυρια ετησιο συμβολαιο ε?
Να λεμε δοξα τω Θεω που εχουμε Ιβιτς και Μιχελ και τουλαχιστον μας φερνουν κανονικους ποδοσφαιριστες!
- navigator11
RoMaN έγραψε:navigator11 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Η αλήθεια για Άλβαρο Βάσκεθ
ΠΑΟΚ24 - 30-08-2016, 13:35 Ελενη Μπουντου
Ο 25χρονος Ισπανός επιθετικός της Χετάφε βρέθηκε χθες το απόγευμα στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, ωστόσο, το όνομα του δεν ήταν ποτέ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Δικεφάλου για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ, κάτι που αντιλήφθηκε νωρίς και ο ατζέντης του, Jose Maria Orobitg, ο οποίος μιλώντας στο PAOK24, δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να προχωρήσει το deal.
Ενισχύοντας έτσι την είδηση πως ο ΠΑΟΚ οδεύει τις υποθέσεις των μεταγραφών στην τελική του ευθεία και βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Βενεζουελάνου σέντερ φορ, Μίκου και του Σενεγαλέζου εξτρέμ της Γιουβέντους, Μαμέ Τιάμ.
Καλά, αυτή (όπως κι οι λοιποί, πλην, υποθέτω, Σακισλόγλου και του άλλου συνδιευθύνοντα) απλά μεταφέρει ό,τι της λέει το αφεντικό. Ρόμαν, συγνώμη κιόλας αλλάααα ...
Πιλότε, στο δικό μου το μυαλό είναι!!
Πλοηγέ11, κρίμα να σε χάσουμε από το forum.
Για ένα πουκάμισο αδειανό; Για μια Ελένη, ρε;;
Ανακαλώ ό,τι καλό έχω γράψει για πάρτη σου και αποχωρώ κυρ Θωμαϊδη ...
Έχει λογική. Παίζει και στα πλάγια και σαν φορ, ε΄χει και άλμα για κεφαλιές το παλικάρι.mike έγραψε:http://www.paok365.net/2016/08/blog-post_144.html?m=1
αυτή είναι είδηση, όχι μ@λ@κίες!
![]()
... πάει σύννεφο όμως

-
Καλα κανεις και ειρωνευεσαι αλλα αν και οταν θα εισαι 20 ποντους πισω απο τον Ζελα και καμια 7 απο την Κουλα και θα φωναζεις πρωτος εσυ που πετας ειρωνειες τον Ιβαν γτ δεν τα εχωσε για παικταρα και εφερε τον Μπερμπα Νο2 απο την Βενεζουελα μην πεις εγω τοτε ημουν κατα αυτης της κινησης! Παντως κρατηστε λιγο χαμηλα την μπαλα ρε παιδια οποιος και να ερθει θα βοηθησει την ομαδα αλλα για να παρεις πρωταθλημα πρεπει να ριξεις και κανα τοιχο οχι μονο τουβλα!Gospi έγραψε:Παντως και εγω συμφωνω!Που πηγαν και τον βρηκαν τον Μικου ρε φιλε?
Εγώ αν και απαιτητικός σε αυτές τις τελευταίες μεταγραφές, είδα ότι ο Τιάμ μπορεί να βοηθήσει. Κάθισα να ξαναδώ ότι βίντεο υπάρχει, που είναι πάρα πολλά περιέργως, και βλέπω έναν παίκτη που πρώτα απ'όλα κάνει τα βασικά. Δηλαδή κοντρόλ και να μην μπουρδουκλώνεται όπως αρκετοί εγχρωμοι. Έχει ταχύτητα και πολυ δύναμη που λείπει από τα εξτρέμ μας. Με το 1,85 ύψος μπορεί να παίξει και ως φορ και είναι κάτι που επίσης μας συμπληρώνει. Έκανε καλή τελευταία χρονιά και είναι σε ανοδική φάση. Είναι 23 στα 24 και νομίζω ότι έχει περιθώρια βελτίωσης έχοντας τις σωστές βάσεις ως ποδοσφαιριστής. Ο Ζάιρο έχει πολλά καλά, αλλά οι επιλογές του είναι τραγικές και του χρειάζονται παιχνίδια. Από τον πάγκο ιδανικός παίκτης είναι ο Μύστα, που διαβάζει το παιχνίδι και δίνει ουσία, όπως και ο Φακούντο. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται 3 ίσα εξτρέμ (περίπου) για να βγάλει τη χρονιά με επιτυχία και για αυτό πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει ο Τιάμ. Δεν είναι όμως η κίνηση βόμβα. Σε βοηθάει και μακροπρόθεσμα, αλλά δε σου δίνει πρωτάθλημα. Ίσως πάρουμε και καθαρό Φορ που ακούγεται για Μίκου και έτσι ως σύνολο, με Βλάνταν Ίβιτς να κάνει πάλι την υπέρβαση, να το σηκώσουμε.
Πολύ πιθανό πάλι τα αρδια να μη ξέρουν τι τους γίνεται για παίκτες στόχους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ίβιτς μαζί με το Μίχελ έχουν πλάνο και δε χτυπάνε κουτουρού. Το σημαντικότερο φέτος είναι το γεγονός ότι ο προπονητής έχει λόγο στις μεταγραφές και ουσιαστικά αυτός χτίζει την ομάδα που θα κοουτσάρει
.
Πολύ πιθανό πάλι τα αρδια να μη ξέρουν τι τους γίνεται για παίκτες στόχους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ίβιτς μαζί με το Μίχελ έχουν πλάνο και δε χτυπάνε κουτουρού. Το σημαντικότερο φέτος είναι το γεγονός ότι ο προπονητής έχει λόγο στις μεταγραφές και ουσιαστικά αυτός χτίζει την ομάδα που θα κοουτσάρει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 30 Αύγ 2016, 13:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πως έχει λογική ?31 χρόνων ο ροναλντο με τι σκοπό τον φέρνεις ?θα μας τρελάνουν
Με Κλάους χωράει;tolis01 έγραψε:Έχει λογική. Παίζει και στα πλάγια και σαν φορ, ε΄χει και άλμα για κεφαλιές το παλικάρι.mike έγραψε:http://www.paok365.net/2016/08/blog-post_144.html?m=1
αυτή είναι είδηση, όχι μ@λ@κίες!
![]()
... πάει σύννεφο όμως
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SM-G935F
- ΑποστόληςΑ
MANIAKOS έγραψε: Τωρα επεσε η μπαταρία στο ταμπλετ κ κανω διάλειμμα

Εάν έρθουν τελικά οι δύο περίμενα σίγουρα κάτι καλύτερο ... Τους παίχτες δεν τους ξέρω βέβαια ...
Για να είμαστε όμως αντικειμενικοί σίγουρα (1000%) είναι καλύτεροι από τους υπάρχοντες παίχτες που έχουμε ...
Ο Τιάμ έχει καλύτερο βιογραφικό από Ζάιρο ... και ο Μικού πολύ καλύτερη καριέρα από όλους τους άλλους δικούς μας και πολύ καλύτερες παραστάσεις και αντιπάλους ...
Ο Μικού μόλις έκλεισε τα 30 και μπήκε στα 31 άρα είναι σε πολύ καλή ηλικία για τουλάχιστον 2-3 ακόμα χρόνια. Εξαρτάται βέβαια από τον σωματότυπο πόσο θα κρατήσει ...
Το ότι περίμενα κάτι καλύτερο είναι δεδομένο αλλά βελτιωνόμαστε και με όσα υπόλοιπα έχω δει θα είμαστε Ελλάδα και Ευρώπη πολύ πιο ανταγωνιστοικοί από οποτεδήποτε στο παρελθόν ... αυτή είναι η εκτίμησή μου ...
Για να είμαστε όμως αντικειμενικοί σίγουρα (1000%) είναι καλύτεροι από τους υπάρχοντες παίχτες που έχουμε ...
Ο Τιάμ έχει καλύτερο βιογραφικό από Ζάιρο ... και ο Μικού πολύ καλύτερη καριέρα από όλους τους άλλους δικούς μας και πολύ καλύτερες παραστάσεις και αντιπάλους ...
Ο Μικού μόλις έκλεισε τα 30 και μπήκε στα 31 άρα είναι σε πολύ καλή ηλικία για τουλάχιστον 2-3 ακόμα χρόνια. Εξαρτάται βέβαια από τον σωματότυπο πόσο θα κρατήσει ...
Το ότι περίμενα κάτι καλύτερο είναι δεδομένο αλλά βελτιωνόμαστε και με όσα υπόλοιπα έχω δει θα είμαστε Ελλάδα και Ευρώπη πολύ πιο ανταγωνιστοικοί από οποτεδήποτε στο παρελθόν ... αυτή είναι η εκτίμησή μου ...
- Kostas_Peraia4
Tι ειναι αυτα που λες ρε φιλαρακι?Εχει δηλαδη ο βαζελος το ροστερ για να με περασει 20 βαθμους?Με ποιους?TreloPaoktsaki έγραψε:Καλα κανεις και ειρωνευεσαι αλλα αν και οταν θα εισαι 20 ποντους πισω απο τον Ζελα και καμια 7 απο την Κουλα και θα φωναζεις πρωτος εσυ που πετας ειρωνειες τον Ιβαν γτ δεν τα εχωσε για παικταρα και εφερε τον Μπερμπα Νο2 απο την Βενεζουελα μην πεις εγω τοτε ημουν κατα αυτης της κινησης! Παντως κρατηστε λιγο χαμηλα την μπαλα ρε παιδια οποιος και να ερθει θα βοηθησει την ομαδα αλλα για να παρεις πρωταθλημα πρεπει να ριξεις και κανα τοιχο οχι μονο τουβλα!
- navigator11
Το ΟΤΑΝ δηλώνει μέλλον και βέβαιο γεγονός, πάντως. Τέτοια σιγουριά ... Καινοτομία επίσης και η είσοδος της αεκ στις προπορευόμενες ημών ομάδες. Να το πιστώσω κι αυτό, να 'μαι δίκαιος.TreloPaoktsaki έγραψε:Καλα κανεις και ειρωνευεσαι αλλα αν και οταν θα εισαι 20 ποντους πισω απο τον Ζελα και καμια 7 απο την Κουλα και θα φωναζεις πρωτος εσυ που πετας ειρωνειες τον Ιβαν γτ δεν τα εχωσε για παικταρα και εφερε τον Μπερμπα Νο2 απο την Βενεζουελα μην πεις εγω τοτε ημουν κατα αυτης της κινησης! Παντως κρατηστε λιγο χαμηλα την μπαλα ρε παιδια οποιος και να ερθει θα βοηθησει την ομαδα αλλα για να παρεις πρωταθλημα πρεπει να ριξεις και κανα τοιχο οχι μονο τουβλα!Gospi έγραψε:Παντως και εγω συμφωνω!Που πηγαν και τον βρηκαν τον Μικου ρε φιλε?
Κατά τα άλλα το παλικάρι είναι είρωνας.
Φιλε μου δεν μιλησα πουθενα για πρωταθλημα στο σχολιο μου. Το πρωταθλημα ειναι συνδυασμος πολλων παραγοντων αγωνιστικων και εξωαγωνιστικων!Και πιστεψε με μια μεταγραφη απο μονη της δεν σου δινει πρωταθλημα ουτε στο στερει.TreloPaoktsaki έγραψε:Καλα κανεις και ειρωνευεσαι αλλα αν και οταν θα εισαι 20 ποντους πισω απο τον Ζελα και καμια 7 απο την Κουλα και θα φωναζεις πρωτος εσυ που πετας ειρωνειες τον Ιβαν γτ δεν τα εχωσε για παικταρα και εφερε τον Μπερμπα Νο2 απο την Βενεζουελα μην πεις εγω τοτε ημουν κατα αυτης της κινησης! Παντως κρατηστε λιγο χαμηλα την μπαλα ρε παιδια οποιος και να ερθει θα βοηθησει την ομαδα αλλα για να παρεις πρωταθλημα πρεπει να ριξεις και κανα τοιχο οχι μονο τουβλα!Gospi έγραψε:Παντως και εγω συμφωνω!Που πηγαν και τον βρηκαν τον Μικου ρε φιλε?
Εγω αναφερομαι καθαρα στο θεμα του φορ και μαλιστα παραθςτω τα ονοματα που φερνουν ο γαυρος και η κουλα, οχι μονο επειδη ειναι χειροτεροι και οι δυο σε στατιστικα απο αυτον που θα φερουμε εμεις, αλλα επειδη ειναι και ενδεικτικα της δυναμικης του πρωταθληματος που εχουμε.
Ξαναδιαβασε λοιπον το υστερογραφο μου και πες μου ποιον επιθετικο θεωρεις εσυ οτι μπορουμε να φερουμε.
Οσο για τον βαζελο το οτι του εκασε να φερει καποτε εναν κουτσο επιθετικο που αναστηθηκε δεν μου λεει κατι!Μεχρι στιγμης ουτε αυτος εκανε μεταγραφη με δυνατο βιογραφικο και προοπτικη ανελιξης. Εκτος αν ο ιμπαρμπο και ο καθε εμ μποκου, που σημειωτεον ειναι δανεικοι με απλησιαστες ρητρες, εχουν βιογραφικαρες.