DimitrisS έγραψε:Εχω χασει πολλα επεισοδεια (3 μερες) απο το φορουμ. Θελω περιληψη.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Άνοιξε το Ανέκδοτα ΙΙ, όλα τα άλλα είναι ήσσονος σημασίας.
DimitrisS έγραψε:Εχω χασει πολλα επεισοδεια (3 μερες) απο το φορουμ. Θελω περιληψη.
Eγινα μπλε.Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμεDimitrisS έγραψε:Εχω χασει πολλα επεισοδεια (3 μερες) απο το φορουμ. Θελω περιληψη.
Ο Τζαβελας δεν παει πουθενα,οταν βγουνε οι επομενοι ηγετες τις ομαδος τοτε το σκεφτομαστε.Και παιχτης ενδεκαδατος του ΠΑΟΚ δεν θα φευγει κατω του 1 εκ.ZamanFou έγραψε:Eχω πληροφορια εκ των εσω απο αρδ της πολης σε καφενειακη συζητηση προχθες στην δυτικη θεσσαλονικη..!
Εδω και καμποσο καιρο ο τζαβελλας και η παε εχουν 2 προτασεις στα χερια τους για την πωληση του παιχτη..
Η μια ειναι στα 300.000 και η αλλη στα 500.000..Ομαδες δεν ειπε..Και οι 2 αμφοτεροι το σκεφτονται για το τι θα γινει και ποια ειναι η καλυτερη λυση..
Αν ισχυει αυτο με μισο εκατομυριο τον βαζεις και κορδελα τον παιχτη και τον στελνεις στο καλο..
Kostas_Peraia4 έγραψε:Eγινα μπλε.Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμεDimitrisS έγραψε:Εχω χασει πολλα επεισοδεια (3 μερες) απο το φορουμ. Θελω περιληψη.
Ναι γιατι με τα 500 χιλιάρικα που θα πάρεις παίρνεις τον αμυντικό θηρίο που περιγράφεις...ZamanFou έγραψε: Λες να επηρεασω τον μηχανισμο της ομαδας και την ψυχολογια αυτης 1 μερα πριν το κρισιμο παιχνιδι με τον αγιαξ επειδη εγραψα κατι που εμαθα(αληθεια ή ψεμα δεν το ξερω,απλος το ανεφερα σαν πληροφορια) και συμφωνω στο χ ποσο για τον παιχτη..?
Μηπως ειμαι και βαλτος και θελω το κακο του ΠΑΟΚ..Μηπως και εγω πρεπει να πω ημαρτον..?
Και ο λογος ειναι οτι εχεις στο ροστερ σου ενα αριστερο μπακ που κατα συνθηκη εγινε σεντερ μπακ , ειναι 29 χρονων ,περσι εκανε την καλυτερη του σεζον(mvp) σε σενα και το κυριοτερο ειναι οτι εχεις 3 παιχτες πλεον στο ροστερ σου με ιδιο υψος(τζαβελας,κρεσπο,βαρελα) και σου λειπει η δυναμη και το υψος..Μιας και ο μαλεζακος ΠΑΟΚτσακι αλλα πλεον δεν και ο χατζη δεν υπολογιζεται περνεις τα 500.000 και χτυπας ενα θηριο πισω κανονικο αμυντικο χωρις να μαρκαρει με τα χερια και να κανει τα καραγκιοζιλικια με αγκαλιες και ψευτοτσαμπουκαδες..
Απο μενα τελος το θεμα αυτο..Οτι ειναι να γινει θα γινει..Δεν θα κατσω με κανεναν εδω μεσα να μαλωσω..Μπορει ο τζαβελας να ξαναβγει mvp και φετος και του χρονου και να παρει ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα..ο πρωτος θα ειμαι που θα πανηγυρισω
Εγω αντιλαμβανομαι απολυτα αυτά που γράφεις. Διαφωνώ μόνο στην άποψη που έχεις για τον Τζαβέλα... πιστεύω ότι είναι πολυ καλός αμυντικός και δικαια βγηκε mvp.ZamanFou έγραψε: Λες να επηρεασω τον μηχανισμο της ομαδας και την ψυχολογια αυτης 1 μερα πριν το κρισιμο παιχνιδι με τον αγιαξ επειδη εγραψα κατι που εμαθα(αληθεια ή ψεμα δεν το ξερω,απλος το ανεφερα σαν πληροφορια) και συμφωνω στο χ ποσο για τον παιχτη..?
Μηπως ειμαι και βαλτος και θελω το κακο του ΠΑΟΚ..Μηπως και εγω πρεπει να πω ημαρτον..?
Και ο λογος ειναι οτι εχεις στο ροστερ σου ενα αριστερο μπακ που κατα συνθηκη εγινε σεντερ μπακ , ειναι 29 χρονων ,περσι εκανε την καλυτερη του σεζον(mvp) σε σενα και το κυριοτερο ειναι οτι εχεις 3 παιχτες πλεον στο ροστερ σου με ιδιο υψος(τζαβελας,κρεσπο,βαρελα) και σου λειπει η δυναμη και το υψος..Μιας και ο μαλεζακος ΠΑΟΚτσακι αλλα πλεον δεν και ο χατζη δεν υπολογιζεται περνεις τα 500.000 και χτυπας ενα θηριο πισω κανονικο αμυντικο χωρις να μαρκαρει με τα χερια και να κανει τα καραγκιοζιλικια με αγκαλιες και ψευτοτσαμπουκαδες..
Απο μενα τελος το θεμα αυτο..Οτι ειναι να γινει θα γινει..Δεν θα κατσω με κανεναν εδω μεσα να μαλωσω..Μπορει ο τζαβελας να ξαναβγει mvp και φετος και του χρονου και να παρει ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα..ο πρωτος θα ειμαι που θα πανηγυρισω