Κράζουμε λοιπόν με την άφιξη των κάρων που μεταφέρει το μπουλούκι ότι η μία ηθοποιός είναι άσχημη, ο άλλος τόσο χοντρός και πως να παίξει έναν ρόλο, η τρίτη δεν έχει περάσει απ το Εθνικό θέατρο (που κάτι έχουμε ακούσει γι αυτό απ τον πραματευτή που έρχεται κάθε μήνα στο χωριό μας να μας πουλήσει κουβαρίστρες και τσιμπιδάκια) άρα τι υποκριτικές (

Προβάλλοντας με περίσσιο θράσος ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ, π.χ. ΕΓΩ θέλω ο παίχτης να είναι μέχρι 24 και να έχει μεταπωλητική αξία ως άλλο άχαστο στοίχημα με απόδοση 5/1, ΕΓΩ θέλω να είναι έμπειρος και να έχει παραστάσεις από μεγάλα Πρωταθλήματα και ευρωπαϊκούς αγώνες, ΕΓΩ θέλω το μπάτζετ να δοθεί ολόκληρο για μεταγραφές απ τον καβούρια τον Πρόεδρα, ΕΓΩ θέλω να μην υπάρχει ούτε τρυπίτσα για καρίκωμα στο ρόστερ, ΕΓΩ θέλω να τελειώνουμε με όλες τις μεταγραφές πριν την προετοιμασία, όχι ρε, ΕΓΩ πάλι δεν θέλω γιατί κατά τις 15 Αυγούστου ΕΓΩ γουστάρω να ακούσω μπαμ-πάταγο, ΕΓΩ θέλω από Τσαριτσάνη να γίνουμε Παρίσι μέσα σε μια μονάχα μεταγραφική περίοδο, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΤΣΙ, ΕΓΩ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ, ΕΓΩ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ κι ΕΓΩ ΣΤΟΥΠΕΤΣΙ, ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ!!!!
Ας κουλάρουμε λίγο ρε μάγκες, ούτε ιδιοκτήτες είμαστε, ούτε Πρόεδροι, ούτε scouters, ούτε προπονητές, ούτε λογιστές, ούτε Διευθυντές, ούτε άμπαλοι, ούτε ξάμπαλοι όλοι μας!!!! Είμαστε ΕΜΕΙΣ, "ο λαός του Π.Α.Ο.Κ."!!!!
Οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. είμαστε μάγκες, ούτε της Μπάρτσα, ούτε της Μπάγερν, ούτε της Λίβερπουλ, ούτε της Γιούβε ή της μικτής κόσμου!!!
ΕΓΩΙΣΤΕΣ οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. είμαστε, και μάλιστα της Ελλάδας του 2016 των μνημονίων, της φτωχοποίησης του λαού της και των οικονομικών μεταναστών, ας μην το ξεχνάμε αυτό!!!
Ας κουλάρουμε λοιπόν επιτέλους λίγο και ας δούμε τον Π.Α.Ο.Κ. να αλλάζει, να μεγαλώνει, να θεριεύει, ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ και κόντρα σε όλους τους αντιπάλους του και σε όλες τις δυσμενείς συγκυρίες γύρω του!!!!
Ας συζητήσουμε λοιπόν ήρεμα και όμορφα μεταξύ μας τις προσωπικές μας απόψεις, κυρίως δίχως γκρίνια, μιζέρια, εγωισμούς και υπερβολική κτητικότητα για την ομάδα μας!!!!
Αυτό είναι και το νόημα ενός οπαδικού, ενός Π.Α.Ο.Κ.τσίδικου μάλιστα forum θαρρώ!!!!