Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από goran 64 »

Αντί να καθόμαστε αναπαυτικά στις πολυθρόνες μας απολαμβάνοντας επιτέλους κάποιες πολύ οργανωμένες κινήσεις του Προέδρου του Π.Α.Ο.Κ. Λιούμπος Μίχελ, πιστεύω σε πλήρη συνεννόηση με τον προπονητή μας Βλάντο Ίβιτς (πλέον), είμαστε "στο κάγκελο" σαν τους χωρικούς που έφτασε πια και στο χωριό τους το περιβόητο "μπουλούκι" μπας και δουν επιτέλους κι αυτοί καμιά θεατρική παράσταση για να καταλάβουν τι σημαίνει έστω αυτό και να ανοίξουν έστω λιγάκι οι ορίζοντες τους!!!!

Κράζουμε λοιπόν με την άφιξη των κάρων που μεταφέρει το μπουλούκι ότι η μία ηθοποιός είναι άσχημη, ο άλλος τόσο χοντρός και πως να παίξει έναν ρόλο, η τρίτη δεν έχει περάσει απ το Εθνικό θέατρο (που κάτι έχουμε ακούσει γι αυτό απ τον πραματευτή που έρχεται κάθε μήνα στο χωριό μας να μας πουλήσει κουβαρίστρες και τσιμπιδάκια) άρα τι υποκριτικές ( :lol: τι είναι αυτό δεν ξέρουμε αλλά έτσι το είπε ο πραματευτής) ικανότητες παίζει να έχει, ο άλλος τόσο ψηλός που θα βρει στο ταβάνι του χαμηλοτάβανου καφενέ μας και θα λυθούμε στα γέλια, της αλληνής της ανόητης πιτσιρίκας το κοκκινάδι έχει ξεφύγει λίγο απ τα χείλη της, του αλλουνού το σακκάκι έχει κάνα δυο τρύπες απ τον σκόρο κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ.!!!!

Προβάλλοντας με περίσσιο θράσος ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ, π.χ. ΕΓΩ θέλω ο παίχτης να είναι μέχρι 24 και να έχει μεταπωλητική αξία ως άλλο άχαστο στοίχημα με απόδοση 5/1, ΕΓΩ θέλω να είναι έμπειρος και να έχει παραστάσεις από μεγάλα Πρωταθλήματα και ευρωπαϊκούς αγώνες, ΕΓΩ θέλω το μπάτζετ να δοθεί ολόκληρο για μεταγραφές απ τον καβούρια τον Πρόεδρα, ΕΓΩ θέλω να μην υπάρχει ούτε τρυπίτσα για καρίκωμα στο ρόστερ, ΕΓΩ θέλω να τελειώνουμε με όλες τις μεταγραφές πριν την προετοιμασία, όχι ρε, ΕΓΩ πάλι δεν θέλω γιατί κατά τις 15 Αυγούστου ΕΓΩ γουστάρω να ακούσω μπαμ-πάταγο, ΕΓΩ θέλω από Τσαριτσάνη να γίνουμε Παρίσι μέσα σε μια μονάχα μεταγραφική περίοδο, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΤΣΙ, ΕΓΩ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ, ΕΓΩ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ κι ΕΓΩ ΣΤΟΥΠΕΤΣΙ, ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ!!!!

Ας κουλάρουμε λίγο ρε μάγκες, ούτε ιδιοκτήτες είμαστε, ούτε Πρόεδροι, ούτε scouters, ούτε προπονητές, ούτε λογιστές, ούτε Διευθυντές, ούτε άμπαλοι, ούτε ξάμπαλοι όλοι μας!!!! Είμαστε ΕΜΕΙΣ, "ο λαός του Π.Α.Ο.Κ."!!!!

Οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. είμαστε μάγκες, ούτε της Μπάρτσα, ούτε της Μπάγερν, ούτε της Λίβερπουλ, ούτε της Γιούβε ή της μικτής κόσμου!!!

ΕΓΩΙΣΤΕΣ οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. είμαστε, και μάλιστα της Ελλάδας του 2016 των μνημονίων, της φτωχοποίησης του λαού της και των οικονομικών μεταναστών, ας μην το ξεχνάμε αυτό!!!

Ας κουλάρουμε λοιπόν επιτέλους λίγο και ας δούμε τον Π.Α.Ο.Κ. να αλλάζει, να μεγαλώνει, να θεριεύει, ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ και κόντρα σε όλους τους αντιπάλους του και σε όλες τις δυσμενείς συγκυρίες γύρω του!!!!

Ας συζητήσουμε λοιπόν ήρεμα και όμορφα μεταξύ μας τις προσωπικές μας απόψεις, κυρίως δίχως γκρίνια, μιζέρια, εγωισμούς και υπερβολική κτητικότητα για την ομάδα μας!!!!

Αυτό είναι και το νόημα ενός οπαδικού, ενός Π.Α.Ο.Κ.τσίδικου μάλιστα forum θαρρώ!!!!

:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Vasilis pap

Δημοσίευση από Vasilis pap »

paoktzis έγραψε:μερικοι ειστε για μπατσες εδω μεσα, ρε αλανια ειπε κανεις οτι αυτοι που πηραμε εκτος ματος θα ειναι βασικοι η μηπως θελετε να παρουμε παιχτες μονο για βασικους
εναι ξεκαθαρο
ματος=βασικος μπακ θα παιζει στα δυσκολα ματς και θα παιρνει ανασες απο κιτσιου κων/δη που θα επεζαν βασικοι σε ολες τις αλλες ομαδες πλην γαυρου
σακχοφ=αντι σαμπο ξεκαθαρα πιο ξεκαθαρα δεν γινεται με βασικους τσιμιροτ-μεταγραφη και αλλαγες χαριση-σακχοφ-τζιολη
τσαλμα=αντι ζαιρο ξεκαθαρα ισως γινει βασικος για ενα μηνα(ισως γιατι μπορει να γινει και ο μυστακιδης) οταν ο ροντριγκες παει κοπα αφρικα, ο τσαλμα δεν παιζει αλλο στην αγκολα

δηλαδη ελεος μερικοι εσεις θελετε οτι παιχτης παιρνουμε να ειναι για βασικος καναμε 2 μεταγραφες3 αν κλεισει και ο τσαλμα και θα κανουμε σιγουρα αλλες 6 πιστευω τι θελετε ολες να ειναι για βασικοι
ειπαμε ο ιβαν δεν ειναι τιγρης για στοπερ-χαφ-δεκαρι-εξτρεμ-φορ θα τα σκασει και πιστευω για δεκαρι φορ θα τα σκασει χοντρα
Είσαι σίγουρος για αυτά που λες? Τα ξέρεις από κάπου?
DAAT

Δημοσίευση από DAAT »

[/quote]
Ποιού μιραλαςαυτού που ήρθε ως αποτυχημένου και δομημένου από την σεν σουτιέν ή αυτόν που έγινε στον γαύρο και μετά?
Γιατί τον δεύτερο δεν μπορεί να τον φέρει καμία ελληνική ομάδα, όπως και τον βιερι όπως και τον σημερινό Λουκάς όπως πιθανόν και τον αυριανό μακ[/quote]

μια χαρά μπορεί να τον φέρει εφόσον τον πληρώσει.
Αφού όμως δε sou αρέσει το onoma θα σου πω allo. Να φέρει τον αντίστοιχο Chori dominguez και ΝΑΙ ακριβώς όπως είχε έρθει .

Αυτό το δεν έρχεται ο ένας και ο άλλος ισχύει αλλά όχι στο βαθμό που το παρουσιάζεις. Άλλωστε ο Ολυμπιακός όταν αποφάσιζε να πληρώνει μια χαρά έφερνε.

Αν εμείς έχουμε αποφασίσει να πληρώσουμε πρέπει να φέρουμε κάτι αντίστοιχο. Αν όχι , όλα καλά , απλά να το ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή.[/quote]
Ναι υπάρχουν και οι παίκτες που αν τους πληρώσεις τα διπλά άπ αυτά που παίρνουν στα μεγάλα πρωταθλήματα θα ερθουν
Είναι το είδος των παικτών που πάνε και στην Αραβία
Οι περισσότεροι όμως πολύ καλοί παίκτες που είναι σε καλή ηλικία δεν έρχονται στην Ελλάδα

Όσο για τον τσορι αν φερναμε εμείς τον παίκτη που ήταν ο τσορι ή ο μπεργκ πριν έρθουν Ελλάδα θα είχαμε δικαστήρια

Υγ Ο γαύρος άρχισε να κάνει καλή (σχετικα) ομάδα για Ευρώπη όταν κατάλαβε ότι είναι προτιμότερο από το να ξοδεύει τρέλα λεφτά σε γερασμένα ονόματα να επενδύει σε παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στο ευρώ ΠΑΟΚ Ποδόσφαιρο χωρίς να είναι τα μεγάλα ονόματα
Πχ μαζουακου αμπτελαουι κασάμι κ α[/quote]

Despe,προφανώς βλέπουμε και οι δύο την μπάλα στρογυλη αλλά θεωρώ πως ξεκινάς με μια λάθος βάση, το ότι δεν έχει ποτέ άδικο. Και αυτό οδhγει σε κάποια επιχειρήματα τα οποία δεν είναι επιχειρήματα.

Συμφωνούμε λοιπόν ,αν τουs πληρώσεις έρχονται . Όχι,δεν πάνε μόνο Αραβία,πάνε και τουρκία και ελλάδα και ρωσσία. Μην τους μηδενίζεις .

Ο τσόρι όταν ήρθε ήταν παικτάρας κανένας δεν θα έκανε δικαστήριο όπως δεν έκανε κανένας για τον Noboa. Αυτό που λες δεν ισχύει. Παίκτες που έχουμε δει να πρωταγωνιστούν σε ch.l η σε μεγάλα πρωταθλήματα η στις εθνικές τους προφανώς ΔΕΝ δημιουργούν δικαστήρια αλλά ενθουσιασμό.

Ο Berg είναι άλλη περίπτωση και μοιάζει με του μολεδο. Παικταράδες αλλά με προβλήματα τραυματισμών.Κανείς δεν κάνει δικαστήρια αλλά σίγουρα όλοι βλέπουν το ρίσκο και είναι λογικό.

Εκ κατακλείδι μέχρι στιγμής πήραμε 3 παίκτες οι οποίοι στα χαρτιά είναι καλές επιλογές ,1 επίπεδο πάνω από αυτό που έχουμε. Αυτό είναι καλό, αλλά επειδή αυτήτ η στιγμή στις 7-8 μεταγραφές που θα γίνουν οι 2 πρέπει να είναι περιπτώσεις Τσόρι,Νοβόα κτλ , τότe θα έχουν και λογική οι 5-6 τύπου Djalma,Sahkov. Αν και οι 8 είναι στο επίπεδο αυτών που πήραμε ,φυσικά δεν θα αποτύχουμε αλλά σίγουρα οι στόχοι πρέπει να είναι χαμηλότεροι.

Επαναλαμβάνω,ας πουν τi θα κάνουν και θα είναι δεκτό. Αλλά μη διαρρέουν όρεξη για ομάδα πρωταθλητισμοu εάν δεν σκοπεύουν να την πληρώσουν.

Τώρα αν ο ένα επίπεδο πάνω djalma αποδειχτεί 3 επίπεδα πάνω τότε προφανώς θα αποθεωθεί ο Μίχελς και του χρόνου θα επιλέγει εν λευκώ. Αλλά δεν έχουμε ιστορικό για να ξέρουμε το ταλέντο του σε αυτών τον τομέα.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

δε νομιζω να εκραξε κανενας
δεν ειναι κακο στο κατω κατω να πει κανεις τη γνωμη του

υγ τα εντονα και κεφαλαια γραμματα κουραζουνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Τρί 07 Ιουν 2016, 12:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
DAAT

Δημοσίευση από DAAT »

paoktzis έγραψε:μερικοι ειστε για μπατσες εδω μεσα, ρε αλανια ειπε κανεις οτι αυτοι που πηραμε εκτος ματος θα ειναι βασικοι η μηπως θελετε να παρουμε παιχτες μονο για βασικους
εναι ξεκαθαρο
ματος=βασικος μπακ θα παιζει στα δυσκολα ματς και θα παιρνει ανασες απο κιτσιου κων/δη που θα επεζαν βασικοι σε ολες τις αλλες ομαδες πλην γαυρου
σακχοφ=αντι σαμπο ξεκαθαρα πιο ξεκαθαρα δεν γινεται με βασικους τσιμιροτ-μεταγραφη και αλλαγες χαριση-σακχοφ-τζιολη
τσαλμα=αντι ζαιρο ξεκαθαρα ισως γινει βασικος για ενα μηνα(ισως γιατι μπορει να γινει και ο μυστακιδης) οταν ο ροντριγκες παει κοπα αφρικα, ο τσαλμα δεν παιζει αλλο στην αγκολα

δηλαδη ελεος μερικοι εσεις θελετε οτι παιχτης παιρνουμε να ειναι για βασικος καναμε 2 μεταγραφες3 αν κλεισει και ο τσαλμα και θα κανουμε σιγουρα αλλες 6 πιστευω τι θελετε ολες να ειναι για βασικοι
ειπαμε ο ιβαν δεν ειναι τιγρης για στοπερ-χαφ-δεκαρι-εξτρεμ-φορ θα τα σκασει και πιστευω για δεκαρι φορ θα τα σκασει χοντρα
Ο λόγος ανησυχίας είναι γιατί άπειρες φορές έχουμε πάρει παίκτες που υποτίθεται θα είναι για δευτέρες επιλογές και στο τέλος είναι οι βασικές γιατί για βασικό δεν παίρνουμε κανέναν..

Εάν γίνουν όπως τα γράφεις παίζει να μην γκρίνοιαζουν ούτε οι ταξιτζήδες.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Odi έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Odi πρόσεξε τι έγραψα ... Εγραψα ότι έχουμε επαρκή αριθμό. Ούτε υπεραριθμίες, ούτε παικταράδες ανέφερα.
Επαρκής αριθμός;Και τι πάει να πει αυτό;Έχουμε δηλαδή 6 άτομα που μπορούν να παίξουν ως πλάγια μπακ.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι αποδεδειγμένα μέτριοι.Άρα θέλεις άλλους.Δεν είσαι καλυμμένος απλά επειδή έχεις τον αριθμό.
επαρκης αριθμος σημαινει οτι εχεις οσους πρεπει να εχεις. Δεν εισαι δηλαδη σαν το δεκαρι που οταν δεν επαιζε ο πελκας δεν υπηρχε καποιος να τον αντικαταστησει.
οσο αφορα το μετριους οι μετριοι πηραν την 2η θεση και αν δεν ηταν οι αλχημειες του τουντορ και το παγκοσμιο ρεκορ σε τραυματισμους οι μετριοι θα ειχαν κλειδωσει την 2η θεση απο τον γεναρη.
οποτε αφου εισαι επαρκης παιρνεις εναν καλυτερο σε καθε θεση απο αυτους που εχεις και εισαι οκ
ο Ματος ειναι πολυ καλυτερος απο αυτους που ειχες. Ο Σαχοφ ειναι επισης καλυτερος απο σαμπο γκολασα και ο Τζαλμα ΑΝ ερθει ειναι σιγουρα καλυτερος του Ζαιρο και του ροντριγκεζ και με βαση τα νουμερα του ειναι αν οχι καλυτερος ισαξιος του Μακ
οποτε αν συνεχισεις ετσι και παρεις αλλους 4-5 (τερμα στοπερ δεκαρι φορ και ισως ενα εξτρεμ ακομα) και επαρκης στον αριθμο εισαι και εχεις ανεβει σιγουρα και επιπεδο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Vasilis pap έγραψε:Ρε σεις ο περτωτος είναι απίθανος! Επιμένει πως η σεντ ετιεν θέλει 1 Μάριο για ρουφιε! Επίσης παζαρευουμε Λακαζετ για 2,5 μύρια και Μπεν αρφα για 3. Κάτι ακόμα ο τζαλμα ως τι έρχεται? Αντί μακ ή αντί ζαιρο? Ας μου πει ένας τσακαλος
Ως εξτρέμ του ΠΑΟΚ. Τελικά τα στατιστικά του με πείσανε ότι ΔΕΝ είναι μέτριος, όπως φοβόμουν. Εξ αποστάσεως κρίνω ότι είναι καλύτερος του Jairo, ενδεχομένως ΚΑΙ του Rod. Θα φανεί στον green, green grass of home.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Στάζει… μέλι για Τζαλμά ο Γκέκας!

inpaok - 07. Ιουνίου 2016 13:13 Νίκος Τοσκίτσης

Μέλι… στάζουν τα λόγια του Φάνη Γκέκα για τον πρώην συμπαίκτη του, και το διαφαινόμενο νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, Τζαλμά Κάμπος.

Ο Ανγκολέζος εξτρέμ και ο Έλληνας στράικερ έπαιξαν μαζί τη σεζόν 2013-14 στην Κόνιασπορ, όπου γνωρίστηκαν καλά τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Το INPAOK ήρθε σε επαφή με τον Γκέκα ο οποίος σκιαγράφησε το προφίλ του Τζαλμά και είπε τα καλύτερα για τον 29χρονο Αφρικανό.

«Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Ειδικά για τον ΠΑΟΚ που θέλει να παίξει και να καθιερωθεί στο Champions League, ο Τζαλμά είναι ένας παίκτης τέτοιου επιπέδου» τόνισε αρχικά ο Γκέκας και πρόσθεσε: «μου έδινε κι εμένα πολλά έτοιμα γκολ, αλλά και όλες οι χρονιές του είναι γεμάτες σε ασίστ. Μεγάλο του προσόν είναι και η ταχύτητα ενώ είναι πολύ γρήγορος και ικανός στο ένας εναντίον ενός».

Ο Έλληνας επιθετικός σχολίασε και το γεγονός ότι ο Τζαλμά έπαιζε πολλά χρόνια στην Τουρκία, χωρίς να έχει κάνει το μεγάλο βήμα. «Ήταν πολλά χρόνια στην Τουρκία γιατί δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Πόρτο, όπου ανήκε. Οι Πορτογάλοι αξίωναν πολλά χρήματα, 4-5 εκ. ευρώ, για να τον παραχωρήσουν, έτσι πήγαινε συνεχώς δανεικός. Σε όλες όμως τις ομάδες που ήταν πρωταγωνιστούσε» εξήγησε.

«Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και οικογενειάρχης. Ποτέ δε δημιούργησε κάποιο πρόβλημα στις ομάδες που ήταν» κατέληξε ο Γκέκας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

«Παίκτης κλάσης, μπορεί να κάνει τη διαφορά»

ΠΑΟΚ24 07-06-2016, 13:34 Γρηγορης Ατρειδης

Το PAOK24 σας αποκάλυψε πρώτο το προχωρημένο «φλερτ» του ΠΑΟΚ με τον Τζαλμά Κάμπος, με τον Αγκολέζο ποδοσφαιριστή να βρίσκεται πολύ κοντά στον «Δικέφαλο».

Ο συμπαίκτης του υποψήφιου μεταγραφικού στόχου του ΠΑΟΚ στην Γκεντσεμπιρλιγκί, ο Ελληνοσουηδός, Παναγιώτης Δημητριάδης, μίλησε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero 107,4» μιλώντας με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Τζαλμά, τονίζοντας ότι έχει κλάση και μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ελληνική καταγωγή του: Είμαι από τη Θεσσαλονίκη, έχω καταγωγή από το Κιλκίς. Έχω παίξει παντού, είναι αλήθεια αυτό. Όπου έχω πάει χρησιμοποιούμε σε πολλές θέσεις γιατί μπορώ να τις καλύψω. Αυτό είναι το όνειρο για έναν προπονητή, εγώ θέλω να θυσιάζομαι για την ομάδα. Μόνο τερματοφύλακας δεν έχω παίξει.

Για το πώς πήγε η φετινή χρονιά του: Είχε πολλά πάνω κάτω η χρονιά. Ξεκίνησε πολύ καλά, έπαιζα στις αρχές, έβαλα και το πρώτο μου γκολ στην 1η αγωνιστική. Μετά αλλάξαμε προπονητές, έχουμε αλλάξει μέσα σε έναν χρόνο 5-6 προπονητής και το θέμα λίγο πήγε ανάποδα για ένα διάστημα. Έχω πολεμήσει όμως, δούλεψα σκληρά και μου δόθηκαν ευκαιρίες που και που και τα πήγα καλά.

Για το ποιο πρωτάθλημα ξεχωρίζει έχοντας αγωνιστεί στη Σκανδιναβία και στην Τουρκία: Ξεχωρίζω το τούρκικο πρωτάθλημα. Είναι πιο πάνω από τα υπόλοιπα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια. Οικονομικά που είναι το κυριότερο, πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές που έρχονται στην Τουρκία. Τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολύ το τούρκικο πρωτάθλημα, κάνουν μεγάλες μεταγραφές.

Για την εικόνα που έχει από τον συμπαίκτη του Τζαλμά: Είναι ένας πολύ επιθετικός παίκτη. Παίζει στο πλάι σαν εξτρέμ. Από τότε που ξεκινήσαμε εμείς τον δεύτερο κύκλο, τότε που ήρθε, ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας, ο πιο σημαντικός μας. Έκανε τη διαφορά, μεγάλη διαφορά, μας βοήθησε πάρα πολύ. Κάποια παιχνίδια τα πήρε μόνος του. Είναι πολύ γρήγορος, δυνατός, δε χάνει εύκολα την μπάλα. Είναι πάρα πολύ γρήγορος και παίκτης ο οποίος δίνει πόντους, βοηθάει με ασίστ και γκολ. Είναι και καλό παιδί και δουλεύει 1000% για κάθε ματς, είναι πολύ καλός. Είναι σοβαρός επαγγελματίας.

Για το μεγαλύτερο του προτέρημα: Η ταχύτητα νομίζω ότι είναι το καλύτερο του στοιχείο. Είναι έξυπνο και έμπειρο παιδί, βλέπει παιχνίδι. Καταλαβαίνει. Έχει καλή πάσα, αλλά έχει πολύ καλή τεχνική και είναι δυνατός στο ένας με έναν. Σε 10 προσπάθειες, εννιά φορές περνάει σίγουρα τον αντίπαλο. Είναι πάρα πολύ γρήγορος με πολύ καλή τεχνική. Έχει επίσης καλό πόδι και αντοχή, δουλεύει πάρα πολύ και πηγαίνει συνέχεια πάνω-κάτω. Βοηθάει και πίσω και μπροστά.

Για το αν ο Τζαλμά θα μπορεί να αντιμετωπίσει τις κλειστές άμυνες: Είναι παίκτης που έχει κλάση και δεν πιστεύω να έχει σε αυτά κάποιο πρόβλημα. Και σε μικρούς χώρους έχει την τρίπλα και τον τρόπο να περάσει, ξέρει πώς να συνδυαστεί και να φύγει. Ξέρει να κάνει το 1-2 για να βγάλει σέντρα ή για να βγει μόνος του στον χώρο. Δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα γιατί όπως είπα είναι καλός και σε μεγάλο και σε μικρό χώρο. Ξέρει να κλείνει μέσα και να παίζει στη γραμμή. Ξέρει να έχει ελεύθερο ρόλο και να προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα. Βρίσκει τον χώρο του για να ελευθερωθεί και να κάνει το παιχνίδι του. Είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, βλέπει παιχνίδι, είναι πολύ δυνατός και στις προπονήσεις του δίνεις την μπάλα γιατί ξέρεις ότι δε θα τη χάσει, αισθάνεσαι ασφαλής, ξέρεις ότι δε θα τη χάσει.

Για τις αδυναμίες του: Ίσως το αριστερό του δεν είναι τόσο καλό όσο το δεξί. Όταν αλλάζει μεριά μπαίνει πιο πολύ προς τα μέσω. Όταν θέλει να μπει μέσα και να συνδυαστεί με το φορ, ίσως τον βάλει από την άλλη πλευρά. Το δεξί του είναι πολύ καλό, με πολύ καλή σέντρα, πάσα και σουτ.

Για τους φετινούς στόχους στην Γκεντσεμπιρλιγκί: Έτσι όπως ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο στόχος μας ήταν να μείνουμε στην κατηγορία γιατί ξεκινήσαμε πολύ χάλια στις αρχές. Εντάξει μετά ο στόχος άλλαξε, μετά την πρωτοχρονιά φέραμε άλλο προπονητή και μαζέψαμε πολλούς πόντους και τα πήγαμε πολύ καλά. Ένα διάστημα είχαμε μαζέψει τους περισσότερους πόντους στην κατηγορία, μπορεί στον δεύτερο κύκλο της σεζόν να ήμασταν στις τρεις καλύτερες ομάδες.

Για το ότι ο ίδιος δεν έτυχε να παίξει σε ελληνική ομάδα: Ήθελα να έρθω, αλλά δεν έτυχε. Ίσως δεν είχα τις κατάλληλες γνωριμίες, ένα διάστημα μικρός είχα δοκιμαστεί στον Άρη. Ο στόχος μου κάποια μέρα είναι να έρθω να παίξω στην Ελλάδα.

Για το αν ο Τζαλμά μπορεί να κάνει τη διαφορά: Οπωσδήποτε μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ. Θα ταιριάξει πάρα πολύ στον ΠΑΟΚ.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Εντάξει, πειστήκαμε! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

MPAM H LARIΣΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Η διαφορά στην μεταγραφική περίοδο είναι ότι πέρυσι παίρναμε νεώτερα παιδιά, γεννηθέντες από το 1990 και μετά, ενώ φέτο, φέρνουμε έτοιμους παίκτες γεννηθέντες πριν το 1990.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

TheCursed έγραψε:
desperando έγραψε:Επειδή κάποιοι δεν έχουν ιδέα αλλά ξέρουν να μοιάζουν
Εξτρέμ σαν τον τζαλμαδεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ελλαντα
Δυο επίπεδα πάνω απ ροντριγκες
Τώρα αν κάποιοι περίμεναν τον νειμαρ εεεε τι να κάνουμε θα απογοητευτούν

Υγ για πλάκα παίρνει παιχνίδια μόνος του

Γεια σου ρε αδερφ ε μαζι σου ενας π με νιωθει!!!
+2
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

joshua έγραψε:Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει σωνει και καλα καθε φορα που καθε, αντε να μην πω καμια κουβεντα, λεει την αποψη του, να συνοδευεται με ειρωνειες και επιθεσεις προς αυτους που εχουν την αντιθετη.
Ευλογη απορία.....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Γιατί η δημοκρατία απαιτεί παιδεία κι εμείς ΔΕΝ την έχουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”