10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από goran 64 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Δείξε τους ότι είσαι γι'αυτά τα ματς
Γάμησε τους...
Ξεκίνα από την Κυριακή Μίτκο..."Ψέκασε, σκούπισε, τέλειωσε" (κατά προτίμηση στη μάπα του Ρομπέρτου)... :P

Κι αν φωνάξουν το γνωστό αντεθνικό, ξέρεις εσύ...Δειξ' τους με τους δύο αντίχειρες σου την πλάτη σου, μόνο και μόνο για να θυμηθούν..."πόσο πονάει, όταν ο Μίτκο γ@μάει, πόόόσο πονάάάειιιιιιι;;;;;;... :P

Φέρε μας εσύ αυτήν τη νίκη...ΜΠΟΡΕΙΣ... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Pa0ki έγραψε:Αισιόδοξους σας βλέπω, ποιος σας είπε ότι θα τον βάλει; :mrgreen:
Πέραν του χαβαλέ, πολύ σημαντικό που δεν θα χάσει το ματς, απορώ πως και το άφησαν να γίνει
Aς ημασταν κοντα στον κ@λ@γαβρο βαθμολογικα εμεις ή αλλες ομαδες ή αν ημασταν στις αρχες του πρωταθληματος και θα σου ελεγα αν μειωνονταν η ποινη του.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Δεν λέω ότι είναι το βασικό κριτήριο, αλλά βάσει των πλάνων στα video, o Βούλγαρος είναι ξένο σώμα στην ομάδα. Ούτε μιλάει με κανέναν, γράφει στ' αρχίδια του τον Τούντορ όταν δίνει οδηγίες. Μακάρι να μην ισχύει και να είναι λάθος συμπέρασμα, αλλά αν ισχύει καλύτερα να έφευγε το Γενάρη...

[youtube]cuQ0oRvJfBE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Όχι ότι είμαι σε θέση να πω ότι σίγουρα συμβαίνει το αντίθετο, αλλά απ' το συγκεκριμένο βίντεο τέτοιο συμπέρασμα δε βγαίνει.

Υ.Γ. Ο Τζακ που ήθελε να φέρει Αναστασίου πήγε και στην προπόνηση και είχε και γελάκια με Τούντορ; :lol:
Πόσο ΑΡΔ είστε;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οι άνθρωποι πραγματικά πουλάνε τη μάνα τους για 100 ευρώ (αρχική τιμη)
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

χατ τρικ μες στο τηγανι μπερμπα

αν ηξερες τι χολη εχουν βγαλει για σενα απο τοτε που ηρθες σε εμας θα εκανες το καλυτερο ματς της καριερας σου και ας εισαι 35
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Mīngus έγραψε:Όχι ότι είμαι σε θέση να πω ότι σίγουρα συμβαίνει το αντίθετο, αλλά απ' το συγκεκριμένο βίντεο τέτοιο συμπέρασμα δε βγαίνει.

Υ.Γ. Ο Τζακ που ήθελε να φέρει Αναστασίου πήγε και στην προπόνηση και είχε και γελάκια με Τούντορ; :lol:
Πόσο ΑΡΔ είστε;

ρε μινγκ ο τζακ δεν ηθελε να φυγει ο ιτ αλλα σαν προεδρος πιστευω εκανε την κινηση σε περιπτωση που γινοταν η μλκια και αυτο ειναι σωστο....θα ξαναπω κατι κανετε ολοι σαν ναστε δημοσιοι υπαλληλοι στην πραγματικη αγορα παντα εχεις πλαν β και ας θελεις το πλαν α .... εγω θα τον κατηγορουσα αν δεν ειχε πλαν β
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

che4 έγραψε:χατ τρικ μες στο τηγανι μπερμπα
Μόλις μπήκα κι εγώ να γράψω ότι πρέπει να κάνει hat-trick...
Θα το πάω ένα βήμα παραπέρα.
Hat-trick, ή τέφρα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

che4 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Όχι ότι είμαι σε θέση να πω ότι σίγουρα συμβαίνει το αντίθετο, αλλά απ' το συγκεκριμένο βίντεο τέτοιο συμπέρασμα δε βγαίνει.

Πόσο ΑΡΔ είστε;

ρε μινγκ ο τζακ δεν ηθελε να φυγει ο ιτ αλλα σαν προεδρος πιστευω εκανε την κινηση σε περιπτωση που γινοταν η μλκια και αυτο ειναι σωστο....θα ξαναπω κατι κανετε ολοι σαν ναστε δημοσιοι υπαλληλοι στην πραγματικη αγορα παντα εχεις πλαν β και ας θελεις το πλαν α .... εγω θα τον κατηγορουσα αν δεν ειχε πλαν β
Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

οκ αλλα και ετσι να ειναι δεν ειναι κακο να εχεις πλαν β γ δ κτλ απεναντιας το να μην εχεις ειναι κακο σε μια εταιρεια πιστεψε με

και να σου πω κατι εγω ο βλακας οπαδος που δε γουσταρω τον ιτ αλλα ελεγα οτι πρεπει να μεινει μεχρι τελος χρονιας παρολα αυτα ειχε στο δικο μου ηλιθιο οπαδικο μυαλο πλαν β γ δ ο προεδρος δεν πρεπει να εχει μην τρελαθουμε
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Mα ρε Τσε εγώ δεν κατηγόρησα κάποιον για plan b. Ούτε είπα ότι έχω πρόβλημα μ' αυτή τη λογική.
Απλά λέω ότι δεν πιστεύω πως ήταν ο Αγγελίδης αυτός που το έκανε.
Το ρίχνουν απλά πάνω του οι ΑΡΔ, γιατί την προηγούμενη της παραιτήσεως είπε αυτά που είπε ο Ιβάν. Αυτή είναι η άποψή μου.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

σαυτο μπορει να χεις δικιο για αρδ και ευθυνες κτλ αλλα εγω επιμενω οτι αν επικοινωνησε πολυ καλα εκανε και να σαι σιγουρος οτι ο φα εχει ετοιμη εναλλακτικη με τον προπονητοφαγο ιβαν τον ξερει και πανω απο τουντορ και ολα τα αλλα ειναι το καλο της ομαδας αρα θα εχει πλαν β

παντως ο μπερμπα την κυριακη θα γμησει εγω αυτο ξερω για να ειμαι οντοπικ
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

che4 έγραψε:
παντως ο μπερμπα την κυριακη θα γμησει εγω αυτο ξερω για να ειμαι οντοπικ
Αυτό διαισθάνομαι και εγώ Che... και είμαι σίγουρος ότι θα παίξει και όχι μόνο ένα ημίχρονο!!!!! ;)
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

καλα αν δεν παιξει και σαυτο το ματς τοτρ πραγματικα τζαμπα τον πηρε αλλα θα παιξει και θα τους καρφωσει γιατι ειναι μεγαλος παιχτης και αυτοι ζουν για μεγαλα ματς

αυτο μες στο βαζελο τα ματς κυπςλλου και τα πλςι οφ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγώ σου λέω ότι 20-25 λεπτά θα παίξει πάλι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”