Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paokpantou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από paokpantou »

σορυ ρε παλικαρια αλλα το να ανησυχει καποιος επειδη δεν κανουμε μεταγραφες και επειδη μαλλον θα φαμε στην μαπα τον σαλπιγιδη και τους μαντουροτζαβελλες δεν το κανει και τζανγκι...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αμα μπαινεις καθε 12 ωρες και λες ΄΄ακομα δεν καναμε μεταγραφες και τα ζωα μου αργα΄΄ τοτε ναι εισαι περισσοτερο τζανκι παρα ΠΑΟΚτσης.
και αυτο το γραφει καποιος ο οποιος γουσταρει τον τζερτζελο των μεταγραφων αλλα σε φυσιολογικα επειπεδα
paokpantou

desperando έγραψε:αμα μπαινεις καθε 12 ωρες και λες ΄΄ακομα δεν καναμε μεταγραφες και τα ζωα μου αργα΄΄ τοτε ναι εισαι περισσοτερο τζανκι παρα ΠΑΟΚτσης.
και αυτο το γραφει καποιος ο οποιος γουσταρει τον τζερτζελο των μεταγραφων αλλα σε φυσιολογικα επειπεδα
εγω πιστευω πως αυτο που λες ειναι αγωνια για μεταγραφες νεα προσωπα και καλους παιχτες...σε σχεση με αυτα τα σαπακια που περικλυζουν την ομαδα μας...τεσπα...εγω κανω ακομα υπομονη παντως
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

εγω παλι ειμαι της εντυπωσης οτι αυτο το ειδος ατομων ειναι οι ποδοσφαιριστοφαγοι
ειναι αυτοι που εχουν ως χομπι να τους βγαζουν ολους αχρηστους απλα θελουν φρεσκο αιμα.
ειναι αυτοι που δεν καταλαβαινουν ουτε τι βλεπουν αλλα δεν ξερουν ουτε και τι θελουν
ειναι οι ιδιοι που ενω λενε πιστευω στον αρνεσεν αλλα ταυτοχρονα ειναι τελειως αντιθετοι απο την φιλοσοφια του πχ την δηλωση του οτι στοχος μας ειναι να βλεπουμε καθε παιχνιδι ξεχωρ που εβρυιστα και οποιος μιλαει σημερα για πρωταθλημα ειναι ασχετος απο ποδοσφαιρο
ειναι οι ιδιοι που εβριζαν το ιβιτς οσο επαιζε και τον αναπολουν απο την μερα που εφυγε
ειναι αυτοι που δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ενας προπονητης δεν μπορει να εχει πανω απο 25 παικτες στο ροστερ του.
ειναι αυτοι που δεν μπορουν να καταλαβουν οτι για να παρεις αυτη τη στιγμη εναν παικτη πρωτα θα πρεπει να απαλαγεις απο καποιον που ειδη ειναι στο ροστερ.
ειναι αυτοι που δεν μπορουν να καταλαβουν οτι αυτοι που θα κρινουν ποιος κανει και ποιος οχι θα το αποφασισουν ο αρνεσεν και ο τουντορ και οχι εγω και αυτοι.
ειναι αυτοι που νομιζουν οτι ξερουν καλυτερα ποα τον τουντορ και τον αρνεσεν

και εγω προσωπικα αυτους τους βαρεθηκα και εδω μεσα αλλα πολυ περισσοτερο στην Τουμπα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ωραία τοποθέτηση Desperado. Είναι μάστιγα.
paokpantou

desperando έγραψε:εγω παλι ειμαι της εντυπωσης οτι αυτο το ειδος ατομων ειναι οι ποδοσφαιριστοφαγοι
ειναι αυτοι που εχουν ως χομπι να τους βγαζουν ολους αχρηστους απλα θελουν φρεσκο αιμα.
ειναι αυτοι που δεν καταλαβαινουν ουτε τι βλεπουν αλλα δεν ξερουν ουτε και τι θελουν
ειναι οι ιδιοι που ενω λενε πιστευω στον αρνεσεν αλλα ταυτοχρονα ειναι τελειως αντιθετοι απο την φιλοσοφια του πχ την δηλωση του οτι στοχος μας ειναι να βλεπουμε καθε παιχνιδι ξεχωρ που εβρυιστα και οποιος μιλαει σημερα για πρωταθλημα ειναι ασχετος απο ποδοσφαιρο
ειναι οι ιδιοι που εβριζαν το ιβιτς οσο επαιζε και τον αναπολουν απο την μερα που εφυγε
ειναι αυτοι που δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ενας προπονητης δεν μπορει να εχει πανω απο 25 παικτες στο ροστερ του.
ειναι αυτοι που δεν μπορουν να καταλαβουν οτι για να παρεις αυτη τη στιγμη εναν παικτη πρωτα θα πρεπει να απαλαγεις απο καποιον που ειδη ειναι στο ροστερ.
ειναι αυτοι που δεν μπορουν να καταλαβουν οτι αυτοι που θα κρινουν ποιος κανει και ποιος οχι θα το αποφασισουν ο αρνεσεν και ο τουντορ και οχι εγω και αυτοι.
ειναι αυτοι που νομιζουν οτι ξερουν καλυτερα ποα τον τουντορ και τον αρνεσεν

και εγω προσωπικα αυτους τους βαρεθηκα και εδω μεσα αλλα πολυ περισσοτερο στην Τουμπα
συμφωνω σε ολα οσα λες...ειναι αυτοι που λεγανε καρπουζα τον σαντος ειναι αυτοι που αποθεωναν τον αγγελο ειναι αυτοι που βγαλανε αχρηστο τον δωνη επειδη δεν ηθελε τον γκαρσια και τον ριξανε κλωτσιες στην προπονηση ειναι αυτοι που πολυ απλα ειναι ΠΑΟΚ...αυτοι ειμαστε σαν λαος αυτοι...μονο ενας τιτλος θα μας σωσει και μια σοβαρη ΟΜΑΔΑ....και τωρα αυτοι φιλε που γκρινιαζουν ειναι αυτοι που θελουν να δουν τον ΠΑΟΚ να μην παιζει με αχρηστα σαπακια...και μην με πεις πως δεν εχει η ομαδα τετοιους..αυτο ειναι που τους κανει να αγωνιουν..δεν θελουν απλα να δουνε τον ΠΑΟΚ να διασυρετε απο τα γιαννενα την τριπολιτσα και και και.....
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

εγω αυτο που εχω μαθει μεχρι τωρα ειναι οτι οσο γερα δαχτυλα και αν εχεις αν τα χτυπας με δυναμη στον τοιχο ενα ενα θα σπασουν,ενω αν τα σφιξεις σε μια γροθια ακομα και αδυναμα να ειναι δεν κινδυνευουν να παθουν τιποτα.

αυτο ειναι και οτ προβλημα του ΠΑΟΚ απο τοτε που εφυγε ο σαντος οτι η ομαδα δεν ειναι ια γροθια με αποτελεσμα ακομα και δυνατα δαχτυλα να φαινονται αδυναμα
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

Εγώ βλεπω οτι 3-5-2 χωρίς ψηλό σέντερ μπακ ,μπαλαδορο 8αρι και σέντερ φορ στυλ τοιβονεν δεν μπορείς να παίξεις και το υπάρχον ροστερ δεν έχει τα εχέγγυα να υποστηρίξει αυτό το σύστημα όσο και να προσπαθεί με αλχημείες,πιστεύω ότι θα πάει έτσι η ομάδα με τους κροατες η τουλάχιστον μέχρι να ληθει το θέμα με τις τράπεζες .
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

desperando έγραψε:
Πόσο κοστίζει για την ομάδα μια μονομερή διακοπή συμβολαίου?

έχουμε και λέμε
μαρτεν ενάμιση μυριο
μαντουρο ένα διακόσια
Τζαβέλας ενάμιση μυριο
Σάλπι ενάμιση μυριο
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Εγώ πιστεύω πως αν Φρανκ-Τούντορ μείνουν όσο πρέπει απ'το Γενάρη ακόμα θα τρίβουμε τα μάτια μας σε θέμα σχεδιασμού... Απλά τώρα είναι και το τραγικό που σε 10 μέρες παίζουμε Ευρώπη,αν δεν ήταν αυτό θα γινόταν όλα πιο γρήγορα...
paokpantou

pirate_salonica έγραψε:Εγώ πιστεύω πως αν Φρανκ-Τούντορ μείνουν όσο πρέπει απ'το Γενάρη ακόμα θα τρίβουμε τα μάτια μας σε θέμα σχεδιασμού... Απλά τώρα είναι και το τραγικό που σε 10 μέρες παίζουμε Ευρώπη,αν δεν ήταν αυτό θα γινόταν όλα πιο γρήγορα...
δεν παιζει κανενα ρολο φιλε αυτο...μα κανεναν,,,και γιατι να περασει ενα εξαμηνο ετσι?παιζεις με τον λεβαδειακο της κροατιας.ο σχεδιασμος επρεπε και πρεπει να εχει γινει ηδη απο οσο φανταζομαι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Χαλαρωστε παλικαρια,εχουμε πολυ σοβαροτερα προβληματα απο τις μεταγραφες του ΠΑΟΚ.Ο Αρνεσεν δεδομενα προσπαθει να φερει παικτες απο το πανω ραφι,παικτες αν μη τι αλλο καλυτερους απο αυτους που θελουμε να αποχωρησουν και κυριως παικτες απο αγορες που την δεδομενη χρονικη στιγμη βλεπουν την Ελλαδα ως τελευταια λυση για να το πω ευγενικα.Ο Δανος θα το τραβηξει οσο παει,αλωστε η πορεια της χωρας θα ειναι γνωστη max στις 20 Ιουλιου και καπου εκει θα κριθουν ολα,ειτε θα υλοποιησει το αρχικο του πλανο η θα στραφει σε ακομα λιγοτερες λυσεις απο αγορες οπως αυτες της λατινικης αμερικης χαμηλοτερου επιπεδου και παλυ εν αμφιβολω γιατι δεν ειναι ευκολη αποφαση να διωξεις τον Λουκας,τον Μαντουρο και τον Μαρτενς για να παρεις παικτες επιπεδου Βιγιαφανες στην καλυτερη.Υπομονη αδερφια...
paokpantou

joshua έγραψε:Χαλαρωστε παλικαρια,εχουμε πολυ σοβαροτερα προβληματα απο τις μεταγραφες του ΠΑΟΚ.Ο Αρνεσεν δεδομενα προσπαθει να φερει παικτες απο το πανω ραφι,παικτες αν μη τι αλλο καλυτερους απο αυτους που θελουμε να αποχωρησουν και κυριως παικτες απο αγορες που την δεδομενη χρονικη στιγμη βλεπουν την Ελλαδα ως τελευταια λυση για να το πω ευγενικα.Ο Δανος θα το τραβηξει οσο παει,αλωστε η πορεια της χωρας θα ειναι γνωστη max στις 20 Ιουλιου και καπου εκει θα κριθουν ολα,ειτε θα υλοποιησει το αρχικο του πλανο η θα στραφει σε ακομα λιγοτερες λυσεις απο αγορες οπως αυτες της λατινικης αμερικης χαμηλοτερου επιπεδου και παλυ εν αμφιβολω γιατι δεν ειναι ευκολη αποφαση να διωξεις τον Λουκας,τον Μαντουρο και τον Μαρτενς για να παρεις παικτες επιπεδου Βιγιαφανες στην καλυτερη.Υπομονη αδερφια...
οταν υπαρχει η διασφαλιση χρηματων ολα γινονται αδερφε,,,,βλεπε ολσεν..
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

http://futbol.as.com/futbol/2015/07/07/ ... 36596.html

Και η ας γράφει για φινμπογκασον,μακάρι να κλείσει αυτος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειναι θεμα χρηματων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”