Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από K_geo »

Sick Bastard έγραψε: Όχι, η ομάδα έχει 1 (ολογράφως ένα) καλό αριστερό μπακ 36 ετών και τέλος. Ο Σπυρόπουλος δεν είναι καλό αριστερό μπακ, όχι για τον ΠΑΟΚ, δεν είναι καλό αριστερό μπακ. Βασικά, είναι ένας πολύ χαμηλής ποιότητας ποδοσφαιριστής. Το ότι φοράει την ασπρόμαυρη, δεν τον κάνει καλύτερο.
Ο Ολίσε είναι χειρότερος του Ολαϊτάν. Κι όχι, ακόμα και στην Βέροια όταν έπαιζε, καλύτερος του Ολίσε είναι. Ο Ολίσε είναι ένας που παίζει επαγγελματικά 5Χ5, όχι επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τη διαφορά. Άλλη μια τρελή επιτυχία. Είχε πέρυσι Ραζαγκούϊ και Ολίσε η ομάδα και κάποιος/κάποιοι στην ΠΑΕ τους ειδαν και τους δύο και είπαν, αν διαλέξουμε δύο απ αυτούς, θα πάρουμε τον Ολίσε. :shock:
Ε, γελάει ο κόσμος. Παρακαλάτε μην τραυματιστεί ο Στόχ μόνο. Αλλιώς θα κλάψουμε.
Αληθεια, πόσους αγώνες έχει δει του Ολαιτάν;;;; :? :? Γιατί εγώ είμαι γέννημα θρέμμα βεροιώτης, κάτοικος Βέροιας και πάω και καμια 10αρια φορές το χρόνο γήπεδο. Άσε δε που 3 μήνες έμενε στο απο πάνω διαμέρισμα και ξέρω και μερικά για την προσωπική του ζωή.. αλά είπαμε. παίζει στο γαύρο,άρα είναι καλύτερος.

Με αυτή τη λογική, ο τζαβέλλας είναι ακόμα πιο αχρείαστος. γιατί ο go village και ο Ρεχάγκε παλαιότερα επιλέγει(-ουν) τον άμπαλο σπυρόπουλο.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Athens έγραψε:η υποθεση τζαβελλα εδειξε μια ανευ προχειροτητα σε προγραμματισμο αλλα και διαχειριση μετγραφικων θεματων....
υπευθυνοι ειναι ολοι τους απο τον χουμπ που επρεπε να απαιτει εως καιτον Σαββιδη που ακομη δεν εχει καθορισει ποσα λεφτα θελει να ξοδεψει...
Εκεί είναι η ουσία...

Αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα είναι θέληση για εξαλειψη των χρεών προς το δημόσιο, τακτοποίηση χρεών προς τρίτους και ομαλή λειτουργία της ΠΑΕ και από εκεί και πέρα μία πολύ μικρη αύξηση του μπατζετ σε ότι αφορά το αγωνιστικό...

Αυτός είναι ο Σαββίδης μέχρι σήμερα. Μετρημένος χωρίς να θέλει να "ανοιχτεί...

Πιστευω θα δείξει τι μελλει γεννεσθαι από του χρόνου το καλοκαίρι, όταν και δούμε τι ψάρια πιάνουμε με αυτή την ομάδα - θα ειναι και ο 2ος χρονος του Χουμπ- και αν τελικά θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω...

chrisg4 έγραψε:Για να φτιαχτεί μια ομάδα χρειάζονται γνώσεις, μυαλά λεφτά και κονε. Στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή μόνο τα λεφτά υπάρχουν τα άλλα τρία αγνοούνται...
Ίσα ίσα, πιστευω ότι τα 3 πρωτα κουτσουπάρχουν! Τα λεφτά είναι αυτό που δεν "υπάρχει"...

Σκέψου το... :mrgreen: (μεταξυ σοβαρου και αστείου)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Σάβ 31 Αύγ 2013, 12:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

joshua έγραψε:Βρε παλυ ο λαος του ΠΑΟΚ φταιει τελικα,εκει κατεληξαν καποιοι...
πριν καταληξουμε στο ποιος φταει ,να ρωτησω πρωτα ποια ειναι η ζημια?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

K_geo έγραψε: Αληθεια, πόσους αγώνες έχει δει του Ολαιτάν;;;; :? :? Γιατί εγώ είμαι γέννημα θρέμμα βεροιώτης, κάτοικος Βέροιας και πάω και καμια 10αρια φορές το χρόνο γήπεδο. Άσε δε που 3 μήνες έμενε στο απο πάνω διαμέρισμα και ξέρω και μερικά για την προσωπική του ζωή.. αλά είπαμε. παίζει στο γαύρο,άρα είναι καλύτερος.

Με αυτή τη λογική, ο τζαβέλλας είναι ακόμα πιο αχρείαστος. γιατί ο go village και ο Ρεχάγκε παλαιότερα επιλέγει(-ουν) τον άμπαλο σπυρόπουλο.
Καλά ναι, ο Ρεχάγκελ επέλεγε τον Χαριστέα κι ο Σάντος πήρε τον Χαλκιά στο Γιούρο κι ευτυχώς τραυματίστηκε. Οι επιλογές του καθενός δε μου λένε τίποτα και εξαρτώνται και απ τη χρονική συγκυρία που γίνονται.
Με τη λογική τη δική σου, δηλαδή, ακόμα πιο χάλια ο σχεδιασμός καθώς ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση, για να πάρει έναν χειρότερο παίχτη. Κάπου μπερδεύτηκες.

Εγώ στη Μόσχα που ήμουν, είχαν τον Ολίσε στο διπλανό τετράγωνο. Κι από τότε χειρότερος του Ολαϊτάν ήταν.
Άσε που ο Ολίσε είναι 23 (μάλλον) κι ο Ολαϊτάν είναι 19 (μάλλον). Δηλαδή ο πρώτος ότι ήταν να μάθει σχεδόν το έμαθε κι ο άλλος έχει όλο το χρόνο μπροστά του. Έχω δει 7,5 αγώνες της Βέροιας πέρυσι.
Και δεν είπαμε (αυτό για το γαύρο), εσύ το λες συνέχεια, ήδη το χεις πει δύο φορές.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

χαίρομαι που η απάντηση σου δεν έχει επιχειρήματα, αλλά μόνο ειρωνία.
αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά συμφωνείς. ή έστω δεν μπορείς να διαφωνήσεις./

Ο Ολαιτάν είναι 21 (Μάλλον :D ). Για το γαύρο το λέω γιατί υπάρχει στην περιρέουσα ατμόσφαιρα. δεν το αποδίδω σε εσένα.

Το επιχείρημα της εθνικής, το θέτω γιατί όλοι μας (συμπεριλαμβανομένου και εμού) Γιάννη δεν είδαμε, Γιάννη το βαφτίσαμε.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Σάβ 31 Αύγ 2013, 12:18, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

maceio έγραψε:
joshua έγραψε:Βρε παλυ ο λαος του ΠΑΟΚ φταιει τελικα,εκει κατεληξαν καποιοι...
πριν καταληξουμε στο ποιος φταει ,να ρωτησω πρωτα ποια ειναι η ζημια?
Ενας αποκλεισμος απο το ΤσουΛου ισως; Πειστε με εμενα οτι αν ειχε αποκτηθει ο κεντρικος αμυντικος κολωνα που περιμεναμε ολοι (αρα ο κατσουρ θα επαιζε στο κεντρο) και εστω ενα ακραιο μπακ απλα πιο ετοιμο απο εναν παικτη που ειχε να παιξει 6 μηνες ποδοσφαιρο δεν θα ειχαμε κατακορυφα αυξημενες πιθανοτητες με την Σαλκε.Ναι ναι και παλυ φτασαμε κοντα αλλα καποιεε λεπτομερεις οπως η τραγικη αμυντικη συμπεριφορα στην Τουμπα λογω ελλειψεων μας στοιχισε περισσοτερο απο ολα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν ξές. και άν αυτό το σέντερ μπάκ πάθαινε κάποιο τράβηγμα πριν τον προηγούμενο αγώνα που θα έδινες για το πρωτάθλημα;
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Και αν το εβαζε ο Στοχ...
Και αν δεν το εβαζε ο Στοχ στο 1-1 στην Γερμανια...
Και αν δεν εδινε την κοκκινη...

Δεν κανουμε δουλειά έτσι με τα "αν"...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ακριβως επειδη δεν κανεις δουλεια με τα αν φροντιζεις απο πριν να κανεις οτι καλυτερο μπορεις και να εισαι οσο το δυνατον πιο ετοιμος.Τωρα αν εσεις νομιζετε οτι αυτο εγινε δικαιωμα σας,εγω δεν το πιστευω,100 χρονια να συζηταμε δεν θα συμφωνησουμε.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

μαλιστα!ειχαμε στοχο φετος το τσου λου και δεν το ηξερα????
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Δεν ξερω αν το καταλαβες, αλλα εγω μαζι σου ειμαι Τζοσουα... :D

Εσυ φροντίζεις να ενισχύσεις την ομαδα, για αυτο που θελεις να πετυχεις και απο εκεί και πέρα βλέπεις...

Προφανώς και το να περάσεις στο Τσου Λου φέτος δεν ηταν στους στόχους σου...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ε. στο άν περάσουμε είαμσταν.... :D
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κανεις λαθος,στοχος ηταν, ειναι και θα ειναι, αλοιμονο αν δεν ειναι,με αυτη τη λογικη να μην κατεβαινα να παιξω,αυτοσκοπος δεν ειναι.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Πάρτε για παράδειγμα τους αγώνες με την Μεταλιστ...

Φαγωθήκαμε να λέμε ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση και ειδικά στα εξτρεμ και οτι δεν μπορεί να πας με Γεωργιάδη και μας την πέσανε οι γνωστοι αγνωστοι να μας λεμε ότι μια χαρα ειναι η ομαδα και απο ατυχια δεν περασαμε...

Ε, πηραμε Στοχ και η αποδοση ανεβηκε κατακορυφα!

Και προφανως το ειδαν και στην διοικηση. Αν ηταν ολα καλα με Γεωργιαδη, δεν θα περνανε Στοχ...

Το ιδιο συμβαινει και με τις αλλες θεσεις...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

K_geo έγραψε:χαίρομαι που η απάντηση σου δεν έχει επιχειρήματα, αλλά μόνο ειρωνία.
αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά συμφωνείς. ή έστω δεν μπορείς να διαφωνήσεις./

Ο Ολαιτάν είναι 21. Για το γαύρο το λέω γιατί υπάρχει στην περιρέουσα ατμόσφαιρα. δεν το αποδίδω σε εσένα.

Το επιχείρημα της εθνικής, το θέτω γιατί όλοι μας (συμπεριλαμβανομένου και εμού) Γιάννη δεν είδαμε, Γιάννη το βαφτίσαμε.....
Μα τι επιχειρήματα να αντιπαρατάξω, όταν εσύ δεν είπες κανένα;
Μου είπες που μένεις σε σχέση με τον Ολαϊτάν κι από που είσαι, ενώ η κουβέντα είναι για τον Ολίσε και το πόσο άμπαλος είναι. What the fuck δηλαδή, τι να απαντήσω στα σοβαρά, εννοείται ότι θα πω για τη Μόσχα. Τι με νοιάζει για την προσωπική του ζωή. Όπως δε με νοιάζει του Κλάους η προσωπική ζωή έτσι δε με νοιάζει και του Ολαϊτάν. Πήγες σε 10 ματς της Βέροιας και; Δεν ήταν εκ των πρωταγωνιστών της, την περυσινή χρονιά; Θα τρελαθούμε τελείως; Τι ακριβώς έχει να ζηλέψει απ τον Ολίσε δηλαδή που κουτρουβαλιέται 8/10 φορές; Τώρα είναι 21; Γιατί πέρυσι που τον ήθελε ο ΠΑΟΚ ήταν 18, περίεργο.
Όσο δε για το επιχείρημα των διεθνών κλήσεων σου απάντησα με δύο απτά παραδείγματα.

Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να με πείσεις. Οτι η ομάδα είναι πλήρης στην άμυνα;
Δεν είναι, της λείπουν αριστερός μπακ και κεντρικός αμυντικός.
Ότι είναι πλήρης στο κέντρο; Δεν είναι, της λείπει ένα ακόμα 8άρι κι ένα 10αρι.
Επιθετικό με προσωπική ενέργεια δεν έχει.

Και η πλάκα ποιά είναι. Ότι στην ομάδα έχει σοβαρά κενά και σε κάθε στραβοπάτημα θα ακούμε διάφορους φελούς (ΑΡΔ κυρίως) να μας λένε για τις κακές αλλαγές του Στέφενς και κουραφέξαλα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”