Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από desperando »

το προβλημα στη Ελλαδα για τα πιτσιρικια ειναι οτι δεν υπαρχει μεταβατικο σταδιο οπως στην ισπανια με τις δευτερες ομαδες και στην αγγλια με την Reserve team. με αποτελεσμα οι νεοι παικτες και ειδικότερα στις μεγαλες ομαδες να μην εχουν καθολου περιθώριο να εγκλιματιστούν στην αλλαγη απο το πρωταθλημα με παιδια στην ηλικια τους στον ανταγωνισμο του πρωταθλητισμου. σκεφτείτε να ειχαμε εναν ΠΑΟΚ Β που θα αγωνιζοταν στην β΄εθνικη ποσο διαφορετικα θα ηταν τα πραγματα για τα ταλεντα μας
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Φίλοι danirifle και DC, διαφωνώ και με τους 2 σας... Ούτε μαλακία είναι να δανείζουμε 17χρονους και 18χρονους για να πέρνουν παιχνίδια και να βελτιώνονται DC, αλλά ούτε και μπορούμε να το κάνουμε αυτήν την στιγμή με τους παίκτες που (παραδειγματικά) αναφέρθησαν danirfle, γιατί πολύ απλά δεν λογίζονται ως αναπληρωματικοί που δεν θα πάρουν παιχνίδια... Οπότε είναι ανούσια η αντιπαράθεσή σας για τους συγκεκριμένους παίκτες... Αν συζητούσατε γενικά, για το αν είναι σωστό να γίνονται δανεισμοί, τότε οκ... ;)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

@Digi, δεν πρόκειται περί αντιπαράθεσης. λέει την γνώμη του, λέω την δικιά μου. Που είναι το πρόβλημα;

@ dani
ΟΚ. Αν εσύ πιστεύεις ότι δεν ήταν μαλακίες, δικαίωμά σου. :)
Εγώ λέω ότι ήταν μαλακιές και μάλιστα χοντρές.
Ο Κλάους έχασε 1 χρόνο εξέλιξης, 1 χρόνο προπονήσεων με τον ΠΑΟΚ και 1 χρόνο αγώνων σε υψηλό επίπεδο. Κέρδισε βέβαια την γνωριμία με τον πάγκο και την κερκίδα των Σερρών.
Ο Κάτσε κέρδισε έναν χρόνο στην εξωτική Επανωμή, επειδή ο Λάζλο ήθελε ρόστερ 25 ατόμων.
Ο Σταφυλίδης έπαιξε κατ' ευθείαν 1η ομάδα και του χρόνου πάει μπουντεσλίγκα. Φαντάζεσαι να τον δείναμε πέρυσι σε καμιά Βέροια να ... ψηθεί;
Και αυτό με τους άντρες και τα παιδάκια δεν το κατάλαβα. Εχθές ή την προηγούμενη Πέμπτη, έπαιζαν με νηπιαγωγίο; :?
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Κάτι για το οποίο προβληματίζομαι όσον αφορά τα μεταγραφικά, είναι ότι του χρόνου θα ξεμείνουμε από αριστερά μπακ, αφού δεν θα υπάρχει ούτε ένας! Στην διοίκηση πρέπει επειγόντως να αρχίσουν να αναζητούν ήδη παίκτες, ακόμη και να παρακολουθήσουν κάποιους, ώστε την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο του 2013 να είμαστε σε θέση να κάνουμε 2 σωστές επιλογές (γιατί τόσους παίκτες θα χρειαστούμε)... Πάντως δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι υπάρχει και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που παίζει και ως αριστερός μπακ... Αλλά νομίζω ότι θα είναι κακό γι' αυτόν να ξεκινήσει να παίζει στον ΠΑΟΚ σε μια θέση η οποία δεν είναι η καλή του!
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

DC, επειδή αναφέρεις ως παράδειγμα τον Αθανασιάδη, εγώ πιστεύω ότι αν μας εγγυόταν ο Πανσερραϊκος ότι θα παίζει βασικός, πολύ καλά θα κάναμε να τον δίναμε δανεικό... Αλλά αποδείχθηκε λάθος που τον δώσαμε, γιατί δεν έπαιζε...! Το θέμα είναι όμως ότι δεν "κάηκε", αφού είναι 23 ετών και δείχνει έτοιμος να παίξει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο... Εκτός Ελλάδας εννοώ...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από karlat85 »

Ενταξη παιδια χαλαρα σουπερ λιγκ ειναι. Δεν τα βάζουν να παιξουν πρωτο επίσημο σε μιλαν ιντερ.Δηλαδη τον πελκα και τον κατσε δεν τους βοηθησε η συμμετοχη με τους εβραίους;
Θα παιξουν και με κανα πανθρακικός και ξανα πλατανια και του χρονου σχεδον ετοιμοι

Οσο για τον κλαους τον ξελασπώσει τοσες φορες πχ εργοτέλη θρασύβουλο και τον εστειλε δανεικό για να πάρεις εμπειρίες; ποιος; ο παικτης που σε 40 λεπτα παιχνιδιου εδωσε 6 βαθμους στην ομαδα

Edit:ποσα παικτακια χάθηκαν επειδη εφυγαν δανεικοί πχ κοντεον ελευθεριάδης κτλ
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

karlat85, έχεις ενδείξεις ότι αν ο Κοντεον και ο Ελευθεριάδης δεν δινόταν δανεικοί, θα είχαν άλλη εξέλιξη; Με υποθέσεις δεν μπορούμε να μιλάμε...
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Digital επειδή είσαι και 19 και δεν τα θυμάσαι. Ο Κλάους πήγε στις Σέρρες με προπονητή τον Όγιος. Όσο ήταν αυτός, ο Κλάους δεν έπαιξε παρά μόνο σε 1 παιχνίδι. Νομίζω είχε 18/19 ή κάτι τέτοιο και μάλιστα όλα 90λεπτα. Ενώ η ομάδα των Σερρών έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο, για κάποιο μυστήριο λόγο χάνανε συνέχεια και κινδυνεύανε κιόλας. Κλασικά έφυγε ο Όγιος και ήρθε ο Κοκότοβιτς, ο οποίος έβαζε τον Μπαγκουρά. Μάλιστα πήγαν και πλέι οφ ανόδου με Κοκότοβιτς.

Αυτή η ιστορία με το να λέμε κάτι που ακούσαμε δεξιά και αριστερά ενώ ΥΠΑΡΧΕΙ τρόπος να διαπιστώσεις τι έγινε, πρέπει κάποτε να τελειώσει. ΔΕΝ σου την είπα, σε περίπτωση που αυτό κατάλαβες. Το τρόπο σου δείχνω.

Τέλος του Off topic από μένα
Άβαταρ μέλους
karlat85

Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από karlat85 »

Οχι δεν εχω καμια ενδειξη αλλα δεν πηραν ουτε μια ευκαιρια πήγαιναν καθε χρονο δε χωρισ για να παιζουν μαλαδενοκουτσηδες
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ο Κλάους δεν είναι υπόθεση. :)
Ο Κλάους επέστρεψε και πήρε συμμετοχές επί Χάβου και την επόμενη χρονιά έβαλε περισσότερα γκολ απ' ό,τι ο Μούσλι σε τρία χρόνια.
Είμαι της άποψης ότι το ότι οι παίκτες πρέπει να κάνουν το αγροτικό τους είναι ένας μύθος για να τα αρπάζουν οι μανατζαρέοι με έξτρα μεταγραφές.
ΟΚ. Ας δώσουμε δανεικούς τους Πέλκα, Ιντζίδη, Πόποβιτς, Κωνσταντινίδη, Παναγιωτούδη, Κίτσιου. Ποιους θα φέρουμε, με πόσα και πόσο καλύτεροι θα είναι από τους παραπάνω. ;)
Αν ο προπονητής κρίνει ότι περισσεύουν, ότι πλεονάζουν, ότι δεν χωράνε στο ρόστερ, οκ, μαζί σας παιδιά.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

angelheart έγραψε:Digital επειδή είσαι και 19 και δεν τα θυμάσαι. Ο Κλάους πήγε στις Σέρρες με προπονητή τον Όγιος. Όσο ήταν αυτός, ο Κλάους δεν έπαιξε παρά μόνο σε 1 παιχνίδι. Νομίζω είχε 18/19 ή κάτι τέτοιο και μάλιστα όλα 90λεπτα. Ενώ η ομάδα των Σερρών έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο, για κάποιο μυστήριο λόγο χάνανε συνέχεια και κινδυνεύανε κιόλας. Κλασικά έφυγε ο Όγιος και ήρθε ο Κοκότοβιτς, ο οποίος έβαζε τον Μπαγκουρά. Μάλιστα πήγαν και πλέι οφ ανόδου με Κοκότοβιτς.

Αυτή η ιστορία με το να λέμε κάτι που ακούσαμε δεξιά και αριστερά ενώ ΥΠΑΡΧΕΙ τρόπος να διαπιστώσεις τι έγινε, πρέπει κάποτε να τελειώσει. ΔΕΝ σου την είπα, σε περίπτωση που αυτό κατάλαβες. Το τρόπο σου δείχνω.

Τέλος του Off topic από μένα
Προς θεού, δεν πιστεύω ότι μου την λες... ;) Και χαίρομαι που θυμάσαι κάθε τι που λέω (όπως πχ την ηλικία μου)... :D Όμως αυτήν την φορά δεν με παρακολουθεις πλήρως... Παραπάνω ανέφερα και μόνος μου ότι δεν αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό και εκ του αποτελέσματος αυτού, κρίνεται λάθος η κίνηση να τον δανείσουμε... ;) Γενικά όμως πιστεύω ότι είναι σωστό να δανείζουμε μικρούς παίκτες, όταν όμως αυτοί δεν είναι άμεσα απαραίτητοι για την ομάδα... Αυτήν την στιγμή δηλαδή, δεν μπορούμε να δανείσουμε παίκτη, αλλά ούτε κακό για τους ίδιους τους παίκτες είναι αυτό, γιατί θα παίζουν... ;) Όσον αφορά τις γνώσεις μου που αφορούν τον ΠΑΟΚ και πόσο μάλλον τους παίκτες που πέρασαν από αυτόν τα περασμένα 10 χρόνια, σε διαβεβαιώνω ότι γνωρίζω πολλά πράγματα... Επίσης δεν είναι της αρεσκείας μου να παπαγαλίζω ότι ακούω δεξιά και αριστερά... Κι ας είμαι και 19... :pano:
Άβαταρ μέλους
VagosPaok

Δημοσίευση από VagosPaok »

Εγω παντως τον Κλαους τον θυμαμαι χαρακτηριστικα σε ενα ματς μεταξυ του Πιερικου-Πανσεραικου στην Κατερινη να την βγαζει σε ολο το ματς στο σημαιακι του κορνερ.Π@π@ρες γραμμη τον εβαζαν(οταν τον εβαζαν).Τζαμπα χρονος ο δανεισμος του...Προσωπικη αποψη μου ειναι οτι δεν υπαρχει λογος να δανειζεις 20χρονους και πανω...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κάθε ποδοσφαιριστής έχει το δικό του στυλ παιχνιδιού και εξ αιτίας αυτού μπορεί να αρέσει ή να μην αρέσει στο στυλ παιχνιδιού που προτιμάει ο εκάστοτε προπονητής. Ο Santos δεν τον πολυγούσταρε τον Στέφανο, αλλά ούτε ο Δερμιτζάκης. Ο Χάβος τον προώθησε και μετά ο Μπόλονι. Το ίδιο θα συνέβη και στις Σέρρες.
Δεν είναι δηλαδή εγγύηση το ότι θα δώσεις κάποιον παίκτη δανεικό σε μια ομάδα και αυτός θα εξελιχθεί. Αν ο παίκτης αυτός δεν ταιριάζει στα πλάνα του προπονητή, ασ' το καλύτερα!.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καποιοι παιχτες μπορουν να μπουν αμεσως στην πρωτη ομαδα και καποιοι οχι δεν μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο...ενας καλος δανεισμος μπορει να σε απογειωσει ενας κακος μπορει να σε σκοτωσει εξαρταται και απο την ομαδα και απο τον παιχτη κατα ποσο θα θελει να δουλεψει...ο αθανασιαδης αργησε πολυ να δουλεψει στη ζωη του και το ξερει και ο ιδιος δεν ειναι μονο οι δανεισμοι που τον πηγαν πισω και μην ξεγελιομαστε ο παιχτης εχει ακομα ΠΑΡΑ πολλα να μαθει...τον κατσε τον βοηθησε ο δανεισμος του...οποιος τον εβλεπε περισυ θα καταλαβει...για φετος να πω την αληθεια ειμαι αντιθετος στο δανεισμο του αλλα ειμαι υπερ του να ''κλειστει'' ενα χρονο στο γυμναστηριο και να μου βγει του χρονου με 5-6 κιλα μυικο βαρος...ετσι οπως ειναι τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει μπαλα αξιωσεων στη θεση του...ο σταφυλιδης οταν μπηκε ειδαμε ολοι ενα παιδι που πανω απο ολα σωματικα μπορουσε ανετα να ανταπεξελθει στου ρυθμους της σουπερκλικ...

γενικα ειμαι υπερ των δανεισμων αρκει να γινονται σε καλες ομαδες και με τις εγγυησεις οτι οι παιχτες θα δουλευτουν σωστα...ας πουμε η μπαγερν το κανει καλα το παιχνιδι...παλια ειχε τον λαμ τον εστειλε 2 χρονια στη στουτγκαρδη τον δουλεψε ο μαγκατ γυρισε και εγινε ο λαμ που ξερουμε...ειχε τον κροος τον εστελε 2 χρονια στη λεβερκουζεν τον δουλεψε ο χαινκες και εγινε ο κροος που ξερουμε...και πολλα αλλα παραδειγματα...αν δουλευτει σωστα το θεμα συνεργασιων με ομαδες τοτε ναι οι δανεισμοι αξιζουν...και αυτο που εγραψε ο ντεσπεραντο και ειπε και ο μπολονι(που ελπιζω να κρατησαν καμια σημειωση απο αυτα που τους ελεγε ολη τη χρονια πανω στο θεμα) ειναι πολυ σωστο...το οτι δεν υπαρχει ενδιαμεσο σκαλοπατι μεταξυ νεων και πρωτης ομαδας ειναι πολυ ασχημο...

υγ γενικα για να παιξει ενας παιχτης στην πρωτη ομαδα πρωτα πρεπει να ειναι ετοιμος σωματικα,μετα τακτικα και τελος τεχνικα...
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

νομιζω οτι τα ειπες ολα sera4 ... ΒΑΣΙΚΟ παντως ειναι να εχεις μια σοβαρη διοικηση και εναν σοβαρο τεχν.διευθυντη που θα σε στειλουν στην ομαδα που πρεπει μελετημενα και οχι σε οποια να `ναι απλα για να σε ξεφορτωθουν η για να κανουν δημοσιες σχεσεις ...

Υ.Γ δεν ξερω αλλα εγω αυτα τα μεταγραφικα μπαμ μπουμ τα φοβαμαι .. προτιμω μια ουσιαστικη καλη κινηση τυπου λαζαρ / λωρενς (οχι της αραβιας ) παρα καποιο ονομα που θα ερθει με τουπε... φοβαμαι την ανισσοροπια στα αποδυτηρια... δεν ξερω ισως κανω λαθος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”