Ντεσκαλιφιε...
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Έ όχι μόνο 3.adamroxas έγραψε:3 για τον Βιειρινια? Γιατι ρε Θοδωρε?
Είναι και τα 450 από το υπόλοιπο συμβόλαιο (1.5 χρόνο) σε παρακαλώ...
Και για μενα θα ναι δυσκολα, αλλα θα το παρω. Ενα μηνα να πεινασω λιγο παραπανω και να βλεπω με τα κερια το βραδυ μια χαρα βγαινει.Zorro4 έγραψε:ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΡΕΛΙΑ...
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΥ.
(9 Συνεχόμενα χρόνια το παίρνω... 3 στο Μπάσκετ.)
Χωρις πλακα
Zorro4 έγραψε:ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ?
Πολλοί από εμάς που μιλάνε για οικονομικά... στοιχηματίζω πως δεν έχουνε κρατήσει όχι μαγαζί, αλλά ούτε και περίπτερο... για να μη πω πως δεν μπορουν καλα καλα να κουμανταρουν τα οικονομικα του σπιτιου τους πλεον.
ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΕ ΧΡΕΗ ΣΕ ΚΑΡΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΜΕ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ... αλλά κατα τα άλλα έχετε άποψη για το ποσα έσοδα έχει η ΠΑΕ... αγνοώντας φυσικά και τα έξοδα που έχει μια επιχείρηση... γιατί απλά δεν ξέρετε πως πάει το παιχνιδάκι.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ... ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΕΙ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΦΛΎΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Είμαι και εγώ πολύ στενοχωρημένος με την κατάσταση όπως όλοι μας... αλλά πιστεύει κανείς πως είναι καλύτερα και αυτοί που διοικούν?... ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ... "ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ"????
Μη κάνετε σαν υστερικες χήρες που έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους επειδή πέθανε ο άντρας τους από καρκινο.
ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ... ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΟΙΑ.
Ψυχραιμία και το μέλλον θα δείξει.
ΥΓ
Του χρόνου θα εχουμε μόνο 5.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ... όχι γιατι δεν θα έχουμε Βιειρίνια και Κοντρέρας... αλλά γιατί πολλοί από εμάς, δε θα έχουμε ούτε γάλα στα παιδιά μας να πάρουμε και αντί να στηνόμαστε στα εκδοτήρια... θα στηνόμαστε στα συσσίτια...ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΣΟΔΑ?
Μεγάλη υπόθεση για εναν άνθρωπο το να καταλαβαίνει που πατάει και που βρίσκεται.Zorro4 έγραψε:ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ?
Πολλοί από εμάς που μιλάνε για οικονομικά... στοιχηματίζω πως δεν έχουνε κρατήσει όχι μαγαζί, αλλά ούτε και περίπτερο... για να μη πω πως δεν μπορουν καλα καλα να κουμανταρουν τα οικονομικα του σπιτιου τους πλεον.
ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΕ ΧΡΕΗ ΣΕ ΚΑΡΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΜΕ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ... αλλά κατα τα άλλα έχετε άποψη για το ποσα έσοδα έχει η ΠΑΕ... αγνοώντας φυσικά και τα έξοδα που έχει μια επιχείρηση... γιατί απλά δεν ξέρετε πως πάει το παιχνιδάκι.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΦΛΎΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Είμαι και εγώ πολύ στενοχωρημένος με την κατάσταση όπως όλοι μας... αλλά πιστεύει κανείς πως είναι καλύτερα και αυτοί που διοικούν?... ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ... "ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ"????
Μη κάνετε σαν υστερικες χήρες που έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους επειδή πέθανε ο άντρας τους από καρκινο.
ΥΓ
Του χρόνου θα εχουμε μόνο 5.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ... όχι γιατι δεν θα έχουμε Βιειρίνια και Κοντρέρας... αλλά γιατί πολλοί από εμάς, δε θα έχουμε ούτε γάλα στα παιδιά μας να πάρουμε και αντί να στηνόμαστε στα εκδοτήρια... θα στηνόμαστε στα συσσίτια...ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΣΟΔΑ?
Κοψτε την καραμελα με την κριση και την φτωχια...
Το ξερουμε οτι πειναμε,παμε να το ξεχασουμε και μας το θυμιζετε...
Το ξερουμε οτι πειναμε,παμε να το ξεχασουμε και μας το θυμιζετε...
- ΑποστόληςΑ
Κι όμως με γκολ off-side χάσαμε την έξοδο στο Ch.L.Rizla έγραψε:Εννοειται ρε Σλινταρ οτι εχουν γινει εγκληματικα λαθη και στην διαχειριση και στον σχεδιασμο,αλλα το μεγαλυτερο λαθος του Ζαγορ ειναι οταν βγηκε και ειπε οτι παμε για πρωταθλημα με τον Δερμιτζοχαβο..
λοιπον μετα την ολοκληρωση της πωλησης βιερι περιμενω μεχρι τελος της αλλης εβδομαδας ρυθμιση χρεων..ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧ......?
Στα προκριματικα του CL...και στους αδυνατους.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κι όμως με γκολ off-side χάσαμε την έξοδο στο Ch.L.Rizla έγραψε:Εννοειται ρε Σλινταρ οτι εχουν γινει εγκληματικα λαθη και στην διαχειριση και στον σχεδιασμο,αλλα το μεγαλυτερο λαθος του Ζαγορ ειναι οταν βγηκε και ειπε οτι παμε για πρωταθλημα με τον Δερμιτζοχαβο..
Που προκριματικα που ομιλοι και 25 εκ. μπραφ...
ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ. ΦΤΑΝΕΙ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ.
[youtube]sSasyO4KCrI[/youtube]
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ.
[youtube]sSasyO4KCrI[/youtube]
Εχεις να κανεις με το ελλ.δημοσιο.gergeo4 έγραψε:λοιπον μετα την ολοκληρωση της πωλησης βιερι περιμενω μεχρι τελος της αλλης εβδομαδας ρυθμιση χρεων..ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧ......?
Αυτο ειναι το μονο που δεν μπορει κανεις να καταλογησει στο Ζαγορ...
Σωστος. Αυτο εξαρταται απο τις διαθεσεις των κυβερνητικων νουμερων και μονο... Δυστυχως
+++++++Zorro4 έγραψε:ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ?
ΥΓ
Μερικοί νομίζουν ότι είναι στο Football Manager
'Οταν το είπα αυτο που λες αδερφέ Ζορρό πριν λίγες μέρες στο τόπικ του Κοντρέρας.......ακριβώς αυτό που λες αλλα με πιο λίγα λόγια.............εισέπραξα ειρωνίες.
Αυτη είναι η κατάντια μερικών......να μη καταλαβαίνουν τη πραγματικότητα.
Οτι υπάρχουν γείτονες μας που πεινάνε.........αλλα κάποιος γύρισε και είπε οτι 25.000 διαρκείας για πλάκα μπορούν να αγοράσουν οι Τουμπιώτες.
Μιλάμε αλεν ντελον γιουβετσι κοκορετσι.
Ξυπνάτε τώρα όσο προλαβαίνετε γιατι θα ξυπνήσετε από το πάτωμα και θα είναι αργά.......γιατι το πάτωμα δε θα είναι στρωμένο με ροδοπέταλα.
Αυτη είναι η κατάντια μερικών......να μη καταλαβαίνουν τη πραγματικότητα.
Οτι υπάρχουν γείτονες μας που πεινάνε.........αλλα κάποιος γύρισε και είπε οτι 25.000 διαρκείας για πλάκα μπορούν να αγοράσουν οι Τουμπιώτες.
Μιλάμε αλεν ντελον γιουβετσι κοκορετσι.
Ξυπνάτε τώρα όσο προλαβαίνετε γιατι θα ξυπνήσετε από το πάτωμα και θα είναι αργά.......γιατι το πάτωμα δε θα είναι στρωμένο με ροδοπέταλα.
- navigator11
ζαγοράκη ελέγχεσαι τούτη την ώρα,επειδή δεν προνόησες όταν έφερνες παίχτες σαν το χιλιανό,τον ουρουγουανό,τον πορτογάλο,ότι θα γινόταν μετά από λίγα χρόνια της π@@τάνας το μαγγάλι σε κάθε επίπεδο στη χώρα.έκανες και μ@λ@κίες εν αφθονία δίχως άλλο στον τομέα των επιλογών,μην τα ρίχνουμε όλα στην αδύνατο να προβλεφθεί έκταση της κρίσης.αυτό που έχει αποτύχει να αποδειχθεί ως τα τώρα είναι πως τις έκανες τις πατάτες επ'ωφελεία σου ή δικών σου ανθρώπων οικονομική.ίσως και να τις έκανες και να κατάφερες να το κουκουλώσεις το πράμα ωστόσο αποδείξεις περί τούτου δεν έχουν εμφανιστεί.λογίζω συνεπώς ότι τις έκανες με γνώμονα την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ομάδας και της συνεπεία αυτής αναθέρμανσης της κ@ύλας του κοσμάκη γύρω απ'αυτήν.αν ακολουθούσες από αναλήψεως της προεδρίας σου σφιχτή οικονομική πολιτική γύρω απ'το αγωνιστικό και τώρα δε χρωστούσαμε σέντ σε σχέση με τις τρέχουσες υποχρεώσεις της παε ή υπήρχε και κάποιο πλεόνασμα είμαι σίγουρος πως πάλι δε θα γλύτωνες τις επιθέσεις και τη μουρμούρα.γιγάντωσες την αγωνιστική οντότητα της ομάδας περισσότερο απ'ότι προφανώς επιτρεπόταν.τώρα ήρθε η ώρα το τίμημα να πληρωθεί.δε βλέπω τρόπο που θα μπορούσε κάτι τέτοιο να αποφευχθεί.το πολύ να έπαιρνε μικρή παράταση μερικών ακόμα μηνών.εύχομαι να μην άργησες ανεπανόρθωτα να λάβεις τα μέτρα και το πράγμα να μπορεί να αναχαιτιστεί σε σύντομο σχετικά χρόνο και με επιτυχία.