11. Zlatan Muslimović
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Γενικα οι Γερμανοι ειναι σφιχτοχεριδες οποτε δυσκολα να γινει καλη προταση...αν γινει....
- ΑποστόληςΑ
Διάβασα ότι η Eintracht πιθανόν να δείξει ενδιαφέρον για τον Ζλάταν το καλοκαίρι, όχι τώρα. Μην κάνετε όνειρα λοιπόν!
Πάντως είναι φοβερό το πόσο εύκολα θέλουμε ΕΜΕΙΣ να φύγουν αυτοί του οποίους ΕΜΕΙΣ αναδείξαμε σε Θεούς!
Πάντως είναι φοβερό το πόσο εύκολα θέλουμε ΕΜΕΙΣ να φύγουν αυτοί του οποίους ΕΜΕΙΣ αναδείξαμε σε Θεούς!
- PABLO GARCIA1
Νομίζω άνθρωπος-κλειδί για να ξεφορτωθούμε το αλάνι είναι ο ......pagotatzis.
Aντε παληκάρι μου...το γερμανικό το κατέχεις, μπες σε κανένα φόρουμ οπαδών της Αιντράχτ και άρχισε τα αλα Κέζμαν παρακαλετά και τους ύμνους και η μεταγραφή θα γίνει στο άψε-σβήσε...
Aντε παληκάρι μου...το γερμανικό το κατέχεις, μπες σε κανένα φόρουμ οπαδών της Αιντράχτ και άρχισε τα αλα Κέζμαν παρακαλετά και τους ύμνους και η μεταγραφή θα γίνει στο άψε-σβήσε...
- navigator11
ΑποστόληςΑ έγραψε:Διάβασα ότι η Eintracht πιθανόν να δείξει ενδιαφέρον για τον Ζλάταν το καλοκαίρι, όχι τώρα. Μην κάνετε όνειρα λοιπόν!
κι απο το αεροδρομιο ακομα!διχως να τον εχουμε δει να αγωνιζεται.γι'αυτο,ενω πιστευω οτι αργα ή γρηγορα,με ζαγορακη-βρυζα ή με μια σοβαρη διαδοχη κατασταση,ελεγμενη εξονυχιστικα απο αυτους,με σαντος ή αλλον στον παγκο,με σφιχτα οικοομικα ή λιγοτερο σφιχτα,συνεχιζοντας το δρομο που εχουμε ηδη διαλεξει να παρουμε,θα εξελιχθουμε αγωνιστικα,παντα θα εχω επιφυλξεις για εμας τους οπαδους.πιστευω πως ερχονται μερες που η ομαδα,σε καθε φασμα λειτουργιας της,θα βρισκεται αρκετα βηματα εμπροσθεν του λαου και (ελπιζω οτι) θα συμπαρασυρει και τον κοσμο σε αλλαγη νοοτροπιας,που θα διατηρηθει μελλοντικα,ανεξαρτητως διοικητικης καταστασης.για μενα αυτη ειναι,περαν του αγωνιστικου,η μεγιστη ευεργεσια που μπορει να παρεχει μια διοικηση σε ενα συλλογο!
τωρα περι μουσλιμοβιτς,με τετοια αποχη απο το γηπεδο και τοσο πενιχρο χρονο αγωνιστικης δρασης αδυνατω να καταλαβω πως μπορει μια ομαδα να ασχοληθει σοβαρα με την περιπτωση του τη δεδομενη χρονικη στιγμη.και δη γερμανικη!
- paokathens
ο κάθε παίχτης έχει τιμή πώλησης αλλά όχι και να παρακαλάμε να φύγει ένας παίχτης που παλεύει πιο πολύ και από ΠΑΟΚτσής και μάλιστα και ελεύθερο διάβασα από κάποιον ή με λίγα λεφτά.. ήμαρτον ρε κωλοτούμπες, ήμαρτον..
ειλικρινά δεν έχω λόγια για την αντιμετώπισή σας στο θέμα του Μουσλίμοβιτς.. είστε απαράδεκτοι. έφυγε ο Θόδωρος και σηκώσατε ψηλά την μπάλα. μακάρι να γυρίσουμε στις εποχές Σάλμον και Τόργκελε. αυτό σας αξίζει. τελυταίο μου post γιατί σας σιχάθηκα.
ΜΟΥΣΛΙ ΚΑΥΛΙΑΡΗ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ
ΜΟΥΣΛΙ ΑΛΗΤΗ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ειλικρινά δεν έχω λόγια για την αντιμετώπισή σας στο θέμα του Μουσλίμοβιτς.. είστε απαράδεκτοι. έφυγε ο Θόδωρος και σηκώσατε ψηλά την μπάλα. μακάρι να γυρίσουμε στις εποχές Σάλμον και Τόργκελε. αυτό σας αξίζει. τελυταίο μου post γιατί σας σιχάθηκα.
ΜΟΥΣΛΙ ΚΑΥΛΙΑΡΗ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ
ΜΟΥΣΛΙ ΑΛΗΤΗ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
- ΑποστόληςΑ
Παλικάρι μην ξεφεύγεις τόσο πολύ! Εντάξει γράφηκαν υπερβολές, αλλά έγινε γιατί οι περισσότεροι είμαστε τόσο γριπιασμένοι με το μικρόβιο των μεταγραφών που νομίζουμε ότι κάθε μεταγραφή θα μας πάει και πιο ψηλά!
Γι' αυτό και ο Fernando έβαλε μαχαίρι στις μεταγραφές που γίνονται μόνο για μεταγραφές!
Γι' αυτό και ο Fernando έβαλε μαχαίρι στις μεταγραφές που γίνονται μόνο για μεταγραφές!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ρε παιδιά, μην παίρνετε κάποια πράγματα τόσο σοβαρά! Ηρεμήστε....
Όσο για το Μούσλι, προσωπικά μου κάνει για παιχνίδι των μάνατζερ. Δεν μπορεί να γυάλισε στους Γερμανούς, τη στιγμή που...ούτε τον πάγκο μας δεν γυαλίζει....
Να δούμε....
Όσο για το Μούσλι, προσωπικά μου κάνει για παιχνίδι των μάνατζερ. Δεν μπορεί να γυάλισε στους Γερμανούς, τη στιγμή που...ούτε τον πάγκο μας δεν γυαλίζει....
Να δούμε....
Αδερφε από αθήνα επειδή σε μένα αναφέρεσε θέλω να συμπληρώσω στο προηγούμενο ποστ μου ότι πιστεύω ότι ο Ζλάταν είναι απο τους καλύτερους σεντερ φορ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μεγάλης κλάσης παίκτης που θα μπορούσε άνετα να παίζει σε μεγάλη ευρωπαική ομάδα. Οχι σε Μπαρτσα κτλ αλλά θα μπορούσε να βρει θέση στο ροστερ μιας 5ης-6ης ομάδας ενός μεγάλου πρωταθλήματος. Το έχει το τόπι.
Αλλά προσωπικά θα προτιμούσα τεσσερις Παπάζογλου που θα είναι διαθέσιμοι 365 μέρες το χρόνο παρά έναν ακριβοπληρωμένο παίκτη που είναι διαθέσιμος στο 1/3 με 1/4 των παιχνιδιών... Και φυσικά υπάρχουν και μέσες λύσεις όπως ο Φιλομένο. Ας πουμε αν είχαμε 2 Φιλομένους και 2 Παπάζογλους δεν θα είχαμε το παραμικρό πρόβλημα.
Κι ο Φιλομένο τραυματιστηκε αλλά αυτό έγινε φέτος. Ο Ζλάταν τόσα χρόνια 10 συμμετοχές το χρόνο έχει...
Αλλά προσωπικά θα προτιμούσα τεσσερις Παπάζογλου που θα είναι διαθέσιμοι 365 μέρες το χρόνο παρά έναν ακριβοπληρωμένο παίκτη που είναι διαθέσιμος στο 1/3 με 1/4 των παιχνιδιών... Και φυσικά υπάρχουν και μέσες λύσεις όπως ο Φιλομένο. Ας πουμε αν είχαμε 2 Φιλομένους και 2 Παπάζογλους δεν θα είχαμε το παραμικρό πρόβλημα.
Κι ο Φιλομένο τραυματιστηκε αλλά αυτό έγινε φέτος. Ο Ζλάταν τόσα χρόνια 10 συμμετοχές το χρόνο έχει...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Πολύ σωστά....gika έγραψε: Αλλά προσωπικά θα προτιμούσα τεσσερις Παπάζογλου που θα είναι διαθέσιμοι 365 μέρες το χρόνο παρά έναν ακριβοπληρωμένο παίκτη που είναι διαθέσιμος στο 1/3 με 1/4 των παιχνιδιών...
Αν και με τον...Παπάζογλου διαφωνώ, σαν λογική είναι πολύ σωστή.
Re:
από Gerard04 » 23 Ιούλ 2008 09:36

Σήμερα 2010...Gerard04 έγραψε:Τα τελευταια 3 χρονια εχει πετυχει 7 γκολ,λιγο δυσκολο^^evan26499 έγραψε:Εγω κερδιζω τιποτα που ειπα 3 φορες οτι θα σκασει η μεταγραφη με την ολοκληρωση των 300 σελιδων?
Δε θελω πολλα,20 γκολακια απο Ζλαταν θελω να μας τρελανει
- sidpanos
αυτοί φταίνεεεεεεεε....
ούρτττττττ...six hundred sixty six...
ouuuuuu
anti christ[οχι του τριερ]
αυτοί ματιάσανε τον μούσλι μας..

ούρτττττττ...six hundred sixty six...
ouuuuuu
anti christ[οχι του τριερ]
αυτοί ματιάσανε τον μούσλι μας..
Ξαναβαζω εδω αυτο που εγραψα και στη μεταγραφολογια-παπαρολογια.
Ο Μουσλιμοβιτς ειναι ακομα παικτης του ΠΑΟΚ, ξεκολλατε, σαν τα σκουληκια κανετε. Και χειροτερα μαλιστα αφου αυτοι βριζουν τους παικτες που αποθεωναν αφου φυγουν και οχι οταν ακομα ειναι στην ομαδα.
Και επειδη τα γραπτα μενουν, εκανα copy ολα τα σχετικα ποστ. Σε περιπτωση που δουμε τον παλιο Μουσλι στον 2ο γυρο, θα τα ξαναποσταρω.
Υ.Γ. Ο Μουσλι ειναι κλασικος παικτης ψυχολογιας. Αν ειναι καλα στον 2ο γυρο, θα ξεφτιλισει αρκετους. Ο καλος Μουσλιμοβιτς ειναι ενα φορ για εναν ΠΑΟΚ που κανει πρωταθλητισμο. Με Φιλομενο βασικο πας για Ουεφακι. Το θεμα ειναι τι θα κανει στο 2ο γυρο. Αν συνεχισει ετσι, με τραυματισμους καθε τρεις και λιγο, τοτε ναι να δωθει, οχι με 500 χιλιαρικα που ειπαν μερικοι, γιατι κατι τετοιο θα ηταν ξεπουλημα και μαλιστα οσο οσο.
Ο Μουσλιμοβιτς ειναι ακομα παικτης του ΠΑΟΚ, ξεκολλατε, σαν τα σκουληκια κανετε. Και χειροτερα μαλιστα αφου αυτοι βριζουν τους παικτες που αποθεωναν αφου φυγουν και οχι οταν ακομα ειναι στην ομαδα.
Και επειδη τα γραπτα μενουν, εκανα copy ολα τα σχετικα ποστ. Σε περιπτωση που δουμε τον παλιο Μουσλι στον 2ο γυρο, θα τα ξαναποσταρω.
Υ.Γ. Ο Μουσλι ειναι κλασικος παικτης ψυχολογιας. Αν ειναι καλα στον 2ο γυρο, θα ξεφτιλισει αρκετους. Ο καλος Μουσλιμοβιτς ειναι ενα φορ για εναν ΠΑΟΚ που κανει πρωταθλητισμο. Με Φιλομενο βασικο πας για Ουεφακι. Το θεμα ειναι τι θα κανει στο 2ο γυρο. Αν συνεχισει ετσι, με τραυματισμους καθε τρεις και λιγο, τοτε ναι να δωθει, οχι με 500 χιλιαρικα που ειπαν μερικοι, γιατι κατι τετοιο θα ηταν ξεπουλημα και μαλιστα οσο οσο.
ας δωθεί...τώρα
είναι καλή φάση...άμα πιάσει το 1/3 της ρήτρας
να πάει στο μύριο κοντά δηλαδίς
τελειωμένος είναι...και δεν δύναται να προσφέρει άλλο ο ξανθός
πούλα-πούλα...και όχι όσο-όσο, να κοιτάμε και τα χρηματοοικονομικά μας
κερδισμένοι θα είμαστε σε κάθε περίπτωση
ps-...ο καλός (?) Μουσλίμοβιτς αδελφέ Olorin, επέτρεψέ μου να πω...ότι δεν είναι φορ για ομάδα που θέλει να κάμνει πρωταθλητισμό
γιατί ?
γιατί είτε καλός, είτε κακός...πρωταθλητισμό δεν κάμνεις με φορ των 7 ή των 2 γκολ
πρωταθλητισμό κάνεις με φορ τουλάχιστον 15 γκολ (άμα σκοράρουν εξτρεμ-χαφ) ή 25 άμα δεν σκοράρουνε τόσο πολύ οι άλλοι
είναι καλή φάση...άμα πιάσει το 1/3 της ρήτρας
να πάει στο μύριο κοντά δηλαδίς
τελειωμένος είναι...και δεν δύναται να προσφέρει άλλο ο ξανθός
πούλα-πούλα...και όχι όσο-όσο, να κοιτάμε και τα χρηματοοικονομικά μας
κερδισμένοι θα είμαστε σε κάθε περίπτωση
ps-...ο καλός (?) Μουσλίμοβιτς αδελφέ Olorin, επέτρεψέ μου να πω...ότι δεν είναι φορ για ομάδα που θέλει να κάμνει πρωταθλητισμό
γιατί ?
γιατί είτε καλός, είτε κακός...πρωταθλητισμό δεν κάμνεις με φορ των 7 ή των 2 γκολ
πρωταθλητισμό κάνεις με φορ τουλάχιστον 15 γκολ (άμα σκοράρουν εξτρεμ-χαφ) ή 25 άμα δεν σκοράρουνε τόσο πολύ οι άλλοι
Olorin έγραψε:
Με τις ευχές μου.
Φυσικά το ίδιο σενάριο έπαιξε πέρσι με μια Τούρκικη ομάδα και πάλι υπήρξε προθυμία να του πάνε τις βαλίτσες στο αεροδρόμιο για ανάλογα ποσά.
Τα αποτελέσματα τα θυμόμαστε όλοι μας μετά.
Είμαι σίγουρος ότι πάλι θα επικρατεί η άποψη να τους πάμε πακέτο στο αεροδρόμιο μαζί με τον Μπιζέρα.
Παρ όλα αυτά να υπενθυμίσω στους βιαστικούς ότι τελικά στην Τουρκία κατέληξε ο Οκβουβάνες που δοκιμάζαμε.
Τώρα για Γερμανία μπορεί να πάει κανάς Κέζμαν αλλά τον Μουσλίμοβιτς χλωμόν το κόβω.
Υ.Γ
Ας αναρρώσει ο παίχτης πρώτα και μετά ξαναμιλάμε.
Αδερφε Pepermint, αποψεις ειναι αυτες, καθολα σεβαστες, αν δε βγαζουν χολη (διοτι αλλο κραζω παικτη και αλλο βγαζω κακια, οπως εγινε στις τελευταιεσ σελιδες).Pepermint έγραψε: ps-...ο καλός (?) Μουσλίμοβιτς αδελφέ Olorin, επέτρεψέ μου να πω...ότι δεν είναι φορ για ομάδα που θέλει να κάμνει πρωταθλητισμό
γιατί ?
Συμφωνουμε οτι πρωταθλητισμο κανεις με φορ των 15 γκολ (για την Ελλαδα). Διαφωνουμε στο κατα ποσο μπορει ο συγκεκριμενος να το κανει. Εγω πιστευω οτι μπορει αν δεν τραυματιστει ξανα. Δυσκολο αλλα γινεται. Μου αρεσει σαν παικτης, εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του, στον ΠΑΟΚ τα θετικα τα εχει δειξει μονο τους πρωτους 5 μηνες, απο εκει και περα απογοητευση.
Το τι θα κανει απο εδω και περα, ειναι απλα θεμα χρονου να το δουμε. Και αν τα σκατωσει και παλι, το καλοκαιρι πωληση, με πανω απο 1 μυρριο, για να μην πω και 1,5. Κατω απο 1 ειναι ξεφτιλα. Ολα εξαρτωνται βεβαια απο το αν βρεθει ομαδα διατεθιμενη να δωσει τοσα.
Υπαρχει και η αλλη περιπτωση, αυτη που ελπιζω οτι θα συμβει, να μην εχει αλλους σοβαρους τραυματισμους στον 2ο γυρο και να βαλει 7-8 γκολ ή 5 γκολ και 5 ασσιστ κλπ κλπ, δηλαδη να κανει αυτα που εκανε και οταν ειχε πρωτοερθει, να σκισει κwλους.