Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Είναι υδραυλικός ο Αμούζου, λίγο Φετφατζιδοειδές βέβαια στις τελικές επιλογές. Στα συν ότι προσαρμόστηκε στο Brasileirao οπού ελάχιστοι μη-λατινοαμερικάνοι τα καταφέρνουν. Από εμένα είναι ναι. Βλέπω βέβαια ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται Γενάρη οπότε φαντάζομαι θα έχουμε την κλασσική δυσκοιλιότητα στην διαπραγμάτευση του ποσού άμεσης αποδέσμευσης.

Για τον άλλον το Λουίζ Φελίπε δεν έχω εικόνα, το βιογραφικό του είναι τιμιότατο. Στα fun facts ότι πήρε το όνομα του από τον Λουίζ Φελίπε Σκολάρι.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν έχω δει στιγμιότυπα του αμουζου αλλα πιθανολογώ πως είναι μικρογραφία του μιτριτσα

Τέτοιο στυλ αρέσει στον Λουτσέσκου

Παρόμοια κίνηση με ρίσκο είναι ο παρφέ με καλούτσικο βιογραφικό στο Βέλγιο
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

gk.box16 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 15:49 Εν τω μεταξύ και ο Τάισον δεν είναι πρώτο μπόι αλλά...
Ο Τάι όμως είναι ταύρι..
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
gk.box16
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Έτσι όπως πάμε θα σκάσει καμιά μεταγραφή και δεν θα το πιστεύει κανείς
Paokithassos

Δημοσίευση από Paokithassos »

Εγω χωρις να ειρωνευομαι γιατι δεν εχω καταλαβει ρωταω τον φιλο τον blackzone τελικα ισχυει οτι κλεινουμε τον γιαννουλη ή εχει κανει σφηνα ο γαυρος;; :? :?
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

YagosDrakos έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 14:43 Ο Σέντερ μπακ που κοιτούσαμε είναι ο felipe luiz, ο οποίος δε ψήνεται για ΠΑΟΚ, αν και οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει από το Γενάρη.
O προπονητής της φλαμίνγκο;
Ilka4

Δημοσίευση από Ilka4 »

Εικόνα Εικόνα
Για μενα,καλυτερα που (μαλλον) δε θα προχωρησει του Φελιπε.Πτωτικη πορεια με αρκετούς τραυματισμούς(τραυματιστηκε και στο ματς με αεκ).Αν αυτος ηταν απο τους πρωτους στη λιστα,φοβαμαι για τους υπολοιπους😂
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Ε φαντάζομαι αν τη λίστα την φτιάχνουν ο τσίκνας με τον σερα, κάτι ξέρουν παραπάνω.
These users thanked the author Nassos for the post:
Ilka4
Άβαταρ μέλους
trianta76

Δημοσίευση από trianta76 »

Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 16:43 Είναι υδραυλικός ο Αμούζου, λίγο Φετφατζιδοειδές βέβαια στις τελικές επιλογές. Στα συν ότι προσαρμόστηκε στο Brasileirao οπού ελάχιστοι μη-λατινοαμερικάνοι τα καταφέρνουν. Από εμένα είναι ναι. Βλέπω βέβαια ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται Γενάρη οπότε φαντάζομαι θα έχουμε την κλασσική δυσκοιλιότητα στην διαπραγμάτευση του ποσού άμεσης αποδέσμευσης.

Για τον άλλον το Λουίζ Φελίπε δεν έχω εικόνα, το βιογραφικό του είναι τιμιότατο. Στα fun facts ότι πήρε το όνομα του από τον Λουίζ Φελίπε Σκολάρι.
Ουσιαστικά μιλαμε για Βέλγο ποδοσφαιρικα
Και από μένα ειναι ναι, φτανει να του απαγορεψουν τα σουτ έξω από την γραμμη της περιοχης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”