Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Είναι υδραυλικός ο Αμούζου, λίγο Φετφατζιδοειδές βέβαια στις τελικές επιλογές. Στα συν ότι προσαρμόστηκε στο Brasileirao οπού ελάχιστοι μη-λατινοαμερικάνοι τα καταφέρνουν. Από εμένα είναι ναι. Βλέπω βέβαια ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται Γενάρη οπότε φαντάζομαι θα έχουμε την κλασσική δυσκοιλιότητα στην διαπραγμάτευση του ποσού άμεσης αποδέσμευσης.
Για τον άλλον το Λουίζ Φελίπε δεν έχω εικόνα, το βιογραφικό του είναι τιμιότατο. Στα fun facts ότι πήρε το όνομα του από τον Λουίζ Φελίπε Σκολάρι.
Για τον άλλον το Λουίζ Φελίπε δεν έχω εικόνα, το βιογραφικό του είναι τιμιότατο. Στα fun facts ότι πήρε το όνομα του από τον Λουίζ Φελίπε Σκολάρι.
-
john4serres
Δεν έχω δει στιγμιότυπα του αμουζου αλλα πιθανολογώ πως είναι μικρογραφία του μιτριτσα
Τέτοιο στυλ αρέσει στον Λουτσέσκου
Παρόμοια κίνηση με ρίσκο είναι ο παρφέ με καλούτσικο βιογραφικό στο Βέλγιο
Τέτοιο στυλ αρέσει στον Λουτσέσκου
Παρόμοια κίνηση με ρίσκο είναι ο παρφέ με καλούτσικο βιογραφικό στο Βέλγιο
-
Dimitrisou
Ο Τάι όμως είναι ταύρι..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- gk.box16
Έτσι όπως πάμε θα σκάσει καμιά μεταγραφή και δεν θα το πιστεύει κανείς
-
Paokithassos
Εγω χωρις να ειρωνευομαι γιατι δεν εχω καταλαβει ρωταω τον φιλο τον blackzone τελικα ισχυει οτι κλεινουμε τον γιαννουλη ή εχει κανει σφηνα ο γαυρος;;

O προπονητής της φλαμίνγκο;YagosDrakos έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 14:43 Ο Σέντερ μπακ που κοιτούσαμε είναι ο felipe luiz, ο οποίος δε ψήνεται για ΠΑΟΚ, αν και οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει από το Γενάρη.

Για μενα,καλυτερα που (μαλλον) δε θα προχωρησει του Φελιπε.Πτωτικη πορεια με αρκετούς τραυματισμούς(τραυματιστηκε και στο ματς με αεκ).Αν αυτος ηταν απο τους πρωτους στη λιστα,φοβαμαι για τους υπολοιπους
Ουσιαστικά μιλαμε για Βέλγο ποδοσφαιρικαΣουριναμέζος έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 16:43 Είναι υδραυλικός ο Αμούζου, λίγο Φετφατζιδοειδές βέβαια στις τελικές επιλογές. Στα συν ότι προσαρμόστηκε στο Brasileirao οπού ελάχιστοι μη-λατινοαμερικάνοι τα καταφέρνουν. Από εμένα είναι ναι. Βλέπω βέβαια ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται Γενάρη οπότε φαντάζομαι θα έχουμε την κλασσική δυσκοιλιότητα στην διαπραγμάτευση του ποσού άμεσης αποδέσμευσης.
Και από μένα ειναι ναι, φτανει να του απαγορεψουν τα σουτ έξω από την γραμμη της περιοχης