Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Magpies4 έγραψε:
mbison έγραψε:Ο Μαρσελο δεν μαρκάρει. Για να αποδώσει θελει σεντερμπακάρα δίπλα του. Θα φάει πολλά τρίμπαλα ο γκέι.
Θα βάλουν το Βερσάλικο, το άτι.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω πραγματικα σκαω για ενα και μονο λογο...Ο Μποτο ειναι δεδομενο πως μπορει να βρει παικτη,ο προπονητης ειναι δεδομενο πως θελει παικτη,μην πω παικτες και το προβλημα δεν ειναι οικονομικο.Δεν νομιζω οτι πιστευει κανεις οτι μια μεταγραφη θα εκτροχιασει οικονομικα την κατασταση,ειναι αστειο...Αρα η αποφαση να μην κανει αλλη κινηση η ομαδα,αν τελικα υλοποιηθει,θα ειναι καθαρα προσωπικη αποφαση της ιδιοκτησιας,αποφαση οχι ποδοσφαιρικη και αυτο ειναι κακο,πολυ κακο και κατι που δεν θα δουμε για πρωτη φορα.1000 καλα εχει ο Ιβαν,1000 δικια οταν γκρινιαζει για μια σειρα θεματων,αλλα δυστυχως αναμιγνυεται περισσοτερο απο οσο πρεπει με τον σχεδιασμο της ομαδας.
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Από Ισπανία στο Τουίτερ είχε βγει και παπάς για τον Μαρσέλο στην Λέστερ, παίζει να είναι παπάς για τον γαύρο και μπορεί να κλείσει Βραζιλία
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

burbu έγραψε:Από Ισπανία στο Τουίτερ είχε βγει και παπάς για τον Μαρσέλο στην Λέστερ, παίζει να είναι παπάς για τον γαύρο και μπορεί να κλείσει Βραζιλία
Άστο, υπέγραψε στον γαύρο κανονικά για 1+1. Τον βάζουν και στην ευρωπαϊκή λίστα. Αλλά αυτό που πρέπει να κοιτάμε εμείς είναι το ματς με τον γαύρο β'. Αυτό να κερδίσουμε και μετα από αυτό το επόμενο κ.ο.κ..
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Μαγκιά τους και πολύ καλά κάνουν. Και αυτοί και ο βάζελος και όσοι αποφασίζουν να ενισχυθούν. Με πορδές δεν βάφονται τ' αυγά.
Θες να διεκδικείς πράγματα; Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.
Και ο ΠΑΣ έκανε μεταγραφές. Ξέρετε πόσες; 14. Δεν βλέπω δηλώσεις "στόχος το πρωτάθλημα"..
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

joshua έγραψε:Εγω πραγματικα σκαω για ενα και μονο λογο...Ο Μποτο ειναι δεδομενο πως μπορει να βρει παικτη,ο προπονητης ειναι δεδομενο πως θελει παικτη,μην πω παικτες και το προβλημα δεν ειναι οικονομικο.Δεν νομιζω οτι πιστευει κανεις οτι μια μεταγραφη θα εκτροχιασει οικονομικα την κατασταση,ειναι αστειο...Αρα η αποφαση να μην κανει αλλη κινηση η ομαδα,αν τελικα υλοποιηθει,θα ειναι καθαρα προσωπικη αποφαση της ιδιοκτησιας,αποφαση οχι ποδοσφαιρικη και αυτο ειναι κακο,πολυ κακο και κατι που δεν θα δουμε για πρωτη φορα.1000 καλα εχει ο Ιβαν,1000 δικια οταν γκρινιαζει για μια σειρα θεματων,αλλα δυστυχως αναμιγνυεται περισσοτερο απο οσο πρεπει με τον σχεδιασμο της ομαδας.
Δεν άφησε κάτι τέτοιο όμως να εννοηθεί στις δηλώσεις του,ίσα ίσα είπε ότι το ρόστερ δεν έκλεισε και ότι εκτελεί τις εισηγήσεις του μποτο και λουτσε...
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Η δηλώση ότι δεν έκλεισε το ρόστερ, δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα γίνει μεταγραφή.. Μπορεί να σημαίνει ότι απλά θα φύγουν παίχτες.. που είναι και το πιο πιθανό.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Το ότι πρέπει να φύγουν η να πωληθούν παίκτες το είπε σε άλλο σημείο βέβαια. Και το ότι ακολουθεί τις εισηγήσεις των μποτο λουτσε είπε,αυτό δεν είναι καθόλου διφορούμενο.τεσπα θα φανεί
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Λοιπόν γράφω χωρίς να γνωρίζω απολύτως τίποτε. Επίσης γράφω με απόλυτη σοβαρότητα και εκφράζω ειλικρινείς ερωτήσεις - βέβαια πριν να εκπνεύσει η προθεσμία μεταγραφών - στον λόγο μου.

Αναρωτιέμαι αν δεν θέλει ο άνθρωπος να κάνει άλλη ή άλλες μεταγραφές ?
Αν πιστεύει ότι θα σπαταλήσει και άλλα χρήματα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ?
Δεν υπάρχει περίπτωση να σκέφτεται τον Ιανουάριο πλήρωσα 3 Μ + Αμοιβές για τον F. Soares, ούτε τον είδα.
Τον Ιούνιο πλήρωσα 400Κ + Αμοιβές για τον Sastre, τίποτα.
Πλήρωσα 1,8 Μ + Αμοιβές για τον Qualiata, άφαντος. Επί τη ευκαιρία γιατί λέμε ότι αυτός ήταν πολύ άρρωστος, τι είχε ?
Ανανέωσα τον El Kaddouri, δεν χωράει.
Πλήρωσα και αρκετά συμβόλαια σε διάφορους αγωνίζονται μόνο 2 Dantas, Brandon.
Σίγουρα ξεχνάω και κάποιον γιατί δεν είμαι eχpert όπως εσείς.

Δεν είναι πιθανό να είπε όχι άλλους ?
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Ο barkley σε τι κατάσταση ειναι?μας κανει για 10αρι?
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Εγω το βλεπω ως θετικο την μεταγραφη του Μαρσελο στους σιχαμενους,τεραστιο ονομα,δεν ξερω αν θα παιξει η οχι.Αλλα θα ριξει πιεση στην δικη μας ομαδα,ενδεχομενως στην διοικηση για κερασακι στην τουρτα.Ελπιζω σε ουσιαστικη ενισχυση και οχι σε μεταγραφη αεροδρομιου οπως του πολυ συμπαθη Μαρσελο.

Υ.Γ. για Μαρσελο και Ντανι Αλβες ειχε κανει προταση το Φαινομενο,να υπογραψουν στην Βαγιαδολιδ στην οποια ειναι ιδιοκτητης,αλλα αρνηθηκαν λογω χρηματων.Γενικα δεν ειχαν και πολλες καλες προτασεις,χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι τελειωμενοι η χαλια.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Kabamaru11 έγραψε:Εγω το βλεπω ως θετικο την μεταγραφη του Μαρσελο στους σιχαμενους,τεραστιο ονομα,δεν ξερω αν θα παιξει η οχι.Αλλα θα ριξει πιεση στην δικη μας ομαδα,ενδεχομενως στην διοικηση για κερασακι στην τουρτα.Ελπιζω σε ουσιαστικη ενισχυση και οχι σε μεταγραφη αεροδρομιου οπως του πολυ συμπαθη Μαρσελο.

Υ.Γ. για Μαρσελο και Ντανι Αλβες ειχε κανει προταση το Φαινομενο,να υπογραψουν στην Βαγιαδολιδ στην οποια ειναι ιδιοκτητης,αλλα αρνηθηκαν λογω χρηματων.Γενικα δεν ειχαν και πολλες καλες προτασεις,χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι τελειωμενοι η χαλια.
Σιγά την πίεση που θα ρίξει…Ο Ιβάν έχει αλλάξει στρατηγική, θέλει αυτάρκεια , επομένως ότι και να κάνουν οι άλλοι αυτός θα κινείται με γνώμονα τον στόχο που έχει βάλει…
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Γέρος έγραψε:Λοιπόν γράφω χωρίς να γνωρίζω απολύτως τίποτε. Επίσης γράφω με απόλυτη σοβαρότητα και εκφράζω ειλικρινείς ερωτήσεις - βέβαια πριν να εκπνεύσει η προθεσμία μεταγραφών - στον λόγο μου.

Αναρωτιέμαι αν δεν θέλει ο άνθρωπος να κάνει άλλη ή άλλες μεταγραφές ?
Αν πιστεύει ότι θα σπαταλήσει και άλλα χρήματα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ?
Δεν υπάρχει περίπτωση να σκέφτεται τον Ιανουάριο πλήρωσα 3 Μ + Αμοιβές για τον F. Soares, ούτε τον είδα.
Τον Ιούνιο πλήρωσα 400Κ + Αμοιβές για τον Sastre, τίποτα.
Πλήρωσα 1,8 Μ + Αμοιβές για τον Qualiata, άφαντος. Επί τη ευκαιρία γιατί λέμε ότι αυτός ήταν πολύ άρρωστος, τι είχε ?
Ανανέωσα τον El Kaddouri, δεν χωράει.
Πλήρωσα και αρκετά συμβόλαια σε διάφορους αγωνίζονται μόνο 2 Dantas, Brandon.
Σίγουρα ξεχνάω και κάποιον γιατί δεν είμαι eχpert όπως εσείς.

Δεν είναι πιθανό να είπε όχι άλλους ?
Και τι εννοούσε όταν έλεγε πως το ρόστερ δεν έχει κλείσει;Αποκλείεται να αναφερόταν σε αποχωρήσεις…
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Έχω πει και στο παρελθόν οτι δεν είναι καλό να συγκρινόμαστε με τους άλλους αλλά να κοιιτάμε εμείς να κάνουμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο.

Δεν με ενδιαφέρει που έφερε τον Μαρτσέλο ο γάβρος. Ειδικά όταν έχει βγάλει τόσα λεφτά τόσα χρόνια ως διορισμένος πρωταθλητής.

Εμένα με πειράζει που ο ΠΑΟΚ κοιμάται όρθιος και δεν φέρνει το δεκάρι και το αριστερό εξτρέμ που χρειάζεται εδώ και δυο(+) χρόνια. Όχι τον ένα αλλά και τους δύο έπρεπε να φέρουν για να μιλάμε τότε για αλλαγή επιπέδου.

Μόνο από τα λεφτά που χάσαμε από τον αποκλεισμό με Λέφσκι θα μπορούσαμε να παίρναμε δύο από το πάνω ράφι. Η κακή νοοτροπία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πατώντας στο ποστ του Τζος και ΚΥΡΙΩΣ ακούγοντας τι προσπαθεί να φέρει στο 8 και ο βαζελος ο προβληματισμός μου είναι πάνω κάτω ο ίδιος. Δεν νοιωθω ότι όλο αυτό έχει ποδοσφαιρικό υπόβαθρο. Ειδικά η ξαφνική ενεργότατη συμμετοχή του Αλαφούζου που σκορπάει χρήμα.
Έχω ένα φόβο ότι η πίτα έχει ήδη μοιραστεί και οτι η δική μας στάση είναι στάση παίκτη πόκερ που την δεδομένη στιγμή πηγαίνει πάσο.
Μακάρι να λέω @@@ιες και όλη αυτή η δική μας απόφαση για μη ενίσχυση να είναι πίστη ότι εμείς θα τους @@@@ησουμε με το ποδόσφαιρο μας.
Έτσι και αλλιώς ο προσανατολισμός μας ήταν για μια μεταβατική σεζόν αναδόμησης. Ας μην αποπροσανατολιστουμε. Απλά βλέποντας την κατάσταση των άλλων άνοιξε η όρεξη για τίτλους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”