Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Luigi Vampa

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Παιδιά ηθοποιός είναι δεν είναι προπονητής. Ότι πειτε
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

gika έγραψε:
HARISPAOK83 έγραψε:Κατ εμε ο Λουτσεσκου ευθυνεται για την αποτυχια στον σχεδιασμο. Αν ειχε κανει τα βασικα σωστα και ειχε περασει τους Βούλγαρους τωρα θα ηταν αλλα τα δεδομενα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάτσε ρε φίλε.

Του έδιωξαν Βαρέλα-Κρέσπο, του έφεραν Κάργα, τον έβαλε.
Του έδιωξαν Σίντκλει, του έφεραν Ράφα Σοάρες, τον έβαλε.
Του έδιωξαν Τέιλορ, αγόρασαν Σάστρε, τον έβαλε.
Του έφεραν Ντάντας, τον έβαλε.
Του έφεραν Κουαλιάτα, τον έβαλε.

Τι άλλο να κάνει;

Αυτούς του έδωσαν, αυτούς έβαλε.

Φορ δεν έβαλε κανένα, γιατί δεν του έφεραν κανένα.
Δηλαδη δεν ειχε το ροστερ για να αποκλεισει το βουλγαρικο λιμο που τελικα απεκλεισαν οι Μαλτεζοι? Χρειαζοταν παιχταραδες για να αποκλεισει την ομαδα συνολικου μπατζετ 2μιση μυριων? ολοκληρη προετοιμασια εκανε με το ροστερ π χρησιμοποιησε στα ματς με την Λεφσκι και τελικα παρουσιασε μια ομαδα ανετοιμη αγωνιστικα και πνευματικά.
Ε οχι, δεν το δεχομαι αυτο π λες.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ότι ναναι.
Διάβασες να έχει γράψει κάποιος οτι δέν είναι προπονητής? Και ο Άγγελος προπονητής είναι.
Το θέμα ήταν εάν μπορεί να κάνει ανάλυση τηλεοπτική όπως κάνουν στην λατινική Αμερική οι τόπ προπονητές, και η απάντηση είναι Οχι. Δέν μπορεί.Δέν νομίζω οτι μπορεί.
Επιπλέον αναφέρθηκε ο ρόλος του πολύ καλού βοηθού του στην πολύ καλή πορεία του 17 και 18.
Και εγώ ανάφερα οτι δέν τον πιστεύω πλέον μετά και απο τον γελοίο αποκλεισμό με την λέφσκι.
Τί ηθοποιός και παπαριές...όλοι έχουμε νεύρα και πίκρα, χαλάρωσε με την ειρωνεία σε παρακαλω.
Ο άλλος λέει, δέν είσαι ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Το δεν νομίζω ότι μπορεί το δικό σου μπορεί να είναι ίδιο με το δεν νομίζω ότι είσαι ΠΑΟΚ αυτού που στο ειπε.
Και τα δυο δεν προκύπτουν από πουθενά.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

αστο, ισως και παρεξήγησα.
Τα λέμε του χρόνου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Πέμ 15 Σεπ 2022, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Jairo έγραψε:Ότι ναναι.
Διάβασες να έχει γράψει κάποιος οτι δέν είναι προπονητής? Και ο Άγγελος προπονητής είναι.
Το θέμα ήταν εάν μπορεί να κάνει ανάλυση τηλεοπτική όπως κάνουν στην λατινική Αμερική οι τόπ προπονητές, και η απάντηση είναι Οχι. Δέν μπορεί.Δέν νομίζω οτι μπορεί.
Επιπλέον αναφέρθηκε ο ρόλος του πολύ καλού βοηθού του στην πολύ καλή πορεία του 17 και 18.
Και εγώ ανάφερα οτι δέν τον πιστεύω πλέον μετά και απο τον γελοίο αποκλεισμό με την λέφσκι.
Τί ηθοποιός και παπαριές...όλοι έχουμε νεύρα και πίκρα, χαλάρωσε με την ειρωνεία σε παρακαλω.
Ο άλλος λέει, δέν είσαι ΠΑΟΚ...
Δηλαδή εσύ πιστεύεις οτο οι τοπ προπονητες κάθονται κ κάνουν μόνοι τους ανάλυση βίντεο..Όχι ότι έχουν συνεργάτες που το κάνουν αυτό. Ο Μπιελσα είναι θεός, πραγματικά, ο αγαπημένος μου, αλλά δεν είναι ο κανόνας. Κ τα χαλάρωσε πες τα στον εαυτό σου. Άλλο νομίζω ότι δεν κ άλλο δεν.. Αν δεν το καταλαβαίνεις, μ αυτό που γράφεις προκαλείς. Μην ζητάς κ τα ρέστα
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

άστο ρε φίλε , για μένα είναι υπερεκτιμημένος προπονητής και νομίζω δέν ενδιαφέρει κιόλας η γνώμη μου.
Ίσως παρεξήγησα και το ύφος σου και του φίλου.
Υγεία να έχουμε.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Αν δεν μπορεί να αναλύσει, τότε δεν μπορεί και να προπονήσει, αφού όταν κάνει τακτική χρειάζεται ανάλυση.
Είμαι περίεργος τι άλλο θα διαβάσουμε στο συγκεκριμένο τόπικ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Αρα ειναι ηθοποιος που κανει τον προπονητη...καλα το ειπε ο Λουιτζι.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Πλάκα μου κάνετε?

ΟΛΟΙ οι προπονητές κάνουν ανάλυση.
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ανάλυση δέν θα κάνει σε δημοσιογράφο γιατί κατα την γνώμη μου,δέν μπορεί να κάνει ανάλυση σε βάθος και να εξηγήσει σε εμάς τους μπούφους γιατί έπαιξε η ομάδα έτσι στον τελικό π.χ. και τί εντολές είχαν οι παίκτες.
Τι δεν καταλαβαίνετε ρε σεις...
ο Λουίτζι πέτάει ειρωνία.
όλα καλά.Εγκρίνεται η άποψη μου?
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

προπονητής είναι, αν όμως δεν πάρει το πρωτάθλημα και φέτος, να πάει να γίνει καλύτερα ηθοποιός..
Άβαταρ μέλους
psykoman

Καταλαβα την ειρωνια του Λουιτζι...και εκανα πλακα πανω σ αυτο...
Καταλαβα πολυ καλα και τι λες κι εσυ μαν.
Αλλα το να μην μπορει(κατα την γνωμη σου..ισως και στην πραγματικοτητα να μην μπορει) να κανει ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ αναλυση αυτο δεν μου λεει για την ικανοτητα ενος προπονητη.
Υποθετω οτι τα παιδια που σου απαντησαν ενοχληθηκαν απο την βεβαιοτητα σου οτι δεν μπορει...αφου κανεις δεν μπορει να το αποδειξει αυτο.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Shivaspace έγραψε:προπονητής είναι, αν όμως δεν πάρει το πρωτάθλημα και φέτος, να πάει να γίνει καλύτερα ηθοποιός..
Στον συλλογο ηθοποιων θα εχει προεδρο τον Μπιμπιλα...εκει μπορει να εχει καλυτερη τυχη και να του παρουν ενα 10αρι.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Να οργανώσουμε ως οπαδοί στο Παοκμάνια ένα τρίωρο live ανάλυσης το οποίο θα καταγραφεί σε βίντεο, να μας εξηγήσει μερικά πράγματα.Όμορφα και πολιτισμένα.
Τουλάχιστον τότε θα έχουμε αποδείξεις και θα ξέρουμε για ποιό λόγο μερικές φορές πονάνε τα μάτια μας...
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις ακριβώς, η τηλεοπτική ανάλυση είναι η δύσκολη και στους παίχτες η εύκολη;
Ξέρεις πολλούς προπονητές να αναλύουν σε συνεντεύξεις την τακτική τους; Ο Σάντος έλεγε πράγματα μόνο off the record, ο Μπόλονι μάλλον για να κάνει τον έξυπνο και ο Νιόπλιας όταν ήταν στον βάζελο γιατί ένιωθε ανασφάλεια και ήθελε να τους δείξει πόσο καλός είναι (δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”