Ανα γεια σου!Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Βρε φέρτε Μποσελι και Φαμπιο Μαρτινς
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- FreeWatcher
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Πρσωπικα το βελγιο το εχω πολυ κοντα σε δυναμικοτητα με το δικο μας. Δεν ξερω τον λογο, ετσι το εχω στο μυαλο μου. Μπορει να κανω και λαθος. Μιλαμε σιγουρα για μια λιγκα με διαφορετικο ποδοσφαιρο βεβαια, πολλα γκολ, ανοιχτο ποδοσφαιρο.jibbie έγραψε: ας δουμε ομως και τα συνολικα επιτυχημενα attacking actions, εκει οπου ο Dobe εχει κοντα 7 και ο Ζιφκο κοντα 5. το Βελγιο εχει δυνατη λιγκα;
Ωραια νουμερακια παντως εχει ο παικτης. Παικτης γραμμης φαινεται, που παει στο 1vs1 με τριπλα εκτος περιοχης για να βγαλει παραλληλη μπαλια ειτε ψηλα ειτε χαμηλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Σάβ 25 Ιουν 2022, 14:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
john4serres
Μετριότητες.
Ας μείνουμε καλύτερα με El Kaddouri-Zivkovic-Murg-Jaba-Λάμπρου για εξτρέμ.
Ας μείνουμε καλύτερα με El Kaddouri-Zivkovic-Murg-Jaba-Λάμπρου για εξτρέμ.
Χαχαχα, ας το αφήσουμε στην απέξω καλύτερα αυτό.renegade έγραψε:Βάλε τώρα και τα αμυντικά σε σύγκριση με τον μιτριτσα να μας πείσει το καφασι
Δεν χρειάζεται να τα λέμε και όλα.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μεχρι χτες μιλουσαμε για τον Δωνη, αν θελετε παιδια βαλτε εσεις του Luis Diaz να κανουμε κουβεντα σοβαρη.
Με αυτόν τον Ρικάρντο της Φαμαλικαο τι γίνεται; Υπέγραψε; Ήρθε; Υπάρχει κάποιο κόλλημα και δεν ανακοινώθηκε;
Τι αρπαζεσαι,χαβαλε κάνουμεjibbie έγραψε:μεχρι χτες μιλουσαμε για τον Δωνη, αν θελετε παιδια βαλτε εσεις του Luis Diaz να κανουμε κουβεντα σοβαρη.
- Kabamaru11
Αν και δεν μας αφορα ως οπαδους,πιστευω στο τελος της μεταγραφικης περιοδου,ο Μποτο,θα εχει ξοδεψει σε αγορες οσα θα εχει παρει απο πωλησεις,θα εχει ριξει τα συμβολαια σε σχεση με την περσινη σεζον,θα εχει μικροτερο Μ.Ο. ηλικιας η ομαδα και κυριως θα εχει περισσοτερους ενεργους ποδοσφαιριστες με μεγαλυτερο potential,ταχυτητα και ορεξη αλλα προφανως λιγοτερο mentality.Ειμαι τρομερα αισιοδοξος για την συνεχεια και το πλανο.
Να κανουμε μια συνοψη μεχρι σημερα.
Κοταρσκι,Ζιφοβιτς.
Ιγκι,Καργας,Νασμπεργκ,Μιχαι,Μιχαηλιδης.
Λυρατζης,Σαστρε,Σοαρες,Βιερινια.
Σβαμπ,Αουγκουστο.Κουαλιατα,Νταντας,Ρικαρντο,Καντουρι,Λαμπρου,Τσιγγαρας,Μουργκ,Τευλορ,
Κουρτιτς,Σοαρες,Ζαμπα,Ζιφκοβιτς.
Ολιβειρα,Τσολακ.
27 παικτες χωρις τον Ναρευ που μαλλον κλεινει...παμε 28 συν τους οποιους μικρους...Ταλιχμανιδη,Κουτσια,Ντελια,Βρακα κτλ...
Στους ποσους παικτες πιστευεται θα κλεισει το ροστερ;;;;;;
Κοταρσκι,Ζιφοβιτς.
Ιγκι,Καργας,Νασμπεργκ,Μιχαι,Μιχαηλιδης.
Λυρατζης,Σαστρε,Σοαρες,Βιερινια.
Σβαμπ,Αουγκουστο.Κουαλιατα,Νταντας,Ρικαρντο,Καντουρι,Λαμπρου,Τσιγγαρας,Μουργκ,Τευλορ,
Κουρτιτς,Σοαρες,Ζαμπα,Ζιφκοβιτς.
Ολιβειρα,Τσολακ.
27 παικτες χωρις τον Ναρευ που μαλλον κλεινει...παμε 28 συν τους οποιους μικρους...Ταλιχμανιδη,Κουτσια,Ντελια,Βρακα κτλ...
Στους ποσους παικτες πιστευεται θα κλεισει το ροστερ;;;;;;
Αν ανατρέξεις στις δηλώσεις του λουτσεσκου όταν στα τελευταία ματς άρχισαν να γυρίζουν οι βασικοί που είχαν βγει οφ θα καταλάβεις ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ήταν η ποιότητα των αναπληρωματικών.JohnDag έγραψε:Καλά αυτό ότι θα ξοδέψουμε 3-4Μ για να φέρουμε 2 εξτρεμ ως αναπληρωτικους ας μην το σχολιάσω καλύτερα.
Ρε παιδια, να είμαστε και λίγο ρεαλιστές.
Πιστεύω πως θεωρεί πρώτα ότι περσινή χρονιά θα ήταν πολύ καλύτερη εάν υπήρχαν 2-3 παίκτες ποιότητας και ταυτόχρονα ότι εάν δεν διορθωθεί αυτό θα επαναληφθεί η περσινή χρονιά.
Οπότε ίσως χρειαστεί να δώσεις κατά περίπτωση και 1 και δύο εκατομμύρια για να μην υπάρχει αναπληρωματικός αλλά ανταγωνισμός και ποιοτικές λύσεις
-
famagusta72
To scouting πάντως προχωράει σε απίστευτα επίπεδα.
Πριν μια εβδομάδα έλαβα πρόσκληση να παρακολουθήσω μια κλειστή παρουσίαση μέσω zoom (η οποία απαιτούσε και υπογραφή NDA), μιας επενδυτικής εταιρείας (Raptor), η οποία άνοιξε επενδυτικό slot για μια σχετική επένδυση με το ποδόσφαιρο, με minimum hard commitment τα $100,000 και δώρο μια φανέλα της Chelsea με τις υπογραφές του roster
Η 45-λεπτη παρουσίαση ήταν για το AiScout το οποίο είναι μια εφαρμογή αναγνώρισης ταλέντων. Χρησιμοποιεί AI και λύνει το πρόβλημα του "πάω να δω παίκτη χωρίς να τον ξέρω" ή "βασίζομαι στην τοπική επαφή μου". Το σύστημα αποτελείται από 2 εφαρμογές, ένα κέντρο ελέγχου και μια τεράστια βάση δεδομένων. Επιτρέπει στον οποιονδήποτε να ανεβάσει βίντεο από το κινητό του οποιουδήποτε πιτσιρικά και μέσω παραμέτρων που δίνει ο χρήστης ως προς το τι ψάχνει, να τον βαθμολογήσει χρησιμοποιώντας υπάρχοντα δεδομένα, βιο-μηχανική, ΑΙ, τις κινήσεις του, και φυσικά την ποδοσφαιρική του ποιότητα με την μπάλα. Αναλύουν τα τεχνικά, αθλητικά, γνωστικά, και ψυχομετρικά του χαρακτηριστικά. Από το κινητό με ένα βίντεο που μπορεί να τραβήξει ο οπιοσδήποτε.
Στη συνέχεια προτείνουν να τον υπογράψεις, ή θέλει περισσότερη δουλειά, ή απλά δεν κάνει, ανάλογα με τα ποσοστά που δίνεις εσύ στην εφαρμογή για κάθε κατηγορία.
Σε πρώτη φάση δούλεψαν με την Chelsea, την Burnley, και μια ακαδημία ποδοσφαίρου από την Ινδία και μέσω αυτής αναγνώρισαν και υπέγραψαν 64 επαγγελματικά συμβόλαια σε ερασιτέχνες.
Σαφώς και χτίζεται η όλη ιστορία αλλά η παρουσίασή τους ήταν μια ματιά στο μέλλον που έρχεται.
Πριν μια εβδομάδα έλαβα πρόσκληση να παρακολουθήσω μια κλειστή παρουσίαση μέσω zoom (η οποία απαιτούσε και υπογραφή NDA), μιας επενδυτικής εταιρείας (Raptor), η οποία άνοιξε επενδυτικό slot για μια σχετική επένδυση με το ποδόσφαιρο, με minimum hard commitment τα $100,000 και δώρο μια φανέλα της Chelsea με τις υπογραφές του roster
Η 45-λεπτη παρουσίαση ήταν για το AiScout το οποίο είναι μια εφαρμογή αναγνώρισης ταλέντων. Χρησιμοποιεί AI και λύνει το πρόβλημα του "πάω να δω παίκτη χωρίς να τον ξέρω" ή "βασίζομαι στην τοπική επαφή μου". Το σύστημα αποτελείται από 2 εφαρμογές, ένα κέντρο ελέγχου και μια τεράστια βάση δεδομένων. Επιτρέπει στον οποιονδήποτε να ανεβάσει βίντεο από το κινητό του οποιουδήποτε πιτσιρικά και μέσω παραμέτρων που δίνει ο χρήστης ως προς το τι ψάχνει, να τον βαθμολογήσει χρησιμοποιώντας υπάρχοντα δεδομένα, βιο-μηχανική, ΑΙ, τις κινήσεις του, και φυσικά την ποδοσφαιρική του ποιότητα με την μπάλα. Αναλύουν τα τεχνικά, αθλητικά, γνωστικά, και ψυχομετρικά του χαρακτηριστικά. Από το κινητό με ένα βίντεο που μπορεί να τραβήξει ο οπιοσδήποτε.
Στη συνέχεια προτείνουν να τον υπογράψεις, ή θέλει περισσότερη δουλειά, ή απλά δεν κάνει, ανάλογα με τα ποσοστά που δίνεις εσύ στην εφαρμογή για κάθε κατηγορία.
Σε πρώτη φάση δούλεψαν με την Chelsea, την Burnley, και μια ακαδημία ποδοσφαίρου από την Ινδία και μέσω αυτής αναγνώρισαν και υπέγραψαν 64 επαγγελματικά συμβόλαια σε ερασιτέχνες.
Σαφώς και χτίζεται η όλη ιστορία αλλά η παρουσίασή τους ήταν μια ματιά στο μέλλον που έρχεται.
το εξτρεμ που βγηκε,ειναι δευτερος στοχος
ο πρωτος ειναι στο ιδιο στυλ,αλλά πιο κοντρολαρισμενος και απο την ιδια χωρα
και πολλα σας ειπα
εγω ξεροσταλιαζα στα ΚΤΕΛ τοσες μερες και ανοιξε αλλος το τοπικ του
δεν σεβεστε τιποτα
και πολλα σας ειπα
δεν σεβεστε τιποτα
Jibbie, ξεκάθαρα χαβαλέ ρε συ.jibbie έγραψε:μεχρι χτες μιλουσαμε για τον Δωνη, αν θελετε παιδια βαλτε εσεις του Luis Diaz να κανουμε κουβεντα σοβαρη.
Άλλωστε προσωπικά το είπα πολλάκις ότι δεν με καλυπτε ο Δωνης παικτικα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ωραίος prist!prist64 έγραψε:το εξτρεμ που βγηκε,ειναι δευτερος στοχος
και πολλα σας ειπα
δεν σεβεστε τιποτα
Δεν καταλαβαινω τι σκεφτονται στη ΠΑΕ για τα εξτρεμ.Σε γενικες γραμμες απο τις υπολποιπες κινησεις ειμαι ευχαριστημενος αλλα απο τα εξτρεμ που ακουγονται ΔΕΝ...Περιμενα πολυ διαφορετικα στοιχεια...