Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Μου κανει παντως εντυπωση διαβαζοντας τη συνεντευξη Μποτο η μη αναφορα στη θεση του επιθετικου...Τι στο καλο,μονο εμεις βλεπουμε οτι εκει βρισκεται το μεγαλυτερο κενο? Μακαρι να εχει δικιο και ξερω γω ο Μπραντον να βγαλει ματια στο υπολοιπο της χρονιας αν και η παραδοχη για καποιες βιαστικες κινησεις που μπορει και να ηταν λαθος μπορει να απευθυνεται και στον Ισπανο...Ιδωμεν...
Ο Νορβηγος δεν ηταν βιαστικη καθως ειχε κλεισει απο τον Γεναρη...Τον Καργα ισως αλλα οκ μια φτηνη λυση σε μια εποχη που ειχαμε μεινει απο στοπερ ηταν.
- ΑποστόληςΑ
Ο Κάργας είναι ο δεύτερος δεξιπόδαρος στόπερ μας μετά τον Ingason. H μεταγραφή του δεν είναι λάθος.
Για βιασυνη στην επιλογη μιλησε,οχι για λαθος.Προφανως θελαμε στοπερ,οπως προφανως θελαμε και επιθετικο,αλλα Καργας και Μπραντον ηταν βιαστικες λυσεις.
Απο την αλλη λεει οτι πολλες φορες η λυση ειναι μεσα στα ποδια μας.joshua έγραψε:Μου κανει παντως εντυπωση διαβαζοντας τη συνεντευξη Μποτο η μη αναφορα στη θεση του επιθετικου...Τι στο καλο,μονο εμεις βλεπουμε οτι εκει βρισκεται το μεγαλυτερο κενο? Μακαρι να εχει δικιο και ξερω γω ο Μπραντον να βγαλει ματια στο υπολοιπο της χρονιας αν και η παραδοχη για καποιες βιαστικες κινησεις που μπορει και να ηταν λαθος μπορει να απευθυνεται και στον Ισπανο...Ιδωμεν...
Αληθεια ποιος περιμενε τετοιο Κουλιερακη η τετοιον Ντελια στην αρχη της σεζον.
Δεν ξερω ποιες μπορει να ειναι οι σκεψεις τους.
Αν και θεωρω οτι στο μυαλο τους στην 3αδα των φορ για του χρονου οι 2 θεσεις ειναι πιασμενες απο Κουτσια και Τζιμα.
Και καλως ειναι λεω εγω.
Για το Νορβηγό, όπως και τον Κάργα, ας μην τους ξεγράφουμε τόσο γρήγορα κι ας μην βάζουμε έτσι ανάλαφρα ταμπέλες.
Ο Βαρέλα και ο Κρέσπο την πρώτη τους χρονιά κουτουλούσαν και τα επόμενα χρόνια αποτέλεσαν ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ (δεν λέω το καλύτερο αλλά ένα από τα καλύτερα).
Ως εκ τούτου θα δούμε εάν μείνουν του χρόνου και πως θα αποδώσουν.
Ο Βαρέλα και ο Κρέσπο την πρώτη τους χρονιά κουτουλούσαν και τα επόμενα χρόνια αποτέλεσαν ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ (δεν λέω το καλύτερο αλλά ένα από τα καλύτερα).
Ως εκ τούτου θα δούμε εάν μείνουν του χρόνου και πως θα αποδώσουν.
- ΑποστόληςΑ
Ο Κάργας δεν είναι άσχημος. Μπορεί σαν αριστερό στόπερ να έκανε λάθη, στην αρχή, αλλά τότε ΟΛΗ η ομάδα ήταν εκτός ορίων.
Το πρόβλημα με τον Νεσμπεργκ δεν είναι αν είναι κακός παίκτης αλλά ότι πέφτει πάνω σε δύο μεγάλα πρότζεκτ της ομάδας.
Αν δεν βιαζομασταν να τον κλείσουμε θα είχαμε πάει σε διαφορετική λύση μετά την αρχή της προετοιμασίας
Αν δεν βιαζομασταν να τον κλείσουμε θα είχαμε πάει σε διαφορετική λύση μετά την αρχή της προετοιμασίας
Προφανώς δεν υπάρχει διάθεση ενίσχυσης της ομάδας τον Ιανουάριο, εκτός ίσως του Φάμπιο Μάρτινς κι αυτός υπό προϋποθέσεις (να ρίξει κι άλλο το κασέ του).joshua έγραψε:Μου κανει παντως εντυπωση διαβαζοντας τη συνεντευξη Μποτο η μη αναφορα στη θεση του επιθετικου...Τι στο καλο,μονο εμεις βλεπουμε οτι εκει βρισκεται το μεγαλυτερο κενο? Μακαρι να εχει δικιο και ξερω γω ο Μπραντον να βγαλει ματια στο υπολοιπο της χρονιας αν και η παραδοχη για καποιες βιαστικες κινησεις που μπορει και να ηταν λαθος μπορει να απευθυνεται και στον Ισπανο...Ιδωμεν...
Όσο για επιθετικό δεν είναι δυνατό να μη βλέπουν ότι στη θέση εκτός από ποιοτικό κενό υπάρχει και ποσοτικό. Ένας τραυματισμός κι όλο το καλό κλίμα που δημιουργήθηκε το τελευταίο ενάμιση μήνα πάει στράφι.
Κάτι έχουν στο μυαλό τους, φθηνό εννοείται, όπως η επιστροφή Κούτσια ας πούμε, τώρα τον Ιανουάριο ή κάποιον δανεισμό.
Μήπως εννοούσε την περίοδο του Ιανουαρίου; γιατί αναφέρεται στο όταν ήρθε ...joshua έγραψε:Μου κανει παντως εντυπωση διαβαζοντας τη συνεντευξη Μποτο η μη αναφορα στη θεση του επιθετικου...Τι στο καλο,μονο εμεις βλεπουμε οτι εκει βρισκεται το μεγαλυτερο κενο? Μακαρι να εχει δικιο και ξερω γω ο Μπραντον να βγαλει ματια στο υπολοιπο της χρονιας αν και η παραδοχη για καποιες βιαστικες κινησεις που μπορει και να ηταν λαθος μπορει να απευθυνεται και στον Ισπανο...Ιδωμεν...
Τότε ήρθαν μόνο ο Φελίπε και ο Σάστρε και επέστρεψαν από δανεισμό ο Τσόλακ και Ζαμπά
- Metagrafakias
Ολο και πιο πολυ προσπαθουν να επικοινωνηθει οτι πιθανον δεν θα αποκτηθει κανενας..μετα απο το προβλημα του Καντουρι θεωρω οτι ισως θα μπορουσε να επιστρεψει ο Βρακας απο τον δανεισμο του, να παρει θεση στο ροτεισον και με τον καιρο να μπανει στην ομαδα...Ουτε το κλιμα διαταρασεται,ειναι ενας παικτης που ξερει ο Λουτσε,που αρεσει στον Λουτσε,με 1,5 χρονο γεματο στον Λεβαδειακο και με προοπτικη για το μελλον...Να πας να φερεις τωρα καποιον ξενο αμφιβολου αξιας δανεικο ισως βγει και πατατα....
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ποιος προσπαθεί να το επικοινωνήσει;
Εγώ είδα ότι ο Μποτο είπε ξεκάθαρα ότι ψάχνουμε παίχτη και έδωσε πάνω κάτω και στα στοιχεία που ψάχνουν.
Μην αναπαράγουμε τώρα τι λέει ο Μπούζος και ο Πετρουλακης
Εγώ είδα ότι ο Μποτο είπε ξεκάθαρα ότι ψάχνουμε παίχτη και έδωσε πάνω κάτω και στα στοιχεία που ψάχνουν.
Μην αναπαράγουμε τώρα τι λέει ο Μπούζος και ο Πετρουλακης
Όλοι οι δημοσιογράφοι βασικά...
Τα άρθρα είναι για τις πολλές λύσεις που έχει πλέον η ομάδα (λογαριάζεται και ο Μουργκ;
), για το επιθετικό πρόβλημα που λύθηκε και η ομάδα σκοράρει ακατάπαυστα, και ότι θα γίνουν από....μηδέν μεταγραφές έως μια το πολύ.
Τώρα θα μου πεις άλλο τι λένε οι δημοσιογράφοι άλλο τι μπορεί να έχουν σχεδιάσει στην ομάδα
Τα άρθρα είναι για τις πολλές λύσεις που έχει πλέον η ομάδα (λογαριάζεται και ο Μουργκ;

Τώρα θα μου πεις άλλο τι λένε οι δημοσιογράφοι άλλο τι μπορεί να έχουν σχεδιάσει στην ομάδα
Βρε ας γίνει και μια αλλά να είναι παίκτης που θα πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι και θα κάνει τη διαφορα με την μια. Έχω βαρεθεί να ξοδεύουμε εκατομμύρια για παίκτες που θα αποδώσουν 1 ή 2 ή 3 χρόνια αργότερα. Σαν αν έχεις καλεσμένους την Κυριακή κι αντί να πας να πάρεις ένα μπουκάλι ουίσκι 60 ευρώ από την κάβα, να επενδύεις 600 ευρώ να αγοράσεις ένα βαρέλι με ουίσκι που όταν θα είναι έτοιμο θα γαμαει. Εν τω μεταξύ 9/10 καταστρέφεται η αποθήκη πριν να είναι έτοιμο το ουίσκι.